Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: EmarsharaeGyerekek! Nem vagyunk sokan, de elegen meg pláne nem!
Ha nem jelentkezik pár bátor ember, aki nem csak szóban, de élõben és írásban is hajlandó segíteni, a usteamnek annyi.
Hallottam, hogy vagy 30 ember igérte, de kevesen állták eddig a szavukat: azaz vagyunk vagy heten, mint a gonoszok.
Tehát: kéne még ember.
Bocs, hogy ezzel nyaggatlak titeket, de szerintem rosszabb lesz az, mikor a usteam hirtelen eltünik.  :rolleyes:

Két nap múlva kapom a fizut. Addig csak szavakat tudok nyújtani. :rolleyes:

Darkstar

Quote from: EmarsharaeGyerekek! Nem vagyunk sokan, de elegen meg pláne nem!...

Én meg most nem értem rá, de a szerzõdést már kitöltöttem, és a tábor után vmikor aláírjuk.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Én csak aug 22 után tudok a webhosttal folglalkozni, addig otthon sem leszek. De én mondtam, hogy szeptembertõl tudok csak elõfizetni rá.
A legkisebbre fogok elõfizetni, és fõként az usteam miatt, mert nem hinném, hogy a webhostos szolgáltatásokat nagyon igénybe fogom venni.

.Attila

Nekem meg még mindig gondolkoznom kell rajta, mert lehet, hogy jól jönne arra a tárhely, hogy azon tároljam a honlapot Japánról, csak éppenséggel nem biztos, hogy van rá 10000 Ft-om.

Moha

Quote from: EmarsharaeGyerekek! Nem vagyunk sokan, de elegen meg pláne nem!
Én már kitöltöttem, és el is postáztam a szerzõdést. Pestre sajna nemigen tudok felmenni, így csak a távolból jelentkezem. Én tegnap megkaptam a fizut, és ha zsozso szól, tudom is utalni a pénzt. :)

TurboK

nemtom hol kérdezzem: a Fekete Vipera magyar szinkronnal nincs meg valakinek? Valami dc hubon mondták hogy fenn van de arrafelé nem vagyok jártas.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

Nagy help kéne:
Utas + poggyász + beteg + baleset biztosítást kell a kiutazáshoz (Japán). Éves szintre kell gondolni (kb. 300 nap).
Keresem a lehetõ legolcsóbbat. Nagyon fontos lenne, mert rohadt nagy érvágás ez nekem, amivel eddig nem számoltam.

Eddig csak a Generali-t néztem, ahol nem tudom agyilag felfogni, hogy ha a World 30 naponta 550 Ft (azaz a 300 napra 165ezer Ft!!!!!!!!!!!!!!), a Top éves bérlet (világ) meg 45ezer Ft, akkor kinek éri meg a World 30, ha 3 hónapnál hosszabb idõre megy ki?

edit: ok, keverem az egészet az utasbiztosítással.

Ramiz

Vettem egy király posztert, de nem szeretném csak úgy celluxszal felnyomni a falra. Szerintetek hol tudnék méretre vékony átlátszó mûanyag lapot venni?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: White SeeDTudjátok mi a bibliai 11-edik csapás? a rokonok léátogatása. Még el se ment az elõzõ adag de már itt a másik. Már +6 emberrel több van a szobámba mint kellene...
Már ilyen kollégiumi helyzet állt elõ: az egész szoba ágyakból és fekvõhelyekbõl áll....
Nem lakik valaki a közelben aki adna pár napra menedéket??!?!?!?!

Mennyi rokonod van neked?  :eeek:
Örülök hogy nekem nincs ennyi. Megõrûlnék, ha ennyien beköltöznének a szobámba.

sirtomi

Quote from: White SeeDFogalmam sincs. De régebben nagy divat volt a nagy család. Fogallmam sincs hogy kicsodák, de nem is érdekel.
A poén az, hogy még a nevüket sem tudom. Ráadásul én vagyok a gonosz, mikor nem állok velük szóba...
Hát jah, úgy nincsen kedvem végighallgatni, hogy milyen a termés (szegediek meg debreceniek szal földmûvelésbõl élnek), ki halt meg (már megint), és józsibácsinak 2 fejû disznaja született, és akkor jön a hihetetlen mennyiségû értelmes tartalom nélküli pletykaözön...
Bezzeg mikor felvetettem, hogy beszélgessünk az Evangelion életünkre gyakorolt hatásairól csak düllesztették a szemüket és kiröhögtek hogy "meséket" nézek... :b+:
Meg mikor anyám beszól, hogy játszak velük, meg hogy nincsen-e olyan játék amivel õk is tudnának játszani... (9 éves parasztgyerekek akik a legfejletteb technikeként a számológépet ismerik?)...
Jó nagy rokonság lehet, ha azt sem tudod kicsodák :)
Biztos jó helyre mentek, nem tévesztették el a házszámot? :D

Azt én is utálom, amikor játékokat kéne mutogatni kisgyerekeknek. Nem hinném, hogy a GTA pl megfelel egy 9 évesnek, vagy a Max Payne.

Ramiz

Quote from: White SeeDFogalmam sincs. De régebben nagy divat volt a nagy család. Fogallmam sincs hogy kicsodák, de nem is érdekel.
A poén az, hogy még a nevüket sem tudom. Ráadásul én vagyok a gonosz, mikor nem állok velük szóba...
Hát jah, úgy nincsen kedvem végighallgatni, hogy milyen a termés (szegediek meg debreceniek szal földmûvelésbõl élnek), ki halt meg (már megint), és józsibácsinak 2 fejû disznaja született, és akkor jön a hihetetlen mennyiségû értelmes tartalom nélküli pletykaözön...
Bezzeg mikor felvetettem, hogy beszélgessünk az Evangelion életünkre gyakorolt hatásairól csak düllesztették a szemüket és kiröhögtek hogy "meséket" nézek... :b+:
Meg mikor anyám beszól, hogy játszak velük, meg hogy nincsen-e olyan játék amivel õk is tudnának játszani... (9 éves parasztgyerekek akik a legfejletteb technikeként a számológépet ismerik?)...
:lol: :lul:
Láttad a 101 Reykjavíkot? Abban van egy jelenet, amikor a srácnak ki lesz a ***e  a rokonokkal, lekap egy vadászpuskát a falról és mindenkit ronggyá lõ... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Halihó visszajöttem! Lassan beindul majd a MAGUS! És jövök majd meetekre is!
Quote from: Ramiz:lol: :lul:
Láttad a 101 Reykjavíkot? Abban van egy jelenet, amikor a srácnak ki lesz a ***e  a rokonokkal, lekap egy vadászpuskát a falról és mindenkit ronggyá lõ... :__devil:
Én láttam! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Welcome Back Our Beloved Sör MAISTER  :lazza:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridWelcome Back Our Beloved Sör MAISTER  :lazza:
Csatlakozom :)
Üdvözlet!

Raggie

Köszönöm a szíves fogadtatást, és elárulom, hogy a nyár alatt méginkább sörös lettem! :D (ha létezik ilyen...)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

TurboK

jó neked. én most próbálok leszokni.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Raggie

Quote from: TurboKjó neked. én most próbálok leszokni.
Leszokniiiii???? :eeek: Minek?? :3x3:

A sör a világ legjobb itala, minek szokjon le róla az ember? Még egészséges is!!

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

Sziasztok!:)

Úgy gondolm ezt veletek megkell osztanom;): TÖNKREMENT A VINYÓM és KAMPÓ MINDENNEK (ahogy Pedro mondaná)NOOOOOOOOO!!!Bakker ilyen nincs  :bruhuhu:

húha nem tok most semmilyen ilyen hülyeséget ide rakni mert a kódok is elmentek  :uzi: :comp:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Itachi

Quote from: Raggie GordonLeszokniiiii???? :eeek: Minek?? :3x3:

A sör a világ legjobb itala, minek szokjon le róla az ember? Még egészséges is!!
Ja és jó büdös. :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Raggie

Danhibiki mélységes részvétem!! :tezsvir:

Itachi: mire célzol?? Remélel nem az arany nedût minõsítetted!  :__devil:
(egyébként tiszteletben tartom mások véleményét, csak ez most érzékenyen érintett: hogy lehet a sör büdös???? Egyszerûen nem értem...:confused: :wtf: :ejj: )

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Raggie.. köv Meeten jer az uj Sör poloddal ahogy ígérted :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

roderick

Quote from: ItachiJa és jó büdös. :rolleyes:

Nem is arra találták ki, hogy szagolgassuk...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

TurboK

Quote from: Raggie GordonLeszokniiiii???? :eeek: Minek?? :3x3:

15 éves korom óta napi egy üveggel iszom (minimum), ugyhogy most megpróbálok nem inni egy ideig hátha lesz tõle valami változás (ja, meg az apum aki piálni visz mindig most lett munkanélküli).

QuoteJa és jó büdös.
Attól függ mihez vagy szokva. Szerintem meg pl a fröccs savanyú, van aki meg arra esküszik.

Danhibiki

Raggie Gordon:köszönöm ezekszerint te megértesz :)

sörivás: Number one a sör!! Nektek melyik márkák a kedvenceitek? Nekem az Ice Gösser meg a Miller a befutó. De a csapolt is jöhet(az szinte lehet bármilyen:D)

HVp213

Raggie szerdáig nem jön haza, majd akkor tedd fel ezt a kérdést! :3x3:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Danhibiki

sirtomi

Quote from: DanhibikiRaggie Gordon:köszönöm ezekszerint te megértesz :)

sörivás: Number one a sör!! Nektek melyik márkák a kedvenceitek? Nekem az Ice Gösser meg a Miller a befutó. De a csapolt is jöhet(az szinte lehet bármilyen:D)
Én elég sok sört próbáltam, de van pár amit szeretek.
Heineken nem rossz, Stella is jó, Gösser, név nélkül a Német, Cseh sörök jók
A Magyar söröket nem igazán szeretem.

TurboK

Borsodi bivaly, Stella, Gösser.

Itachi

Quote from: TurboK15 éves korom óta napi egy üveggel iszom (minimum), ugyhogy most megpróbálok nem inni egy ideig hátha lesz tõle valami változás (ja, meg az apum aki piálni visz mindig most lett munkanélküli).

Attól függ mihez vagy szokva. Szerintem meg pl a fröccs savanyú, van aki meg arra esküszik.
Akkor mondom másképp;az alkohol tartalmú italok büdösek.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

sirtomi

Quote from: ItachiAkkor mondom másképp;az alkohol tartalmú italok büdösek.
Szerintem nem mind. A sörnek szerintem sincs túl jó illata, de kellemes az íze hidegen.
És nagyon sok alkoholos italnak nagyon kellemes illata van.