Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

The World God Only Knows - Ennek is vége lett. Eleinte marhaságnak vettem, hogy egy játékmániás csávó problémás csajokat hódít, hogy kizavarja belőlük az ártó szellemeket. Aztán amikor jöttek az istennőlk elég durván komoly lett, de még itt is sikerült megtartani az alapkoncepciót (hódítósdi). A vége olyan lett, amilyen, meg lett magyarázva, de azért nem kevés csaj szívét összetörte Keima.. mindenesetre érdekes volt, szóval 6/10-et kap tőlem.

Megmurdel

Akkor én inkább elbújok, mert nálam aratott a manga. 9,5/10 :Kiraly:

-OJ-

GitW 134

[spoiler][/spoiler]

Álmodik a nyomor :bruhuhu:
Most következik egy [spoiler]félreértések egész hada, JaeGu biztosan nem fog lépni mert nem érzi magát elég jónak, Queen meg majd arra vár hogy a srác lépjen, amit talán a többi lány unszolására meg is tesz.[/spoiler]

Megmurdel

Oh for the love of ..
Kis tesója mondjuk keményen lepontozta. :D

más
No Game No Life Szerettem volna kicsit előrehaladni a story-val, de nem sikerült. A kinn lévő 7 fejezet éppen, hogy az anime előtt van és nem hiszem, hogy mostanában jönne ki új fejezet. :D

SaiyaGin

Megmurdel

nem olvasom de tesóm nem bírta ki, hogy ne mutassa meg :D

SaiyaGin

Quote from: Megmurdel on 2014-04-29, 07:12:59
nem olvasom de tesóm nem bírta ki, hogy ne mutassa meg :D

Ilyen egy jó testvér. :D

Squazee2005

chilip

tower of god 6 hetes stop lesz a kövi chapter előtt ;_;

NLZ

Számítani lehetett rá, reméljük SIU helyre tudja rakatni a csuklóját. Vigasztalásul jönnek megint ToG pletykák, ha minden igaz :)
[reserved]

Megmurdel

Nemrég kezdtem el olvasni, de csak pár fejezetig jutottam, aztán most hétvégén talán kicsit jobban neki tudok kezdeni.

-OJ-

Aku no Hana 57 befejező fejezet

[spoiler]Jobban örültem volna, ha Kasugával fejeződik be a manga ha már az egész róla szólt. Nem most kellett volna bedobni ezt a fejezetet Nakamura szemszögéből.
Talán a fordítással érthetőbbé válik majd a dolog, de sok újdonságra nem számítok.

A fesztiválig nagyon jó, sőt egyenesen lebilincselő volt a manga, aztán az időugrásokat követően egyre jobban leeresztett a cselekmény. Bár lehet, hogy ez szándékos volt a mangaka részéről, és azt kívánta bemutatni vele, hogyan süllyedt vissza Kasuga élete a szokványos és eseménytelen hétköznapokba :? Ezt azonban nem volt valami érdekfeszítő olvasni[/spoiler]

NLZ

[reserved]

-OJ-

Quote from: NLZ on 2014-05-07, 21:36:43
Myum-Myum
Rövid kis filozofálás, érdekes volt. :)

Ez tényleg érdekes volt :)
[spoiler]Mint tudjuk, az ember nagy tömegben ritka ostoba, és ahogy a főszereplő mondta, ezt úgysem ismerné be senki, hogy egy hülyeségnek a részesei, inkább továbbra is fenntartják a látszatot.
Egyébként 10dollárt simán megérne a világbéke :whoah:[/spoiler]

NLZ

Azt nem értettem én, hogy miért kell a hithez befizetni egy tizest.

Kami-sama no Iutoori
Annyira szar, hogy már hangosan röhögök. :D  Természetfeletti szervezésű battle royale játékok iskolásokkal. Klisé hegyek a plafont nyaldossák.
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2014-05-08, 22:11:10

Kami-sama no Iutoori
Annyira szar, hogy már hangosan röhögök. :D  Természetfeletti szervezésű battle royale játékok iskolásokkal. Klisé hegyek a plafont nyaldossák.

hát amikor kiderült hogy a kötél az a szobor fasza, istenem. best manga ever

NLZ

Quote from: chilip on 2014-05-08, 23:53:14
Quote from: NLZ on 2014-05-08, 22:11:10

Kami-sama no Iutoori

hát amikor kiderült hogy a kötél az a szobor fasza, istenem. best manga ever
Cserébe ez a második rész annyira érdektelen lett, hogy 10 rész után már csak olvasás nélkül pörgettem, végül dobtam.

Viszont itt az újabb sírva kiröhögős: Apocalypse no Toride. A leírása mindent elmond:
"What can you do when you get mistaken for murder? Nothing. You go to prison. Lucky for you, your inmates are some of the biggest cutthroats in the prison. Seriously, you are lucky. Especially when zombies attack."

Eszem megáll, hogy Crunchyroll micsoda hulladékokat vett magához.
Ott van még az Ajin is, hogy növeljük a vicces shonen horrorok sorát.
[reserved]

gerey

GitW 137
Valahogy nem volt meglepő, hogy Jaegu egy ütéstől a földön volt. :D
A lakásos dolog meg már látom, hogy hova vezet.   :hopp:

Megmurdel

Túl szép volt, hogy igaz legyen. :D

Quote from: gerey on 2014-05-12, 12:27:03
A lakásos dolog meg már látom, hogy hova vezet.   :hopp:
... hát túl sok választás nincs. :D

NLZ

Kingdom
Itt a sűrű vizsgaidőszak, úgyhogy mi mást csinálnék, mint közel 400 fejezetes mangába kezdek bele. :)
Arról szól, hogy az ókori kínában a kis fütyi főhősünk hogyan küzdi fel magát a katonai ranglétrán.
Elején laza kis kalandozós sztori egy puccsról, később viszont már masszívan háborúkról szól.
[reserved]

SaiyaGin

NLZ

HxH: Van, aki érti, miről van szó? Én már teljesen elvesztettem a fonalat. :D
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2014-05-28, 20:13:13
HxH: Van, aki érti, miről van szó? Én már teljesen elvesztettem a fonalat. :D

akárhányszor expedíciót indítottak a külső kontinensre, mindig becsődölt és valami olyat hoztak haza ami katasztrófát okozott. Nincs kinn látszólag semmi csak extrém növényzetek/állatok/éghajlatok és kurva nagy felfedezetlen terület (Hunterek egyik fő célja a felfedezés ugye).

Netero 2x volt kinn, a fia gondolom 1x v 2x. mindkettő expedíció becsődölt mint írtam korábban így nem készültek ki újra felderítésre Netero ideje alatt. Meghalt az öreg >> a fia indul ki újra. Ugye a papa tudta ezt és meghagyta (parancsba) hogy győzzék le őt (gondolom mivel a fia becsődölt vele együtt, így egy olyan tag aki képes legyőzni a fiát talán sikerrel járhat az expedícióval, ha meg senki akkor meg tökmind1 :P )

még nekem is kicsit zavarkás, de sztem a nagy kép megvan :)

gerey

GoTW 138-139
Hagyjál már vénember, akkor megvesszük az egész kerületet.  :lol:

SaiyaGin

DC 898: Yukiko viselkedését látva Yuusaku helyében elkezdenék aggódni. :__devil:

Komolyra fordítva a témát: úgy látom, BO-ügyben újabb érdekességekre számíthatunk. :lazza:

-OJ-

GitW 141

Erre a fordulatra nem számítottam a gazdag riválissal kapcsolatban :redface:
Lehet, nem lesz véletlen hogy korábban ő is bokszolt? Egy egész poénos párosítás is kisülhet még ebből :rotfl:

Queen öccsét pedig palira veszik a kölykök :hopp:

gerey

Quote from: -OJ- on 2014-06-09, 12:52:59
GitW 141

Erre a fordulatra nem számítottam a gazdag riválissal kapcsolatban :redface:
Lehet, nem lesz véletlen hogy korábban ő is bokszolt? Egy egész poénos párosítás is kisülhet még ebből :rotfl:

Queen öccsét pedig palira veszik a kölykök :hopp:
+1
A lábvakargatós utolsó oldal meg priceless.

Leara

Hunter x Hunter 343: még csak a rawot olvasgattam át, de a lényeg azért így is megvan... [spoiler]Leorio és Kurapika zodiacok lettek és mennek a dark continentre  :hopp:. Hiányoltam már őket (bár Kurapika mintha kicsit negatív irányba változott volna... na, majd elválik, talán még az is kiderül, miért nem volt képes bemenni Gonhoz a kórházba).[/spoiler]
MAL

gerey

Kiss My Ass 3
Ha nem lenne benne a slusszpoén teljesen átlagos manga lenne, de így beteg. :D