Heroes / Hősök (SPOILEREK!!!)

Started by Cobra, 2007-03-04, 23:18:06

Previous topic - Next topic

NLZ

Sztem Sylar most csak megjátsza, hogy apucival van, de mindenesetre elég szarul csinálja. Apuci persze tuti vágja, hisz megvan neki Peter összes képessége (pl Sylaré, Parkmané). De minek mentette volna meg Petert Sylar, ha apuci oldalára állna?
[reserved]

Bishop

Lehet de akkor is unalmas, sosem lehet tudni ki kivel van és nem csak Sylar de nála a legjellemzőbb. Lehet hogy keresztbe akar tenni Apucinak. Apuci meg egy annyira elcseszett főgonosz. Nem tom hova tápolják még, immortality, über szem tech, super erő.

NLZ

Az egész sztori kezd kicsúszni a készítők kezei közül, ezt ráadásul az időutazás még hatványozza is.
[reserved]

Dreamcleaver

Ep 08:

A rész nagyrésze abból állt, hogy "zomg mindenkinek köze volt mindenkihez a múltban".

Amúgy a Sylar-Al kapcsolat érdekes, pláne, hogy a szöszi épp az előző rész végén mászott be Petrelli papa barlangjába. Arra meg már nem is emlékeztem, hogy Suresh taxisofőr volt.  :D

A vége viszont LOL, az tetszett.  :D Kíváncsi vagyok, ebből hogy jönnek ki a készítők (gyanítom, hogy nagyon szarul).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Lehet megállítja még időben az időt. Bár azt hallottam, hogy a szereplőket kíméletlenül meg fogják ritkítani, szal ki tudja... :)
[reserved]

Dreamcleaver

Heroes Hiro nélkül?!? No fukken waaaaay!  :zomg:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Xzone

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-11, 21:13:38
Al

:zomg:

Amúgy ez a sorozat már halott. Bőven elég lett volna belőle az első évad is. Most már teljes baromság az egész, különösen az, amit karakterfejlődésnek akarnak beállítani.

De a rész vége tényleg egész jó volt, egy "höhö"-t kicsalt belőlem :)

Solid Snake

Eddig tetszett a 3. évad. Eddig.

Dreamcleaver

A feszülős rucik, maszkok és köpenyek hiánya miatt már evidens volt, hogy bukik a sorozat.  :D

Komolyra véve a szót, sztem benne volt ebben a sorozatban a több season lehetősége bőven. Csak az írói szrájk miatt az S2-t összecsapták, és úgy tűnik, hogy azóta sem találtak vissza a helyes ösvényre.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

chilip

kiderült már hogy Sylar Molly fiatalabb nővére? :) 2. évad uccsó részét nem volt gyomrom már megnézni, azóta nem néztem heroes fele (olvasgatva a topicot úgyvélem jól tettem)

Nakedape

sztem is RENGETEG potenciál volt ebben a  sorozatban kb az első évad 5ik részénél már remény is haldoklott, hogy kezdenek bármi jót is vele.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Bishop

Én még kitartok, nem írom le a végéig. Ez az évad télleg összecsapott lett, de lehet hogy ha lesz 5ik abba már helyre rázódnak. Esetleg új szereplők, és persze néhány régi, Hero nélkül télleg nem az igazi, ő vissza a hátán a sorozatot. Kéne csinálni egy Adventures of Hero and Ando c. sorozatot  :lol:

Dreamcleaver

Kövezzetek meg, de nekem tetszett a kilences rész.  :D Végre volt normális történetvezetés, és legalább halad valamerre a dolog.

Egyedül a végén húztam picit a számat, mikor Claire hipp-hopp rájött, hogy ki is ő. Meg remélem, hogy Hiro nem marad örökre retardált.  :rotfl:

De kifejezetten üde színfoltja a harmadik szériának ez a rész imho.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Ez a két részre oszlás eléggé érdekesre sikeredett.
[reserved]

Dreamcleaver

Al és Sylar sztem csak átmenetileg vannak Petrelli papa oldalán. A másik oldalon meg ugye Nathan kérdéses. De tök mindegy, mert úgyis Hiro menti meg a világot.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Jó, de akkor Petrelli mama miért látta úgy az álmában, hogy ott vannak a gonoszak között, miközben a többiek halottak voltak? :)
[reserved]

Dreamcleaver

Sylar miért is nyírta ki a szöszit a végén, mikor már megvolt az ereje? Repeta? Vagy csak hú de gonosz lett megint?  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Ez kérlek az értelmetlen történet hatása volt. :D  Egyszerűen borzalmas az egész, leszámítva a képregényboltos poénokat. :)

Sorozatjunkie is megírta most, hogy ez egy szappanopera, ami tele van akcióval, és valljuk be, igazuk van. :D
[reserved]

Cloud

Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-02, 23:33:11
Sylar miért is nyírta ki a szöszit a végén, mikor már megvolt az ereje? Repeta? Vagy csak hú de gonosz lett megint?  :D

NAgyon remélem hogy gonosz lett megint. Elvileg ő az ultimate enemy nem? :D

Xzone

Quote from: NLZ on 2008-12-03, 00:10:58
Ez kérlek az értelmetlen történet hatása volt. :D  Egyszerűen borzalmas az egész, leszámítva a képregényboltos poénokat. :)

Sorozatjunkie is megírta most, hogy ez egy szappanopera, ami tele van akcióval, és valljuk be, igazuk van. :D

Igen, már magam sem tudom, hogy miért nézem...

NLZ

Quote from: Cloud on 2008-12-03, 01:35:32
Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-02, 23:33:11

NAgyon remélem hogy gonosz lett megint. Elvileg ő az ultimate enemy nem? :D
Neeem, mostmár a Petrelli papa az, Syler pedig csak egy manipulálható kis hülye. :)
[reserved]

Cloud

Petrelli papa semmit nem ér hogyha nem tud hozzáérni az emberekhez. Sylar has ultimate powers, and he is immortal.  :Kiraly: Nekem ő az utlimate enemy.

Xzone

Quote from: Cloud on 2008-12-03, 19:52:24
Petrelli papa semmit nem ér hogyha nem tud hozzáérni az emberekhez. Sylar has ultimate powers, and he is immortal.  :Kiraly: Nekem ő az utlimate enemy.

Nos, Arthurnak megvan minden, ami Peternek volt, és emellé a Maya képessége, Parkman mind trick, és kitudja még mi... No meg ő kétszeresen is halhatatlan: egyszer Peter-Claire, másodszor Adam Munroe.

Dreamcleaver

Err...ugye ez az egyetlen dolog ami most érdekes picit. Szal, hogy a napfogyatkozás hogyan hatott Arthur és Peter képességére. Mert lehet, hogy reset volt. Ergo Arthurnak nincs most semmije, Peternek meg a repülés, amit passzívan elszedett Nathantól a búcsúzás előtt. Szal most gyűjtögethetnek megint...elvileg. Majd kiderül a kövi részben.

Persze Sylar is visszakapta a képességeit, de ő ugye elég spéci módon szerezte meg őket. Ettől függetlenül lehet, hogy Arthurnak is visszajött minden (gondolom nem lett volna ennyire nyugodt, ha nem), de hogy Peter ismét tud "tanulni" képességeket, az sztem 99,9%.  :smile:

Edit:

Ep12.

Volt egy-két facepalm jelenet, meg egy-két jól sikeredett, szal elment a rész:

Ami gagyi:
- Suresh kobold összekotyvasztja a formulát egy üstben, és Arthur bá hozzáadja a titkos hozzávalót egzotikus keleti recept szerint. Most komolyan, csak így fogja a "fényt" és beletolja egy tál vörös szmötyibe. Lame.
- Arthur csak úgy megjelenik pont abban az idősíkban és pont azon a helyen, ahol Hiro van. Biztos interdimenzionális nyomkövetője van vagy mi.
- Az egész Catalyst dolog eléggé le lett egyszerűsítve. Azt hittem valami komolyabb hatással is van az egyénre, nem csak hordozza és akármikor megszabadulhat tőle (márha az nem volt része Hiro anyjának és Arthur képességeinek).
- Peter tökölése a végén idegesítő. Persze számítottam rá, meg így jöhetett a Sylar-os jelenet.

Ami cool:
- Tetszett, ahogy visszanyerte Hiro az emlékeit, és helyet cserélt Claire-rel. Kár hogy a "cheater" Arthur ellen nem sok esélye volt.
- Sylar jelenete a liftben. EPIC! Percekig röhögtem.  :D 
- Sylar jelenete a "papával" a végén. Kivételesen elég vagányra sikeredett.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Peter egy fostaliga. Le kéne lőni, mint egy kutyát. Az volt még gagyi, hogy a katona megkapta a szérumot, erre ugyan az lett a képessége, mint Mohindérnek. Ráadásul erre rögtön rá is jött a hulkja. Érdekes, eddig több tucat ember közül egynek se volt még csak közel se ilyen átlagos, vagy egymáshoz hasonló képesség (kivéve a a halhatatlanság, de ott volt párszáz év különbség, meg ugye Parkmanék).
[reserved]

Dreamcleaver

Arra lennék kíváncsi, hogy a haiti csávó blokk képessége, hogyan hat a regenerációra. Mert az ok, hogy ott helyben kikapcsolja, de mi van később, mikor elmegy?

A képességek meg lehetnek hasonlóak vagy megegyezőek. A sorozat nem mutatja az összes spéci egyént. Pl mikor Peter elment a jövőbe, mindenki repkedett. Inkább az a lol, hogy elvileg ők akarják eldönteni, kinek milyen képességet adnak, erre a csávó auto kapott egyet.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Visszajön. A Haiti olyan, mint egy Napfogatkozás. Peter talákozott már párszor vele, mégsem szűnt meg a képessége. :)

Jah, a jövő is gagyin volt megcsinálva. :D  Vagy épp azon úgyködnek, hogy mindenki azt a képességet kapja, amit kell? Mert ha igen, akkor viszont a felirat volt szar hozzá, amivel néztem.
[reserved]

Dreamcleaver

Azt akarják, hogy a megfelelő embernek a megfelelő képességet tudják adni és így irányítani a világot. Elméletben ugye akárki kaphat akármit, mert nem genetikai eredetűek a képességek. Persze még mindig nem derült ki, hogy pontosan honnan is eredeteztethetőek (de szép szó  :eek:). A napfogyatkozás meg a "fény" mint katalizátor sejtet dolgokat, de nagyon nem merek belegondolni se, mert gagyi.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Egyébként Hiro egy kolosszáris balfasz, miatta történt minden rossz ebben az évadban. :D
[reserved]

Dreamcleaver

Részben igaz, de ilyen cheaterek ellen, mint Arthur nem sokat lehet tenni.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS