Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: SidneyÜdv Aidan!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

animoni

Önhibámon kívül, mert már én is régen jártam a forumon, csak néha léptem fel egy két pillanatra, Szeretném az Összes új TAGOT ÜDVÖZÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Meske

Kicsit megkésve szólok, de hát ez van, ha 2 hétre elmegy nyaralni az ember, szóval
Üdv itt Aidan! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Relunx

Jobb késõbb mint soha:
Üdv Aidan!

Relunx

Raggie

Quote from: animonicsak néha léptem fel egy két pillanatra,
Nem helyes! A hibát tessék orvosolni! :D (ezt is jó ember mondja neked, aki szintén ilyesmiket követ el mostanában, de hát próbálom javítani a népet! :) )

Quote from: animoniSzeretném az Összes új TAGOT ÜDVÖZÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!
Ehez viszont csatlakozom! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

shiri

Hali^^
Nah, jó volt már ide is regelni, épp ideje^... :P

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

shiri

nem értek a számítógépekhez, még avatart sem tudok beállítani^^! Baka vagyok......

Darkstar

Hy Shiri.
Ha megvan a kép, és megfelel annak, hogy max 128*128-as és 100kb, akkor a user cp / Edit avatar / Tallózás résznél feltöltheted a gépedrõl, vagy feltöltheted a netre, és onnan linkeled.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: shirinem értek a számítógépekhez, még avatart sem tudok beállítani^^! Baka vagyok......

A User CP menüben próbálkozz^^'

Mellesleg Grüss Gott! Hajimemashite és ahoy (+kézcsók vagy vállveregetés nem és egyéni ízlés szerint)

shiri

köszi a fogadtatást, arik vagytok^^!
Amugy ha bemegyek az uses cp-be, ezt írja ki: There are no subscribed threads to display in this folder for this time period. 0_o

Necrid^

Quote from: shiriköszi a fogadtatást, arik vagytok^^!
Amugy ha bemegyek az uses cp-be, ezt írja ki: There are no subscribed threads to display in this folder for this time period. 0_o
Bal oldalon van egy menu és ott találod az Edit Avatar-t.. ^^

shiri

köszi, megvan^^!
(ugy látszik, nem csak hülye, de még vak is vagyok^^)

Necrid^

Quote from: shiriköszi, megvan^^!
(ugy látszik, nem csak hülye, de még vak is vagyok^^)
Nah Grat ^^

Damnatus

Üdv köztünk shiri!

Moha

Üdv a fedélzeten shiri! Aranyos az avatarod! :)
Ja, és érdekes nick-ed van... :hehe:

Xaga

HVp213

Üdv Itthon shiri! :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

shiri

Tök kedvesek vagytok, asszem itt bírni fogok mindenkit^^!
Quote from: MohaJa, és érdekes nick-ed van... :hehe:
Remélem, nem tudsz japánul... remélem :D

Rounin

Quote from: shiriTök kedvesek vagytok, asszem itt bírni fogok mindenkit^^!

Remélem, nem tudsz japánul... remélem :D

Ehehehhe.. gondolom  maradjunk a japánnál és ne használjuk a magyar megfelelõjét ;)

Moha

Quote from: shiriRemélem, nem tudsz japánul... remélem :D
Mit gondolsz, miért volt a :hehe: smiley? :D De ezek szerint akkor te is tudod, mit jelent. ^_^

Amúgy az túlzás, hogy tudok japánul, de tanulgatom...

katz

Quote from: shiriRemélem, nem tudsz japánul... remélem :D
Én nem tok japánul, de majd Boncival lefordittatom  :hehe:
Üdv a fórumon!

shiri

Quote from: katzÉn nem tok japánul, de majd Boncival lefordittatom  :hehe:
Üdv a fórumon!
jobb az, ha nem tudod :D !!!! De ha már ennyire akarod, elmondom, h a jelentése "rózsaszirom", ugyhogy már neeem is keeeell megkérdezned seeenkit^___^! :D :D :D :D
amugy thanx^^

Necrid^

Shanira

sziasztok^^

én is új vagyok itt^^ de teccik máris minden^^*

csak 1etlen dologgal nem vagyok még tisztába ezekkel a kiírásokkal h. junior member meg hasonlók valaki el tudja magyarázni? Oo
gondolom már 1000× leírták de azért léccii O.O segítsetek a tudatlannak ^_^
jha meg a kérdés: itt a szmiley használat mikortól lép érvénybe? vagy már az elejétõl lehet használni? (mert másik fórumon így volt és most nem tudom )
Gives you wings ^^ --- RedBull ___ Goooo Klien ^^
[/I]

.Attila

Quote from: Shanirasziasztok^^

én is új vagyok itt^^ de teccik máris minden^^*

csak 1etlen dologgal nem vagyok még tisztába ezekkel a kiírásokkal h. junior member meg hasonlók valaki el tudja magyarázni? Oo
gondolom már 1000× leírták de azért léccii O.O segítsetek a tudatlannak ^_^
jha meg a kérdés: itt a szmiley használat mikortól lép érvénybe? vagy már az elejétõl lehet használni? (mert másik fórumon így volt és most nem tudom )
30-tól member
100-tól senior member
500-tól fanatic member
750-tõl addict member
1000-tõl ancient member
1500-tól otaku
2000-tõl postmonster
3000-tõl Lord of the board
5000-tõl Godlike!

Smiley használat: postolásnál nem láttad jobb oldalt a smiley-kat? Meg van ott egy more link, amivel még többet lehet elõhozni. Korlát csak az egy postban szereplõ smiley-k számára van, asszem max 10 db.

Moha

Üdv a fedélzeten Shanira!

A junior member egy rang. A postjaid (hozzászólásait) alapján változik a rangod, ill. van pár különleges rang (moderator, administrator). Igazából ez csak informatív jellegû (nomeg hízlalja a májat, ha elérsz egy újabb szintet. :D)
Smiley-kat pedig tudtommal bárki használhat (a szerkeztõablak jobb oldalán lévõ listából válogathatsz). Mondjuk a ^^ és hasonlókat nem alakítja át.

Ja, és javaslom olvasd még el a fórum szabályai threadet. Itt még pár kérdésedre választ kaphatsz.

Jó fórumozást! :)

Shanira

hú köszy:) így már értem ^^

akkor a szmájlik müxenek ^^ igen 1épként láttam csak nem tuttam h. már tudom is-e használni  :haha:  

és itt az üzenet küldésnél ez a title mi akarna lenni?
Gives you wings ^^ --- RedBull ___ Goooo Klien ^^
[/I]

Xaga