Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Xipe

kosz meske.
grat forum.
grat hogy vegre pentek van.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Grat Xipe az otakusághoz!

.Attila

Exo

Köszönöm szépen a gratulációkat! :)

Én is nagyon gratulálok mindenkinek kollektíve'! :)

Raggie

Quote from: MeskeÉs az a legérdekesebb benne, hogy egyik reggel amikor felkeltem, nem tudom, hogy mit álmodtam, de valahogy ez a gondolat pattant ki a fejembõl. Pedig elõtte semmi ilyesmrõl nem gondolkoztam...
Nemtom de nekem reggelente csak olyasmi gondolatok pattannak ki a fejembõl, hogy "a francba már megint reggel van", vagy "nna, ma aztán tényleg mindenkit megszivatok :__devil: ". (persze abban nincs deviles szmájli :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Grat kisvirág, grat fórum, grat lista. :] Woah. És mekkora öröm volt anno a 20000 :D

Meske

Köszi Bonci! :)

Grat Xipe az 1500hoz!
Grat Rounin az aláírásodhoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rounin

Quote from: ShiroiGratulálok otaku ; ) Xipe!
Gratulálok Rounin az aláíráshoz! Leslie Nielsen :lol:

Köszi.

És most azon töröm a fejem, hogy ki is a Leslie Nielsen. Ismerõs, de nem jut eszembe. Ezt ircrõl loptam ^^

Moha

Quote from: RouninÉs most azon töröm a fejem, hogy ki is a Leslie Nielsen.
Õróla van szó :) - Pl: Airplane, Drakula halott és élvezi, Kölcsön gyerek visszajár, sziki-szökevény, stb.
Grat az aláíráshoz! :)

Gratula Xipe az otaku címhez! :jee:

Relunx

Gratula Xipe az otaku címhez!  :jee:  :jee:
Milyen az új avatárom? :D

Relunx

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Grat az új avatarhoz Relunx!

Edit: Grat Bonci a 4500-hoz!

.Attila

Köszönöm :)
Grat otaku Xipe!

Damnatus

Hali!

Szintén grat a 4500-hoz Bonci!

Meske

Grat Relunx az új avatarodhoz!
Grat Bonci a 4500hoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rin

Grat Relunx és Bonci!

Darkstar

Grat mindenkinek, aki az elmúlt 3 napban elért valamit!  :appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Relunx

Grat Bonci a 4500-hoz! :jee:

Relunx

Raggie

Quote from: DarkstarGrat mindenkinek, aki az elmúlt 3 napban elért valamit!  :appl:
Én elértem szombat este azt, hogy nulla forint fizetése mellett ittam három sört és ettem egy jó kis vacsit!

Ja! És mindenkinek grastuláció!(fõleg Boncinak, el sem tudok számolni addig, négyezer... mennyi is?) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Grat myndenkynek: Xype, Relunx, Boncy, Raggye és a többyek, akik addigra, myre én észreveszem, már meg ys érdemlyk! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

QuoteOriginally Posted by Raggie Gordon
Én elértem szombat este azt, hogy nulla forint fizetése mellett ittam három sört és ettem egy jó kis vacsit!

És ezt hogy érted el? Tán hitelt kaptál?

Mégeszer grat mindenkinek mindenért!

Relunx

Rin

Quote from: Raggie GordonÉn elértem szombat este azt, hogy nulla forint fizetése mellett ittam három sört és ettem egy jó kis vacsit!
Hát akkor neked is grat :jee:

Darkstar

Quote from: Raggie GordonÉn elértem szombat este azt, hogy nulla forint fizetése mellett ittam három sört és ettem egy jó kis vacsit!
:appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: RelunxEgyébként ez a 10.dik postom a mai nap folyamán! :D

Ez már önmagában is megér egy :tezsvir: -t! ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

A kérdésekre: behajtottam egy kb négy éves tartozás kamatát és egy-két zsákarc, akiket már rég nem láttam, meghívott.(nagy puttózás volt részemrõl de megérte. Ti talán megbocsátotok, mivel mangára spórolok! :D )

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Tudtam, hogy valami zsákarcság van a dologban, de mindegy, ehhez most nem gratulálok. :hehe:
(Mert irigy vagyok. :__devil: )

Raggie

Akkor ezt sem ide kellett volna írnod! Nna neked is gratulálok! :lame:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonAkkor ezt sem ide kellett volna írnod! Nna neked is gratulálok! :lame:

Most tényleg kötekedni akarsz velem? Gratulálok! Úgysem hagyom magam! :hehe:

Damnatus

Hali!

Grat Ramiz az 1600-hoz!