Magical Girl Lyrical Nanoha

Started by chilip, 2007-04-05, 12:18:00

Previous topic - Next topic

Darkstar

Csak a fag-ek bánnák ^^
Mondjuk lol, hogy eddig a Nanohában az összes valamennyire elképzelhető hetero párosítás kimerül a korábban említett Vice x Signum illetve a Caro x Elio összeálításban. És ez nem gond. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-05, 00:04:19
Csak a fag-ek bánnák ^^
Mondjuk lol, hogy eddig a Nanohában az összes valamennyire elképzelhető hetero párosítás kimerül a korábban említett Vice x Signum illetve a Caro x Elio összeálításban. És ez nem gond. :)

Nanoha Yuno is ott van. Bár az animal sexet nem tudom mennyire lehet heteronak nevezni. :D

Darkstar

Nem, az nincs. Soha nem is volt és mégkevésbbé lesz. :D

In b4 trolling
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-05, 00:07:56
Nem, az nincs. Soha nem is volt és mégkevésbbé lesz. :D

In b4 trolling

Miért van az, hogy az emberek többsége nem rajong Yuno-ért?Pedig én simán el bírom képzelni Nanoha melett. DE ha az a takonyződ hajú kisköcög csak egy kicsit is rosszul néz Hayate felé, lesz ott világbontás. :D :D :D

Darkstar

Te is sokat 4chanozol, tudod, hogy ezen naponta többször is lehet vitatkozni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Mondjuk Gurren-Lagann threadekben többet óbégatok, de igaz. :) Akkor most az jön, hogy:

Quote from: Lokids on 2007-07-05, 00:35:33
Miért van az, hogy az emberek többsége nem rajong Yuno-ért?Pedig én simán el bírom képzelni Nanoha melett. DE ha az a takonyződ hajú kisköcög csak egy kicsit is rosszul néz Hayate felé, lesz ott világbontás. :D :D :D
"Straight love in my strikers? DO NOT WANT!!!" :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-05, 01:09:55
Quote from: minuszmiki on 2007-07-05, 01:06:55
"Straight love in my strikers? DO NOT WANT!!!" :D
:tezsvir:

:D

De én akarom látni, hogy Yuno határozottan odalép, és még a fogsorát is kismárolja Nanohának.

Darkstar

Quote from: Lokids on 2007-07-05, 01:19:53
De én akarom látni, hogy Yuno határozottan odalép, és még a fogsorát is kismárolja Nanohának.
Ok, de csak akkor, ha ezekután Fate apró darabokra szabdalja Yunnot aztán "megvígasztalja" Nanohát. Valamit valamiért :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

De én akarom látni, hogy Fate határozottan odalép, és még a fogsorát is kiveri Yunonak.
fixed

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2007-07-05, 01:24:19
De én akarom látni, hogy Fate határozottan odalép, és még a fogsorát is kiveri Yunonak.
fixed
Miért, még milyét veri ki?  :ejnye:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Pihis kis rész volt. Az ilyet nem lehet se jónak, se rosznak nevezni. Mondjuk összességében azért a quality art miatt megint inkább a rossz felé standált. :rolleyes: Viszont Caro és Elio meg a "checkpoint clearing" aranyos volt. ^^ De akkor is Noube keltette fel legjobban az érdeklődésemet, de szvsz felesleges volt nem mutatni az arcát. Hangból meg a vörös hajból azért lehet következtetni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

won't happen

chilip

Quote from: Gmer on 2007-07-05, 12:45:08
won't happen

:lol:

Alkyra

Quote from: Gmer on 2007-07-05, 12:45:08
won't happen
:wtf: :hopp: :hopp:

Lokids

Alkyra

Vlk tudna adni egy linket a 10. yesy részhez? Nem találom baka-n...

Draconire

kelvor

Lehet már kérdezte valaki előttem, de hova tűnt Arf? Mi van vele?

Manitu

Otthon ül és vigyáz a házra :D Nem tudom hova lett, elvileg nem történt vele semmi különös, ami miatt ne szerepelhetne a sorozatban. Mindenesetre a  seiyuuját megkapta Lutecia, úgyhogy nem hiszem, hogy egy-két jelenetnél többen felbukkanna.

kelvor

Kár, pedig bírtam :smile: Azt hittem lemaradtam valamiről és történt vele valami, de akkor megnyugodtam :D

Prof. William

Quote from: Manitu on 2007-07-09, 00:59:32
Otthon ül és vigyáz a házra :D Nem tudom hova lett, elvileg nem történt vele semmi különös, ami miatt ne szerepelhetne a sorozatban. Mindenesetre a  seiyuuját megkapta Lutecia, úgyhogy nem hiszem, hogy egy-két jelenetnél többen felbukkanna.

Vagy a tavasz közeledtét érezve lelépett romantikázni. Majd a végén bevágják, ahogy otthon alszik egy csapat kiskutyával vagy kutyafülű apróságal. :)

Esetleg Fate ivartalanította és szégyenében elbujdosott...

Darkstar

Hayateban ismét nem kellett csalódni. Full release és Rein nélkül is brutális ereje van.  :hopp:
Amúgy jó rész volt ez is.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2007-07-09, 14:15:23
Hayateban ismét nem kellett csalódni. Full release és Rein nélkül is brutális ereje van.  :hopp:
Amúgy jó rész volt ez is.

Egyb. mit takar ez az unison? Mert ugye van a két mágia típus(belkand s midchilda) s akkor az unison mind2öt felveszi?
Pl Tiana fegyvere nagyrészt midchilda stílusú, de belkand féle cartridge system van benne.
Az unison akkor mind2 stílust maximálisan kihasználja?

Darkstar

QuoteUnison Devices

The Unison Device (融合型デバイス, ユニゾンデバイス, Yūgōgata Debaisu, Yunizon Debaisu?) is the most sophisticated design of device in the Belka magic system that takes the Intelligent Device idea to the extreme. The device is given a body and free will, and the power to "unite" with its user (this act of uniting called Unison Mode), thereby granting extensive control and management of his or her abilities and power. However, due to the incompatibility with many practitioners, and incidents where the device took control of its user, Unison Devices never became a viable product.

Reinforce (リインフォース, Rīnfōsu?)
    Reinforce is a Unison Device, and the master program of the Book of Darkness. When the book was completed in episode 10, she merged with Hayate but largely was in control until Hayate reiterated her position as the device's master. Hayate, when she separated the viral defensive program from the rest of the Book and turns the spirit into a more normal-looking version of her familiar form, gives her the name Reinforce and takes her on as a partner. Reinforce's special attack is Ragnarok Breaker.
    Voice: Sanae Kobayashi
Reinforce II (Zwei) (リインフォースII, Rīnfōsu Tsuvai?)
    Reinforce II (simply called Rein by Hayate) is Hayate's unison device in the A's epilogue and StrikerS series. She is also known as a "control device (管制デバイス, kansei debaisu?)", meaning that she helps Hayate organize and control her magic abilities. This function may be comparable to the AI programmed into the intelligent devices Raising Heart and Bardiche, but Reinforce II also has the heart and will characteristic of the Wolkenritter, and can manifest a hologram of herself as a smaller version of the original Reinforce. Reinforce II carries a blue book called the "Book of the Azure Sky (蒼天の書, Sōten no sho?)", which is apparently a storage medium for magic spells.
    Voice: Yukana

Viszont ha jól tudom, Hayate mind3 ághoz (Mid-Childa, Ancient/Modern B(/V)elka) hozzáfér + ő az egyik a 3 ancient Velka master közül (a másik kettő asszem Carim és a takonyhajú fag)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん