Szavazzunk!

Started by Selmo, 2007-05-14, 02:08:59

Previous topic - Next topic

Rounin

Azt hiszem, arról nem kell szavaznunk,ogy bekerülnél-e a usteam top degecc alakulatába. :hehe: :angyali:

Szerk.: 50GET!

Kuroi Tenshi

Quote from: Rounin on 2008-06-19, 01:31:39
a derekam köré csavarok egy törölközőt és kész. Komolyan irigylem a szoknyát olyankor a lányoktól. :haha:

:3x3: Cross-dress much? :haha:

miniszoknya

:zomg: ebbe tényleg nem kellett volna belegondolnom sem  :zomg: :haha:

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-06-19, 01:59:02
a derekam köré csavarok egy törölközőt és kész. Komolyan irigylem a szoknyát olyankor a lányoktól. :haha:

:3x3: Cross-dress much? :haha:

Kényelem much. :redface:

miniszoknya

:zomg: ebbe tényleg nem kellett volna belegondolnom sem  :zomg: :haha:

Succcess. :__devil:

.Attila

Korábban fecske volt, most már boxer, de mivel még nem volt igazából meleg idén, így nem tudom, hogy jobb-e a laza a feszesnél.

szerk.: azt hiszem, rájöttem, mire gondoltál laza boxer. Fel nem venném soha, túl nagy szabadságot ad :)

sirtomi

1. vagy fecske. Rühellem a laza boxert, farmer alá kényelmetlen nekem :)

Nyáron otthon csak egy rövidnadrág.

Tycho

nekem ilyen gondom nincsen, bő gatyát is hordok mellé :haha:

Attila: A túl nagy szabadság meg csak edzésen vagy sportnál zavaró, oda feszes kell, de amúgy meg kontrolláld a gondolataidat, nem kell azonnal égnek állni, ha lolik szállnak a villamosra! :ejnye:

Ramiz

Hiányolom a "fekete bőrnadrág" és a "vörös csillogós latex tanga" opciókat, így ebből a körből én most kimaradok. :(
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Quote from: Fazék on 2008-06-19, 00:13:48
ebben a vacak dögmelegben ugrott be egy "zseniális" a korábbiakhoz "méltó" szavazás:

Mely alsógatyát preferálod ebben a mocskosul döglesztő melegben?
1. átkozott feszes boxer
2. kényelmes szellős laza boxer
3. mindkettő jó/nem érdekel
4. nem hordok alsógatyát
5. nő vagyok

2, már évek óta csak azt. És télen is :P

.Attila

Quote from: Tycho on 2008-06-19, 09:36:46
Attila: A túl nagy szabadság meg csak edzésen vagy sportnál zavaró, oda feszes kell, de amúgy meg kontrolláld a gondolataidat, nem kell azonnal égnek állni, ha lolik szállnak a villamosra! :ejnye:

Alapállapotban is zavaró :P

Egyébként egyik nap a kisföldalattival mentem és felszállt egy 10-12 éves lánycsapat. Valahogy ti jutottatok eszembe :hehe:

Rounin

Quote from: .Attila on 2008-06-19, 09:59:06
Egyébként egyik nap a kisföldalattival mentem és felszállt egy 10-12 éves lánycsapat. Valahogy ti jutottatok eszembe :hehe:

Nem is tudom, nekem más jutott volna... :3x3:

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-06-19, 10:42:19

Nem is tudom, nekem más jutott volna... :3x3:

Van, aki csak nézni szereti.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

No vagyok.
...
Ma lattam egy OLITRAVEL feliratos buszt. Szerintem ti is tudjatok miert kezdtem el veszettul vigyorogni es festekszorora gondolni hirtelen. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Kvikveg on 2008-06-19, 23:28:31
No vagyok.
...
Ma lattam egy OLITRAVEL feliratos buszt. Szerintem ti is tudjatok miert kezdtem el veszettul vigyorogni es festekszorora gondolni hirtelen. :D

:lol:

thrall

Quote from: Xzone on 2008-06-19, 09:58:14
Quote from: Fazék on 2008-06-19, 00:13:48
ebben a vacak dögmelegben ugrott be egy "zseniális" a korábbiakhoz "méltó" szavazás:

Mely alsógatyát preferálod ebben a mocskosul döglesztő melegben?
1. átkozott feszes boxer
2. kényelmes szellős laza boxer
3. mindkettő jó/nem érdekel
4. nem hordok alsógatyát
5. nő vagyok

2, már évek óta csak azt. És télen is :P

+1. Jókis laza boxernél nincs is jobb

Tycho

No vagyok.
...
:borul: Ha szabad megjegyeznem, ön zseniális Miss Kvikveg :lul:

.Attila

Quote from: Tycho on 2008-06-22, 20:38:02
No vagyok.
...

Na jó, most már bevallom, én nem értem.

Rounin

Nakedape

Quote from: .Attila on 2008-06-22, 21:16:50
Quote from: Tycho on 2008-06-22, 20:38:02
No vagyok.
...

Na jó, most már bevallom, én nem értem.
+L i suppose (or am i victim of successful trolling? )
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

2 év után végre ma elszántam magam és jelszót cseréltem. Azért érdekes, hogy az eddigi jelszavam gyengus volt, de a mostani legalább erős. ^^ De azért a legjobbhoz 14 karakterest válasszon az akinek 6 anyja van. :hehe: Na gyerekek, kíváncsi vagyok, ki mennyire ügyel a biztonságára. :angyali:

A tökéletesség unalmas.

Én

Definitely weak. :frown:

Kvikveg

Ceges jelszo eros, egyetemi kozepes. De ha ezeket valaki kitalalja, Nobel-dijat adok. Mindketto veletlenszeru szam/betusorozat.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

legtöbb jelszavam gyenge, egyetemim, meg banki erős, de nem tűnik megbízhatónak a minősítés, mert beírtam hogy chucknorris és azt írta hogy gyenge....
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-07-14, 17:34:36
legtöbb jelszavam gyenge, egyetemim, meg banki erős, de nem tűnik megbízhatónak a minősítés, mert beírtam hogy chucknorris és azt írta hogy gyenge....
:facepalm:  :lul:

minuszmiki

Darkstar

Hirtelen az előző wowos jelszavamat dobtam bele, legjobb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Gregory

Cobra

Rövid formában gyenge, hosszabb verzióban erős.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

legtöbb jelszavam gyenge, pl ide is, ahol viszont már kárt is lehetne okozni (bank, ebay, és társai) ott már erősek a jelszavaim

Kvikveg

Most, hogy beirtatok, mar tudjak...  :__devil:
Tehat tulkepp mindig gyenget kene kiirnia. Vagy valami satani kacaju fejet kene kirakniuk "most mar semmilyen" felirattal.

Selmo

Új megnyitva.

A tökéletesség unalmas.