Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

blackronin

274: kijött!
http://www.mangabird.com/toriko-274

A vége nagyon érdekes!
Remélem, hogy [spoiler]Buranchi falujába jutottunk el, mert akkor végre csatlakozhatna a bandához a Tengu is.  :whoah:
A helynek nagyon egyedi kinézete és hangulata van, pont illene is rá a "Bewitching Food World" elnevezés.[/spoiler]

Isley

274

Én is gondoltam Buranchira a végén, majd kiderül. Lehet, hogy ez még csak a béka miatt lesz fontos. Jó kis fejezet volt ez is, úgy látom, hogy most lassabb a manga, Mitsutoshi szeretné szépen, részletesen bemutatni ezt a világot. Ez jó, csak sok minden nem történik, amiről lehetne beszélni. : D

blackronin

Quote from: Isley on 2014-04-16, 15:19:11
274

Én is gondoltam Buranchira a végén, majd kiderül. Lehet, hogy ez még csak a béka miatt lesz fontos. Jó kis fejezet volt ez is, úgy látom, hogy most lassabb a manga, Mitsutoshi szeretné szépen, részletesen bemutatni ezt a világot. Ez jó, csak sok minden nem történik, amiről lehetne beszélni. : D
Bevallom, hogy ez a lassabb tempó jobban kellett volna a Cooking Fest arc után is.
Nagy volt a kapkodás akkor.

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2014-04-23, 09:49:21
Kijött a fejezet!

275

http://www.mangareader.net/toriko/275
Köszi, Isley!  :smile:

A fejezet pedig remek volt, tetszett hogy egy kicsit sötétebb volt a légkör.
Az art is megfelelően alátámasztotta a hangulatot.
Persze a végén örültem, hogy Coco ilyen jól átverte ezeket a piócákat.

Isley

Quote from: blackronin on 2014-04-23, 10:16:23
A fejezet pedig remek volt, tetszett hogy egy kicsit sötétebb volt a légkör.
Az art is megfelelően alátámasztotta a hangulatot.
Persze a végén örültem, hogy Coco ilyen jól átverte ezeket a piócákat.

+1

Jó csapatot alkottak ők ketten. Erre a főnökre kíváncsi vagyok, elég megfoghatatlan még eddig azzal a sok nagy fejével. : D

blackronin

276:
Ez is kint van már.
http://www.mangabird.com/toriko-276

EPIC chapter, remek art-al.
Toriko pedig mindent vitt!  :whoah:

Isley

276

Na ilyen fejezetre vártam már egy ideje. Az eddigiek felvezetés gyanánt szolgáltak csak az ilyenekhez! Toriko démonáról a képek nagyon ütősek voltak, hasonlóképp Toriko erejéhez. Eszméletlen, hogy mekkorát erősödött az elmúlt másfél évben. Coco csak tátotta a száját. : D Ez a szójatejes és tofus kaja is finomnak tűnt. : D Nagyon jó fejezet volt! Remélem, egyre több harc jön ezek után. :)

blackronin

Quote from: Isley on 2014-05-08, 11:18:47
276

Na ilyen fejezetre vártam már egy ideje. Az eddigiek felvezetés gyanánt szolgáltak csak az ilyenekhez! Toriko démonáról a képek nagyon ütősek voltak, hasonlóképp Toriko erejéhez. Eszméletlen, hogy mekkorát erősödött az elmúlt másfél évben. Coco csak tátotta a száját. : D Ez a szójatejes és tofus kaja is finomnak tűnt. : D Nagyon jó fejezet volt! Remélem, egyre több harc jön ezek után. :)
:tezsvir:

Úgy érzem, hogy a Cooking Fest arc "ugrándozásai" és "kapkodásai" után Shima végre visszatért a helyes irányba.
A fejezetek önmagukért beszélnek, süt róluk az igazi Toriko hangulat, valamint nem érzem, hogy bármit is elsietett volna most.
Maradjon ez az irány és akkor egy szavunk sem lehet!  :smile:

Isley

Így van. Bár szerintem az előző fejezetekkel sem volt gond, egyszerűen szükség volt sok minden lezárására annál az arc-nál. Mondjuk, egy esküvővel még hosszabb is lehetett volna. : D Én most arra leszek kíváncsi, hogy a többiek mennyire maradtak le Torikotól. Egyedül Zebra tűnik haláli nyugodtnak mindenütt. Ő még érdekes lehet.

blackronin

Quote from: Isley on 2014-05-08, 11:25:02
Egyedül Zebra tűnik haláli nyugodtnak mindenütt. Ő még érdekes lehet.
Zebra nekem állandóan érdekes.  :P
Bármit is csinál, ő mindig megőrzi a hidegvérét.

Attól még, hogy nem volt a GW-ben, szerintem nem kímélte magát az elmúlt 1,5 évben.
Toriko után ő a legerősebb, biztosan felébredtek a Gourmet Cellái vagy már nagyon közel áll hozzá.
Kicsit olyan a párhuzam, mint a DB Z-ben, amikor Frieza után Goku látszólag nagyon elhúzott, de Vegita hamarosan követte.
Rengeteget edzett, mert zavarta az, hogy Goku látványosan erősebbé vált nála.

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2014-05-14, 10:47:02
Kijött a fejezet!

277

http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c277/1.html
Köszi!

Élvezetes fejezet volt, remek arttal.
És végre előkerült Buranchi és a faluja!
Ideje volt már.

blackronin

278:
Kijött!

http://www.mangabird.com/toriko-278

EPIC fejezet, a Toriko hangulat NAGYON átjött most.
Az art is remek, meg úgy az egész GW arc eddig.
Olyan érzéseket kelt bennem ez a manga mostanában, mint anno a Dragon Ball esetében.
Élvezem a kalandot együtt a hősökkel, más nem számít.  :smile:

Isley

278

Egyetértek! Ez a fejezet is TORIC! : D Tökéletes és kész! : D Ahogy Zebra térképen keresztül lehetett látni azt az útvesztőt, érthetővé vált miért nem jutott ki senki eddig. Még a második, rövidebb verzión is csak szörnyekkel kísérve lehetett végigmenni. Bárhogyan is alakuljon, nem kevés ellenséggel fognak találkozni Torikóék.

Egyébként az art az egész eddigi GW arc-ban hihetetlen jó. Korábban is az volt, de mintha újabban egyre jobb lenne. Tetszik, ahogy halad a manga az Ínyenc Világban. :) Remélem, lassan Buranchi is jön.

blackronin

279:
Kijött!
http://www.mangabird.com/toriko-279

TORIC fejezet, főleg a sok információ miatt.
Nem hittem volna, hogy ennyire belemegyünk a Joa-val kapcsolatos dolgokba!

Isley

279

Tényleg TORIC. Én sem számítottam még Joa-ra. Komatsu megint nagy segítség volt. Kijutottak Torikoék végre az aranymocsárból, és már közel, nagyon közel Buranchi. Tetszik, hogy elég gyors a tempó továbbra is. Ha így haladunk, nem lesz itt semmi gond.

blackronin

280:
Egy újabb TORIC fejezet!
Az art remek, a poénok ütöttek és végre újra itt van Buranchi is!  :whoah:
A Beswitching Food World fantasztikus hely lett.

Nincs a héten OP, így különösen örültem, hogy ilyen erős Toriko fejezetet kaptunk.  :smile:

Isley

280

Nagyon eltalálta a Bewitching Food World-öt Mitsutoshi. Remek a hangulat, érdekes a város és viccesek az ott élők. Torikoék egyből végig is próbálták a város legjobb helyeit. : D Jó volt Buranchit is újra látni. Kifejezetten jó fejezet volt. :)

blackronin

281: kijött
http://www.mangabird.com/toriko-281

TORIC több szempontból is:
1. Remek humor
2. Branchi  :D
3. Melk és Atashino feltűnése
4. A vége alapján talán kapunk egy jó flashback-et a 0. Biotop-os harcokról...
Amit ugye olyan remekül átugrott Shima korábban.

Sajnos az viszont kár, hogy jövő héten break...  :frown:

Isley

281

Így van, TORIC. : D Buranchi olyan mint mindig, szóval tökjó. : D Végre találkoztunk Daruma Hermittel, aki egy perverz. : D Tetszett, ahogy hülyéskedett Buranchival.

Az, hogy itt van Melk az nagyon jó, kicsit felgyorsíthatja a dolgokat. Valami flashback tényleg jó lenne. Azért gondolom, nemcsak Atashino és Melk maradtak életben. A többiek hol vannak?

blackronin

282:
http://www.mangareader.net/toriko/282

Kellemes fejezet volt, de azért Shima barátunk megint trollkodott egyet:
Melk az Első azt mondta az előző fejezet végén, hogy elmagyarázza, hogy miként lehet megszerezni az Air-t ÉS hogy mi történt másfél évvel ezelőtt...
A mostani fejezetben az utóbbiról egy szó sem esett, pedig pont az érdekelt volna leginkább!

Isley

282

Szerintem jó volt így. A három harcos segítségével eljuthatnak Air-hez, aztán, ha megvan, majd beszél. Blue Oni Dinner és Kappa Nosh elég rendhagyóan néz ki, ez már nem is meglepő itt, Tengu Buranchi hozzájuk képest, már szinte túl normális is. Aztán ott volt még Heracles otthona... Most kíváncsi vagyok Mappyval mi történik majd, ez az áldozathozatal nem tűnik valami kecsegtetőnek.

Isley

283
http://www.mangareader.net/toriko/283

Egyértelműen TORIC fejezet. Meg tudtuk, hogy az áldozatra miért van szükség, valamint, hogy miért nem elég semmire. Air milyen célt szolgál ezen a kontinensen. Jó ez a megoldás, hogy nemcsak vannak ezek a gyümölcsök a világban, hanem komolyan hozzájárulnak akár egy teljes kontinens fennmaradásához. Heracles "táplálkozása" és a kis csikók születésének módja is tetszett. A Blue Nitrokról is meg tudtunk új dolgokat.

Nagyon jó fejezet volt. Innentől még inkább nagy feladat Air megszerzése. Ezzel Heracles és a Nyolc Király újra elindulhatna a felemelkedés útján, a kontinensnek ez az érdeke.

blackronin

283
Nagyon érdekes fejezet volt, élveztem a sok magyarázatot és az art is hozta a megszokott színvonalat.
Várom a jövő hetet, mint mindig.  :smile:

Isley

284

Magasan a legjobb art ebben ebben az arc-ban! Toriko Kakusan Kugi Punch-ja valami oltári kemény. Az ilyen fejezeteket szeretem csak igazán. Toriko vs Heracles! Torikonak az arckifejezései pedig aranyat érnek! Alig várom, hogy lássam jövő héten, milyen erőt birtokol már a legnagyobb hős!

blackronin

Quote from: Isley on 2014-07-09, 12:40:43
284

Magasan a legjobb art ebben ebben az arc-ban! Toriko Kakusan Kugi Punch-ja valami oltári kemény. Az ilyen fejezeteket szeretem csak igazán. Toriko vs Heracles! Torikonak az arckifejezései pedig aranyat érnek! Alig várom, hogy lássam jövő héten, milyen erőt birtokol már a legnagyobb hős!
:tezsvir:

Mindent leírtál, amit én is akartam, csak a következővel egészíteném ki:
A fejezet elején lévő térkép király volt, remélem, hogy a többi arc-nál is lesz még ilyen.
Jó tudni, hogy pontosan hol vannak Toriko-ék.  :smile:

Isley

Quote from: blackronin on 2014-07-09, 13:00:30
A fejezet elején lévő térkép király volt, remélem, hogy a többi arc-nál is lesz még ilyen.
Jó tudni, hogy pontosan hol vannak Toriko-ék.  :smile:

Az volt. Ice Hellben és a mammutos arc-ban is volt ilyen korábban. Király, hogy visszatért ehhez Mitsutoshi. Annyi. hogy ebből az lejön, hogy a nyolc terület közül ez a legkisebb. Ha csak azt nézed, hogy milyen messze vannak a térképen egymástól, pedig nem rég hagyták el egymást, abból meg lehet állapítani.

chilip

végén Toriko úgy nézett ki mint a grappler baki-ból baki apja xD az a manga pure gold, jó chapter volt ez :D [spoiler]cannot unsee edition xD[/spoiler]

LuckyDingo

Na a mostani fejezet végén röhögtem egy jót.. xDDD