D.Gray-man /spoilers!!!/

Started by chilip, 2007-05-12, 20:10:51

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Nah neee :D 124ben vannak durva dolgok :D Egyszerűen nem értem, hogy egy Non-Noah Tiki-t miért kellett ennyire poweuppolni?:S Allenéknek esélye nincs ellene lol :D Mellesleg nem tetszik az alakja. Mondjuk valószínű, hogy hasonló ihletésű a dolog, mint a Jasdebi volt anno, de az valahogy jobbabn bejött kinézetre. Ez meg csak Lihegni, meg röhögni tud :D

chilip

nekem bejön a mostani Tiky kinézete, és sokkal jobban, mint a Grimmjow release-é bleachben. lehet azok a lepkék vagy mik a testében átvették az irányítást...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-07-09, 10:59:44
nekem bejön a mostani Tiky kinézete, és sokkal jobban, mint a Grimmjow release-é bleachben. lehet azok a lepkék vagy mik a testében átvették az irányítást...
Hát a GJ release az szörnyű :D De Tiky se tetszik : )
Hmm.. lehet, hogy Earl ezt eltervezte, mikor Tikynek adta a Teaseket? :D

chilip

nah megvan a hely, amit Lenalee álmodott sztem, csak az ő helyzete kicsit másként volt benne. meg végre a bárka is összeomlott.... nah kövi chapter jó lesz.

chilip

háháá, jött cross és megmenti a napot :D elég érdekes képessége van, az a koponyás átalakulás vagy mi...

LuckyDingo

Cross egy állat :O That's all thx :P

chilip

basszus, 2 innocence crossnál???  :wtf:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-08-19, 21:00:21
basszus, 2 innocence crossnál???  :wtf:
jah és még a Koponya maszkra semmi magyarázatot nem kaptunk lol :D
[spoiler=nagy][/spoiler]

chilip

chilip

nah végre, 130-as RAW kinn... sokat kellett rá várni...

LuckyDingo

Jah és ahogy elnézem elég kusza a chapter tartalma.. A végén vajon micsinál Allen? :D Télleg az animének már vége van? :XD

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-09-28, 20:47:56
Télleg az animének már vége van?

nem tudom és kurvára nem is érdekel, ha rágondolok, kiborulok... a naruto vmi trendet csinált abból, hogy fillerekkel kell telebaszni vmit???

LuckyDingo

jah a Naruto volt az első komolyabb ilyen:D Amanga viszont érdekes most.. vaojon milyen missiont kapott Cross? :D

chilip

remélem azért a többieket visszahozzák valahogy...

LuckyDingo

Hát haCross azt állíta,hogy megpusztultak kedvenc hőseink,akkor lehet hogy tényleg így van, bár sztem Allen valahogy képes lesz megmenteni az Arkot és akkor sztem megmenekülnek  :)

chilip

hát azér rendesen halad ez a manga is :D Allen a musician timcanpyvel. Csak ők 2-en tudják irányítani az ark-ot, már csak az árulóra leszek kiváncsi, lehet hogy allen nevelőapja volt ...

chilip

ééééés visszahozták a bandát :D , meg az új noa a macskás????  :wtf: ha télleg ő az

LuckyDingo

Jaja a fillerekből ismert SzösziIsottvan :D
Csak nem tom hogyvajon azért hozták e be, mert az animében is volt XD És Road isél :)Legalább is úgynézett ki :)

chilip

hát ez marha jó :lol: ba(ka)nda  :rotfl: és hogy hívja allen-t lavi  :lul: Diiiiineeeeertiiiime!

ed.: durván néz ki az Earl, mikor igazán dühös  :eek: 80%-a a tojásnak oda, több akuma nem lesz :D

chilip

nah, nagy információ-zuhatag nem volt... majd következő részben, és megjött az ifjú hitler is a tanácsba :D meg allen ágyába mi volt már  :lol:

chilip

nah, szöszi megtámadta az Ordert belülről, marha jó volt ez a chapter is

LuckyDingo

A következő jobb lesz :D De akkor nem vágom, aki most Bakkal ment az is Noah? Vagy MIért változott át? :O MErt ha Akuma lenne, akkor jelezték volna a rendszerek :/ Sztem ha a Szöszire ráeresztik Crosst, akkor nem sokáig bírja :D Nem hinném, hogy Erősebb, mint az awakened Tiki :)

chilip

nah, lulu bell visszatért, és szted az az ajtó, amelyik allen-t is akumának nézte tévedhetetlen, hát... nekem tetszett a chapter, a koponyások nagyon durvák :D de ha ilyen gyengék, hogy őrizhették a tojást ???

LuckyDingo

Engem valami más izgat :O Nem voltak ismerősök a koponyások? :XD POnt olyan volt Cross mikor megjelent és megfogta Allent anno, mikor leesett volna. Bár mondjuk lehet hogy az csak Marian illuziója volt.
Lulubell meg Érdekesnek tünik.. asszem volt az animében is, de akkor már nem láttam.[spoiler] Most akkor a Noahk is olyanok, mint a 7 fő bűn ? :D Ez már olyan FMA- homunculusos XD[/spoiler]
Amúgy nem tom miért tettem spoilerbe, hisz csak ketten követjük itt figyelemmel a mangát XD

chilip

az szerintem álca volt, amivel belopakodott a tojáshoz :D akkor ő volt aki megtizedelte a koponyákat :D

chilip

hát ez kész, a maszkos General egy állat :D kurva jól harcoltak a generalok  :jee: főleg a maszkos :D levette a maszkját és mint valami láncfűrész :D ááá - azért miranda se semmi, menekítették ki a tojást ő meg visszahozta az idővisszapörgetéssel...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-12-23, 11:50:22
hát ez kész, a maszkos General egy állat :D kurva jól harcoltak a generalok  :jee: főleg a maszkos :D levette a maszkját és mint valami láncfűrész :D ááá - azért miranda se semmi, menekítették ki a tojást ő meg visszahozta az idővisszapörgetéssel...
Penge csávó az fix :D Főleg az utolsó oldalon: So nice.. Akumavérben fürdik wáááá XD A nőcinek meg van egy méretes majma? Muh.. mondjuk ilyen Innocence-t még nem láttunk eddig. :D Crossnak meg el kellett lőnie a cowboyos "átlövök a vállam felett és telibekapom az ellent" trükköt :D
Attól függetlenül jó kis chapter volt :/ Lehet várni 2 hetet az újabbra -_-

Devian

én is beszállok manga olvasásba .. sikerült elolvasni 2 nap alatt az eddigi részeket :)

shiro-tan

136. ch-hez valaki tud adni egy linket? :/
"I'm not perverted! I'm just immensely fascinated!"

...do you really need to know?

chilip