Aktuálisan futó sorozatok új részei - Javaslatok, kommentek, etc

Started by Darkstar, 2007-05-28, 15:07:12

Previous topic - Next topic

Zsiga

Selmo

A tökéletesség unalmas.

smash++

Lokids

Nem értem a szavazást... Nem lenne egyszerűbb, ha mindet?

Zsiga

Quote from: Lokids on 2007-10-21, 17:22:56
Nem értem a szavazást... Nem lenne egyszerűbb, ha mindet?
Neked biztos mert nem neked kell frissítgetni... ;)
Ha valaki legalább azt vállalja hogy összeszedi mindig a linkeket és elküldi nekünk akkor azt eddig is beírtuk, de amit mi se nézünk meg más se annak nincs értelme.

Soldier

igy igaz , en ezeket szedtem össze, küldtem el Selmo-nak azzal a gondolottal hogy ha ugy gondolja csináljon szavazást avagy tegye be mindent es én küldöm hozzá a frissitéseket mint ahogy eddig is, csak annak nem lenne tul sok értelme hogy olyanokat küldejek el amit rajtam kivül pl senki sem néz es pocsékoljuk "egymás" idejét (bár én igyis-ugyis leszdem), így a szavazast enis jobb ötletnek látom.De szivesen szedek össze mást is amikre van igeny..

kelvor

Küldtem linkeket Bamboo Blade-hez, ha van rá ígény, akkor folytatom.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

smash++

Quote from: Darkstar on 2007-10-22, 00:01:31
Quote from: smash++ on 2007-10-21, 10:25:39
Goshuushou-sama Ninomiya-kun
...
KimiKiss Pure Rouge
Hozzáadtam :)
Ha már elkzezdtem ide linkelni és úgymond ajánlottam vállalom a frissítést,de nem garantálom,hogy én leszek az első ai tud az új részről :).Remélem ez nem gond.figyelek és amint van lehetőségem hozom a linket.Akit nagyon-nagyon érdekel az ugyis az elsők között van...

Goshuushou-sama Ninomiya-kun   <-Ebből elég az m.3.3.w-s féle sub?Mertha igen a másikat nem linkelem
m.3.3.w
mkv
3: http://m.3.3.w.fansub-torrents.com/%5Bm.3.3.w%5D%20Goshuushou-sama%20Ninomiya-kun%20-%2003%20%28H.264%29%20%5B720p%5D%20%5BF09A91C3%5D.mkv.torrent

avi
3-as V2: http://torrents.fansubtorrents.com/index.php5?group=m.3.3.w&filename=/%5bm.3.3.w%5d%20Goshuushou-sama%20Ninomiya-kun%20-%2003v2%20(XviD)%20%5b4015BDB8%5d.avi.torrent&r=1

A KimiKiss Pure Rouge-ból én alapvetően mkv-t szedek.De ha kell avi-t is linkelek

avi
1 V2: http://tracker.anirena.com/download.php?id=2448
2: http://tracker.anirena.com/download.php?id=2459

kelvor

Soldier

Quote from: kelvor on 2007-10-22, 15:50:16
Pm-ben egyszerűbb lenne, nem?

de en azert küldöm mindig ugy , esetleg annyi az elönye hogy nem kell több cimzetet megadni mindig..

Manitu

Quote from: Soldier on 2007-10-22, 17:39:45
de en azert küldöm mindig ugy , esetleg annyi az elönye hogy nem kell több cimzetet megadni mindig..
Elküldöd report to moderatorral ;)

Zsiga

Azért jobb a PM egy embernek mert akkor nem ugrunk rá egyszerre hárman, amiből jó kis kavarodás szokott lenni... :)

Soul

Quote from: smash++ on 2007-10-22, 15:03:25

Leszedtem a m33w és az aniyoshi ep01-et és sztem az aniyoshi jobb, ha felirat betűtípusát  nézzük sztem jobb  :smile:, olvashatóbb és ha pl telefon beszélgetés van elszíneződik mint pl Death Note-ba egy-két fordításban ha shinigami beszélt.Sőt van aki a karaoke feliratot is fontosnak tartja, abban is jobb az aniyoshi sztem.

smash++

Ok akkor PM-ezek.Csak más is volt aki ide írta gondoltam nem gond.Legközelebb küldöm akkor.

Dreamcleaver

Quote from: Soul on 2007-10-23, 11:14:54
Quote from: smash++ on 2007-10-22, 15:03:25

Leszedtem a m33w és az aniyoshi ep01-et és sztem az aniyoshi jobb, ha felirat betűtípusát  nézzük sztem jobb  :smile:, olvashatóbb és ha pl telefon beszélgetés van elszíneződik mint pl Death Note-ba egy-két fordításban ha shinigami beszélt.Sőt van aki a karaoke feliratot is fontosnak tartja, abban is jobb az aniyoshi sztem.

Persze, hogy jobb. a m.3.3.w. speedsub. Viszont mintha a m.3.3.w. félének jobb lenne a videója.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2007-10-22, 20:26:29
Azért jobb a PM egy embernek mert akkor nem ugrunk rá egyszerre hárman, amiből jó kis kavarodás szokott lenni... :)
Hmm, pont azért szoktam linkelni ide a topikba a Baccano-t, hogy lecsaphasson rá az első erre járó mod, eszembe se jutott, hogy ezzel kavarodást okozok. Ezentúl pm-et küldök. :)

Soul

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-23, 19:38:06
Persze, hogy jobb. a m.3.3.w. speedsub. Viszont mintha a m.3.3.w. félének jobb lenne a videója.

Jó de speedsub ide vagy oda, a m.3.3.w-nak sztem iszonyat rossz a betűtípusa(én nem szeretem az ilyet).

Dreamcleaver

Quote from: Soul on 2007-10-25, 11:13:02
Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-23, 19:38:06

Jó de speedsub ide vagy oda, a m.3.3.w-nak sztem iszonyat rossz a betűtípusa(én nem szeretem az ilyet).

Kicsit csicsa az tény, de az AniYoshi meg a másik véglet. Nekem valahogy a m.3.3.w félének jobbnak tűnik a videóminősége.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

Zsiga lustálkodsz?  :ejnye: Pár napja küldtem pm-et....vagy csak akartam?  :confused:

Szerk.: Ok, semmi.  :angyali:

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

javaslom a "Shion no OU"-t felvenni az "Aktuálisan futó sorozatok új részei"-be.

[spoiler=Live-Evil subs]
1. rész
2. rész
3. rész[/spoiler]

kelvor

Támogatom.  :smile: Jó kis sorozat az is.

Kár, hogy nincsenek új anime topicok, most így hírtelen felindulásból nyitnék vagy 3-4-t, de akkor lehet, hogy csúnyán néznétek.  :angyali:

KeLa

Quote from: chilip on 2007-11-05, 09:57:52
javaslom a "Shion no OU"-t felvenni az "Aktuálisan futó sorozatok új részei"-be.

[spoiler=Live-Evil subs]
1. rész
2. rész
3. rész[/spoiler]
Egyetértek, én ezt várom a legjobban mind közül :Kiraly:

Solid Snake

Alapsztori kezdeti mozzanatait elolvasván ujjongtam (mysterious murder, an orphan), de a folytatáson (the girl will become the ultimate shogi player) és az anime műfaján (sports) ledöbbentem.  :eek:

minuszmiki

Quote from: Solid Snake on 2007-11-05, 16:18:03
Alapsztori kezdeti mozzanatait elolvasván ujjongtam (mysterious murder, an orphan), de a folytatáson (the girl will become the ultimate shogi player) és az anime műfaján (sports) ledöbbentem.  :eek:
Eddig a shoginak nem sok szerepe volt, legalábbis a játék folyamata egyelőre nem került előtérbe. Inkább csak afféle keretnek, illetve a karaterfejlődés bemutatásának eszközének tűnik nekem egyelőre.

Nevl

Wangan midnight első 3-4 részéhez van valakinek torrentje? Első 2-höz még nem sikerült működőt találni...
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

smash++

Javasolnám,hogy majd megint induljon szavazás arról,hogy mit látnánk szívesen majd a másik topicban :)
Javalatomat arra alapozom,hogy nem tudom mikre érdemes koncentrálni és bízok a fórum társaim izlésében ;)

Pontosítok... lusta vagyok minden köv évben kezdődő anime után nézni és inkább majd ha konkrét címeket látok mint ajánlás akkor utánna nézek  :hehe:

Nekem tényleg nagy segítség ez a két topic,mert itt általában csak jókat vagy kimondottan jó animeket találok