Main Menu

Horrorjátékok

Started by Ramiz, 2008-02-01, 23:44:58

Previous topic - Next topic

Szeretsz horrorjátékokkal egyedül, sötétben játszani és BEPARÁZNI?!?!

Igen - félni jó!
14 (38.9%)
Szeretek borzongani, de kifejezetten ijesztésre menő játékkal ritkán játszok.
14 (38.9%)
Nem különesebben vonzanak ezek a játékok...
7 (19.4%)
Utálom, mindig ég a villany, sosem veszek fel fülhallgatót és nem játszok éjjelente egyedül.
1 (2.8%)

Total Members Voted: 36

Wangood

Silent Hill 2: Legjobb horrorjáték a világon, leszámítva a borzalmas kamerakezelést. :Kiraly:
Silent Hill 4: Nem sokkal marad el tőle, már helyenként a kihívás átmegy szívatásba, és 40-es IQ-val megvert társnőnk miatt nehéz jó befejezést elérni.  :cool:
Penumbra: Kevés szörny, mégis félelmetes atmoszféra. A kevés szörny azért nagy pozitívum, mert a harcrendszerrel nagyon megverte az egyszeri játékost a készítőcsapat. :smile:
Penumbra Requiem: Mintha nem is ugyanazok készítették volna. Csalódás.  :ejj:

Ramiz

A legtöbb esetben a harc csak ártani tud egy horror-játéknak, legalábbis a hangulatnak mindenképpen. Egyébként - bár a Clive Barker-es hentes cuccokat kihagytam - nekem az egyik leghangulatosabb horrorisztikus FPS a Half-Life volt (nem röhögni!). No meg persze a Call Of Cthulhu.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Figures.
Sajnos en meg nem talaltam olyan igazi horrorjatekot.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Ramiz on 2010-07-03, 19:34:01
No meg persze a Call Of Cthulhu.

Ami attól a ponttól, hogy fegyvert találsz, mélyrepülésbe kezd hangulatilag. =/

Ramiz

Quote from: Rounin on 2010-07-03, 21:03:04
Quote from: Ramiz on 2010-07-03, 19:34:01
No meg persze a Call Of Cthulhu.

Ami attól a ponttól, hogy fegyvert találsz, mélyrepülésbe kezd hangulatilag. =/

Odáig szerencsére nem jutottam el. :Kiraly:

Egyébként a régi játékok között keresgélek, mert a horror = hangulat + történet, és ez pont az a két dolog, amire manapság nem szokott jutni a büdzséből... :__devil: Elég sok ijesztegetős j-horror persze kijött konzolokra, de engem most a régi szöveges-képes kalandjátékok foglalkoztatnak, nemsokára beüzemelem az I Have No Mouth But I Have To Scream-et a PSP-men, az állítólag elég jó. Meg a 80-as évek horrorjait utánzó Harvester és más élőszereplős (:D) játékok is foglalkoztatnak, amik még nem féltek bemocskolni a kezüket.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!