Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Bicskei

Shounen Omnyouji
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.318
Bevallom őszintén rosszabra számítottam(sokkal).Különösen a végkifejlett volt számora meglepően nem túl happy endes...a karakterrajzolás megfelelőnek mondható...mondjuk jo lett volna még megismerni az összes mind a 12 megidézett szellemet.
két történet van elmesélve a 26 rész alatt...egyértelműen a második végső,befejező történet a jobb és érdekesebb....kivételesen nem nyávogok folytatás miatt, számomra elviselhető volt így a befejezés...egy köv éved már nem lenne ennyire izgi jo így ahogy van
értékelés...nah erre még alszom egy párat de így most
10/7
Ultras liberi

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Quote from: motifator on 2009-01-05, 23:49:02
School Days 1-12

Pfúj bazdmeg...
Ne mondd, hogy nem volt epic win. :lol:
Nice boat...  :lul:
Vagy te se tudtad előre, hogy mire számíts? :D
[reserved]

Zsiga

Én

motifator

Az itt olvasott beszámolók alapján kb. 70%-ban tudtam, hogy mire számítsak. Ennek ellenére csak ennyi tudott kijönni belőlem, miután az utolsó rész végére értem.
Vágtam, hogy miről lesz szó.
[spoiler]Vágtam, hogy végigduja majd a fél iskolát. Azt is vágtam, hogy véres vége lesz a dolognak, nem is kicsit. És nem is az utolsó rész akasztott ki ennyire, bár bevallom, azért a vége az nem volt egyszerű, még úgy se, hogy számítottam rá.
[/spoiler]
De ez a sorozat elérte, hogy az utolsó 3-4 részt már tömény undorral nézzem meg. Egyszerűen a végére már hánynom kellett az egésztől.
Az általános értékelések alapján nem számítottam valami túl nagy dologra a sorozattól, hiába a nagy hype, a nice boat etc., anidb-n is gyengécske a ratingje, és az elejétől kezde eléggé műanyag érzése volt a dolognak. De mégis volt 1-2 apróság benne, amit a sorozat első fele alatt kicsit megkedveltem. Na a végére már azoktól is hánytam.

Szal ez a pfúj bazdmeg nem csak az utolsó képsoroknak szól, hanem az egész sorozatnak.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

kelvor

Bicskei

nah akkor ilyen vélemények után aasszem megnézem a sorozatot ;)
Ultras liberi

Én

Ez a jó 1-1 School Days végignézésben, az utána írt kritika mindig meggyőz még 2-3 embert :D

minuszmiki

Quote from: Én on 2009-01-06, 00:21:34
Ez a jó 1-1 School Days végignézésben, az utána írt kritika mindig meggyőz még 2-3 embert :D
Awesomeness must spread!  :whoah:

Bicskei

amúgy is könnyen emészthető sorozatot kerestem így vizsgaidőszak alatt..
Ultras liberi

Zsiga

Quote from: Bicskei on 2009-01-06, 00:25:16
Akkor erre rábasztál, lolz. :D

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 00:32:30
Quote from: Bicskei on 2009-01-06, 00:25:16
Akkor erre rábasztál, lolz. :D
komolyan egyre jobban érdekel ::)
Ultras liberi

Dreamcleaver

Végül is egy jó dolog van a School Days-ben, végül mindenki megkapja, ami jár neki. [spoiler](kivétel az a kis ribanc, aki elutazott Franciába vagy hova, az nem döglött meg)[/spoiler] ^^

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

Lehet én is beiktatom, most úgyis elég hiányos az animekínálat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

Aki meg akarja nézni, az még véletlenül se járjon utána, hogy miről szól, az elrontja a poént. :D  Én anno úgy néztem meg, hogy Zana mondta, hogy szétröhögte magát rajta, gondoltam jólvan, biztos tetszeni fog. Egy délután alatt ledaráltam, de utána egy órán át fogtam a fejem. De estére már megkönnyebbültem és csak röhögtem. :D
[reserved]

Soul

Mindenki lesz*rozza, mindenki végig röhögi, de a School Days az School Days, nem kis hírnévvel.Nekem sem volt a szívem csücske ez vagy az benne, de mégis olyat adott ez a sorozat ami kiemeli az átlag közül.Kitudja hány vége van a játéknak, de valószínű ez a szál volt a legjobb választás.Szóval minden így jó a School Days-el ahogy van [spoiler]k*ts*g Makoto meghalt, szegény Sekai-t sajnáltam mert őt kedveltem legjobban[/spoiler].

Zsiga

Szerintem is jó volt. :)
Egyébként meg aki nem menet közben nézte az sok izgalomból kimaradt. Subra várás, paródiasubok, SHARE-ről raw vadászás két perccel a japán broadcast után, utolsó rész előtti baltásgyilkosság és a nice boat, stb. EPIC cucc volt ez, na. :)

motifator

A School Days-es diskurzust az anime saját topikjában folytattam, viszont...

Közben megnéztem az Aria: The OVA ~ Ariettát. Ez begyógyított minden sebet, amit a School Days a lelkemen és a jóízlésemen ejtett :)
De tényleg, az Aria-t recepre kéne felírni, a lélek minden betegségére csodaszer. És bár csak véletlenül felejtettem ki az OVÁt, amikor a sorozatokat néztem, most mégis úgy érzem, hogy ennél jobb sorrendben nem is nézhettem volna az egészet. Így, hogy a minden szempontból tökéletes Origination után 1-2 hónappal néztem meg az OVÁt, ritka kellemes, nosztalgikus, de mégis új élmény volt.
Szerintem hamarosan kezdem a sorozatot előröl, az elkövetkező kb. 1 évben, amíg újra a végére érek, pont kellemesen fogja bennem ápolgatni az élet szeretetét. És ez most akármilyen nyálasan és idiótán hangzik, akik látták a sorozatot, asszem sejtik, hogy miről beszélek. Akik meg nem látták, azoknak itt az ideje, hogy hozzákezdjenek :)

Soul

Én asszem tudok egy másik varázsszót ami felborzolja a kedélyeket, Kanokon  :D.Nekem bejön  :smile:.
Azaz 1 történet egy nagyon nagyon szerelmes lányról, és egy nagy nagyon félénk srácról.És happy end vajon a vége?Járjon utánna aki még nem látta  :smile:.
[spoiler]fanszervíznek tökéletes, főleg a lányok karakter dizájnja jött be, és itt is volt 1-2 szereplő aki megfogott és ujra tudta velem nézetni a témát.A dvd-s verzsön + extrák miatt fanszervíz kategóriában nállam 8/10.[/spoiler]

Quote from: motifator on 2009-01-06, 03:35:22
Aria

Sztem kezd el számolni hány ember fog sört igérni neked, mert bár már régebben kinéztem, de a te multkori ajánlód miatt figyeltem fel rá jobban és nem tudom mikor kerül sorra de sorra fog  :smile:.

Dreamcleaver

Kanokon sztem sz@r volt, pedig én ecchi buzi vagyok. ^^

Én azt nem értem, hogy az Amaenaide yo!!-t miért nem imádja mindenki, mikor EPIC!  :rotfl:

Ízlések meh.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Soul

Amaenaide-t még speciel én nem láttam, de listán van.Rohadt lista.. :smile:

NLZ

Violent retribution for accidental infringement
Lol, ilyen kategóriát AniDB-n. :D  Töltöm is már. :)
[reserved]

Selmo

Midori no hibi (13 rész): Egész korrekt kis anime volt. Jópáran írtak róla előttem, így én kihagynám. A végére tehettek volna több izgalmat is, így túl kiszámítható lett.

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Legalább nem emózás lett belőle, szal már ezért is kitűnik a többi anime közül. :D
[reserved]

Selmo

Zero no Tsukaima: Princess no Rondo Special: Tömény fanservice. :jee:

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

Clannad

Tetszett.  :smile: A Kotomi-s szál befejezését leszámítva, mert az elég erőltetett volt (pedig ő volt a kedvenc karim).
[spoiler]Sztem jó volt, hogy végül Nagisa-ra esett Tomoya választása, összeillettek.[/spoiler]
9/10

Jöhet az After Story.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Tényleg, van értelme megnézni akármelyik DragonBóll múvit? Csak mert most nézem az alap DB-t, aztán van lehetőség leszedni a 13 múvit/ovákat/GT speciálokat/bardrockot/trunkot. :D
[reserved]