Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: TriviOtt a pont :)

Hát ez... hát ez... ez szörnyû :D :rotflol:

en ezt a filmet varom a legjobban.
ez jobb lesz mint az eredeti.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Bruce

Quote from: Xipeen ezt a filmet varom a legjobban.
ez jobb lesz mint az eredeti.
Hát miután az elsõ kettõt (fõleg a másodikat) így eltolták, ideje hogy alkossanak valami ütõset... Remélem ez igazán DARK lesz ;)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

Quote from: BruceHát miután az elsõ kettõt (fõleg a másodikat) így eltolták, ideje hogy alkossanak valami ütõset... Remélem ez igazán DARK lesz ;)

remenykedni lehet, de ez is ugyanakkora csalodas lesz mint a masik ketto.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Shadowolfno comment :rolleyes:

The Sledge of Death????????? Anyááám, háromévi fizetésem van ott teszt alatt :eek: Viszont a kellemes, komisszáros akcentusa tetszik a hölgynek :D

Jut eszembe:

-Mi a teendõ, ha taposóaknára lépsz?
-???
-10 méter magasra felrepülni, és 30 méteres körzetben szétszóródni!

Rounin

Quote from: Xiperemenykedni lehet, de ez is ugyanakkora csalodas lesz mint a masik ketto.

Ha annyit fejlõdik a 3 a 2höz képet, mint a 2 tette az 1hez képest, akkor annyira nem lesz rossz....talán :)

Más:
Nagyon roxx zenei elõadás :D
http://www.hugi.is/hahradi/bigboxes.php?box_id=51208&f_id=681

Xipe

Quote from: RouninHa annyit fejlõdik a 3 a 2höz képet, mint a 2 tette az 1hez képest, akkor annyira nem lesz rossz....talán :)

Más:
Nagyon roxx zenei elõadás :D
http://www.hugi.is/hahradi/bigboxes.php?box_id=51208&f_id=681

az elso fejlodott a 2-hoz kepest?
szerintem csak tobb CG volt benne.
_(๏̯͡๏)_

Bruce

Quote from: Xipeaz elso fejlodott a 2-hoz kepest?
szerintem csak tobb CG volt benne.
A végén az a jelenet, mikor az elsõ csillagrombolók felszállnak, és mutatják a Halálcsillag terveit és elõször felcsendül a birodalmi himnusz, hát az ütõs volt. De szvsz az egész filmben az utolsó húsz perc ért valamit.

Edit: A hülye franciája! :rotflol:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

Quote from: BruceA végén az a jelenet, mikor az elsõ csillagrombolók felszállnak, és mutatják a Halálcsillag terveit és elõször felcsendül a birodalmi himnusz, hát az ütõs volt. De szvsz az egész filmben az utolsó húsz perc ért valamit.

Edit: A hülye franciája! :rotflol:

hat igen, az az egy resz ami jo volt benne.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Hogy mennyi marhaságot képesek árulni az eBay-en! :rolleyes: Nem kell valakinek egy ilyen  esetleg? :lul:

Djinn

Quote from: MohaHogy mennyi marhaságot képesek árulni az eBay-en! :rolleyes: Nem kell valakinek egy ilyen  esetleg? :lul:
:eeek: Mi ez, gumibugyi?
Igazság szerint én már szobatiszta vagyok egy ideje, de lehet, hogy van itt olyan aki igényt tart rá  :hopp:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Pirula

Quote from: MohaHogy mennyi marhaságot képesek árulni az eBay-en! :rolleyes: Nem kell valakinek egy ilyen  esetleg? :lul:
:lol: Bár ha Laines vagy NGE-s lenne a minta, már készíteném is a pénzem.  :rotflol:

Meske

Van egy jó viccem, amit még Moha mondott a találkozóról hazafele jövet a vonaton. Remélem még nem sütötte el:

Egy francia és egy olasz utaznak egy vonaton egymás mellett. Velük szemben ül egy szép fiatal lány, és az anyja.
A vonat beér egy alagútba és kialszik minden fény, teljes sötétség lesz. A sötétben hallatszik egy csóknak a hangja és egy pofon csattanása.
Gondolkozik magában az anya:
- Biztos valamelyik fiatalember megakarta csókolni a lányomat, az meg lekevert nekik egyet.
Gondolkozik a lány:
- Biztos valamelyik srác megakart engem csókolni, de az anyámat találták el, az meg adott nekik egy pofont.
Gondolkozik a francia:
- Biztos ez a szemtelen olasz megakarta csókolni ezt a gyönyörû fiatal lányt, de az anyját találta el, az pedig megpofozott engem.
Az olasz röhög magában egy nagyot, megcsókolja a kézfejét, és ad még egy pofont a franciának. :D:D:D:D:D:D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Quote from: MeskeVan egy jó viccem, amit még Moha mondott a találkozóról hazafele jövet a vonaton. Remélem még nem sütötte el:

Egy francia és egy olasz utaznak egy vonaton .....
:rotflol: :lul:  :rotflol:

Pirula: Minek az neked, max ráhúzhatod a fejedre :D.

Xipe

Quote from: Pirula:lol: Bár ha Laines vagy NGE-s lenne a minta, már készíteném is a pénzem.  :rotflol:

azt mar megvettuk neked.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Fiu hazaerkezik egy vadonatuj autoval.
Apja kerdezi: Fiam, honnan ez a kocsi?
Fiu: Hat, jottem hazafele es lestoppoltam egy fiatal holgyet?
Apa:Es?
Fiu:Megkerdezte tetszik-e nekem?En meg megmondtam neki Igen.
Apa:...
Fiu: Utana azt kerte csokoljam meg. En meg is tettem. Erre o megallt es behurcolt a bokrok koze es azt mondta" Ha megegyszer igy megcsokolsz barmit megkaphatsz tolem."
Apa: No, es mit tettel.
Fiu: Hat, en megcsokoltam es a kocsit valasztottam.
_(๏̯͡๏)_

Meske

Quote from: XipeFiu hazaerkezik egy vadonatuj autoval.
Apja kerdezi: Fiam, honnan ez a kocsi?
Fiu: Hat, jottem hazafele es lestoppoltam egy fiatal holgyet?
Apa:Es?
Fiu:Megkerdezte tetszik-e nekem?En meg megmondtam neki Igen.
Apa:...
Fiu: Utana azt kerte csokoljam meg. En meg is tettem. Erre o megallt es behurcolt a bokrok koze es azt mondta" Ha megegyszer igy megcsokolsz barmit megkaphatsz tolem."
Apa: No, es mit tettel.
Fiu: Hat, en megcsokoltam es a kocsit valasztottam.
:rotflol:

Fazék

világszintû átverés: japán tradíciók innen a "What a Bunch of Sushis.wmv" nevû file-t szedjétek le :D nagyon jó!  :rotflol:
van az oldalon még rakás más videó, én is csak most találtam rá, ha találtok vmi jót, szóljatok :)

TurboK

http://evilboris.greg2k.com/Spiderman/

edit: random php script is fenn, de léci ne terheljétek le forum szignóként, a bw nem végtelen.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xipe

Quote from: TurboKhttp://evilboris.greg2k.com/Spiderman/

edit: random php script is fenn, de léci ne terheljétek le forum szignóként, a bw nem végtelen.

MUAHAHAHAHAHAHAHAHA.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Pirula:lol: Bár ha Laines vagy NGE-s lenne a minta, már készíteném is a pénzem.  :rotflol:
Csináltassak neked párat? :D:D:D
Amúgy szerintem biztos van olyan, aki még ezt is megveszi. Rögtönzött úszósapka... :lul: :rotflol:

katz

Djinn

Quote from: katzGondolkozz
A te találatod : 10 a 11-bõl
A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni?
Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján
Ezek a válaszok nem csak a jelenlegi intelligenciádat árulják el, hanem szerelmi életed jövõjét is:

A te szerelmi életed jövõje: A te életed középszerû

A baseball-osat ne tudtam  :o
És miért középszerû az én életem  :wtf:

De a hány születésnapja van jó volt  :lol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: Blimpvilágszintû átverés: japán tradíciók innen a "What a Bunch of Sushis.wmv" nevû file-t szedjétek le :D nagyon jó!  :rotflol:
van az oldalon még rakás más videó, én is csak most találtam rá, ha találtok vmi jót, szóljatok :)
ez senkinek se tetszik, vagy nem szedtétek le, vagy már volt milliószor?  mert eddig akárkinek mutattam sikere volt... :confused:

.Attila

Quote from: Blimpez senkinek se tetszik, vagy nem szedtétek le, vagy már volt milliószor?  mert eddig akárkinek mutattam sikere volt... :confused:
Én leszedtem, megnéztem, és nem volt rossz, de nekem nem volt annyira lol :S
Intelligencia: 9-bõl 11. Baseball-osat én is bebuktam, ehhez kicsit jobbán kéne ismerni a baseballt. Ill. a 28 naposat is, mert azt meg rosszul olvastam el, vmiért önkéntesen a "van" szót a szám után és nem elõtt olvastam :o

Meske

Én nagyon béna voltam. Nekem csak 6 lett jó. :(
De a hány születésnapja van...?-nál már a kérdés is rosszul volt feltéve, mert ha így teszi fel az ember, akkor az nem csak egy évre értendõ, hanem egy egész életre. És én ezért a 10++-t jelöltem meg.

Fazék

na, próbáljátok itt magyarázni a bizonyítványotokat, de pont ez volt a lényege, hogy a kérdések jól voltak föltéve, csak könnyen félreértelmezhetõek voltak, én pl 8/11-et értem el a 28 napos, a baseball és a tablettás miatt, mert túl okosnak hittem magam :)

Moha

A te találatod : 9 a 11-bõl
A te eredményed: Kiváló intelligenciád van

A baseball-osat és a tablettást rontottam el. :) Hiába, itthon nem igazán ismert játék a baseball. :hehe:
A tablettásnál meg túl sokat kalkuláltam...

Blimp: Azt a videót meg már láttam korábban. Nem rossz, de annyira nem fetrengõs szerintem.

Kvikveg

7 a 11-bol.
A szuletesnapos szerintem is felrevezeto(10++). A honapos is.
Baseball - gozom nincs.
Na, Mozes tenyleg atvert... :rotflol:
Az utolso szinten ketertelmu. Mittudom en, hogy 12 belyegbol mennyi a 30 Ft-os? Es mi van, ha van kozte masmilyen is?
Mhrrrr. Nem birom az ilyeneket...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

11-bol 11.
a baseballos tenyleg aranyos kis kerdes, mar majdnem 3-at irtam be.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: MeskeÉn nagyon béna voltam. Nekem csak 6 lett jó. :(
De a hány születésnapja van...?-nál már a kérdés is rosszul volt feltéve, mert ha így teszi fel az ember, akkor az nem csak egy évre értendõ, hanem egy egész életre. És én ezért a 10++-t jelöltem meg.
Nekem is csak 6 lett jó és a legegyértelmûeket rontottam el.
Amúgy pont az a lényege hogy hülyén van feltéve a kérdés hogy bezavarjon, ami nálam be is jött :).