Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Lythis

Az a nyamvadt Lancelot a korábbi részek alatt rendre tönkreb*szta az összes komolyabb mechás akciót. Egyedül. Nem volt OP, tényleg nem ::)
Upgrade-elt Guren, ami le tudta gyakni, igaz azt is Lloyd-ék buherálták át olyanra. De persze nehogymár Karen-é legyen az űbermecha, feltuningoljuk a Lancelotot is megint, és így megint ottvagyunk, ahol az R1-ben, amikor előkerült: bedarál mindenkit, ami nem ő. Eddig legalábbis.

Prof. William

Ha Zero így fojtatja Emperror of Britannia helyett hamarosan mint Emperror of mankind. - néven fog futni. Ha meg még a Codet is eleszi C.C és halhatatlan lesz akkor azt hiszem már tudjuk hogy a Warhammer 40 000 -ben ki is valójában az Istencsászár. :)

Alkyra

Lulu szerintem rossz taktikát használ, de majd meglátjuk, hogy mi lesz ennek a vége...de legalább az biztos, hogy Lulu meg fog halni az utolsó részben. Kallen-t sajnálom, hogy így "dobta".

Oh s én megmondtam előre, hogy:

Lythis

Quote from: Prof. William on 2008-09-08, 17:01:12
Ha Zero így fojtatja Emperror of Britannia helyett hamarosan mint Emperror of mankind. - néven fog futni. Ha meg még a Codet is eleszi C.C és halhatatlan lesz akkor azt hiszem már tudjuk hogy a Warhammer 40 000 -ben ki is valójában az Istencsászár. :)
meh, lulu túl fiatal ahhoz. Eleve ez a nyavajgása, hogy most azért lesz szemét és mészárol halomszámra, hogy elfelejttesse, hogy Euphie milyen volt, szerintem már önmagában egy vicc...

NLZ

:D
Ez a Nunnaly előrángatása elég erőltetett már. :F
[reserved]

Alkyra

Quote from: NLZ on 2008-09-08, 21:24:18

:D
Ez a Nunnaly előrángatása elég erőltetett már. :F

/nod

White SeeD

Hmm, Hmm.

[spoiler=from manga]
Én nem lepődtem meg annyira hogy Nunnalit előrángatták. Elvégre mangában ő a last boss.
És valószínű itt is ő lesz az :D
[/spoiler]

(bár sajna mangából csak lapokat láttam, azt is japánúl.)

Ahogy elnézem Ninát is megpróbálják előrángatni a trágyadomb aljából és valamivel jobb megitélést adni neki. De szerintem nagyon elkéstek. Alig várom mikor Lulu elé kerül, az kihasználja ahogy kell, majd mint a legroszabb mellékszereplőhöz illő elpatkol :smile:

Amúgy érdekesek ezek a Brit épületek. A királyi maulozeum kint van a francba, és semmi sincs körülötte :wtf:
A központ legalább népes. De az is ott van a kőpuszta közepén.

Suzaki totál gay felszerelésén csak röhögni tudtam.

Rivalz akcióján röhögtem csak jobban. A nagy biztonság közepedte valaki besétál létrával, odatámasztja a sokméter magas golyóálló szuperfalhoz, aztán átmászik rajta :rotfl:
Ennél már csak az volt dúrvább, mikor a MF-ben a vajrak ott csápoltak a koncerten, és az égvilágon senkinek nem tűnt fel :lol:

C.C. szomorú :frown:

12es rounds igenkönnyen elpusztúlt. Reméltem hogy átáll és túléli :bruhuhu:

Kallen :bruhuhu: (Pedig már mióta vártunk erre)

100Km-es krátert csinálni, csak hogy leírtsuk a rivális családtagokat, csöppet tulzásnak tartom ::)

Lassan már mindenki mindenkinek az elsőszámú közellensége. A világnak is jó dolga van.
Egyik oldalon egy diktátor, kezében a legnagyobb haderővel.
Másik oldalon egy pszicho aki bármikor bármit eltűntethet

Nunnali feladta a leckét ahogy kell. Lulu valószínűleg megint összeomlik, de legalább izgalmasabbak lesznek az utolsó részek.

Schnaizel vajon mit akarhat. Ha az intrót veszem alapul, akkor az apja god-ot akart slayolni, akkor ő most god-á akar válni... Köv részben úgy is kiderül a nagy terve.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

Nunnaly sztem könnyen kezelhető lenne. Csak össze kell hozni egy találkozót, ahol ott lesz Orange is, az pedig elvileg lekapja Nunnalyról a bütykölést, aki ennek hatására újra lát és járni fog. Nem? Innentől kezdve már csak meg kell geassolni. :D
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2008-09-09, 00:44:29
Nunnaly sztem könnyen kezelhető lenne. Csak össze kell hozni egy találkozót, ahol ott lesz Orange is, az pedig elvileg lekapja Nunnalyról a bütykölést, aki ennek hatására újra lát és járni fog. Nem? Innentől kezdve már csak meg kell geassolni. :D

:lol: és télleg :D

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-09-09, 00:44:29
De. Ennyi. És ellene még csak tenni se tudnak semmit. Geass immunis, cyborg, és habár Sakuradite alatt fut de még Gefijun Disturber alatt is képes volt mozogni. Bátran állítható, hogy a létező legkeményebb ellenfél az egész sorozatban, és semmi se tudná elmozdítani Lulu oldaláról, lévén, hogy nem geass miatt követi, hanem kötelességtudatból. Bár akkor már szvsz egyszerűbb lenne ha simán csak lelőnék a csajt. Elvégre vak és béna, mit tenne? Papír darut origamizna a támadókból?

Btw, Schniezel kacsalábon forgó atombázisán én is röhögtem..... Az egész olyan hirtelen történt. Luluék az egészet olyan nulla érzelemmel játszották le, hogy még fel se fogtam hogy épp most lőtték szarrá az imperial fővárost. Mintha az egész (milliók halálával együtt) csak egy hatalmas "just as planed" lett volna

Lythis

Végülis az volt Schnazi részéről. Az még ok, hogy ő az egyetlen, aki képes volt gyalázni lulut sakkban, de.. szóval amiket művel egyre "eztmeghogyaf*szba" jellegűek. Ráadásul érdekelne, hogy mégis milyen sereget tudhat maga mögött, hogy ennyire biztos a sikerében? Persze, ott a csodapalotája, de kétlem, hogy az ellenálló lenne Britannia seregével szemben. Bár lehet, hogy arra játszik, hogy luluék csak ülnek és sírnak majd, mert Nunnaly miatt nem mernek lépni....
"haha! előszedtem a semmiből a nagy büdös damocles erődöt, és összeszedtem egy valag FLEIA töltetet is, és mindez rohadtul nem tűnt fel senkinek, csak amikor már rohadtul késő volt. Nemmellékesen a hugicád, aki miatt az egész hisztit kiverted, él, virul, és szabadidejében itt dekkol az oldalamon, és teázás közben azt fontolgatjuk a kacsalábonforgó csodapalotámban (amivel nemmellékesen feltűnés nélkül belebegtünk a birodalmi főváros fölé, és megsemmisítettük azt), hogy hogyan b*sszuk tönkre a napodat"

Quote from: chilip on 2008-09-02, 16:37:58
már semmit, a stigma ami az erejének a forrása volt, elpusztult charlesal :)
hát, nekem eléggé működőképesnek tűnt Charles nélkül is.... hacsak nem kiderül, hogy ő sem halt meg, de akkor szerintem nem én leszek az egyetlen, aki átmegy RAAAGE módba...

Fatal

Én még csak az első széria 16. részénél tartok, de Lulu hiába nagy mastermind, nem a legkézenfekvőbb dolgokat teszi néha.
[spoiler]Pl. a sakkbábu-mérlegre is simán rácsaphatott volna, hogy beérjen az ő oldalára, meg ha már geassozik, azzal sem kussoltatnia, hanem mondjuk ölnie kéne - Suzaku abban az állapotában nem figyelt volna fel rá.[/spoiler]
Viszont nagyon tetszik, "Lássuk, mi sül ki belőle!"
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Eberinu

Részemről Nunnaly meggebedhetett volna. Engem csak az foglalkoztat,hogy a fenébe menekültek meg. Bár sztem a maid hozta össze valahogy, mert túlélte és valszeg ha más mentette volna meg Nunnalyt, a maidet ott hagyja. Személy szerint nem jön be ahogy most Lulu viselkedik és hogy Suzakuval spanol. Túl egyszerű már ennyi hatalommal bármit is elérni, nincs kihívás, persze kellett Nunnaly,mert másképp Lulu overpower és Schniezel semmit nem tudna vele kezdeni. Nina dögöljön meg, lőjjék le végre. Kallen is egyre tenyérbemászóbb, nem tudja mikor kéne visszavonulni. Én már csak annak örülnék, ha Lulu az lenne, aki az előtt volt, mielőtt trónra mászott volna.

Prof. William

Sneizel ( vagy hívjuk inkább KEN -nek? :)  ) Tünci kis Barbie palotája nagyon lol volt. És persze az egész birodalmi fővárosban amit valószínűleg a világ legdurvább védelme véd senkínek sem tűnt el hogy egy rohadt nagy lebegő Barbiekastély lebeg az égen...

Ha a Damochles egy föld körüli rakétindító bázis lett volna akkor nem szóltam de így könnyen kiszúrható...

Hadsereg? Lulut elég sok nemes utálja szóval akár elég sokan is átállhatnak Sneizel oldalára és aztán jöhet a polgárháború.

A Freyához nem kell Nina hisz a tervek megvannak de ahhoz képest hogy egy kísérleti fegyver volt, most meg van belőle jó sok...

Jeremiah meg kedvenc karakterré nőtte ki magát. Az egyetlen aki tényleg hűséges Leluchoz. Nagy kincs az ilyen ember...

Rivalról meg majd biztos kiderül hogy a beszivárgás nagymestere és már a kezdettől fogva Lulu legjobb embere. :)

Fatal

Tyű, most vagyok túl a 22. részen (az első sorozatban)...
:zomg: :zomg: :zomg:
Viszont már tudom, honnan van az a gif, amiben a rózsaszín hajú csaj lövöldözik körbe körbe.

Nézem az R2-t, eddig az első sokkal jobban tetszik. Amikor lulu a szív erejét kezdni magyarázni, az különösen
Quote from: Lythis on 2008-09-08, 02:41:22
FABULOUS
+ mindenki jön az egyre erősebb mechákkal, erre hogy győznek? Egy még erősebb mechával. That's some plot for ya.
Na mindegy, azért csak lesz ez még jobb is... Meg a végére is kíváncsi vagyok.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Solid Snake

Quote from: Fatal on 2008-09-09, 18:08:49
Meg a végére is kíváncsi vagyok.

Arra mindannyian. Vagy FAIL lesz, vagy WIN. Bár számomra az igazi cselekmény az R2 21-gyel véget ért. Death Note-effektus erős jelenléte folytatódik. Legalábbis eddig.  ::)

Prof. William

Ja. A 21 rész akár végnek is felfogható lenne... Apuci megy a levesbe és egy egész birodalom harsogja hogy All Hail Leluch! - Ennél jobb véget nem is lehetett volna kitalálni. :)

De úgy tűnik még lesz pár esemény. :)

Fatal

Quote from: Solid Snake on 2008-09-11, 07:53:29
Quote from: Fatal on 2008-09-09, 18:08:49
Meg a végére is kíváncsi vagyok.

Arra mindannyian. Vagy FAIL lesz, vagy WIN.

/r/ moar famous Cpt. Obvious quotes :D
Quote from: Solid Snake on 2008-09-11, 07:53:29
Death Note-effektus erős jelenléte folytatódik.
:frown:
Quote from: Prof. William on 2008-09-11, 10:57:42
De úgy tűnik még lesz pár esemény. :)
Így spoilerekből, meg ezen postokból csodálkoznék, ha lelouch nem halna meg a végére, vagy nem vesztené el emlékeit végleg.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Fatal

R2 12.:
Oh gad... :falba: :gyagya: Mondjátok, hogy több ilyen nem lesz.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Cobra

Ne ilyedj meg, egyedi rész volt :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fatal

Akkor jó... Viszont most rendesen beindultak a dolgok. :)
[spoiler=Ezen loltam]Régen: "The result is worthless with the wrong method!"
Most: "I can't let methods hold me back."[/spoiler]
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Xzone

Quote from: Fatal on 2008-09-12, 21:02:02
R2 12.:
Oh gad... :falba: :gyagya: Mondjátok, hogy több ilyen nem lesz.

Emlékszel még, hogy mi jött a hasonló hangvételű rész után az első sorozatban? :)

Fatal

Ööö... nem. Pár napja fejeztem be az elsőt, de nem emlékszem ilyen részre. Vagy a school festival utáni Yuffinator rampege-re célzol? :angyali:
ed: up to 22.: holy shit
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

White SeeD

[spoiler=Snájzel terve]Világméretű tüzijáték :D[/spoiler]

Asziszem a maradék 2 részben sem fogunk unatkozni :cool:

chilip

majdnem engedtem a kísértésnek és megnéztem  :Kiraly: asszem míg meg nem nézem, nem jövök ebbe a topicba :D

NLZ

Ne aggódj, White SeeD spoilere alatt csak trollkodás van. :P
[reserved]

White SeeD

Ezt cáfolnám, hacsak nem a mikulás útvonalának térképe lógott ott mögötte mikor a tervét feszegette  :nyenye:
De úgy is én leszek az utolsó aki látja majd holnap este a subot,, így tényleg lehet, hogy tényleg a karácsonyi ajándékosztásra készűl :D

[spoiler]Amin viszont meglepődtem hogy Nunnali milyen simán tömegírtásba kezd.
Remélem nem ő lesz a new szuzaku. (Persze hogy nem, hiszen tudjuk hogy ő a legvégső boss) De így már megint kaptunk egy mészárost aki az igazság nevében csak úgy szedi lefele az embereket.
Az poén az lesz mikor a BK (Legalább is annak maradványa) visszaáll Zero oldalára.
Arra meg kiváncsi vagyok, hogy valaha kiderül az emberiségnek, hogy Zero=Lulu

Lulu meg a kardja viszont már nekem is sok volt :rotfl:

De amire a legjobban várok: C.C. ügyeskedése legújabb masinájával. :redface:
[/spoiler]

Alkyra

Kinn van gg s eclipse is!

Fatal

FUCK YEAH :borul: Marha szar napom volt, remélem ez legalább feldobja.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out