Main Menu

Stargate

Started by Fubenalvo, 2007-05-18, 22:26:41

Previous topic - Next topic

NLZ

Én megnéztem végig SG-1 -et, de így sem sokra emlékszem már, hogy mi is volt ez a lucian szövetség, vagy hogy mit balhéznak a földiekkel. Valami Goaul technológián élősködő népség, de nagyon asspull, ahogy most megjelennek.
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2010-05-23, 21:04:42
Én megnéztem végig SG-1 -et, de így sem sokra emlékszem már, hogy mi is volt ez a lucian szövetség, vagy hogy mit balhéznak a földiekkel. Valami Goaul technológián élősködő népség, de nagyon asspull, ahogy most megjelennek.
A lényeg hogy lopkodták a goa technológiát, aztán amíg goákat, meg replikátorokat, meg orit kicsinálták Földiek ők megszedték magukat, és most azt hiszik ők a janik. :)

NLZ

De miért is vannak összetűzésben a földiekkel? Ők voltak azok a föld alatt élő hi-tech ficsúrok, a felszínen élő parasztlánykákkal?
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2010-05-23, 22:38:10
De miért is vannak összetűzésben a földiekkel? Ők voltak azok a föld alatt élő hi-tech ficsúrok, a felszínen élő parasztlánykákkal?
Az a Genii volt.

A szövetséget bűnözők alkották, és miután megbukott a goa, meg az ori, összetűzésbe kerültek többször a Földiekkel. Főleg a kassa (űrkukorica) miatt. :) (függőséget okozott)

A lényeg hogy tartani kellett tőlük mert szinte az összes maradék goa technológát, és űrhajót megszerezték a kiskígyók bukása után.

Cloud

Na a mai rész is egész tűrhető volt. Mondjuk én már az elején légtelenítettem volna a szobát. :D

Makos

Quote from: Cloud on 2010-06-05, 19:44:17
Na a mai rész is egész tűrhető volt. Mondjuk én már az elején légtelenítettem volna a szobát. :D
Igazság szerint akkor kellett volna légteleníteni amikor tárcsázták a kaputé De mindegy, csak a szokásos.

NLZ

Ahogy Scott elkezdett pattogni az elején, az nagyon száni volt. :D
[reserved]

Makos

Fazék

off:
Quote from: Makos on 2010-06-06, 21:18:15
olvass PM-et

on: sztem jó rész volt. de persze én igénytelen kurva vagyok, még a V-t is tudom nézni :)

Cloud

Na vége évadnak...

Kicsit többet vártam a résztől. Többek között egy dolognál röhögtem fel hangosan. Amikor Scott rá akarja adni a mellényt Camille-ra, azt mondja neki hogy golyóálló mellény, holott egy sima taktikai mellény volt.  Én legalábbis így láttam. :lul:

Season 2 promo:

http://www.youtube.com/watch?v=_qimLHlXhlA

Muhaha T-bag. :lol:

Makos

Season 2 promo-t nem nézem meg. :P
Viszont várom ezt a dátumot: Szeptember 28, 2010.

De nem igaz hogy az utolsó pár részt nem tudták normálisan befejezni -.-". Tudom, hogy izgalmasabb legyen. De könyörgöm, ne ott vágják félbe ahol szar.
Jó volt meg minden, csak az utolsó rész befejezése valami szörnyű lett.

Selmo

Te láttál már olyan évadzárót, amiben nem ilyen befejezés volt? Az utolsó részeket kivéve. Ez simán arról szól, hogy na barom nézz bele a következő évadba is.

A tökéletesség unalmas.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Ez nagyon kész... :lul:

Makos

Cloud

season 2 promo

http://www.youtube.com/watch?v=1rXJdDb1vxE&feature=player_embedded

tv spot

http://www.youtube.com/watch?v=cS7otTprFxE&feature=player_embedded

Na jó nekem ez tetszik. TUdom csak a promó van jól összevágva de nekem tetszett. Mondjuk én minden szart megnézek szal ez nem jelent semmit. :D
Várós...   :hail:

Cobra

Atlantisszal mi van, azt már nem folytatják?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xzone

Quote from: Cobra on 2010-07-25, 17:23:44

Annak már vagy egy éve vége.

[spoiler]
Nem is lehetne nagyon folytatni, tekintve, hogy az utolsó részben hazavitték az egész várost a Földre :D [/spoiler]

Cloud

Quote from: Xzone on 2010-07-25, 17:30:29
Quote from: Cobra on 2010-07-25, 17:23:44

Annak már vagy egy éve vége.

[spoiler]
Nem is lehetne nagyon folytatni, tekintve, hogy az utolsó részben hazavitték az egész várost a Földre :D [/spoiler]

Készül elvileg egy dvd film is, de anyagiak miatt nem nagyon halad. A múltkori Budapesti Találkozón meg a Zelenkát játszó színész azt mondta hogy lebontották a díszleteket, de akármikor vissza lehet építeni hamar. :D

Amúgy lesz Atlantis crossover a Universe-ben. Rodney Mckay és Woolsey fog feltűnni majd. :D

NLZ

Neeeeeeeeeeee! Csak Rodney ne legyen! >_<
[reserved]

kelvor

Én csíptem Mckay-t, jó karakter.  :D

Universe meg elég gyenge eresztés, nagyon nem köt le továbbra sem.

NLZ

Mivel csak a díszletben van köze a Stargate-hez, így sanszos, hogy nem köt le úgy, mint az SG1. :D
[reserved]

kelvor

Ja...nem is vártam, hogy annyira oda leszek érte de legalább egy Atlantis színvonalat elérhetett volna nálam. Azért még nem adom fel, ha fél-1 év múlva kisül ebből a maszlagból valami normális story, talán végigszenvedem a mostani részeket.

NLZ

Jah, énis túl sok esélyt adok ennek a sorozatnak, csak mert SGU a neve. Pedig nem fogják a készítők meggondolni magukat, hogy az erőltetett karakterdráma helyett valami akció-scifi irányba vigyék a stílust.
[reserved]

kelvor

Én is ettől félek. Amúgy feltűnt már valami über-giga-mega faj, akik...hm...teszem azt ki akarják őket nyírni?

Bishop

Évad nyitonak elég gyenge rész volt, úgy tűnik tényleg nincs kiút a gödörből :frown: Kíváncsi leszek hogy most össze fog állni a két ellenkező tábor a túlélés érdekében, mert akkor már tényleg olyan lesz mint a Voyager csak a középpontban nem a hazajutás van hanem a dráma meg az angsfest....

NLZ

A műfaj nem sci-fi, hanem karakterdráma. ::)
[reserved]

Makos

SG:U 2x01

Volt benne egy kis akció, meg egy kis wtf.
Egész nézhető volt.

Cloud

Első rész:

Unalmas volt, kiszámítható. TJ történetén lepődtem meg egyedül hogy mégse álmodta valszeg az egészet.

Suszi

Nekem bejött az évadnyitó rész. TJ "álma", nekem már az elején leesett, hogy ez nem az lesz.