Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: ultimecia on 2007-07-20, 16:12:38
És persze titkon remélem hogy nem lesz befejezve és a télen már a second seasont nézhetjük :smile:
Nem kell reménykedni. Nem fogják befejezni, és lesz második évad. Csak az nem biztos, hogy még az idén.

ultimecia

Quote from: Manitu on 2007-07-20, 23:21:34
Quote from: ultimecia on 2007-07-20, 16:12:38
És persze titkon remélem hogy nem lesz befejezve és a télen már a second seasont nézhetjük :smile:
Nem kell reménykedni. Nem fogják befejezni, és lesz második évad. Csak az nem biztos, hogy még az idén.

Na igen, de manapság annyi mindenhez jelentenek be 2. és több seasont, aztán mégsem lesz belőle semmi.  :frown:
A mai világban sajna már semmi sem biztos.

Manitu

ultimecia

Quote from: Manitu on 2007-07-21, 00:15:00
Mondj egy példát
Tsubasa Chronicle
Ott már olyan híresztelések is voltak hogy lesz 4.edik season is.

Manitu

Azt modtad: "annyi mindenhez jelentenek be 2. és több seasont, aztán mégsem lesz belőle semmi". Soha nem jelentették be hivatalosan. A pletyka az más, nem szabad bedőlni neki. A japánoknál nem divat törölni egy projectet, ha már elkezdték, és a hivatalos bejelentéskor már javában folyik a munka, ha elfogy a pénz, akkor inkább megpróbálnak spórolni (gyengébb animáció, fillerek, recap), de az előre eltervezett epizódszám akkor is meglesz.

ultimecia

Ez itten a reklám helye:
http://ren.uw.hu/zero.jpg

Edit: a ! chanon kitört a pánik hogy lisencelték a CG-t. Ez igaz és elkezdhetek sírni, mivel az utolsó két részt jó esetben is csak rawban tekinthetem meg.  :bruhuhu:
/ Nem igaz és akkor megyek le%+[]$*@#~ˇ om őket :lazza:
De amekkora ****** ok el tudom képzelni hogy igaz.

Darkstar

[spoiler=huhh?][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

ultimecia

Már csak 1-2 nap a raw-ig.
Nekem már mind1 mi lesz benne, csak CC, Zero, Karen maradjon élebe.
És VALAKI ÖLJE MÁR MEG SUZAKUT!!!!
Persze ilyen szerencsénk úgy sem lesz, hiszen ő majd kell a second seasonba mint friss geas tulajdonos, Zero nagy ellenfele...
Bár úgy is jönnek a pizza hut-os idegenek hogy uralmuk alá hajtsák a bolygót, és pizza evésére kényszerítsék az otakukat, de nem csak ott. :D

edit:
Már csak néhány óra rawig, már csak néhány óra rawig, már csak néhány óra rawig, már csak néhány óra rawig..

ááá give it me now!!!!

ultimecia

Quote from: Puru² on 2007-07-28, 22:17:24
EP24(RAW)
http://www.datorrents.com/download.asp?id=24116&name=%5Bmoyism%5D%20CODE%20Geass%20-%2024%20%28RAW%29.avi.torrent

És nem fake :jee:

[spoiler]Epic win rész volt.
Go Zero go. Az az idegesítő suzakut végre sikerült időben kiiktatni a forgalomból. Bár én Zero helyében leolvasztottam volna a biztonság kedvéért.
És még egy rész. Kiváncsi vagyok ki fog még meghallni ebben a seazonban.
De ami a legjobban izgat hogy Nunnali szerepe mi lesz a következőkben.
Oniichan please do not destroy the world! Rendben, akkor nem, és a forradalom abbamarad. no second season.
Vagy Zero meghal. Nunnali átveszi a helyét és bosszút áll a gyilkosain :D
[/spoiler]

Puru²

Quote from: ultimecia on 2007-07-28, 23:54:30
Quote from: Puru² on 2007-07-28, 22:17:24
EP24(RAW)
http://www.datorrents.com/download.asp?id=24116&name=%5Bmoyism%5D%20CODE%20Geass%20-%2024%20%28RAW%29.avi.torrent

És nem fake :jee:

[spoiler]Epic win rész volt.
Go Zero go. Az az idegesítő suzakut végre sikerült időben kiiktatni a forgalomból. Bár én Zero helyében leolvasztottam volna a biztonság kedvéért.
És még egy rész. Kiváncsi vagyok ki fog még meghallni ebben a seazonban.
De ami a legjobban izgat hogy Nunnali szerepe mi lesz a következőkben.
Oniichan please do not destroy the world! Rendben, akkor nem, és a forradalom abbamarad. no second season.
Vagy Zero meghal. Nunnali átveszi a helyét és bosszút áll a gyilkosain :D
[/spoiler]

TT-n már a 25. rész is fent van RAW-ban csak már lusta vagyok linkelni  :ejnye: amúgy én inkább megvárom a sub-ot.

ultimecia

Én az S^M rawot szedem most. kár hogy egyben van, de a különálló 25 sem jönne éle gyorsan. Így ez marad holnapra.
Lulu, Karen kitartás. CC úgy is túlél sokmindent. A többi meg hadd hulljon.
Holnap úgy is minden kiderül. (Legalább is számomra biztosan.)
De van egy olyan érzésem hgy kb úgy fog abbamaradni mint a 23mas és várhatunk jósok hónapot a 2. seasonig.

Megmagyarázná nekem valaki hogy a 4chanon a GL fagok mi a rákért jönnek a CG topicba fikázni és bizonygatni hogy GL milyen jó, holott egyik vígjáték a másik meg nem. :confused:
Arról nem beszélve ha GL-ről levesszük azt a 2 szereplőt (a sexit meg a kawaiit) összeségében egy failt kapunk. Legalább is én csak egy részt bírtam végignézni de az bőven elég volt a penis shipből meg a buggyant társaságból.

Christian

Max majd Your-mom lesubbolja :)

ultimecia

25.ep

[spoiler]Nooooooooooooooooooooooooooooooooooo
CC-t leküldték a tenger fenekére :mad:
Suzaku életben van (még) :frown:
A harc állása eddig döntetlennek tűnik. Bár Japók kezdenek kifogyni a lendületből. Zero nélkül talán el is buknak [/spoiler]

remélem mielőbb kijön a sub.

A 2. seasonról nem is beszélve. Izgalmasabb résznél hagyták abba mint a 23mas ep.
Aki nem akarja magát büntetni a várakozás kínjaival az ne is nézze meg amíg ki nem jön a 2. season első 5 része :D

LuckyDingo

Hmm jó volt ez a két rész :) Nem is mondok többet csak a szokásosat: [spoiler]remélem Suzaku meghó, meg CC megússza szárazon az óceánt. [/spoiler]
Amúgy az egésszel egy gondom volt.. az Intro.. nemazért új zene volt hozzá, meg volt rá idő és rohadt igénytelenre sikerült szvsz.. ending stílusú -_- Deh csak ennyi a probléma a többi  :whoah: :jee:

Puru²

Your-Mom már ki is hozta a 24. részt   :cool:

http://www.datorrents.com/download.asp?id=24164&name=%5BYour-Mom%5D_Code_Geass_-_24_%5BLQ%5D_%5B5E9679ED%5D.avi.torrent

Hát ez valami iszonyat nagy rész volt ezért megérte várni .

Your Mom-nál nem tökölnek ,ep 25 :

http://www.tokyotosho.com/details.php?id=84660

Dreamcleaver

Hát ez ütött. Amit ösze lehetett kavarni, azt összekavarták. Tudtam, hogy Nunally lesz a végén Zero veszte. Reméltem, hogy Suzaku nem éri meg a 2nd season-t, de sajna úgy néz ki igen. K*rvára nem vágom ,hogy milyen alapon oszja az erkölcsi prédikációt másoknak az a barom. Megölte az apját, és a saját népét mészárolja, mégis jó karakternek van beállítva. Remélem Cornelia azért életben marad, ő a kedvenc "gonoszom".  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

8.75-ös Picture book-ot ne felejtsétek el megnézni  :lul:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ultimecia

Quote from: LuckyDingo on 2007-07-29, 14:29:16
Hmm jó volt ez a két rész :) Nem is mondok többet csak a szokásosat: [spoiler]remélem Suzaku meghó, meg CC megússza szárazon az óceánt. [/spoiler]

[spoiler]Nem, Suzaku úgy sem fog meghalni.

CC meg tuti meg fog halni. Más kérdés hogy ha sikerül kihalászni, és az élethez megfelelő körülményeket kap feltámad.
Ha pedig nem akkor szurkolok neki hogy mielőbb meghaljon végleg. A legmocskosabbhalálnemet kapta mindenki közül...[/spoiler]

Manitu

Mostanra jutott időm nekem is megnézni a végét... hát hu b+ :eek:
Szép kis darálást rendeztek le a végére, felrobbantották a fél várost, repkedtek az emberi és gépi végtagok... király volt :D Ahoz képest, hogy nem vagyok lelkes híve a folytatásoknak, ehez nagyon meghozta a kedvemet a befejezés. Lehet, hogy rétestészta lesz ez is, de akkor is DO WANT MOAR!

LuckyDingo

Quote from: ultimecia on 2007-07-31, 22:23:35

CC meg tuti meg fog halni. Más kérdés hogy ha sikerül kihalászni, és az élethez megfelelő körülményeket kap feltámad.
Ha pedig nem akkor szurkolok neki hogy mielőbb meghaljon végleg. A legmocskosabbhalálnemet kapta mindenki közül...[/spoiler]
Nem szereted CC-t?  :frown: Pedig ari :P

ultimecia

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-12, 13:26:11
Quote from: ultimecia on 2007-07-31, 22:23:35

Nem szereted CC-t?  :frown: Pedig ari :P

[spoiler]Én imádom. Karen után a kedvencem :smile: Éppen ezért írtam hogy remélem nem fog sokat szenvedni és hamar meghal. Utána ki lehet halászni és újjraéleszteni :smile:[/spoiler]

Én

Elkezdtem nézni, a jugiós karakterdizájn bántja a szemem csöppet, de iztos vagyok benne hogy meg tudom szokni :smile: Tetszik az alapfelállás, meg a tökös főszereplő, remélem nem hoznak ki a történetből semmilyen agylövött dolgot :jee:
Knightmare, ezen viszont még mindig röhögök  :rotfl:

ultimecia

Végre kint van a 2. OST ami tartalmazza a legjobb számot, az innocent days-t (amit a legvégén hallhatunk CC monológja alatt) :cool:

chilip

már egy ideje kinn van ;)

Soldier

Quote from: chilip on 2007-08-26, 16:11:02
már egy ideje kinn van ;)

igen en is azert csodalkoztam , hogy lehet az hogy bent van winamp listbe ha csak most jött ki  :smile:

ultimecia

hai, hai, nem lehet mindenki naprakész.
+Ha már senki nem írta be mikor kijött akkor nem kritizálni az utólagos beírást.

Quote from: Cobra on 2007-08-27, 19:37:06
Quote from: ultimecia on 2007-08-27, 19:20:33
+Ha már senki nem írta be mikor kijött akkor nem kritizálni az utólagos beírást.
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=1008.msg251018#msg251018

Akkor én még sehol sem votlam mikor ez történt :smile:

Cobra

Quote from: ultimecia on 2007-08-27, 19:20:33
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=1008.msg251018#msg251018
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

A 2. szezon mnikorra várható?

Valszeg Zero most egy darabig depizni fog de aztán csak elkeni a végén Britannia (és remélhetőleg Suzaku) száját. :)

Valszeg nem hal meg. (Jól is néznénk ki. :) ) És majd visszatérve újra fordul a csata menete, esetleg lelép a Black Knightokkal. :)

"Remélem Cornelia azért életben marad, ő a kedvenc "gonoszom". "

Néha az hogy életben maradsz az roszabb mintha meghalnál. Cornelia is erősen errefel errefele  mutat. :)

Manitu

Egyszer. Tavasz előtt szinte kizárt, de szerintem legkorábban csak jövő ősszel.