Lucky Star /omg spoilars!/

Started by Darkstar, 2007-05-13, 21:21:19

Previous topic - Next topic

ultimecia

Quote from: Theon on 2007-09-19, 19:06:34
a.f.k. dobta, vagy csak extra nagy szünetet tartanak?
Tud valaki valamit?

a.f.k. eltűnt a színtérről. Sayonara Sensei szintén áll :frown:

Edit: Megnéztem utolsó részt.
Összegezve ez egy :cool: sorozat volt.
Igaz a végén lehetett volna valami jó kis happy end pl a zárójelenet lehetett volna hogy a manust elüti egy traktor, vagy becsapódik egy meteor a közelben vagy bánom is én, csak a second seasonnak legyen rendes outroja, legalább olyan jó mint az első season op-ja :smile:

motifator

Ja, az utolsó epizód végén én is csak néztem, hogy hogy a túróba lehet így befejezni a sorozatot. De az utolsó rész hozta a fanservice-t, a rajongók örülhettek, szal végülis jó rész volt, csak Shiraishi helyett lehetett volna valami normális endind.
Amúgy jó sorozat volt, ha lesz folytatás, biztosan nézni fogom, még ha Kagamiék el is mennek egyetemre, az ifjabb generációban is van potenciál bőven(főleg Tamura a nagy kedvenc).
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Iz dat sum epic? :muhahah:
Ez a mod kell. :D

Soldier

Kayama

Egy kis szuvenír a 4chan-ról:  :D
Konata Desktop Dancer (zenés változat)
A Kagami-s szerintem nem olyan jó, de azért belinkelem.

Én

Soldier

Quote from: Kayama on 2007-09-22, 12:18:00
Egy kis szuvenír a 4chan-ról:  :D
Konata Desktop Dancer (zenés változat)

ejej  azta nagyon joooo  :lul: :merci: (amugy ezeknek mi pontosan a neve gondolom lehet mashoz is talalni, vagy nem igen?)

Kayama

Desktop/Window Sitternek vagy Dancernek hívják őket...
Igen, van többféle (Love Hinás, Evás, AMG-s, Chobits-os stb.)
A 4chanon a rapidshares keresőjébe írd be, hogy "sitters" és ad ki egy csomót.  :D
Most látom, hogy vannak újabbak is  :hopp:

Én

Nah végre én is kivégeztem a sorozatot, ez az utolsó pár rész kiemelkedő volt szvsz, én is csak azt tudom mondan, kár. T_T *looking forward on 2nd season*
A 22. rész vége külön tetszett, mikor Konata anyja "meglátogatta" őket. A tánc pedig nagyon ott volt a 24.-ben. :D

Kayama

Quote from: Én on 2007-09-30, 19:54:03
Nah végre én is kivégeztem a sorozatot, ez az utolsó pár rész kiemelkedő volt szvsz, én is csak azt tudom mondan, kár. T_T *looking forward on 2nd season*
A 22. rész vége külön tetszett, mikor Konata anyja "meglátogatta" őket. A tánc pedig nagyon ott volt a 24.-ben. :D

A 22. nekem is az egyik kedvenc részem, a végén az egy nagyon nagy jelenet.  :D Lám, a LS-ben is lehet komolyság...
Egyedül az nem tetszett, hogy az utolsó részt is Shiraishi zárta.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Alkyra

Nu végignéztem én is.^^ Számomra ez volt az év egyik legjobb animéje, bár érdekes módon nem tudom pontosan megmagyarázni miért..:)
Történet az nem nagyon volt, de 4 (majd a történet során egyre több) lány napi élete valamiért megfogott engem s sokan másokat is.
Nagyon aranyos grafikája, kellemes zenéje s az imádnivaló karakterjellemek közel emelték szívemhez a sorozatot.
Nem is kell többet mondanom róla. Megérdemli az 5öst.^^

10/10

u.i.: itt vannak a képek amiket összeszedtem amióta a sorozat megy.^^ Remélem találtok benne olyat is ami elnyeri tetszésetek.^^
(de többségében a kedvenc karaktereimról találtok sokat.XD nos igen. a gyűjtő átka. :szemuveges:)
Lucky Star Pictures

Manitu

Oh wow! Shiraishi tud énekelni :eek:

Alkyra

Quote from: Manitu on 2007-10-14, 01:15:11

s még képes egyéb más dolgokra is...:):):) [spoiler]Shiraishi Berserker Mode. hahaha .lul.[/spoiler]

btw.: a mai napig találok újabb s újabb képeket szal lehet h lesz egy frissités a gyűjtött képeim terén.^^

Kayama

Quote from: Manitu on 2007-10-14, 01:15:11

Sőt, nem is rosszul... :D
Az én kedvencem a Koi no Minoru Densetsu  :whoah:

kikuchiyo

Failure is the default option

Member

Bomberman Live Action nincs esetleg? De komolyan, kire számítanak, ki nézi meg? :eek:
(Btw. sohasem fogom megérteni, hogy legalább a bőrüket miért ne, fehérítik ki egy kicsit és miért nem festik be a hajukat, hogy egy minimális hasonlóság legyen.)

Darkstar

Quote from: Member on 2007-12-02, 00:28:04
De komolyan, kire számítanak, ki nézi meg? :eek:
Én. Hogy közben szétröhögjem az agyamat. :D
De amúgy szörnyű. Hogy merik ezt tenni Kagamival és Tsukasa-val?  :morci:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Nézzük a jó oldalát, legalább pr0n. :D
A Suzumiya Hahiru-n is betegre röhögtem magam, szerintem ez is jó lesz for teh lulz.

Gregory

Quote from: kikuchiyo on 2007-12-01, 23:17:41
Lucky Star Live Action
Nem értem mi a problémátok, ez teljesen jó  :D

Quote from: Zsiga on 2007-12-02, 14:24:35
Nézzük a jó oldalát, legalább pr0n. :D
szerintem ez is jó lesz for teh lulz.
:tezsvir:

90% jött eddig le, utána jöhet a Hahiru is  :whoah:

Darkstar

Quote from: Gregory on 2007-12-02, 15:15:38
90% jött eddig le, utána jöhet a Hahiru is  :whoah:

link nao
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Gregory

White SeeD

Jó kis anime volt. bár a most futó Minami Ke nekem jobban tetszik :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Alkyra

Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 14:21:10

minami ke most ért véget.XD nekem mind2 tetszett. bár a minami ke az könnyedebb műfaj s mindenki által nézhető, míg a ls inkább otakuknak van.

White SeeD

Quote from: Alkyra on 2008-01-02, 14:29:11
Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 14:21:10

minami ke most ért véget.XD nekem mind2 tetszett. bár a minami ke az könnyedebb műfaj s mindenki által nézhető, míg a ls inkább otakuknak van.

De lesz Okawari, még kemény 5 nap +1 subnap :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6