Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: SinistroEgy paraszt vett egy Mercedes C 180 D-t ...
:lol:
Bekerült a kedvencek közé, ma sokkal bõvül az a fájl.

HVp213

3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról
beszélgetnek.
Azt mondja az elsõ: olyan ajándékot vettem neki, ami 6
másodperc alatt 0-ról 100-ra felmegy. A másik kettõ nem tudja mire
gondolt, ezért elmondja, hogy egy fehér Porschét vett. Ez jól megy a
szõke hajához.
A második azt mondja, olyat vett, ami 4 másodperc alatt
0-ról 100-ra felmegy. "Ez csak egy Ferrari lehet." "Talált", mondja a
férfi, mivel vörös haja van. "De mit vettél te?" kérdezik a harmadik
férfit.
"Nem akarlak túllicitálni titeket, de olyat vettem a
feleségemnek, ami 2 másodperc alatt 0-ról 100-ra felmegy."

"Ez lehetetlen", modta a másik kettõ, " a Ferrari a leggyorsabb".
Erre a harmadik: "Nem autót vettem!"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp2133 férfi ül egy bárban...

.Attila

Quote from: BlimpK: Tehát azt mondjahogy a lépcso lefelé vezetett a  pincébe?
V: Igen.
K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcso felfelé  is vezetett?
Persze, a pincébõl felfelé :)

katz

Quote from: BonciPersze, a pincébõl felfelé :)
Ebben mi a poén? :3x3:  :eeek:

HVp213

Quote from: katzEbben mi a poén? :3x3:  :eeek:
Ne kötözködj! Ott a poén csak nem látszik... :rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213Ne kötözködj! Ott a poén csak nem látszik... :rolleyes:
Nem :_piszka: volt...

.Attila

Quote from: katzEbben mi a poén? :3x3:  :eeek:
Smelly cat, te nagyon rámszálltál mostanában (na, hol egy pitbull).

Moha

A fogorvosok azt ajánlják, hogy a fogkefét  legalább 183 cm-re (6 láb) tároljuk a WC-tõl, hogy ne érjék el az öblítés  során a levegõbe kerülõ részecskék.
Még jó, hogy nálunk külön van a wc és a fürdõszoba. :)

A Marlboro Company elsõ  tulajdonosa tüdõrákban halt meg.
Ennyit a cigirõl. :p

Micheal Jordan többet keres a  Nike-nál évente, mint a Nike-gyár malajziai dolgozói  együttvéve.

Ez meg kicsit elszomorító.

Átlagosan 100 ember fullad meg  golyóstollaktól évente.
Ööö, akkor jobb lesz, ha leszokom az alkoholos filc szagolgatásáról... :D

Fizikai képtelenség megnyalni a könyökünket.
Hacsak nincs 20 centis nyelved. :)

Az angol nyelv  egyetlen szava sem rímel a 'month' szóra.
Az 'orange' is ilyen.

katz

Quote from: Boncite nagyon rámszálltál mostanában (na, hol egy pitbull).
:ejj: Na ezt inkább nem kommentelem bõvebben, mert még jobban megsértõdsz.
1xûen nem találtam poénosnak. Ennyi. De persze te azt olvasol ki a postomból amit akarsz.
Quote from: BonciSmelly cat
:b+:

Fazék

Quote from: katz:ejj: Na ezt inkább nem kommentelem bõvebben, mert még jobban megsértõdsz.
1xûen nem találtam poénosnak. Ennyi. De persze te azt olvasol ki a postomból amit akarsz.
kivételesen (bocsi :bsd: ) tényleg nem kötözködésbõl írta katz, szóval peace lehetõleg. :tezsvir:

Meske

Sok jó dolgot beírtatok mostanában, hogy már követni is alig tudom. (Bár igaz elég sok benne az ismétlés is, de azért megpróbálom kiszemezgetni az újdonságokat és azért jó volt egy két nagyon ütõs régit is visszaolvasni! :D)

Blimp: Csak nem egy könyvecskébõl szedted ki az idézeteket? Mert én mostanában olvasgatok egy olyan könyvet, amiben kb. 1000 idézet van híres emberektõl, s a te általad bepostoltak közül nagy részét már ott olvastam...

Szívesen idézgetnék én is belõle, de ezt a suli könyvtárában olvasgatom lyukas órákban/unalmas perceimben és mire gép-, netközelbe kerülök már a nagyrésze kimegy a fejembõl...  :o

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Quote from: Blimp- Miért nem tud Stevie Wonder olvasni?
- Mert néger.
Ez legalább olyan volt, mint:
- Te, láttad már Stevie Wonder feleségét?
- Nem, miért?
- Mert õ se... :D

vagy

Megérdezték Stevie Wonder-t, hogy:
- Mondja, nem zavarja önt az, hogy vak?
- Hát, még mindig jobb, mintha nigger lennék... :rolleyes:

Na, csak a végére értem! Mostanában hatalmas a "termés" errefelé. :D

.Attila

Quote from: katz:ejj: Na ezt inkább nem kommentelem bõvebben, mert még jobban megsértõdsz.

:b+:
Smelly cat nem mond neked semmit? Magadra vetted? Ezek szerint nem ismered a Friends (Jóbarátok) címû sorozatot.
Btw. rakat vicc volt már ebben a topicban, amit én nem találtam poénosnak, szóvá tettem? Nem. Komolyan nem értelek téged, minek kell felesleges megjegyzéseket tenni?

Raggie

Huhh, ecséém! Mire végigolvastam az elnemolvasott postokat halálra  :hahaha: -tem magamat! Moha kollégához csatlakoznék(naggyon megy a topic!---> és nem is baj! :) )

Bonci+katz fight  =)
deszemétvagyok...:ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: BonciSmelly cat nem mond neked semmit? Magadra vetted? Ezek szerint nem ismered a Friends (Jóbarátok) címû sorozatot.
Btw. rakat vicc volt már ebben a topicban, amit én nem találtam poénosnak, szóvá tettem? Nem. Komolyan nem értelek téged, minek kell felesleges megjegyzéseket tenni?
Ooo, ha Bonci smelly cat-nak hivja Katzot, nem csoda, ha felhuzza magat. Foleg ha nem ismeri a poent, mint ahogy en sem.
Na, end of fight, vagy konyorgom pm-ben rendezzetek le. Koszi!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: KvikvegNa, end of fight, vagy konyorgom pm-ben rendezzetek le. Koszi!
Mér már kezdtem élvezni!....(nna befelyezem, mer még komolyan veszitek..)

Más:
irtó lol csóka, irtó lol képpel: itt

naggyon jó kis SW videó! itt

ha valaki tudni szeretné, hogy hogy kell csomó nyelven elmondani azt, hogy én egy teknõs vagyok, akkor ez az õ oldala(vannak egzotikusak is): click

Edit: még egy SW-s de ez nemolyan jó(angoltudás ajánlott)itt
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Quote from: Raggie GordonMér már kezdtem élvezni!....(nna befelyezem, mer még komolyan veszitek..)

Más:
irtó lol csóka, irtó lol képpel: itt

naggyon jó kis SW videó! itt

ha valaki tudni szeretné, hogy hogy kell csomó nyelven elmondani azt, hogy én egy teknõs vagyok, akkor ez az õ oldala(vannak egzotikusak is): click

Edit: még egy SW-s de ez nemolyan jó(angoltudás ajánlott)itt

utolsonal valami nem okes a linkelessel, not found van

Tyrael

Raggie

Quote from: Tyraelutolsonal valami nem okes a linkelessel, not found van

Tyrael
Köcc! Javítva!

szívatós: számold meg a fekete pontokat!

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie Gordonszívatós: számold meg a fekete pontokat!
Ezt ismertem nagyon :lol:

Ész az erõ felett

Moha

Quote from: Raggie Gordonirtó lol csóka, irtó lol képpel: itt
Szerintem kérdezze meg a közönséget! :lol:

syeren

Quote from: Raggie Gordonnaggyon jó kis SW videó! itt
:lol:  Meg a többi is!
Még egy dolog: SOHA ne próbáljatok meg egy (normál) izzót szájba venni!  Be tudod venni, de ki nem! (anatómiai háttere is van) Valóban megtörtént eset:Ez elõadáson hangzott ez el és egy diák megcsinálta... Be kellett vinni a kórházba egy taxival! A taxis nem akarta elhinni, hogy létezik ilyen... Fél óra múlva már a taxis is a kórhában volt egy izzóval a szájában!  :)

.Attila

Quote from: syerenMég egy dolog: SOHA ne próbáljatok meg egy (normál) izzót szájba venni!  Be tudod venni, de ki nem! (anatómiai háttere is van) Valóban megtörtént eset:Ez elõadáson hangzott ez el és egy diák megcsinálta... Be kellett vinni a kórházba egy taxival! A taxis nem akarta elhinni, hogy létezik ilyen... Fél óra múlva már a taxis is a kórhában volt egy izzóval a szájában!  :)
Érdekes. De miért is nem megy vissafelé? Ez olyan, mint a gyûrûnél (könnyen az ujjadra megy, de ellenkezõ irányban már nem kis szenvedés a mûvelet)?

Fazék

Quote from: syeren:lol:  Meg a többi is!
Még egy dolog: SOHA ne próbáljatok meg egy (normál) izzót szájba venni!  Be tudod venni, de ki nem! (anatómiai háttere is van) Valóban megtörtént eset:Ez elõadáson hangzott ez el és egy diák megcsinálta... Be kellett vinni a kórházba egy taxival! A taxis nem akarta elhinni, hogy létezik ilyen... Fél óra múlva már a taxis is a kórhában volt egy izzóval a szájában!  :)
Hmm... lehet hogy a kíváncsiság fog megölni engem? Nagy a kísértés hogy kipróbáljam :haha:

HVp213

Quote from: BlimpHmm... lehet hogy a kíváncsiság fog megölni engem? Nagy a kísértés hogy kipróbáljam :haha:
Én is! Én is! De asszem én maradok a zseblámmpaizzónál... :lame:

Moha

Quote from: BlimpHmm... lehet hogy a kíváncsiság fog megölni engem? Nagy a kísértés hogy kipróbáljam :haha:
:lol:Próbálkozz villanykörte helyet rendes körtével: annál nem gáz, ha rá kell harapnod. :D

roderick

Engem hálistennek megvédett az a tény, hogy nem fért bele a fejem a lámpabúrába... deténylegmost nagyon felkavart ez az információ, hogy vajon miért nem tud kijönni... nem fogok tudni elaludni amíg meg nem tudom, vagy ki nem próbálom... gááárghh, ez a dilemma...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

katz

Quote from: roderickEngem hálistennek megvédett az a tény, hogy nem fért bele a fejem a lámpabúrába... deténylegmost nagyon felkavart ez az információ, hogy vajon miért nem tud kijönni... nem fogok tudni elaludni amíg meg nem tudom, vagy ki nem próbálom... gááárghh, ez a dilemma...
és a könyöködet sikerült már megnyalnod? :D

roderick

Quote from: katz:lol:
és a könyöködet sikerült már megnyalnod? :D

Aztmár régóta tudom, hogy nem tudom... még általános suliban mondta a tesitanár, hogy vesz fagyit annak aki meg tudja nyalni és az egész osztály ezen bénázott egy hétig, akkor még nemvolt internet, hogy megtudjam a simlit a dologban.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Rounin

Argh :D

Tömören ennyi :]

Quote from: KatzHa ez így megy tovább, akkor lassan nyílni fog egy homoerotikus topic is...

Most miattad felébredt a család én meg kis híján megfulladtam :rotflol: + lmao :lol:
Angel Sanctuary indított el a lejtõn ;) bele ne olvass, vagy már indíthatod is :)

Könyök : vahhh... még fél centi kell és a balt meg tudom nyalni! (tök nyálas lettem :D )