Hinata Hotsprings <!!!Spoiler - Warning!!!>

Started by Exo, 2004-06-11, 21:07:52

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: MeskeIlyenkor jön jól a :G
Én úgy szoktam, hogy ott, beírom a képkeresõbe: "Love Hina" és kilök egy csomó képet... És a között a pár ezer között (egész pontosan 19 100 :p), biztos, mindig van valami, amit még nem láttunk...  :rolleyes: De persze a kulcsszavakat lehet máshogy is varálni, hogy más képek is kijöhessenek... ;)
Próbáld ki ezt. Specializált keresést tud képekre (is). Nekem elsõre kidobott 15,237 képet, minimális OFF tartalommal. Lesz mibõl válogatni :)

Marfy

Quote from: katzPróbáld ki ezt. Specializált keresést tud képekre (is). Nekem elsõre kidobott 15,237 képet, minimális OFF tartalommal. Lesz mibõl válogatni :)
Nem szeretem a Google képkeresõjét mert talál egy  jó képet nagy teccik erre mikor elmegyk a linkre kiírja hogy hibás. Inkább oldalakon böngészek.

Meske

Quote from: katzPróbáld ki ezt. Specializált keresést tud képekre (is). Nekem elsõre kidobott 15,237 képet, minimális OFF tartalommal. Lesz mibõl válogatni :)
Köszi! :merci:
Na, lehet, hogy várható lesz egy kis Love Hina áradat a képgalériába... :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Quote from: MeskeKöszi! :merci:
Szivesen.
Quote from: MeskeNa, lehet, hogy várható lesz egy kis Love Hina áradat a képgalériába... :p
Remélem is :) Az egyik kedvenc sorozatom. Ehhez volt a legjobb feliratot készíteni :)

Marfy

Quote from: MeskeKöszi! :merci:
Na, lehet, hogy várható lesz egy kis Love Hina áradat a képgalériába... :p
Lássuk lássuk!  :hopp:
Katz: Te csináltad a feliratot?! Nagy Grat hozzá nagyon jó lett.
Esetleg most munkálkocc valamin?

Meske

Kész. Beraktam pár wpt, és még egy plusz is ment a Randomba. :)
Remélem tetszenek mindenkinek!

katz

Quote from: MeskeKész. Beraktam pár wpt, és még egy plusz is ment a Randomba. :)
Domo. Megvan az új hátterem :merci:

Noki: Én készítettem a Spring Special és az Again 2 részének a feliratát. Örülök, h tetszik  :)
Most éppen a vizsgáimon munkálkodom ;)

Marfy

Quote from: MeskeKész. Beraktam pár wpt, és még egy plusz is ment a Randomba. :)
Köszi Meske jó képek a Shinobu a legjobb :jee:.
Katz: Sok sikert a vizsgákhoz és remélem még látunk tõled ilyen jó munkákat.

Meske

Quote from: NokiKöszi Meske jó képek a Shinobu a legjobb :jee:.
Erre gondolsz? Ez nekem is nagyon tetszik! :cool:

Meske

Megint feltettem néhány wp-t és az anime sekcióba 1-2 Kaollás képet is! ;)

Marfy

Quote from: MeskeErre gondolsz? Ez nekem is nagyon tetszik! :cool:
Igen ez az :jee:!

Marfy

Shinobu titkos tetoválása amit ezennel megoszt a rajongóival. :)

katz

Quote from: NokiShinobu titkos tetoválása amit ezennel megoszt a rajongóival. :)
Csini :jee:

Moha

Quote from: NokiShinobu titkos tetoválása amit ezennel megoszt a rajongóival. :)
Jó! Funny! :)
Amolyan "- Vajon ki csinálta ezt?" stílus. Tetszik!

Marfy

Quote from: MohaJó! Funny! :)
Amolyan "- Vajon ki csinálta ezt?" stílus. Tetszik!
A kép fölsõ sarkában van egy oldal címe ott vannak hasonló képek.

Animal

Quote from: KomplikatoValaki segítsen, mert nem lelem a Love Hina Special Xmas/Spring és Again feliratokat, de csak ezek hiányoznak a "boldogságomhoz".  :beken:

P.S. Nincs meg valakinek ez a koncertfelvétel?

Tudom, hogy már régi a request, de érdekel még valakit Love Hina Live koncert?

Marfy

Quote from: AnimalTudom, hogy már régi a request, de érdekel még valakit Love Hina Live koncert?
IGEN IGEN IGEN  :hopp: !

Animal

Quote from: NokiIGEN IGEN IGEN  :hopp: !

Avi fájl, 400 MB, fent angol lent meg japán felirattal - úgyhogy lehet a lányokkal együtt énekelni  :cool:

Marfy

Quote from: AnimalAvi fájl, 400 MB, fent angol lent meg japán felirattal - úgyhogy lehet a lányokkal együtt énekelni  :cool:
Na és neked van meg vagy letölthetõ valahonnan?

Animal

Quote from: NokiNa és neked van meg vagy letölthetõ valahonnan?

Mindkettõ...Fájlcserélõ keresõjébe írva van találat az osakai és a Tokyo bayi koncertre is. Az elõbbi már megvan, a másik most jön jó lassan  :comp: .
Ha nem akarsz vele Te is szenvedni, szívesen elküldöm, csak mondd meg, szerinted hogy a legegyszerûbb.  :confused:

Marfy

Quote from: AnimalMindkettõ...Fájlcserélõ keresõjébe írva van találat az osakai és a Tokyo bayi koncertre is. Az elõbbi már megvan, a másik most jön jó lassan  :comp: .
Ha nem akarsz vele Te is szenvedni, szívesen elküldöm, csak mondd meg, szerinted hogy a legegyszerûbb.  :confused:
Inkább mond meg a hely pontos megnevezését ahonnan töltöd, Dc esetében a Hub címét mert lehet hogy mást is érdekelne.

Animal

Quote from: NokiInkább mond meg a hely pontos megnevezését ahonnan töltöd, Dc esetében a Hub címét mert lehet hogy mást is érdekelne.

Várj, találtam egyszerûbb megoldást (ha torrentezel).
http://www.boxtorrents.com/browse.php?search=Hina&cat=7

Amúgy miaz a Dc? I'm a  :lame:   :)

Tudom, utóbbi kérdés  :_off:

Moha

Pont ma találtam meg én is ennek a két koncertnek a torrentjét. Be is akartam postolni.
Tokyo koncert
Osaka koncert

Noki, ha gondolod letöltöm és majd elküldöm.

Quote from: AnimalAmúgy miaz a Dc? I'm a  :lame:   :)
DC - Direct Connect. Filecserélõ protokoll. Itt mindent megtalálsz róla, magyarul.

Animal

DC - Direct Connect. Filecserélõ protokoll. Itt mindent megtalálsz róla, magyarul.[/QUOTE]

Köszi Moha! Így már ma is okosodtam, pedig még jó korán van  :)

Meske

Marfy

Quote from: MeskeTama-chan cosplay :D
Nekem inkább plüss figurának tûnik bár lehet csak én látom rosszul.

Fazék

Quote from: NokiNekem inkább plüss figurának tûnik bár lehet csak én látom rosszul.
jajj, ez egy vicc volt és tök ari sztem :)
(bár most harakiri-t kéne eszközölnöm magamon, az 'ari' szó használatáért, de most az egyszer eltekintek tõle :D)

Moha

Quote from: Blimp(bár most harakiri-t kéne eszközölnöm magamon, az 'ari' szó használatáért, de most az egyszer eltekintek tõle :D)
Miért, mi a baj vele?

Amúgy szerintem is kawaii. Nekem meg úton van egy Kitsune plüss, ha megérkezik, majd bepostolom a képet.

Marfy

Quote from: MohaMiért, mi a baj vele?

Amúgy szerintem is kawaii. Nekem meg úton van egy Kitsune plüss, ha megérkezik, majd bepostolom a képet.
Szerintem is ari (ezt nem  :_piszka: ként írtam), múltkor láttam egy tök jót az Ebay-en de annak valamiért lila volt a páncéja  :eeek: .
Moha: Majd én is postolom az enyémet :).

Fazék

Quote from: MohaMiért, mi a baj vele?
ari, édi, öri-hari, tündi-bündi és társai szavak használatát megtiltottam magamnak, csekély maradék szellemi épségem megõrzésének érdekében :) (ez persze természetesen csak rám vonatkozik, bárki más úgy használja õket, ahogy akarja :))