Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Djinn

Hatalma GRAT Postmonster Moha!!!  :jee:

edit:...s.... :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: DjinnHatalma GRAT Postmonster Moha!!!  :jee:
Hatalma KÖSZ! :D

Fazék

Grat Moha a 2000-hez, és grat mindenki másnak is! :)

Xaga

Grat PostMohamonster!!

Xipe

Quote from: MohaKöszönöm a gratulációkat Meske, Damnatus, Bonci, sirtomi, Darkstar, Animal, Manu!
Lehet. Végül is volt, hogy 5 nap alatt írtam 100 postot. De nem baj: itt van helyettem Xipe :) (Ja, ha  lehet, légyszi Moha - a mOha nagyon hülyén néz ki...)

kikerem magamnak, az utobbi idoben moderaltam a hozzaszolasaim szamat.
Grat a 2000-hez.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

ignus

Grat a 2000. postodhoz Moha-sama! :D Bár asszem tegnap volt, de csak ma vettem észre! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Pirula

Gratuléjsön Moha!
Meg az elõtte levõknek is persze, csak nincs most idõm visszanyálazni az utolsó gratuláló postomig. :)

Cobra

Grat Moha és bocs a késésért, nem nagyon olvasgattam mostanában a fórumot (kinek WoW, kinek L2, és mi lesz ha kijön a BF2...  :rolleyes: )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

Szintén grat, és persze nekem is hasonló okom van a késedelemre.MGS 3:Snake Eater rulez. :kiraly:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

Quote from: ItachiSzintén grat, és persze nekem is hasonló okom van a késedelemre.MGS 3:Snake Eater rulez. :kiraly:

Tetszik az uj Avatarod Itachi.
Sneak Eaterrol meg meselj mar valami jot.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Grat Moha a 2000-hez!

Meske

GRAT DJINN AZ 1000HEZ!!!!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Darkstar

Grat a milleneumhoz Djinn!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Grat Djinn az 1000-hez! :)

Cobra

Grat Djinn, és megvan a 10ppd-d is  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

Grat Djinn az 1000-hez.
Grat magamnak tegnap este tortent elso Catan gyozelmemnek Djinnel es Animallal szemben.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

:merci: Meske, Darkstar, Shiroi, Blimp, Cobra és Xipe!
És gratulálok Catan-mester Xipe-nak! Esélyünk sem volt ellene. Na meg birkank sem... :D

Moha

Blimp, Xaga, Xipe, Ignus, Pirula, Cobra, Itachi, Noki, Shiroi, kösz a gratokat nektek is!

Gratula Djinn az 1000-hez!

Xipe

Quote from: Djinn:merci: Meske, Darkstar, Shiroi, Blimp, Cobra és Xipe!
És gratulálok Catan-mester Xipe-nak! Esélyünk sem volt ellene. Na meg birkank sem... :D

pedig birkat adhattam volna.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipepedig birkat adhattam volna.
Neked sem volt.   :hehe:
Egyébként gratulálok, hogy még nem haltál bele az álmosságba. Nem arról volt szó, hogy ilyenkor már kómában leszel??  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnNeked sem volt.   :hehe:
Egyébként gratulálok, hogy még nem haltál bele az álmosságba. Nem arról volt szó, hogy ilyenkor már kómában leszel??  :rolleyes:

ha nem volt birkam, mibol vettem a tomerdek fejlesztokartyat?
jatek vegere osszesen volt 6-7db belole.
igen arrol volt szo, es most mar tenyleg megyek komazni.
holnap jatszunk, hatha mazlim lesz megint.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Gratulálok Bruce a 800-hoz!  :jee:

Moha

Djinn

Gratulálok Blimp az 1000*-hez!
Boldog szülinapot Hentai-Boy!  :)

edit:*1000  = 1100 :)

Fazék

Köszönöm Djinn! bár egy kicsit elkéstél vele  már az 1100-nál vagyok  :haha: de azért köszönöm, ha fáradt is voltál egy picit, a szándék megvolt, és ez a lényeg :)

Djinn

Quote from: BlimpKöszönöm Djinn! bár egy kicsit elkéstél vele  már az 1100-nál vagyok  :haha: de azért köszönöm, ha fáradt is voltál egy picit, a szándék megvolt, és ez a lényeg :)
Bocs! Javítva :o
Tényleg fáradt vagyok. Én ilyenkor még alszom, csak már nyitott szemmel... :haha:

.Attila

Xipe

Grat Bruce es Blimp.
_(๏̯͡๏)_

ignus

Grat Blimp-nek és a mai szülinaposunknak (aszem Hentai-boy)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Damnatus

Hali!

Grat a milleniumhoz Djinn!
Grat az 1100-hoz Blimp!
Grat a 800-hoz Bruce!