Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Necrid^

Gratulálok Kvikveg a 700-posthoz! és Titkos a 400-posthoz! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Meske

Grat Bill a 100hoz!
Grat Ramiz a 2000hez!
Grat Blimp az 1600hoz!
Grat Thomasson88 az aláírásodhoz!
Grat HVp213 a member címhez és az aláírásodhoz!
Grat Fenrir az avatarodhoz!
Grat Necrid a 200hoz!
Grat Kvikveg a 700hoz!
Grat Titkos a 400hoz!
Grat Raggie Gordon az avatarodhoz!
És GRAT NOX! (az õ számukra fogunk szallagtûzõn táncolni! :))

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Necrid^

Quote from: MeskeGrat Bill a 100hoz!
Grat Ramiz a 2000hez!
Grat Blimp az 1600hoz!
Grat Thomasson88 az aláírásodhoz!
Grat HVp213 a member címhez és az aláírásodhoz!
Grat Fenrir az avatarodhoz!
Grat Necrid a 200hoz!
Grat Kvikveg a 700hoz!
Grat Titkos a 400hoz!
Grat Raggie Gordon az avatarodhoz!
És GRAT NOX! (az õ számukra fogunk szallagtûzõn táncolni! :))

köcc kedves Meske :)

Meske

Grat LeLoup az avatarodhoz! DAAAARK!!!!!! :jee:
és persze az aláírásodhoz is! :) (és ezt a smiley-t nézzd meg hétfõn is. ;))
:):):)

Boldog szülinapot sirtomi!

HVp213

Grat Bill a 100-hoz!
Grat Necrid a 200-hoz!
Grat Titkos a 400-hoz!
Grat Kvikveg a 700-hoz!
Grat Blimp az 1600-hoz!
Grat Ramiz a 2000-hez!

Grat mindenkinek!!!! :jee:

Meske Köszi!! És Grat elõre is az 1300-hoz!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Moha

Grat Necrid a 200-hoz! Te aztán szórod a postokat!
Valamint  grat Bill a 100hoz, Titkos a 400hoz, Kvikveg a 700hoz, Blimp az 1600hoz és Ramiz a 2000hez!

Meg annak is Grat, akit kihagytam. :)

Rounin

Quote from: MohaGrat Necrid a 200-hoz! Te aztán szórod a postokat!

"Total Posts: 204 (18.65 posts per day)"

Another shadowolf is born :zen:

Grat a kétszázhoz -.-

Kvikveg

Koszi!
Mostantol Addict vagyok! Jejejeeee! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Quote from: HVp213Meske Köszi!! És Grat elõre is az 1300-hoz!
Én is köszönöm elõre is! :)

HVp213

Quote from: MeskeNézz ÉS olvass Love Hinát! :)
Most látom a nagyon jó ízlésednek is lehet adni 1 Grat-ot! :jee:

Ha már így neki lódultam Grat a mûvész vénádnak is! (írások thread)

(aztán a sokk Grat-tól el ne bízza magát hölgyem  ;) ) :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp213Most látom a nagyon jó ízlésednek is lehet adni 1 Grat-ot! :jee:

Ha már így neki lódultam Grat a mûvész vénádnak is! (írások thread)

(aztán a sokk Grat-tól el ne bízza magát hölgyem  ;) ) :p
Köszi szépen!  :haha:
Most aztán pirulok a sok gratodtól.

Cobra

Quote from: Rounin"Total Posts: 204 (18.65 posts per day)"

Grat a kétszázhoz -.-
Megelõztél, épp akartam írni, hogy  :eeek:  , ezt még Shadowolf se tudta (talán Djinn ha akkor regelt volna, amikor elkezd írni :) )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Quote from: Cobraezt még Shadowolf se tudta

Tévedsz :zen:

Relunx

Grat mindenkinek mindeért amit az elmúlt idõben elért!
(És gratulálok magamnak az újavatáromhoz :D)

Relunx

Damnatus

Grat Bill a 100hoz!
Grat Ramiz a 2000hez!
Grat Blimp az 1600hoz!
Grat HVp213 a memberséghez!
Grat Necrid a 200hoz!
Grat Kvikveg a 700hoz!
Grat Titkos a 400hoz!
Grat Ramiz a 2000-hez!

Necrid^

Quote from: Rounin"Total Posts: 204 (18.65 posts per day)"

Grat a kétszázhoz -.-

Kösz :D

Raggie

Quote from: MeskeGrat Raggie Gordon az avatarodhoz!
Thx!! :merci: Végre észrevette valaki! :) Egyébként ez a kedvenc Spike-os képem!

GRAT Necrid!! Nem vagy semmi! Üdvözlégy a függõk társaságában :D ! Grat Kvikveg a 700-hoz, lemaradtál de én úgyis javarészt hülyeségéket irogatok :) (kivéve, amikor a CB-rõl vagy a Hellsingrõl van szó ;) ).

Ja és grat még mindenkinek, akinek sikerült a sok viszontagság közt is letenni ezt az új rendszerû érettségit! :tezsvir:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Quote from: Raggie GordonThx!! :merci: Végre észrevette valaki! :) Egyébként ez a kedvenc Spike-os képem!

GRAT Necrid!! Nem vagy semmi! Üdvözlégy a függõk társaságában :D ! Grat Kvikveg a 700-hoz, lemaradtál de én úgyis javarészt hülyeségéket irogatok :) (kivéve, amikor a CB-rõl vagy a Hellsingrõl van szó ;) ).

Ja és grat még mindenkinek, akinek sikerült a sok viszontagság közt is letenni ezt az új rendszerû érettségit! :tezsvir:

Kösz,és Grat neked az avatárodhoz  :jee:

Raggie

Quote from: NecridKösz,és Grat neked az avatárodhoz  :jee:
Viszontkösz! És tényleg vigyázz, nekem már majdnem elszállt az agyam, amikor nem volt fórum két napig...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Quote from: Raggie GordonViszontkösz! És tényleg vigyázz, nekem már majdnem elszállt az agyam, amikor nem volt fórum két napig...

:)

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonén úgyis javarészt hülyeségéket irogatok :) (kivéve, amikor a CB-rõl vagy a Hellsingrõl van szó ;) ).
Szeretnéd... :hehe:

Quote from: Raggie GordonJa és grat még mindenkinek, akinek sikerült a sok viszontagság közt is letenni ezt az új rendszerû érettségit! :tezsvir:
Hát ezt még ne siessük el... egyelõre még csak megírtuk. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizSzeretnéd... :hehe:
*nyád! :D (hogyan lehet nagybetûs csillagot tenni?? :confused: )
Quote from: RamizHát ezt még ne siessük el... egyelõre még csak megírtuk. :D
Nembaj, már azért is grat jár, fõleg, ha becsületesen nem letöltve elõtte a feladatokat ;) !

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: DamnatusGrat Bill a 100hoz!
Grat Ramiz a 2000hez!
Grat Blimp az 1600hoz!
Grat HVp213 a memberséghez!
Grat Necrid a 200hoz!
Grat Kvikveg a 700hoz!
Grat Titkos a 400hoz!
Grat Ramiz a 2000-hez!

Kösszz! Grat a hamarosan eljövendõ 2000-hez!
Grat Thomasson88-nak a 100-hoz!
És természetesen Grat Raggie Gordon & Relunx új Avatar-jához!
 :jee:

Raggie

Quote from: HVp213Kösszz! Grat a hamarosan eljövendõ 2000-hez!
Grat Thomasson88-nak a 100-hoz!
És természetesen Grat Raggie Gordon új Avatar-jához!
 :jee:
Thx, némiekben hasonlít a tiedre(+az aláírásodra is :D ) ! :)

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonThx, némiekben hasonlít a tiedre(+az aláírásodra is :D ) ! :)
Valóban fellelhetõ némi hasonlóság...  :p

Rounin

Raggie : én is észrevettem, nem sokkal váltás után ^^ ennyit a figyelmedrõl.

Raggie

Quote from: RouninRaggie : én is észrevettem, nem sokkal váltás után ^^ ennyit a figyelmedrõl.
Gomen! Nem azért írtam, hogy még tényleg senki nem vette észre csak éppen örültem neki. Neked is kösz! Egyébként tényleg nagyon figyelmetlen vagyok :lame: , ugyhogy ha valaki már észrevette, akkor attól is bocsánatot kérek(meg ha valamit én nem vettem észre akkor is  :) ).

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonGomen! Nem azért írtam, hogy még tényleg senki nem vette észre csak éppen örültem neki. Neked is kösz! Egyébként tényleg nagyon figyelmetlen vagyok :lame: , ugyhogy ha valaki már észrevette, akkor attól is bocsánatot kérek(meg ha valamit én nem vettem észre akkor is  :) ).
Én PL. amíg nem hívtad fel rá a figyelmem észre se vettem a hasonlóságot (még mindig  :lame: ).
Itt a teljes kép az avataromról ha valakit érdekel

Ez már nagyon  :_off:  elnézést
Ezért Grat mindenkinek akit eddig kihagytam!

Necrid^

Grat Thomasson88 a 100-hoz!!  :jee:

Darkstar

Grat a 100hoz Thomasson88!  :appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん