Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Zen

Ezután (elvileg) jön az imotou szál Misaka szemszögéből előzményestül.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Xzone

Quote from: Zen on 2009-12-19, 22:56:17
Ezután (elvileg) jön az imotou szál Misaka szemszögéből előzményestül.

Fakkje!

Zen

Blacksmith 12:
QuoteI'm a kind man. I will put both of your heads here to enjoy the scenery together.
:lul:

A [spoiler]Cecily vs Sigfried[/spoiler] lehetett volna hosszabb ha már ilyen jól animálják.

Also, egy anime amiben ér valamit a viselt páncél?! BEST ANIME EVAR
&fmt=1

Flaser

Quote from: Zen on 2009-12-20, 10:30:37
Blacksmith 12:
QuoteI'm a kind man. I will put both of your heads here to enjoy the scenery together.
:lul:

A [spoiler]Cecily vs Sigfried[/spoiler] lehetett volna hosszabb ha már ilyen jól animálják.

Also, egy anime amiben ér valamit a viselt páncél?! BEST ANIME EVAR

Kár, hogy minden csaj az "armor class"-nak megfelelően öltözik:
[spoiler]

[/spoiler]
...és, hogy a városőrök páncélja csak a tüdőt és szívet védi, a lépet vagy májat nem így gyak. csak a másik két legfontosabb szerv (ahonnan baromi gyorsan el lehet vérezni) van védelem nélkül.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zen

Az már a lovagok/kovácsok hibája.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: balu01 on 2009-12-19, 22:39:26
Quote from: LuckyDingo on 2009-12-19, 22:08:06
Apropó:
Railgun 12... pff :D a Következő rész full fanservice.. XD Méltó befejezés lesz :D
Befejezés? Nem 24 részes lesz?
Ouch... Hát lehet jobban jártak volna, ha 13 lenne XDDDD Mangában a folytatás elég lapos lett nekem.

ogre

Quote from: Member on 2009-12-19, 22:21:05
Szerintem nem akarta elfogadni, hogy már megöregedett, ezért a világot még mindig olyan rossznak látta, mint fiatalként, amikor mindent meg akart változtatni.

[spoiler]szvsz pont ezért nem változott állattá az injekciótól. merthogy gyárilag át kellett alakulnia.[/spoiler]

Member

Quote from: ogre on 2009-12-20, 13:28:53
[spoiler]szvsz pont ezért nem változott állattá az injekciótól. merthogy gyárilag át kellett alakulnia.[/spoiler]
Pontosan. :p Mondjuk a pusztán fogai kopása nyomán éhenhaló öreg elefánt poén lett volna. :D

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-12-20, 12:04:40
Quote from: balu01 on 2009-12-19, 22:39:26
Quote from: LuckyDingo on 2009-12-19, 22:08:06
Apropó:
Railgun 12... pff :D a Következő rész full fanservice.. XD Méltó befejezés lesz :D
Befejezés? Nem 24 részes lesz?
Ouch... Hát lehet jobban jártak volna, ha 13 lenne XDDDD Mangában a folytatás elég lapos lett nekem.

elvileg most olyan karakter jön, ami a mangába nem volt benne csak a novellában. egy level 4es szél-manipuláló (?) asszem, az op-ban a legyezős csaj

Member

Őt egy teleporter kicsinálja fél perc alatt, ha van nála egy konyhakés. :)

Cobra

Sacred BS-ből kitől néztétek a 11-12-t?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zen

Én tróger vagyok, streamelve nézem. Letöltésre marad a gg verzió.
&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2009-12-20, 20:28:03
480p avi-t?   :gyagya:

Egyrészt   :ejnye:, mert mkv, másrészt
Quote from: Zen on 2009-12-20, 20:30:49
Én tróger vagyok, streamelve nézem. Letöltésre marad a gg verzió.

NLZ

[reserved]

Member

Én sem vágom. Mindig igyekszem avit szedni.

Dreamcleaver

Quote from: Bicskei on 2009-12-18, 10:59:36
Quote from: Xzone on 2009-12-18, 10:07:53
Kämpfer 12:

LOL

Az a bajusz... AZ A BAJUSZ!!!

:rotfl: :lul:

vége  macskás cuccnak is  :D...sztem simán lehet 2. évad abból Kampferből is.

Csak kevesebb QUALITY grafikai megoldással pls.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

SaiyaGin

BS12: tényleg összeszedte magát a sorozat a végére, kár, hogy nem végig ilyen volt.
(Mondjuk legalább a főgonosznak nem kellett volna udvariasan megvárnia, amíg Luke előkalapálja a kardot. De ahogy Zen postjában is látható, saját bevallása szerint is rendes alak. :D)

Zen

Elnyomott egy "WTF, szted az működni fog ellenem?"-et, uh én elnéztem nekik, bár mindig mormolnom kell az MST 3K mantrát ("It's just a show, I should really just relax.") amikor eszembe jut a jelenet.
&fmt=1

Darkstar

SnO 12 (raw)

1. HHHHHHHHHHNNNNN  NNNNNNNGGGGGGGGGGG
2. Köv. ep: szegény Nymph ;_;
3. Még a végén lehet, hogy Astraea-t is beleteszik? Legalábbis remélem, ha a design már megvan

Mindenesetre nálam best of a sorozat, bár úgy érzem, hogy s2 nélkül nagyon csúnyán lenne elvágva.  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

Replacement translator for Blacksmith sent me an e-mail saying:

QuoteHnngh. Actually, this is proving more difficult than I thought it would be. Cecily has a tendency to talk crazy-fast, Luke mumbles... I am losing confidence that I can do this in a timely manner, certainly not on the schedule a subbing group requires. It is interesting work, but I need to study more before I can really take up the mantle.

I apologize, as I realize this puts you in an annoying position, but I do not think that I will be able to deliver as promised.

So we're just dropping it~
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-
&fmt=1

ogre

Quote from: Zen on 2009-12-21, 14:54:31

Replacement translator for Blacksmith sent me an e-mail saying:

QuoteCecily has a tendency to talk crazy-fast, Luke mumbles...

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-

ez sem hallott még bármilyen hangszerkesztőről, pl adobe audition...  :D  talán segíthetne neki egy keveset  ;)

Member

Ha vki ennyit magyarázkodik, ott más ok lesz. :lazza:

Member

11eyes 09:

Régen éreztem ekkora gyűlöletet egy sorozat iránt. Yuka meg a legirritálóbb animeszereplő, akit ember (?) alkotott. :Eztneked:

Zen

Én azt az egyet bírtam amikor 8as v 9es rész végén vidáman dúdolt miközben mindenki más depis meg kétségbeesett volt. :D
&fmt=1

Member

Az most volt, a "Semmi gond, ha Kakeru-kun jól van" után nem sokkal. Nagyon azt éreztem, hogy a kardos csaj baján vigyorog.

Zen

Én nem tudom, csak megtetszett a disszonancia.
&fmt=1