Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Prof. William

Quote from: Darkstar on 2007-03-31, 17:15:26
Raynor here - avagy the best mirror evar

- Suzaku! Te daraboltad fel a hecegnőt?
- Én izé nem izé uoljára az rémlik hogy Luluval beszélek és..
- Kivégezni!  :)

Cobra

All hail President Zero, ruler of U.S.J.   :hail:

Azt ugye tudjátok mit rakott össze a garázsban a leszbi csaj? :)
Lesznek itt még durva dolgok a nyári részben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

A raw ból nem jött le ogy akkor a Tokyot körbezáró erők azok Zeroéi?

Puru²

Quote from: Cobra on 2007-03-31, 21:44:46
Azt ugye tudjátok mit rakott össze a garázsban a leszbi csaj? :)
Lesznek itt még durva dolgok a nyári részben.

Valamelyik korábbi részben beszélt arról hogy lehetne atombombát hegeszteni ,szvsz valami übertáp Metal Gear-t heggeszt .  :hopp:

chilip

YIPPIII~   Orange-kun visszatért ^^

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Most mi az értelme annak, hogy nyárig kell várni a kövi két részre? Ami gondolom még nem is a second season része. Áprilisra már betelt a műsoridő hely vagy mi?  :confused: Hülye japók, mindig kib*sznak az emberrel.  :ejj:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

Szerintem simán nem készült el az utolsó (1-2) rész időre, ezért vetítik csak nyáron.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Szerintem meg azért, mert így az utolsó két részt kiadhatják két külön DVD-n. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Előbb TV-ben lesz. Igaz, nem minden adón, ahol eddig ment.

Darkstar

Quote from: Manitu on 2007-04-04, 22:05:18
Előbb TV-ben lesz. Igaz, nem minden adón, ahol eddig ment.
Persze, de szerintem attól még külön dvd-t fog kapni. Mind1, majd meglátjuk.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: chilip on 2007-03-31, 17:37:06
Quote from: Darkstar on 2007-03-31, 17:15:26
Raynor here - avagy the best mirror evar

ez azért már kicsit túlzás...

akkor nem tetszett, most visszanézve (egy postot kerestem) kurva jót röhögtem rajta :D hiába le kellett ülepednie kicsit a dolognak...

chilip

itt egy OP átdolgozás, sztem marha jó lett Deja Vu

edit:
itt van még1

Kira

Prof. William

Szerintem kiadják a maradék két ep -et nyáron és addig isk észül a 2. szezon így majd kiírhatják a végén hogy Hamarosan! 2 szezon! ÉS az időpont amit kiírnak utána máris nem lesz annyira távoli.

+ Talán valami nagyon jó kis király grafikájú fightos részt dobnak össze Black Knights Vs Brtiannian Army. Esetleg majd valami részleges győzelmet elérnek Zeroék a végére + presztisnövekedés, hogy most először nyílt csatában zúzzák le a Britteket.

Dreamcleaver

Sztem a végére a Britannia vs Japan dolog elveszti primátusát, és inkább C.C-re meg arra a másik geassos ribire, V.V-re koncentrálnak majd. Az ásatásos résznél kiderült, hogy Japán rejt valalmit, ami kell a Császárnak. Meg aztán Orange-kun is visszatér. Szvsz ha Britannia Császára akarta volna, már rég lezúszhatta volna Zero-t meg az összes Black Knight-ot. Vagy egyszerűen csak valami tömegpusztító fegyverrel kiírhatná egész Japánt. Látszott, hogy Euphie halála sem rázta meg nagyon...sőt. Szal Zeroék nincsenek annyira jó helyzetben.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Sjtem hogy így lessz de azért jó lenne a ha végén felszabadulna japán is. :) ÉS a végén meg nekikezdenének egy Zero életét feldolgozó animének. :) Aminek a Code Geass nevet adnák. :)

Úgy értem én azért kezdtem el nézni mert érdekelt hogy fog Zero szép lassan fölé kerekedni a Britteknek. Ha elmegy e felé a dolog akkor nem biztos hogy tetszeni fog...  :(

A képaláírásod miből van? Aranyos!

Dreamcleaver

Hát a 24-25 részben bizti tuti nagy csata lesz, szal ne aggódj. Én a második széria történéseit próbálom meg behatárolni. Sajna attól tartok, hogy mivel V.V megkereste Suzaku-t, előbb-utóbb ő is Geass-t kap és a második szériában és végig hallgathatom az emo nyavajgását. Nekem ebben a sorozatban főként azt tetszett, hogy Zero egyenként le akarja vadászni a császári család összes tagját. Annyira várom már, hogy elintézze Corneliát.  :smile:

A sigem az Ikkitousen Dragon's Destiny animéból van.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Ja és majd mindenkit Meggeassozik japánban hogy legyen emós. :)

Mondjuk nem nagy baj ahogy megy a sztori de közben szépen zúzogassák összefele az angol uralmat is. :)

Manitu

Quote from: animenewsservice5-9-07 (9:18AM EDT)---- Code Geass Sequel World Premiere
STAGE24&25 will debut the Code Geass sequel animation in Japan in a series of 90 minute events On July 21st in Osaka and July 22nd in Tokyo. Several of the key staff and cast of the original will appear.
:grrr: Ezek szerint előbb látjuk a második évadot, mint az első végét. A dátumok ugyanis mozipremiert jelölnek :(

chilip

<< Code Geass 24 >> - mp4-ben, 140 mega. biztos lessz jobb minőségben, de eggyelőre ez van  :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: chilip on 2007-05-26, 19:20:33
<< Code Geass 24 >>
ahaha oh wow

Quote from: Darkstar on 2007-05-26, 19:27:21
Duckroll? [y/n]
y
/20 percen keresztül csinálja Tsukasa azt, ami a sigedben van :D/

Darkstar

Quote from: Gmer on 2007-05-26, 20:11:26
y
/20 percen keresztül csinálja Tsukasa azt, ami a sigedben van :D/
Even bettar. Downloading.  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

na bazz, most néztem meg mit töltöttem le...  :frown: ennek bedőltem...

Kira

Quotena bazz, most néztem meg mit töltöttem le...  frown ennek bedőltem...
hehe, előferdül ^^; bár ha július végére ígértek folytatást, nem sok esélye van még egy ilyen kalóz verziónak sem ^^; valaki megint jól szórakozott -__-

amúgy van CG Drama cd 2, ha valakit érdekel ^^ Szupi Lulu character songgal :D

http://forums.jpseek.com/job.php?action=download&pid=tpc&tid=582&aid=556

Darkstar

Quote from: Darkstar on 2007-05-26, 20:21:53
Even bettar. Downloading.  :haha:
AWESOME. Jó sokiáig tudom nézegetni.  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

nah, 24&25. résznek új OP dukál :D << torrent >>

ed.: nem vmi nagy szám, de nem is olyan rossz

Puru²

Na már csak 1 nap az ucsó 2 részig (meg még vagy 1 hét mire lefordítják őket  :lol: )

ultimecia

Quote from: Puru² on 2007-07-20, 12:58:37
Na már csak 1 nap az ucsó 2 részig (meg még vagy 1 hét mire lefordítják őket  :lol: )

Én már alig várom. Én nem fogom megvárni a subot, csak jöjjön ki rawban :D

És persze titkon remélem hogy nem lesz befelyezve és a télen már a second seasont nézhetjük :smile: