Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: BlimpEgy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában.
A férj telefonon rendel két rumot 1.58-ra: - Two rums to room two two two by two to two.
A recepciós hölgy: - Taram taram tam tam tam anyáddal szórakozzál!

:lol: Ez egy marha jó vicc!!! :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: BlimpKutyák tépnek szét egy krokodilt... BRUTÁLIS.... :)

Egy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában.
A férj telefonon rendel két rumot 1.58-ra: - Two rums to room two two two by two to two.
:lol:

Kisfiú sétál az utcán iskolatáskával. Mellette az úttesten egy lassan haladó autós követi. Egy kis idö múlva a vezetö odaszól a kissrácnak:
- Ha beszállsz, kapsz egy százast, meg egy tábla csokit!
A kisfiú nem szól, megy tovább. Kis idö múlva megint:
- Ha beszállsz, kapsz egy ötszázast, meg 2 tábla csokit!
A kisfiú még mindig nem válaszol, megy tovább. Egy-két perc múlva megint:
- Ha beszállsz, kapsz egy ezrest, meg két tábla csokit!
Mire a kisfiú:
- Apa, ha már Trabantot vettél, próbálj meg együtt élni vele!

Darkstar

Quote from: katz:lol:

Kisfiú sétál az utcán iskolatáskával. Mellette az úttesten egy lassan haladó autós követi. Egy kis idö múlva a vezetö odaszól a kissrácnak:
Mire a kisfiú:

ÁÁÁÁ! Nagyon  :lol: . (És jogos is  :D )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Azt hiszem ez befér ide :)

"A Columbo tévésorozatot még ma is nézem, és ötven százalékban elõre megfejtem, hogy ki a tettes." - Hoffman János, a rendõrség fejvadász fõnöke a HVG-ben
 :eek:  :lul:

Raggie

Quote from: Pirula- Mit csinálnák az unatkozó várvédõk?
- Elfoglalják magukat.
Az elõzõ már volt asszem de ez nagyon :lol: !
Quote from: BlimpEgy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában.
Ezt szõkenõsben ismertem de naggyon jó!

Ezt nézd meg: teletubby diszkós állatokkal keresztezve
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: katz:lol:

Mire a kisfiú:

Auch :) Lazza a gyerek  :lazza:

Rounin

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie Gordon:lol: !!!!
Poénos kis rajzfilm: destroy the Earth

Argh.. :lol:

Vajon hány invázió hiúsult meg így?

Raggie

Nemtom de mondjuk ez már volt téma a Galaktikában(nemtom ismeritek-e, ez egy  :kiraly: sci-fi folyóirat).

Nna ez sem jellemzõ:weak doggie
Edit: még:greenpeace okosok!

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonNemtom de mondjuk ez már volt téma a Galaktikában(nemtom ismeritek-e, ez egy  :kiraly: sci-fi folyóirat).

Nna ez sem jellemzõ:weak doggie
Edit: még:greenpeace okosok!

Ismerem hát, kölyökkoromban sokat olvastam :) Volt benne Conan képregéyn is :D

A macskadominancia :lul: a másikat meg már láttam. De egyetértek :rolleyes:

EDIT:

Nem 18+ :D

Raggie

Quote from: RouninEDIT:

Nem 18+ :D
ARRgghh!....
Nem is tudom mire számítottam, de most egy pár óráig használhatatlanná zsibbadt a jobb karom.....

Gyurmafigurás poénos film(angoltudás ajánlott):
hot-dog job 1
hot-dog job 2
(a megnyitás ebben az ablakban-ra kell rámenni... megéri)

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie Gordon:lol: !!!!
Poénos kis rajzfilm: destroy the Earth
Hm. Eleg bizbasz meretu laboreger lehetett... De egyebkent tokjo! :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Raggie GordonARRgghh!....
Nem is tudom mire számítottam, de most egy pár óráig használhatatlanná zsibbadt a jobb karom.....

Gyurmafigurás poénos film(angoltudás ajánlott):
hot-dog job 1
hot-dog job 2
(a megnyitás ebben az ablakban-ra kell rámenni... megéri)

Nem!
A másodikat már nem ! nézem meg... auch-.-
"Makaroni-makaroni-makaroni..."
Ez már sok érzékeny lelkemnek ;)

Raggie

Quote from: RouninNem!
A másodikat már nem ! nézem meg... auch-.-
"Makaroni-makaroni-makaroni..."
Ez már sok érzékeny lelkemnek ;)
Mééér! Abban vannak az igazi debil poénok + a hot-dogok istene(de ez már az elsõ végén is megjelenik!)!!(kicsit fel is gyorsul a cselekmény! :D )

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonMééér! Abban vannak az igazi debil poénok + a hot-dogok istene(de ez már az elsõ végén is megjelenik!)!!(kicsit fel is gyorsul a cselekmény! :D )

Jójó, meggyõztél -.-

Elrakom késõbbre, de most torrenttel szórakozok :)
Anci szerint úgy lógok a neten, mint záron a lakat :rolleyes:

Raggie

Helyes, helyes!(mármint mindkettõ :D )

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: RouninAnci szerint úgy lógok a neten, mint záron a lakat :rolleyes:

Hát, aki egy hétig otthon van... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizHát, aki egy hétig otthon van... :D

:p Azért még megnézhetném a napot, vagy kimehetnék a levegõre :ejj: Azt se tudom milyen idõ van kint, pedig ablak elõtt ülök. Na jó. Döntöttem. Kimegyek... de csak wc-re :D

Ramiz

Quote from: Rounin:p Azért még megnézhetném a napot, vagy kimehetnék a levegõre :ejj: Azt se tudom milyen idõ van kint, pedig ablak elõtt ülök. Na jó. Döntöttem. Kimegyek... de csak wc-re :D

Azt a sportos mindenedet! Minek marad otthon, aki nem bírja... :D

Rounin

Quote from: RamizAzt a sportos mindenedet! Minek marad otthon, aki nem bírja... :D

A röhej, hogy azóta sem voltam :rolleyes: A kaját is idehozták ;) :p

"Az év vicce történt tegnap a munkahelyemen (online újság szerkesztõsége):
 Felveszem a telefont, és egy idõs hölgy szól bele:
 -Jó napot kívánok! Én XY vagyok, a Z építész stúdióból, és szeretnék V.Mihállyal, vagy Örs Edittel beszélni.
 -ÖÖöö, Mihály nincs bent, Edit nevû kollégánk pedig nem dolgozik.
 -Akkor is valamilyen Örs vagy Ors Edit.
 -De mondom, hogy nem dolgozik ilyen!
 -De én tegnap kaptam egy levelet errõl az e-mail címrõl: editors@ef.hu..."

Haver munkahelyén történt, valódi;)

Ramiz

Quote from: Rounin"Az év vicce történt tegnap a munkahelyemen (online újság szerkesztõsége): (...)

Aranyos sztori, de sztem nem kínos, mármint a fickó szemszögébõl. Ennyi tájékozatlanság simán belefér. Mutter pc-vel dolgozik, de ha eltûnik a tálca (nálam mindig az van beállítva, hátha épp meg van nyitva hat hentai oldal ;) ), akkor nem tud elindítani semmit...

Rounin

Quote from: RamizAranyos sztori, de sztem nem kínos, mármint a fickó szemszögébõl. Ennyi tájékozatlanság simán belefér. Mutter pc-vel dolgozik, de ha eltûnik a tálca (nálam mindig az van beállítva, hátha épp meg van nyitva hat hentai oldal ;) ), akkor nem tud elindítani semmit...

nem mondtam, hogy kínos lenne ^^ Csak szeretem az ilyeneket, nahh :)

Akkor tessék ez. Ez azért már nagyságrendekkel durvább :p

Bioszdoga

Ramiz

Quote from: RouninAkkor tessék ez. Ez azért már nagyságrendekkel durvább :p

Sajnálom, de ez gyenge, mint a tavaszi harmat.
Ez is, de legalább rövid:

Két fal beszélget: - A sarkon találkozunk.

Van egy jobb is:

Éhezik a paraszt, nincs mit ennie. Nagy nehezen, de rászánja magát, hogy megeszi egyetlen társát, hûséges kutyáját, Bodrit. Agyoncsapja egy kõvel, megsüti, megeszi. Amikor már csak a csontok maradnak a tányéron, hirtelen elszomorodik, így dünnyög maga elé, hû társára emlékezvén:
- Bodri, Bodri, hogy örülnél te most ezeknek a csontoknak!...

Szerintem ez durvább. En garde!

Rounin

Quote from: RamizSajnálom, de ez gyenge, mint a tavaszi harmat.
Ez is, de legalább rövid:

Két fal beszélget: - A sarkon találkozunk.

Van egy jobb is:

Éhezik a paraszt, nincs mit ennie. Nagy nehezen, de rászánja magát, hogy megeszi egyetlen társát, hûséges kutyáját, Bodrit. Agyoncsapja egy kõvel, megsüti, megeszi. Amikor már csak a csontok maradnak a tányéron, hirtelen elszomorodik, így dünnyög maga elé, hû társára emlékezvén:
- Bodri, Bodri, hogy örülnél te most ezeknek a csontoknak!...

Szerintem ez durvább. En garde!

Mint a tavaszi lepkefingban, annyi erõ sincs ebben ;) :p

(nem veszem fel a kesztyût ;) hehehehehe)

Moha

Quote from: Raggie GordonPoénos kis rajzfilm: destroy the Earth
Jóóó! :lol:
Quote from: RouninNem 18+ :D
Ez se rossz! :haha:
Quote from: Rounin-De én tegnap kaptam egy levelet errõl az e-mail címrõl: editors@ef.hu..."
Hehe. :rotflol:

És akkor én is adok egyet: Wear My Hat
Szerintem vicces, és tök aranyos. (Nomeg Phil Collins fan is vagyok :p)

Rounin

Quote from: MohaÉs akkor én is adok egyet: Wear My Hat

Ahhhhh... kawaiiiii yo ^^ :D

Ez nagyon jó :) És már értem az aláírásod is;)

Raggie

Én nem vagyok Phil Collins fan, de nekem is tetszett, és a aláírásod is király! :D

Well, do ya, punk?"

Rounin

The fighting game :)
(a bottal amit mûvel, az valami fenomenális)

Érdemes a galéria flash rovatát böngészni ;) Annak aki nem tette eddig :D

Fazék

Quote from: MohaÉs akkor én is adok egyet: Wear My Hat
Ez nagyon aranyos! :D És valamennyire én is Phil Collins fan vagyok, szóval  :jee:  :)