Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

ignus

Hú.. Hát a tegnapi nap "termése" télleg nagyon :lol:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Xipe

Quote from: Djinn:eek: Szegény nyuszi! Ez nagyon kegyetlen. Szó szerint.
Igazából egy nyuszi sem csinálna ám ilyet magával.  :hehe:

igazad van Djinn, a nyuszi ennel okosabb.
inkabb puskacso ele ugrik.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

teraflare

Xipe

You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipees csak az egyik mukodik.
Mind a 4 gif mûködik, csak a linkek végén van egy "kacsacsõr"br stb. (muszáj volt így írni, különben nem látszik) rész, az felesleges.

Xipe

Quote from: TriviMind a 4 gif mûködik, csak a linkek végén van egy "kacsacsõr"br stb. (muszáj volt így írni, különben nem látszik) rész, az felesleges.

igen megneztem. mar lattam oket.
_(๏̯͡๏)_

Master Psycho

Quote from: Djinn:eek: Szegény nyuszi! Ez nagyon kegyetlen. Szó szerint.
Igazából egy nyuszi sem csinálna ám ilyet magával.  :hehe:
Csak amelyik sokat nézte Tapsi Hapsit...
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Xipe

_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipehttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=8165697700&ssPageName=STRK:MESE:IT

holgyeim es uraim.
egy ilyen szeretnek toletek a nevnapomra.
És kis Han Solo-t is adnak hozzá? Az játszhatna ellened  :eeek:
Õszintén? Szerintem rettenetes!!! Nem viselnék el egy ilyet a szobámba szívesen.... Ez már a fanatizmus rosszabb verziója (Biztos más vélemények lesznek, de hát mit csináljak, én ezt godolom...) De azért egyszer megnézném élõben.  :rolleyes:

Sajnos én nem tudom mikor van a névnapod. A "Xipe" név nincs benne a naptáramba. :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnÉs kis Han Solo-t is adnak hozzá? Az játszhatna ellened  :eeek:
Õszintén? Szerintem rettenetes!!! Nem viselnék el egy ilyet a szobámba szívesen.... Ez már a fanatizmus rosszabb verziója (Biztos más vélemények lesznek, de hát mit csináljak, én ezt godolom...) De azért egyszer megnézném élõben.  :rolleyes:

Sajnos én nem tudom mikor van a névnapod. A "Xipe" név nincs benne a naptáramba. :rotflol:

szerintem poen a dolog.
mondjuk ez mar tenyleg a nagyon fanatikusoknak menne el, de belegondolok hogy mennyit dolgozott ezen valaki az elkepeszto.
kulonben a Xipe junius 27-en van(Laszloval egyutt).
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Shiroi:eeek: :jee:
De ennyire (£800.00) azért nem szeretünk... ;)

majd megtanultok szeretni.
ahhoz kepest ez a 800 font nem olyan draga.
MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeszerintem poen a dolog.
mondjuk ez mar tenyleg a nagyon fanatikusoknak menne el, de belegondolok hogy mennyit dolgozott ezen valaki az elkepeszto.
kulonben a Xipe junius 27-en van(Laszloval egyutt).
Igen tényleg poén. Csak nagyon értelmetlen. Kinek van ennyi ideje? Adjon nekem is!!!!
A naptáramba beírva Xipe nap dátuma  ;)

Xipe

Quote from: DjinnIgen tényleg poén. Csak nagyon értelmetlen. Kinek van ennyi ideje? Adjon nekem is!!!!
A naptáramba beírva Xipe nap dátuma  ;)

na, majd ossze kene hozni egy XBOX,PS2,Dreamcast meetet is valamikor/valahol.
az idovel kapcsolatban pedig, nem kell annyit aludni. en is imadok csicsikalni, de nem surun elek ezzel a sznvedelyemmel.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Röfi <--Aranyos  :p
Csontvaz
jimmy
Dohányzóknak Kéretik nem megsértõdni!

Xipe

Quote from: Djinn.gif]Röfi  <--Aranyos  :p
Csontvaz
jimmy

imadom azt a Marlboro kepet.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Xipehttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=8165697700&ssPageName=STRK:MESE:IT

holgyeim es uraim.
egy ilyen szeretnek toletek a nevnapomra.

A makettet itthon is lehet kapni. A tobbi meg ido kerdese. De en tuti nem csufitanam el igy...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Quote from: DjinnRöfi <--Aranyos  :p
Csontvaz
jimmy

Hehe, nagyon jók, bár a csontvázos nem jött be annyira. Viszont a Jimmy-s kép rulez :lol:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: KvikvegA makettet itthon is lehet kapni. A tobbi meg ido kerdese. De en tuti nem csufitanam el igy...

ja, az XBOX-ot en is sajnaltam.
azt a makettet pedig lattam hazafele jovet.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Xipeja, az XBOX-ot en is sajnaltam.
azt a makettet pedig lattam hazafele jovet.
En per speciel a makettet sajnaltam. Ritka ronda szinure festette... :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: KvikvegEn per speciel a makettet sajnaltam. Ritka ronda szinure festette... :eeek:

hat igen, de igy jobban nez ki mintha sima szurke lenne.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Xipehat igen, de igy jobban nez ki mintha sima szurke lenne.
:hehe: Izlesek es pofonok! :rotflol:

Xipe

Quote from: Kvikveg:hehe: Izlesek es pofonok! :rotflol:

igaz.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehat igen, de igy jobban nez ki mintha sima szurke lenne.

Inkább legyen szerintem sima szürke, mintsem hogy olyan látványt nyujtson, mintha éppen kihánytam volna egyadag spagettit :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyInkább legyen szerintem sima szürke, mintsem hogy olyan látványt nyujtson, mintha éppen kihánytam volna egyadag spagettit :hopp:

jo, fikazzatok, de ugyse csinalnatok jobbat.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: BaldyInkább legyen szerintem sima szürke, mintsem hogy olyan látványt nyujtson, mintha éppen kihánytam volna egyadag spagettit :hopp:
Ehh. En is ezt akartam kifejteni, csak kevesbe brutalisan...  :merci:
A ki tudja jobban-hoz: meglatjuk, mert itt figyel a polc tetejen...
Es szurkes kategoriaju lesz. Mondjuk a hatuljan az a fekete koszcsik tetszik, azt kivancsi lennek hogyan csinalta... A felul lathato agyuknak is jo szine van.
Nem reg ota makettezek, es szep elmosodasokat meg nem probaltam, szoval elotte valami repulon kiprobalom az effekteket...  :rotflol:

Moha

Ejnye! Nagyon beindult az offolás gyerekek!

Inkább nézzétek meg ezt a játékot! Ritka nagy ökörség. :lol: Kisróka lángszóróval. :lul:

Xipe

Quote from: KvikvegEhh. En is ezt akartam kifejteni, csak kevesbe brutalisan...  :merci:
A ki tudja jobban-hoz: meglatjuk, mert itt figyel a polc tetejen...
Es szurkes kategoriaju lesz. Mondjuk a hatuljan az a fekete koszcsik tetszik, azt kivancsi lennek hogyan csinalta... A felul lathato agyuknak is jo szine van.
Nem reg ota makettezek, es szep elmosodasokat meg nem probaltam, szoval elotte valami repulon kiprobalom az effekteket...  :rotflol:

szerintem makettezeshez ajanlott a festekszoro.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: MohaEjnye! Nagyon beindult az offolás gyerekek!

Inkább nézzétek meg ezt a játékot! Ritka nagy ökörség. :lol: Kisróka lángszóróval. :lul:

Nagyon jóóó :lol: gyorsan végig is nyomtam csak Hitler bácsi fogott meg egy kicsit de õ vele is végeztem :D.