Hinata Hotsprings <!!!Spoiler - Warning!!!>

Started by Exo, 2004-06-11, 21:07:52

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: BonciÉn is szeretek álmodozni, de olyan dolgokról, amik meg is történhetnek, és jobban is szeretem az olyan anime-ket, ahol akár meg is történhet a dolog.
Persze nem azt mondom, hogy mindennek abszolút reálisnak kell lennie.
Pl. Mai Hime: lányok szupererõkkel, ez az irrealitás belefér, viszont az érzelmek reálisak.

*nod-nod* teljesen egyetértek. Ezért elsõszámú nálam az Onegai Twins. :)
(mert az tényleg egy olyan sztori ami esetleg még meg is történhetet volna...)
Hmm...Most, hogy ennyit írtatok az LH mangáról, úgy döntöttem, hogy leszedem s megnézem. :)

Quote from: BonciMost erre csak ennyit tudok mondani: így kéne történnie, és mégis, a valóságban igen ritka, hogy ez megtörténik, inkább csak a filmekre jellemzõ.

Sajnos ez is igaz. :bruhuhu:  :bruhuhu:
Pedig milyen jó lenne egy rakat lánnyal élni... :)(bár mondjuk én 1 dbal is megelégednék :haha:  :haha: )

.Attila

Quote from: AlkyraSajnos ez is igaz. :bruhuhu:  :bruhuhu:
Pedig milyen jó lenne egy rakat lánnyal élni... :)(bár mondjuk én 1 dbal is megelégednék :haha:  :haha: )
Nem egészen erre gondoltam :rolleyes:

Alkyra

Mind1. Akkoris jó lenne lány(okkal) élni! :)  :lul:  :lul:

katz

Quote from: AlkyraMind1. Akkoris jó lenne lány(okkal) élni! :)  :lul:  :lul:
Lesz 1, meglátod milyen meló az és miután feleségül vetted állandóan arra fogsz gondolni, h inkább az aglegény-életet kellett volna választani.
Lányokkal élni? Egy is bõven elég. Sõt. :rolleyes:

Egyébként mibõl van az aláirásodban lévõ kép? Válasz PM-ben léci, igy is naon OFF már a thread.

Alkyra

Hm.. Lehet, hogy igazad van. De én nem úgy értettem, hogy ÚGY élni velük együtt.

Egyb. az aláírás dolog: Lásd Bleach topic.Ott is megkérdezték. :)

u.i.: GOMEN A SOK OFFÉRT!!!!!

Darkstar

Quote from: White SeeD...(perverznek elég perverz) ...

Szvsz nem perverz, csak mindíg rossz idõben van rossz helyen! Szinte menekül minden dolog elõl, ami perverznek mutathatja, hiszen azután ált elég messze ér földet.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Igaz, igaz.
Keitaro maga nem valami vicces egyén az elején, ezért a környezete lesz az.
(s környezet teszi õt is viccessé)

u.i: bocsánat ezért a postért. pénteken fogok érettségizni s épp Arany-t tanulok :D:D:D:D:D:D.

katz

Quote from: White SeeDMondjuk minden férfi perverz valamilyen szinten.
Aha. Max a homokosok nem néznének oda meg azok, akiknek már nincs miért.

Darkstar

Quote from: White SeeDHát ahhoz képest mindíg kocsányon lóg a szeme, mikor egy-egy lánynak kilátszik valamilye merõ véletlenségbõl:)
Szerintem ez nem perverzió, mert nem kukkol (legalábbis arra nem emlékszem, bár az az álmában megcsókolom Narut rész már súrolta a perverzió határait) ez csak férfiúi kiványcsiság. De most komolyan, melyik "normális" fiú fordulna el?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Szerintem reflexbõl minden fiú odanéz (meg minden nõ is :D), pusztán azért, mert történik vmi, csak amikor átfut az agyán, hogy mit is lát, azért a normálisak (normális relatív, nevezzük inkább korrekteknek) elfordulnak :)

Darkstar

Quote from: BonciSzerintem reflexbõl minden fiú odanéz (meg minden nõ is :D), pusztán azért, mert történik vmi, csak amikor átfut az agyán, hogy mit is lát, azért a normálisak (normális relatív, nevezzük inkább korrekteknek) elfordulnak :)

Igaz! Mondjuk Keitaronak ált. valamelyik csaj ökle fut át az agyán, egy-egy ilyen odatévedt pillantás után.
edit: pont jókor postoltam! (óra) :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarIgaz! Mondjuk Keitaronak ált. valamelyik csaj ökle fut át az agyán, egy-egy ilyen odatévedt pillantás után.
Az meg a nõi reflex :D

Moha

Quote from: White SeeDMindenesetre Naru-t sem értem. A mangában már egészen az elején meztelenül együtt fürödtek, utána meg már azért pofánvágja, mert belát a szoknyája alá:p
Az meg a nõi logika. :hehe:

Darkstar

Quote from: White SeeDA tortát amit meg magának sütött, és mikor Shinobu meglátta.:D

És még másoknak villogott is vele, hogy milyen tortát kapott! :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Wow! Ennyi minden benne van a mangában?
Hmm.
Honnan kéne elkezdeni, hogyha én már láttam az animet?
Nem szerenék semmit újraolvasni kicsit más formában!

Asszem holnap neki is állok a mangának!  :haha:

Darkstar

Quote from: AlkyraHonnan kéne elkezdeni, hogyha én már láttam az animet?
Ha van idõd, kezdd az elejérõl, mert úgy kerek a történet, és pár dolog közben is van, ami az animébõl kimaradt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: White SeeDMár az eleje is holtmás, és sokszor az események sem úgy történnek ahogy az anime-ban, így érdemes az elejétõl kezdeni:)
Igen, már elkezdtem olvasni :)
Azért az anime-ben jobban tetszett Kaolla megjelenése :)
Shinobu is eleve ott volt már, és nem akkor ment csak a Hinata-ba.

Alkyra

Nah. Mindjá végigolvasom!!!

Elfelejtettem a 11chp, de ezt most sürgõsen pótolom. :)

Nekem ez SOKKAL jobban tettszik, mint az anime. Bár igaz, amit White Seed írt, hogy minden lány "konyhakészen", de kárpótolnak minket,
Sokkal jobb sztorivezetése van mint az animenek.
S egy KÖTEGNYI extra van benne.(hogy merészelték kihagyni az animébõl
azt a jelenetet amikor Keitaro Shinobu-val randizik. :) )

Már alig várom, hogy mindenre fény derüljön! :D
LH RULZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(és Shinobu  :jee: )

Én

Thread Resurrection!
3 kérdeésem lenne:
-A 25. rész, azmiaz? Az még rendesen az első széria része?
-Érdemes megnézni a Love Hina Againt?
-Mennyivel jobb a manga? Sokan ajánlották, hogy olvassam azt is, de alapvetően nem szeretem a műfajt. Viszont ha tényleg annyi kimaradt dolog/több poén etc van benne, akkor nekiállok :)

Alkyra

Quote from: Én on 2007-08-27, 17:10:21
Thread Resurrection!
3 kérdeésem lenne:
-A 25. rész, azmiaz? Az még rendesen az első széria része?
Ya.Extra kiadás.Ha jól emlékszem a karácsonyi kiadás.
-Érdemes megnézni a Love Hina Againt?

Meg bizony.^^ Nagyon szép jelenetek vannak benne.:)

-Mennyivel jobb a manga? Sokan ajánlották, hogy olvassam azt is, de alapvetően nem szeretem a műfajt. Viszont ha tényleg annyi kimaradt dolog/több poén etc van benne, akkor nekiállok :)

A manga? Minden tekintetben felülmúlja az animét.Hosszabb, jobb, vágatlan. :hopp:
Az anime a feléig viszi csak el a sztorit.Mindenképpen érdemes elolvasni.
Ez egy manga amit nem szabad kihagyni. Haverral már beterveztük, hogy megvesszük majd.(most épp az excel sagára gyűjtünk.^^)

Én

Oh, akkor szegény Aranyembert félrerakjuk :D

kelvor

Quote from: Én on 2007-08-27, 17:46:36
Oh, akkor szegény Aranyembert félrerakjuk :D

:lul:

Nem tartom magam egy nagy manga olvasónak, főleg ha azt a gépen kell, viszont ennek nem tudtam ellenállni. Nagyon érdekelt, mi lesz a további sorsuk stb...

Az Aranyembert meg tessék legalább egyszer elolvasni.  :haha:

Én

FTP-n fenn van egyébként? (manga része áll azért nem néztem meg)

ultimecia

A mangában az a jó, tovább tart, több a történet és jobb és nagyonkorrekt a befejezése :jee:
Én nem csak Naru kap benne szerepet, hanem a többi lány is jóval többet akaszt le mint 1-1 anime epizód.
Amúgy Motoko Rulz :cool:

Én

Mangától még egy valami riaszt, el írta valaki manga topikban, hogy még több és még értelmetlenebb (lol) benne a Keitaro gyepálás namár én ezt az animében sem szívleltem :( nembaj, túlélem
És nekem mindegyik lány rulz :D

Meske

Quote from: Én on 2007-08-27, 19:14:43
FTP-n fenn van egyébként? (manga része áll azért nem néztem meg)
Azt nem tudom, hogy az FTP-n fent van-e, de innen le lehet szedni néhány fejezetet magyarul is.
És szerintem is érdemes elolvasni, mert nagyon jó! :jee:
Ja, és nézzd meg az Againt is, mert az is a történet része! ;)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Cheesy

Ugyan szerencsétlen sorrendben (Love Hina TV -> LH Again -> Specials) néztem végig, de ez nem vett el egy szemernyit sem az élményből. A harem típusú animék között most átvette a trónt nálam az Ah! My Goddess-től. (Nem sok ilyen sorozatot néztem még...)
Egytől egyig szerethető karakterek (na jó, talán Seta lánya az aki mindig csak idegesítő volt), a főhős Keitaro jópofa és van azért pár fordulat is a történetben. Simán elnézegettem volna még jópár részen keresztül akkor is, ha az egész Naru-Keitaro szálat mint a rétes tészta lehetne nyújtani a végtelenig ha a készítők akarták volna.
Szerintem ez egy azon sorozatok közül, aminek nem tenne jót egy újabb folytatás, kizártnak tartom, hogy tudnák hozni azt a fílinget. A történet szerencsére nem hagy fájó űrt a végén, hanem vidám véget kapott, így elégedetten áll fel előle az ember, hogy "Na, ez jó volt!", if you know what i mean.

Nálam 10/10

Most pedig kipróbálom az Ai Yori Aoshi-t.

Moha

Quote from: Cheesy on 2010-11-14, 15:49:05
Most pedig elolvasom a mangát.
FIX'D  :D

Amúgy tényleg. Ai Yori Aoshi is jó, de a LH mangát mindenképp olvasd el, mert jobb lett, mint az anime és részletesebben ki van benne dolgozva minden.

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2010-11-14, 18:15:06

LH mangát mindenképp olvasd el, mert jobb lett, mint az anime és részletesebben ki van benne dolgozva minden.

:tezsvir:

Cheesy

Quote from: Moha on 2010-11-14, 18:15:06

Amúgy tényleg. Ai Yori Aoshi is jó, de a LH mangát mindenképp olvasd el, mert jobb lett, mint az anime és részletesebben ki van benne dolgozva minden.
Először csak néztem, hol írtam én "mangát", aztán esett le mikor megláttam a FIX'D-et :D
Igaz, igaz mondani szokás, hogy a manga mégis a műfaj non plusz ultrája, de hiszitek vagy sem még egyszer nem olvastam mangát...
Tudom, tudom [spoiler][/spoiler]
Itt az idő bepótolni.  ::)