Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

HVp213

Quote from: KvikvegLampabura - made by sk :rolleyes:  - jut eszembe, alatta regi kartyanaptar. Meg gimiben hasznaltam irodalmi szoveggyujtemenyben.
Hellsing manga
Master!Master!Master!Master!Master! :jee:  :whoah:  :cool:

:p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Quote from: Kvikveg(Egyaltalan mit jelent, hogy dharma?)
Bóddhidharmának vagy Dharumának is hívják, egy legendás/mitikus buddhista szerzetes aki iszonyat hosszú idõn keresztül meditált és hogy ébren tudjon maradni levágta a szemhéjait, melyekbõl aztán az elsõ tealevelek sarjadtak.

Necrid^

Quote from: KvikvegLampabura - made by sk :rolleyes:  - jut eszembe, alatta regi kartyanaptar. Meg gimiben hasznaltam irodalmi szoveggyujtemenyben.
Hellsing manga - mazohista modon japanul - mar tudom milyen analfabetanak lenni... :D
My Master
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

.Attila

Quote from: Pirulalevágta a szemhéjait, melyekbõl aztán az elsõ tealevelek sarjadtak.
Fújj.

Necrid^

Quote from: Pirulalevágta a szemhéjait, melyekbõl aztán az elsõ tealevelek sarjadtak.
Nah az jó volt olvasni Reggeli Elött

Pirula

Quote from: EmarsharaeNa, szakérts. Akár PM-ben is. Kíváncsi vagyok. :)
Átugrottam vele a vallások topicba hátha lesz folytatása.

Pirula

Quote from: NecridNah az jó volt olvasni Reggeli Elött
:lol: Képzelem. Tanulság: elõbb reggeli aztán offtopic.

Darkstar

Quote from: PirulaBóddhidharmának vagy Dharumának is hívják, egy legendás/mitikus buddhista szerzetes aki iszonyat hosszú idõn keresztül meditált és hogy ébren tudjon maradni levágta a szemhéjait, melyekbõl aztán az elsõ tealevelek sarjadtak.

Teljesen normális lehetett az ürge.  :rolleyes:  Melyik zongorista nyiszálta el a bõrt az ujjai között, hogy a távolabbi billentyûket is elérje? (Zenetörténetet mindíg utáltam). Na az is egy hasonló kaliberû ember volt.  :lame:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: DarkstarTeljesen normális lehetett az ürge.  :rolleyes:  Melyik zongorista nyiszálta el a bõrt az ujjai között, hogy a távolabbi billentyûket is elérje? (Zenetörténetet mindíg utáltam). Na az is egy hasonló kaliberû ember volt.  :lame:
Ez viszont egy mítosz, nem kell vérkomolyan venni. Valami olyasmi is volt benne hogy a sok falnézés közben leszáradtak a lábai vagy mi. Ennek a mintájára csinálnak Kínában Keljfeljancsi jellegû babákat. Ja, és állítólag õ alapította a Shaolin kolostort is, de erõsen mitikus jellege miatt ezt is sokan kétségbe vonják.

animoni

Hellsing manga - mazohista modon japanul - mar tudom milyen analfabetanak lenni... :D
Neked megvan a Hellsing manga???!!!Az egész??????
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Darkstar

Quote from: PirulaEz viszont egy mítosz, nem kell vérkomolyan venni. Valami olyasmi is volt benne hogy a sok falnézés közben leszáradtak a lábai vagy mi. Ennek a mintájára csinálnak Kínában Keljfeljancsi jellegû babákat. Ja, és állítólag õ alapította a Shaolin kolostort is, de erõsen mitikus jellege miatt ezt is sokan kétségbe vonják.

Ok, õ lehet, hogy mitosz, de a zongorista komoly.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: NecridNah az jó volt olvasni Reggeli Elött
Jo teazast! :hehe:

Huha, micsoda reakciok!
Nem, nincs meg az osszes, van kb 2 amit mar/meg nem szereztem be.

A zongorista meg kipeckelte az ujjait, de pechere asszem megbenult vagy mi. De mar meg nem mondom ki volt az.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: DarkstarCsak nem Shinobu?  :jee:
Jó, szóval akkor ismerõs az arc. :D

katz

Quote from: MohaJó, szóval akkor ismerõs az arc. :D
Nem mondhatnám, h nagyon élethû, de nekem is sikerült felismernem. Én vhogy nem birom az ilyen mütyüröket az asztalon. Na jó, mondjuk a töltényhüvelyek mellett elég idetlenül mutatna egy plüss/mûanyag Gattsu.
Quote from: MohaBtw, én is az 1. verziót támogatnám. Visszamondani tuti nem fogom, nem maradok ki egy ilyenbõl azok után, hogy most úgy hajtanak a melóhelyen, mint egy rabszolgát... (ez a te mûved, katz? :p)
Az én embereimnél "más" munkát kellett volna végezned...
Quote from: Moharáadásul nekem Meske részét is fizetnem kell.
Hmm. Add el, tudok rá vevõket...

Necrid^

Nagyon komoly a Japanim.fr ami megy az winamp-on.24 órán csak AMV :)

Moha

Quote from: katzÉn vhogy nem birom az ilyen mütyüröket az asztalon.
Ízlések és pofonok... Nekem nagyon bejönnek.
QuoteHmm. Add el, tudok rá vevõket...
Ejnye! Nem vagyok én rabszolgakereskedõ!

Ja, mellesleg: "nyári anime haláltábor" :lol:

sirtomi

A TV2 -õn megy valami Invasion America címû rajzfilm. Televan üldözéssel, lövöldözéssel, csúnya gonosz ûrlényekkel, akik ölik az embereket, ezért miért nem szól senki, hogy karika nélkül reggel gyerekeknek adják?
Ha anime lenne biztos már egy tucat felháborodott levelet küldtek volna a tv-nek és az ORTT-nek.

katz

Quote from: sirtomiA TV2 -õn megy valami Invasion America címû rajzfilm. Televan üldözéssel, lövöldözéssel, csúnya gonosz ûrlényekkel, akik ölik az embereket, ezért miért nem szól senki, hogy karika nélkül reggel gyerekeknek adják?
Ha anime lenne biztos már egy tucat felháborodott levelet küldtek volna a tv-nek és az ORTT-nek.
Elõtted a lehetõség. Senki sem tiltja meg neked, hogy panaszt tegyél. Állampolgári jogod.

sirtomi

Én nem azért írtam, mert engem zavarna, csak furcsának tartom, hogy ennyire zavar embereket az anime, mert más rajzfilmekben is van erõszak.

Majd keresek címet, hogy feljelnthesd :D

katz

Quote from: White SeeDUgyan, hiszen már benne van a címében hogy amerika. ezzel már eleve védve van.
+Ugyan, kit zavar, ha pár embert leölnek benne. biztos a hõs amerikai akcióhõs gyõzi le a nagyongonosz ûrlényeket, szal ez nem számít erõszaknak.
Viszont ha yugi kártyáját leütik, akkor már nyomban riasztani kell a pszichológust és az erkölcsrenészetet :lazza:

+ha megadsz egy címet én szívesen feljelentek bármilyen amerikai szemetet:)
Parancsolj

katz

Quote from: White SeeDthanx.

Nah nézzük hol is kezdjem a sort.  :__devil:  :cool:  :angyali:
Asszem elõször a müsorszolgáltatónál kell pampogni, de nem vagyok biztos benne. Bõvebb infót az ORTT-tõl kérj...

sirtomi

Quote from: White SeeDthanx.

Nah nézzük hol is kezdjem a sort.  :__devil:  :cool:  :angyali:

Úgy írj feljelentést, hogy elõtte ne nézz meg egy részt se a rajzfilmbõl. :D

sirtomi

Quote from: White SeeDEgyszer láttam belõle 2 percet. valami dinoszauruszutánzatok kergettek valami ufo-kat. de valahogy legalább egy részt végigszenvedek:)
Remélem abban is lesz valami erõszak, hogy tudj mirõl írni :D

sirtomi

Quote from: White SeeDX-es téma folytatása:

Az Earth oldal van a természet oldalán és a Heaven az emberekén.
Legalább is én úgy emlékezni:)
Az Earth változtatni akart. Kipusztítani az emberiséget és megmenteni magát a földet.
A Heaven kizárólag az embereket akarta megmenteni és nagyban tojt rá, hogy mi lesz a bolygóval a továbbiakban.

De egy jelenetben látható volt a két lehetséges jövõ:

Ha a föld gyõz a természet feléled és újj fajok kaphatnak esélyt.

Ha a heaven gyõz a földön minden élet kipusztul méghozzá a nem is olyan távoli jövõben.

Összekevertem a két oldalt bocs :D
Lehet hogy belenézek egy kicsit.

Moha

Quote from: White SeeDA rohadt meleg az!!!
Mért kell ilyen melegnek lennie?!
Mért nem jó a 25c?!?! :bruhuhu:  :hogyaza:
Ritka érzékeny rendszered lehet... Én mostanában is írogatom a DVD-ket, semmi baj nincs vele. Igaz, a gép oldalát leszedtem, és beállítottam egy plusz ventit, mert a rackben lévõ 20GB-os vinyót semmi nem hûtötte eddig.
De nálad akkor valami nem stimmel a hûtéssel. Milyen gép? Mennyi hûtés van benne?

Én is útálom ezt a rohadt meleget, ráadásul megint melóznom kell hétvégén is. Még szerencse, hogy a múltkor végre bekötötték az ADSL-t. :p - csak az a baj, hogy a 3 GB-os csomagot, szóval a folyamatos netrádió ugrott... :(

Fazék

Ja igen, errõl szólni akartam, nem tudom hallottátok-e a hírt, szóval rohadt sok Verbatim hamisítvány került ki a piacra, jelenleg én kerülném a márkát... Itt van az ezzel kapcsolatos hír.

sirtomi

Quote from: White SeeDKösz hogy szólsz.

Igaz, én a kollégiumból vásárolt pár tucatot éltem fel, amik 16 szorosan írhatók, és tuti biztos vagyok benne hogy eredeti.
200-as pakkra meg nincs is pénzem.
+Nekik sem érné meg, ha silány hamisítványt adnának el, mert igenhamar tönkremennének. Mindenesetre boltból nem veszek.

Mindenesetre vannak régebbrõl 8 szorosak. aszem szúrópróbaszerûen átnézek párat.

A
"lemezek: a korongok présforma azonosítója, illetve sorozatszáma ,,DVD-R" jelzéssel kezdõdik."

Ez az a számsor lenne, ami a lemez közepén az ezüstcsíkon helyezkedik el?

Amúgy ki milyen márkát használ/kedvel/ajánlana? (DVD lemezbõl of course)

+Árban ki mennyiért vesz és milyet?
Én most vettem 25-ös hengerben Verbatimot, van egy két jel ami arra utal hogy hamis a cikk alapján, de pl a csomagolása olyan mint az eredetié, úgyhogy nem tudom.

Eddig 4-szeresen írható Ridata lemezeket használtam. Elégedett vagyok velü, nincs semmi bajuk, mind sikerült.

Moha

A hír hatására tüzetesen megvizsgáltam Verbatim készleteimet, de megnyugodtam. Valószínû nekem eredeti lemezek vannak.
Van egy 25-ös hengerem, ami indiai, és a leírt jellemvonások közül mindössze az illik rá, hogy a szélén kicsit látszik a megfolyás (de nem olyan brutális mértékû, mint a képeken) Mondjuk a zsugorfólia már nincs meg és át nem világítottam, de szvsz ez eredeti.
Ezen kívül van még 2db 10-es csomagom, amit Románban vettem. Ezek ugyan taiwani gyártmányok, és világosabb színû a cimke rajtuk, de a címke háta fehér, megvan a környezetvédelmi jelölés és nem produkálják a többi jellemvonást.
Nomeg eddig egy ilyen lemezzel sem volt gondom.

Szóval én megnyugodtam. :homlokát törlõ, megkönnyebbült smiley:

Kvikveg

Moha: should've gone to England! :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegMoha: should've gone to England! :hehe:
He? :wtf: Ezt most nem igazán vágom...