Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: DamnatusA babapopsiról (és nem Baldyról) jutott eszembe:
az, hogy olyan az arcod, mint a babapopsi, még nem azt jelenti, hogy seggfej vagy.
:lol: Majd élõben kiderül :lol:

Baldy

Quote from: katz:lol: Majd élõben kiderül :lol:

Remélem ezt nem rám értetted, mert akkor  :uzi:  :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Ket falusi ember relytvenyt fejt.
-Te,hogy mondjak oroszul hogy beke?
-Hat,Mir?
-Mert tudni akarom.

aki nem tudna oroszul a mir=beke.

de itt egy talalos kerdes.
aki megfejti kap egy csokit:

Mi a különbség és a krokodil között?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipede itt egy talalos kerdes.
aki megfejti kap egy csokit:

Mi a különbség és a krokodil között?
hosszabb, mint zöld. :)

csak hogy én is mondjak valalmit:

Két egérlány beszélget:
- Képzeld becsávóztam!
- Igen? És van képed róla?
- Persze! Itt van.
- Te hülye ez egy denevér.
- De geci, nekem azt mondta, pilóta.

Xipe

Quote from: Blimphosszabb, mint zöld. :)

na vegre valaki aki ismeri.
csokit meet-en atadom.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Quote from: Xipena vegre valaki aki ismeri.
csokit meet-en atadom.

Ha van még csokid, akkor tehetsz még fel találós kérdéseket! :p

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Ha van még csokid, akkor tehetsz még fel találós kérdéseket! :p

csokim az van, talaloskerdesem mar nincs szerencsere.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: DamnatusHa van még csokid, akkor tehetsz még fel találós kérdéseket! :p

Egyetértek, tegyél fel még kérdéseket! :)
És aki már nyert csokit, az ne játszon :hehe:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Quote from: Xipecsokim az van, talaloskerdesem mar nincs szerencsere.

Akkor én teszek fel találós kérdést, ha nem tudod, akkor kapok egy csokit, ha tudod akkor újat kérdezek!

Xipe

Akkor én teszek fel találós kérdést, ha nem tudod, akkor kapok egy csokit, ha tudod akkor újat kérdezek!

rendben.
1 kerdes.
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Az elsõ kérdés:
Mi a kedvenc színed?

katz

Nõ:
Jó volt a szeretkezés.
Most fekszünk egymás mellett.
Õ elgondolkozva néz fölfelé.
Én aggódom.
Vajon mirõl gondolkozik?
Biztos a kapcsolatunkról.
Ó jajj, ráncolja a homlokát.
Biztos döntésre jutott.
De nem szól.
Csak összeszorítja ajkait.
Mérlegel, számítgat.
Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk.
Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam.
Nem szól semmit.
Csak nézfelfelé szigorú arccal. . .

Férfi: Ott a plafonon az a légy.
Mászkál.
Vajon hogy a francba nem esik le?

Moha

Quote from: katzFérfi: Ott a plafonon az a légy.
Mászkál.
Vajon hogy a francba nem esik le?
Ehhe-ehhe! :hehe:
Ugyebár a különbözõ gondolkodásmód... :lol:

TurboK

Az elsõ kérdés:
Mi a kedvenc színed?
A piros. Ja nem, a zöldÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Damnatus

Hali!

Akkor már meg sem kérdezem, hogy mi Srí Lanka fõvárosa? ;)

Xipe

Az elsõ kérdés:
Mi a kedvenc színed?

NEM, a piros.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Tegnap behoztak hozzánk egy gépet, a következõ szöveggel:
"Nem nagyon értek hozzá, és nem akartam szétszedni, de azt hiszem, a vinyóval van gond." - mondta ezt egy középkorú nõ, akinek a fia szokott játszani a gépen.
Hát, mikor szétszedtük a gépet, mi is nagyon meglepõdtünk. Tényleg a vinyóval volt gond... ugyanis ilyen állapotban került elõ a gépházból. Szerintetek miért nem mûködött? :D:D:D

És ez még semmi, itt van még 2 közeli kép:
Kép1 - Kicsit "letörték a ragaszkodását" :lul:
Kép2 - Ilyet meg legutóbb a bicajom kerekében láttam...

Még jó, hogy adatmentést nem kértek... :rolleyes:

Bruce

Quote from: MohaTegnap behoztak hozzánk egy gépet, a következõ szöveggel:
"Nem nagyon értek hozzá, és nem akartam szétszedni, de azt hiszem, a vinyóval van gond." - mondta ezt egy középkorú nõ, akinek a fia szokott játszani a gépen.
Hát, mikor szétszedtük a gépet, mi is nagyon meglepõdtünk. Tényleg a vinyóval volt gond... ugyanis ilyen állapotban került elõ a gépházból. Szerintetek miért nem mûködött? :D:D:D

És ez még semmi, itt van még 2 közeli kép:
Kép1 - Kicsit "letörték a ragaszkodását" :lul:
Kép2 - Ilyet meg legutóbb a bicajom kerekében láttam...

Még jó, hogy adatmentést nem kértek... :rolleyes:
Jézusom... De legalább csak rá kell néznetek a vinyóra ha rossz a hangulat, és rögtön jobb kedvre derültök... már ha még ott van  :hehe: Ha meg nincs akkor a képekre :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

El tudom képzelni, hány éves lehet a gyerek.

Moha

Quote from: Brucecsak rá kell néznetek a vinyóra ha rossz a hangulat, és rögtön jobb kedvre derültök... már ha még ott van
Ez itt is marad. Kitesszük a falra dísznek. :)
Én amúgy egyet nem értek. Ha már ilyen szépen elbántak vele, miért szerelték vissza a házba? :rolleyes:

Xipe: Ilyen messzire elhozta csak azért, hogy mi röhöghessünk? Rendes tõle. :)

Xipe

jesszus, ez total eges.
anyam hozzatok vitte be a vinyomat.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Amin a legjobbat derültem múltkorában:
Haver nagykerben dolgozik, és hoztak vissza nekik garis cserére terméket.
Hiba leírása: a csatlakozóban fordítva vannak bekötve a szines kábelek.
Termék megnevezése: 5m Cross-link kábel.

no comment
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: bpka000Amin a legjobbat derültem múltkorában:
Haver nagykerben dolgozik, és hoztak vissza nekik garis cserére terméket.
Hiba leírása: a csatlakozóban fordítva vannak bekötve a szines kábelek.
Termék megnevezése: 5m Cross-link kábel.

no comment
szóval akik visszavették a "hibás" terméket a vevõtõl, még azok se jöttek rá?!

amúgy velem jól kitoltak ezekkel a rohadt cross-link kábelekkel, ha kifolyik a szemem és egy órán át bámulom se tudom észrevenni, hogy ez most cross-link vagy sem, a rohadt színtévesztésem miatt... :rolleyes: (még szerencse, hogy egész soknál rá van írva ismétlõdõen a kábelra...)

Dragon

Quote from: Blimpszóval akik visszavették a "hibás" terméket a vevõtõl, még azok se jöttek rá?!
De, pont ez a lényeg, hogy számukra egyértelmû volt. Csak nem szép dolog a vevõt felkötni a visszavitt kábellel ;)
Quote from: Blimpamúgy velem jól kitoltak ezekkel a rohadt cross-link kábelekkel, ha kifolyik a szemem és egy órán át bámulom se tudom észrevenni, hogy ez most cross-link vagy sem, a rohadt színtévesztésem miatt... :rolleyes:
Megoldás: kábelteszter... jó, tudom, nem ócsó, legalábbis nincs ingyér, de ha már nagyobb tételben foglalkozik az ember ilyesmivel, akkor mindenképp ésszerû megoldás.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Cobra

Itt  is vannak jó történetek :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dragon

Quote from: CobraItt  is vannak jó történetek :D
Ezek némelyike már annyira brutális, hogy el sem hiszem, hogy megtörtént...
Bezzeg régen csak a legkiválóbb mérnököknek adatott meg a lehetõség, hogy az ország egyetlen számítógépével egy (bazi nagy) teremben tartózkodjanak, ma meg minden marhának lehet gépe.

Marfy

Quote from: MohaTegnap behoztak hozzánk egy gépet, a következõ szöveggel...
:lol:
Én a helyedben megkérdezném tûlük mikor jönnek a gépért hogy hova lett a vinyó teteje, vagy adjátok vissza és mondjátok hogy a vinyónak nincs semmi baja és mással volt a hiba :D.

Meske

Az elsõ kérdés:
Mi a kedvenc színed?
Micsoda kérdés! Hát persze, hogy a PIROS! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kvikveg

Az elsõ kérdés:
Mi a kedvenc színed?
Elõbb én szeretnék kérdezni!
Mekkora a töketlen denevér repülési sebessége?

edit: fecske...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

TurboK

Akkor már meg sem kérdezem, hogy mi Srí Lanka fõvárosa? ;)
hát az attól függ hogy mennyi a töketlen fecske maximális repülési sebessége.

Számtech sztorik: velem még általánosban történt meg hogy ki akartam cseszni a számtech tanárral, gondolom megbuherálom a Windowst. Win95, P133, 16mb ram konfigok. Mászkálok a vezérlõpultban, letiltom a virtuális memóriát. Mivel nem inditottam ujra a gépet, nekem még ment simán, de a következõ csoportnak már nem. Hát erre mi történik? Angol órán egy gyerek bejön, megkérdezi hogy XY diák (én) nincs e itt véletlenül. Jólvan, megyek. A gyerek erre kiránt a terembõl (le is szakadt vagy 2 gomb az ingemrõl), szó szerint végigrugdos a folyósón, le a lépcsõn (!!!), be a számtech terembe. A tanár (barom kövér nõ, FLOPIT NE TEGYÉL A GÉPBE MERT VÍRUS MEGY RÁ tipusú) ott cseszeget hogy elrontottam a gépet meg le kell hívni a rendszergizdát meg hogy tönkretettem a memóriát és súlyos pénzekbe kerül memót cserélni meg ilyesmi. Odaülök, csökkentett módos boot, virtual memory vissza, reboot, megy mint azelõtt.

DE én akkoris elrontottam a gépet és szervízbe kell küldeni meg satöbbi... Igazgatói megrovás, egy hónap eltiltás... Ekkor voltam talán 12 éves. A barom "tanársegédet" aki lekisért, azt állitólag el is bocsátották. A baj az hogy be voltam tojva hogy most mi lesz, és nem mondtam el anyumnak hogy a gyerek igen emberi módon kért ki óráról, elég keményen vissza lehetett volna csapni. Fú hogy mennyit szopattak engem abban az iskolában... Az angoltanárnõ ilyeneket mondott hogy ne menjek nyelvizsgára, ugyse sikerül (nyolcadikban még nem mehettem mert volt egy hülye törvény hogy 14 éven aluli nem tehe nyelvvizsgát, én meg pont a legfiatalabb voltam az osztályban), ezzel szemben fél évvel késõbb a korhatár beöltése után ugy megvolt a középfokú C tipusú angol vizsga hogy kb 2 elõkészitõ órára mentem el (+ próbavizsga, és mondjuk azon is éphogy kijött a középfok), a rendes vizsga pedig 92% körüli volt. Hát ennyit a magyar tanitásról.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>