Main Menu

School Days /Spoilers/

Started by minuszmiki, 2007-07-16, 01:39:48

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 22:36:01
ha Koto látja, hogy Makoto Sekai-jal jár, valaha is kikezd vele?
Őszintén? :D
Szerintem simán. Mondja is, hogy ő az első fiú, aki tetszik neki. Így az események tükrében azért igen LOL, hogy mi is erre az indoka.

Dreamcleaver

Quote from: Én on 2008-04-07, 22:36:50
ha Koto látja, hogy Makoto Sekai-jal jár, valaha is kikezd vele?
Őszintén? :D
Szerintem simán.

Kotora gondoltam, nem Makotora.

Az egy dolog, hogy tetszett neki Makoto, de sztem soha az életbe nem szedett volna össze annyi bátorságot, hogy bevallja neki. Ha meg látja, hogy van valakije, akkor sztem Koto lett volna annyira rendes, hogy nem "ugrik rá" Makotora.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 22:38:24
Az egy dolog, hogy tetszett neki Makoto, de sztem soha az életbe nem szedett volna össze annyi bátorságot, hogy bevallja neki. Ha meg látja, hogy van valakije, akkor sztem Koto lett volna annyira rendes, hogy nem "ugrik rá" Makotora.
Az lehet, de akkor meg fél éven belül fölvágta volna az ereit ::)

Dreamcleaver

Quote from: Manitu on 2008-04-07, 22:45:25
Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 22:38:24
Az lehet, de akkor meg fél éven belül fölvágta volna az ereit ::)

Sokat lehetne még írni "mi lett volna ha alapon", de ugye a készítők csak egy sztorit játszottak le, ott meg Sekai igen is egy kis ribanc volt. Ennyi.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Én

Azért Sekai nem csak azért hajtott, mert kívánta a kukit, hanem mert szerelmes volt, és ugye szerelemben meg háborúban mindent szabad. Sekainak még az utóbbiból is jutott, bár azt én még tisztességes PVP-nek sem nevezném :hehe:

Dreamcleaver

Quote from: Én on 2008-04-07, 23:09:53
Azért Sekai nem csak azért hajtott, mert kívánta a kukit, hanem mert szerelmes volt, és ugye szerelemben meg háborúban mindent szabad. Sekainak még az utóbbiból is jutott, bár azt én még tisztességes PVP-nek sem nevezném :hehe:

Valaha létezett egyik legnagyobb baromság, ami ember kiejtett a száján. Csak azért, mert sokan csinálják még elítélendő. Szerelmes volt? Shiat sux. Még mindig nem értem, hogy akkor miért nem hajtott ő rá kezdettől Makotóra, minek bíztatta Kotonohát.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: Alkyra on 2008-04-07, 22:12:43
Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 22:04:54
Quote from: Alkyra on 2008-04-07, 21:05:37
Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 19:44:53

Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy Sekai nem is érdemel jobbat Makotonál. Allatomos kis ribanc.  :D

Ez viszont már érdekel.:) Miért? Megváltozik az anime végére vagy mi?Az elején tök aranyos.

Sztem már az elején is egy rohadt kis k*rva és az is marad végig. Persze H-Game sztár  hölgyeim szal ez nem is meglepő. Mondjuk a copfos barátnője egy fokkal túl tesz rajta, de ő sem semmi azért.  :smile:

Nemtom'. Az elején semmi nem volt vele sztem. Teljesen normális. Szereti azt az idiótát, de tudja, hogy az mást kedvel így próbál hozzá közel kerülni más módon.
A végére tuti megőrül úgy mint Koto csak Neki épp más.

Azt a csekélysége kifelejtetted, hogy Sekai hajszolta bele a félénk Kotonoha-t a kapcsolatba, hogy aztán jól hátbadöfje. Szerinted ha Koto látja, hogy Makoto Sekai-jal jár, valaha is kikezd vele?

Hm...belehajszolja?Előbb utóbb úgyis összejöttek volna, de Sekai tényleg nagyban segítette a dolgot..Hátbadöfni? Nem is tudom, hogy ki esett Sekainak s dugta meg.Ő próbálta tartani magát.(nem tom, hogy emlékszel-e, de Sekai az 5. részig mondogatta, hogy Makoto Koto pasija ezé ne mozduljon rá)
hmm...Nem az a célom, hogy Sekait megvédjem(bár nem tagadom, hogy az első 6 rész alapján Ő s Setsuna jött be a legjobban).
Az viszont tényleg furcsa, hogyha Sekai ennyire kedvelte Makotot akkor miért nem kezdeményezett? Japánban a nők is elég gyakran kezdeményeznek.

Dreamcleaver

Alkyra: Nem emlékszem, hogy Makotónak meg kellett volna erőszakolnia Sekait, ha érted mire célzok. ;)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Én

Quote from: Alkyra on 2008-04-07, 23:13:14
Ő próbálta tartani magát.
Azért arra a love trainingre vagy mi a tökömre visszagondolva "MOST NEVETEK".
Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 23:12:48
Még mindig nem értem, hogy akkor miért nem hajtott ő rá kezdettől Makotóra, minek bíztatta Kotonohát.
Ez tényleg baromság volt. Gondolom azt hitte nincs esélye sex makes babies?!-kunnál, mert Kotonohát szereti, ezért ösze akarta hozni őket, csak később mégse bírta ki vagy... ööö... Szal nem gondolta végig. Ettől függetlenül hülye volt, ja.

Alkyra

Love Training s nem ellenkezett?
Jó pont.Mindkettő igaz s mindkettő szerintem egy okra vezethető vissza: Sekai szerette Makotot s egyszerűen nem tudta már magában tartani.
Ahogy lentebb írtam próbált közel kerülni hozzá. Akármilyen módon.

De elég ebből. Már tényleg odáig fajul a dolog, hogy pusztán azért vitatkozunk, mert egyikünk kedveli a másikunk meg utálja a karaktert.
Én meg békeszerető ember vagyok. :tezsvir:

Prof. William

Alkyra viszont a 2 OVA-t nagyon ajánlom neked. Totál más a sztori a bad end nem történt meg és egy nagy ironikus ökörködés az egész. Mintha a alkotók is rájöttek volna mekkora epic failt csináltak és jobb ha elviccelik az egészet.

"mert a 11. részen szétbasznád a géped, lebombáztatnád Japánt és kibeleznéd magad. "

Őőő... mi is van akkor? Már nem emlékszem...

Zsiga

Quote from: Prof. William on 2008-04-08, 00:38:03
Alkyra viszont a 2 OVA-t nagyon ajánlom neked. Totál más a sztori a bad end nem történt meg és egy nagy ironikus ökörködés az egész. Mintha a alkotók is rájöttek volna mekkora epic failt csináltak és jobb ha elviccelik az egészet.

"mert a 11. részen szétbasznád a géped, lebombáztatnád Japánt és kibeleznéd magad. "

De az OVA-k poénjait meg jórészt nem fogja érteni a sorozat ismerete nélkül. A Nice Boat-ot is csak az érti/értékeli igazán aki tűkön ülve várta az utolsó részt, share-ről szedte a raw-ot abban a percben ahogy kijött, stb. ;)

Én

Quote from: Prof. William on 2008-04-08, 00:38:03

[spoiler]PHAIL[/spoiler]
Akkor volt a terhesség, Makoto siránkozása, hogy egyedül van, reunion Kotonohával, etc.
Quote from: Zsiga on 2008-04-08, 00:47:09
De az OVA-k poénjait meg jórészt nem fogja érteni a sorozat ismerete nélkül. A Nice Boat-ot is csak az érti/értékeli igazán aki tűkön ülve várta az utolsó részt, share-ről szedte a raw-ot abban a percben ahogy kijött, stb. ;)
:tezsvir:

Prof. William

Ja igen a híres ÚRISTEN A NŐK TEHERBE ESNEK HA SZEXELEK VELÜK TE JÓ ÉÉÉÉÉG! - epizód. :)

Zsiga

Quote from: Prof. William on 2008-04-08, 00:56:35
Ja igen a híres ÚRISTEN A NŐK TEHERBE ESNEK HA SZEXELEK VELÜK TE JÓ ÉÉÉÉÉG! - epizód. :)
[off]
Mondjuk az éppen szerintem teljesen reális, ha egy csaj nem szól hogy gumi kéne akkor az azt jelenti hogy tablettát szed. Ha mégse akkor az egyértelműen az ő hülyesége.
[/off]

motifator

Nem akarom a "Melyik animét láttad legutóbb..." topikban folytatni, ezért:
Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-06, 00:42:52
Végül is egy jó dolog van a School Days-ben, végül mindenki megkapja, ami jár neki. [spoiler](kivétel az a kis ribanc, aki elutazott Franciába vagy hova, az nem döglött meg)[/spoiler] ^^
Na azt a csajt például pont kedveltem, de egy ribanc volt ő is, az tény, mint kb. az összes csaj ebben a sorozatban. Na jó, Kotonoha nem, de az ő fajtáját sose bírtam.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Dreamcleaver

Könnyen meg lehetett kedvelni az elején, de ha belegondolsz, a főszereplő csávó után talán ő viselkedett a legundorítóbban (nevekre már nem emlékszem). Kezdődik egy tipikus "én is szerelmes vagyok a srácba, de inkább bátorítom a barátnőmet" szituációval. Szal belekergeti a csajt egy kapcsolatba, miközben tudja, hogy a csávó már jár valaki mással és közben ő is szerelmes belé. Erre még rájön az, hogy a barátnője teljesen függ tőle érzelmileg, gyak mindenben rá támaszkodik. Az, hogy elutazik már eleve összetöri picit a csajszit, de erről ugye nem ő tehetett. Na de az milyen már, hogy elutazása előtt felcsináltatja magát a barátnője pasijával, és aztán "bűntudatból" küld egy SMS-t!!! (nem mondja meg személyesen) a már amúgy is összetört csajszinak, hogy mennyire sajnálja. Nálam ez a jelenet vágta ki a biztosítékot picit. Persze nem túlságosan, mert a másik csajt is rühelltem (Sekai volt a neve talán), szal tőlem szenvedhettek mindketten.

Közben beugrott a csávó neve, Makoto. Kib*szott idegesítő hangja volt. Vagy nyálas volt, vagy sírt.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Vagy pedig vért köpött. :) Akkor már egy fokkal szimpatikusabb volt. :)

Makoto amúgy nem akkora farok csak gondolom a készítő is mindig így játszotta végig School Days játékot. :)

NLZ

Alapjában véve végig lehet röhögni az egészet, ha az ember az elején felismeri, hogy itt mindenki lelki nyomorék. (najó, mondjuk nekem se sikerült  :angyali:)
Kivéve talán Makoto, de ő meg rábaszott. :D

Eszembe is jutott egy kép, amit nemrég mentettem le /a/-ról. Sztem haláli. :D
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

motifator

Quote from: NLZ on 2009-01-06, 01:50:37
pic
EPIC  :appl: :D

Makotot meg már nagyon hamar elkezdtem gyűlölni. A leírások alapján tudtam, hogy a srác végig fogja dugni a fél iskolát (a másik felét csak azért nem, mert azoknak farka van), és arra számítottam, hogy egy tökös kis gyerek lesz, aki szarba se nézze a nőket, és az egyik skalpot szerzi a másik után.

God, how wrong I was!

Ehhez képest egy döntésképtelen, gerinctelen kis nyíkhaj pöcs, aki sokkal kegyetlenebb dolgot érdemelt volna annál, amit kapott. Óriási csalódás volt az ő karaktere, de én voltam a hibás, mert másra számítottam.

Sekai és Setsuna meg tündérek lehettek volna, ha egy Key játék szereplői. De az 0verflownál nem lehettek mások, csakis ribancok. Kár értük.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Soul

Quote from: motifator on 2009-01-06, 02:24:54
Makoto egy döntésképtelen, gerinctelen kis nyíkhaj pöcs, aki sokkal kegyetlenebb dolgot érdemelt volna annál, amit kapott. Óriási csalódás volt az ő karaktere.

:tezsvir: Ez nagyon korrekt jellemzés lett  :smile:.

Quote from: motifator on 2009-01-06, 02:24:54
Sekai és Setsuna meg  ribancok.
Sekai-t ne bántsd  :redface:, engem megfogott a karaktere(csak én vagyok ezzel így?), megvan a hibája, hogy nem tudott nemet mondani a donhuánnak mikor az utánna futott, meg ő adta alá lovat, de én csak szeretni tudtam.

NLZ

Igen, csak te vagy ezzel így. :D Sekai is csak egy szerencsétlen, már az elején meg kellett volna mondania Makotónak, hogy szereti, nem pedig csak azután tüzelni neki, miután Makoto rájött, hogy szerencsétlen nyomi csajjal megterhelő és fárasztó kavarni, hiába a csöcsök.
Aki hazudik magának, más boldogságát előrébb helyezi a sajátjánál és csak utólag kap észbe, mikor már rég késő és cselekedni is rossz, az meg is érdemli, hogy meghaljon.  :angyali:
[reserved]

Soul

Úgyrémlik eléggé az elején tudatta vele, még aznap mikor Mako randira hívja nagymellet, Sekai a vonat állomáson megcsókolja, sztem ez 1 eléggé a másik tudtára adása annak hogy nem közömbös.

upd.:Sekai akkor se hibázott sztem, a baj Makoto döntés képtelensége volt.

NLZ

Utána meg mondta, hogy "áh, ez nem jelent semmit, ne is foglalkozz velem". Meg mikor mondta, hogy "gyakoroljunk, de ez nem jelent semmit se ám", az is elég ostoba volt. Makotót igazából megértem, énis végigjártam volna a helyébe a fél iskolát, csak tudnia kellett volna időben kiszállni. :D
[reserved]

Soul

Én nem azt írtam hogy Sekai a példa a tökéletes nőre.Meg vannak a hibái neki is mint ahogy írtam, de ezek ellenére is 1 szerethető szereplő volt nekem.

Meik gyakorlásra gondolsz, nem tegnap láttam  ^^, a csókkirály vagy a "hogyan kell megágyazni"?

motifator

Szerintem az utóbbira gondolt  :angyali:

De tény, hogy Sekai (és Setsuna is) szerethető karakterek voltak kb. a történet feléig. Onnantól kezdve én már semmit se tudtam szeretni a sorozatban.
A szeretet helyét átvette a szánalom és az undor.

Zsiga

motifator : A két OVA-t azért még nézd meg, azok tetszeni fognak.  ;)

Btw. +1 ZaWarudo-chan fanboy here. :smile:

Bicskei

most h megnéztem a sorozatot....lenne egy kérdésem..
Setsunával mi lett ami után Franciao-ba repült...
mert mintha olvastam olyat h terhes lett vagy valami hasonló
Ultras liberi

Cobra

Sorozatból ugyebár nem derül ki, de ami szerintem valószínű, [spoiler]az az idegösszeroppanás nála is :)[/spoiler]
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bicskei

Quote from: Cobra on 2009-01-12, 21:33:29
Sorozatból ugyebár nem derül ki, de ami szerintem valószínű, [spoiler]az az idegösszeroppanás nála is :)[/spoiler]

ez a minimum amit megérdemelt...
szerintem... ;)
Ultras liberi