Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Blimpés hogy ne legyek off, nem tudom, hogy igaz-e, de jópofa :)

:D Hát ez kész :) Akár igaz, akár nem, jó kis sztori :]

TurboK

Quote from: BlimpAzért 7zip-rõl csak annyit, hogy dokumentumok tömörítésére semmi mást nem szabad használni!! Eszméletlen különbségek jöhetnek elõ ez és WinRar között! Kipróbáltam kb 232 MB-nyi színtiszta .xls és .doc file-ok tömörítését. Mindkettõ programban maximálisra állítva a tömörítés hatásfokát. ugyan nem a legfrissebb WinRar-t használom, hanem a 3.20-ast, de ezzel 102,5 MB-os lett betömörítve. utána kipróbáltam 7z-vel, és ha nem én csinálom, akkor el se hiszem, de 25 (!!) MB-osra tömörítette össze ugyanazt! Remélem ez elég ajánlásnak, amellé hogy teljesen ingyenes is :) Szóval kéretik a 7Zip szídását átgondolni  ;)
(edit: ja izé ez a teszt kb fél évvel ezelõtt történt, azóta javíthattak mindkét programon)

és hogy ne legyek off, nem tudom, hogy igaz-e, de jópofa :)
Hát igen csak 5ször olyan lassú annyi a gond. Ja, és Solid Archiving-et adtál hozzá? Mert Winrar alapból nem pipálja ki, pedig nagyon meg tudja dobni a hatásfokot több hasonló fájl esetén.
Amúgy nem is a tömöritéssel van bajom hanem a ronda interface-szel meg a nehéz kezelhetõséggel. Ja, meg egy RAR fájlt ki lehet bontani szinte minden számitógépen, max csak C64en nem. egy 7zipet... hát azt nem.
sztem a WinRAR messze a legjobb megoldás mert minden kezeli és bõven elég erõs.

ja,
Egy cigány, egy néger, és egy arab ül egy autóban. Ki vezeti az autót?
Hát a rendõr.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Necrid^

Quote from: TurboKés egy arab.

K*rva vicces..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Bill

Quote from: Blimpés hogy ne legyek off, nem tudom, hogy igaz-e, de jópofa :)
Ez hatalmas! :jee: :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Raggie

Turbok+Blimp: :lol: elismerésem! :D
Mindenféle hülyeségek tárháza/piaca: nemtommi
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Moha

Quote from: PirulaKozmetikum
Ó, de genny! :lol:

Ramiz

NASA: ez sztem simán bekövetkezhet... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

A másik kettõ meg már be is következett!! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Meske

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

"Special thx to Sandor Petofi"
:lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Quote from: Ramiz"Special thx to Sandor Petofi"
:lol:
Ami még jobb, az e-mail címe:
petofi_sandor@1848.hu :lol:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rounin

Quote from: MeskeHacker himnusz :lol:

Uvvvváááááá! :lul: :rotflol: :p

Jaj ^^

Moha

Quote from: MeskeAmi még jobb, az e-mail címe:
petofi_sandor@1848.hu :lol:
Ráadásul úgy tûnik élõ email cím. Az 1848.hu domain létezik, küldtem a címre egy emailt, és nem jött rá Mailer Daemon. :)

Rounin

Quote from: MohaRáadásul úgy tûnik élõ email cím. Az 1848.hu domain létezik, küldtem a címre egy emailt, és nem jött rá Mailer Daemon. :)

:lol: Ne már :) És mit írtál?

Moha

Quote from: Rounin:lol: Ne már :) És mit írtál?
Csak ennyit: Tetszik a hacker himnusz! :)

De tévedtem, most jött meg a failure notice, úgyhogy mégsem él...

Rounin

Moha : túl szép lett volna :)

És hogy lássátok, milyen szégyenlõs emberek vannak a neten :

Önarckép a chaten

Mind reading machine

Érdemes elolvasni a kérdéseket ;)

Bill

Nos. Utóbbi pár idiótaságra reagálva. :)

Nasa: simán be fog következni.
FHM: ez már nem újdonság, a ckm-el együtt ilyen szutyok :)
Önarckép: dúrva :)
Hacker himnusz: na ez ütött emberek.

ja és hogy ne legyek OFF, itt van 1 gyöngyszem:

QuoteInternet ki vagy a networkben,
regisztraltassek a te domainneved,
jojjon el a te oprendszered,
fussanak a te akarataid,
amint a szervereken, ugy a klienseinken is.
Minnepai url-unket add meg nekunk ma, es bocsasd meg a pingjeinket, ahogyan mi is megbocsajtunk a minket pingelonknek, es ne vigy minket firewall moge, de szabadits meg a virusoktol, mert a tied a rootjelszo, a tapkabel es a rendszergazdai fizetes.

Enter.
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."

Rounin

DB kicsit másként :D Trendi nagyon ^^

Én a Microsoft miatyánkot ismertem anno, de elfeledtem :)

Moha

Quote from: RouninMind reading machine
Ez a csávó aztán tud. Elõször idõgép, aztán zsugorítógép (drágám, a kölykök összementek), most meg gondolatolvasó... Komolyan az ember kitalál és összerak valami irdatlan baromságot és eladja jó pénzér a hülyéknek... Jó üzlet. :rolleyes:
QuoteÉrdemes elolvasni a kérdéseket ;)
Q: Just HOW much crap DO you have in that attic?
A: mice crap? :lol:

.Attila

Quote from: MohaEz a csávó aztán tud. Elõször idõgép, aztán zsugorítógép (drágám, a kölykök összementek), most meg gondolatolvasó... Komolyan az ember kitalál és összerak valami irdatlan baromságot és eladja jó pénzér a hülyéknek... Jó üzlet. :rolleyes:
És már 23 bid van rajta :)

Rounin

Dragon

Quote from: MohaEz a csávó aztán tud. Elõször idõgép, aztán zsugorítógép (drágám, a kölykök összementek), most meg gondolatolvasó... Komolyan az ember kitalál és összerak valami irdatlan baromságot és eladja jó pénzér a hülyéknek... Jó üzlet.
De ki volt az a vadbarom, aki megvette 710 dollárért?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Thomasson88

Quote from: RouninDB kicsit másként :D Trendi nagyon ^^
1:Hát az lesz 10év mulva az alap hogy ha nem iylen leszel akkor te vagy a "MÁS".
2: az a figura az nagyon kész. cask az a baj hogy egyes országokban annyi a huje ember hogy fel sem tunik nekik :) :lame: Hát igen 710 dollárért meveszi. Az idióta ha gondolkodna rájönne hogy ha lenne egy ekkora sulyu találmány akkor az dollár milliokba kerül nem poton 710dollárba. (175.000FT LOL)
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Bill

Quote from: RouninHajnali ébresztés...
Köszi, ez kellett így "hajnali" kettõkor. De jó volt legalább! :D

Ramiz

Quote from: RouninÖnarckép a chaten
Ettõl majdnem elhánytam magam...

Pirula

Carfairies
Dropkick the faint és megúszod a koncertbelépõt, a biztonságiakat, meg azt hogy ötvenen le akarnak tarhálni. :)

Bill

Quote from: PirulaCarfairies
Dropkick the faint és megúszod a koncertbelépõt, a biztonságiakat, meg azt hogy ötvenen le akarnak tarhálni. :)
Ez marha jó! :jee: :lul:
A dropkickes emlékeztetett a yetisport gamekre. Mondjuk találkoztam már Happy Tree Friendsessel is. :)

edit: bár az öt tündérke közül csak az utolsó nyerte el a tetszésem :)

Pirula

Quote from: BillEz marha jó! :jee: :lul:
A dropkickes emlékeztetett a yetisport gamekre. Mondjuk találkoztam már Happy Tree Friendsessel is. :)
Persze, ugyanarra a kaptafára megy, de marha jók a csatakiáltásai a gyereknek. "I hate my dad!" "What is this new wave shit?"  :rotflol:
Quote from: Billedit: bár az öt tündérke közül csak az utolsó nyerte el a tetszésem :)
Melyik irányból számolva? ;):haha:

Bill

Quote from: PirulaMelyik irányból számolva? ;):haha:
Jobbról balra. :)