Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Azt azért nemtudom egy olyan cipőben hogy tud egyáltalán lépni az a szamuráj csaj xD

Bishop

Ki érti a nőket, mostanába is vanank ilyen cipők szal biztos nem lehetetlen  :D na de nem :_off:

chilip

hát... [spoiler]atheriont kilőtték  :eek: Natsu, Erza benn a toronyban (meg még páran, de a többiek jelentéktelenek :D )[/spoiler]

Bishop

Gray jelentéktelen neked?  :uzi:

Na meek és megnézem :D

chilip

Quote from: Bishop on 2008-07-03, 01:54:36
Gray jelentéktelen neked?  :uzi:

Na meek és megnézem :D

ő már nincs ott asszem, kihajózott

LuckyDingo

De Shimon még ott a toronyban :O AMúgy nem fog felrobbanni  a torony... Sztem az Aetheriont magába szívja és meglesz a 2billio7millárd ember mágikus ereje vagy mi a szösz ami az R-systemhez kell XD + Erza aki szekráfájsz lesz..hacsak Natsu meg nem menti :D De ménae mentené meg? :XD ~I can see the end!~

Liquid Snake

jaja nemhiába vigyorog Gerard, tuti h ez elég lesz Zeref feléledéséhez. Erzá meg Natsunak sem lesz most még baja a lövéstől max majd csak utánna sztem :)

chilip

hát igen, ez nagyon kiszámítható fordulat volt :facepalm: mind1, azért jó chapter volt  :)

LuckyDingo

És most beáldozzák Erzát? :S nem örülnék neki. Mondjuk valszeg Zeref feléled és elég lesz ehhez Erza vére. De nehogy egyik legerősebb tagját nehogy kinyírják már.

chilip

lehet legyőzik Gerardot és Zeref miatta támad fel :)

Liquid Snake

Na végre kövi ch-ban már Gerard vs Natsu lesz :D De am ez is jó ch volt. Azért nem semmi ahogy átvágta az egész Councilt Gerard...  ^^"

chilip

OMG ... Gerard falls, Natsu wins  :eek: 1 chapter alatt verte ki belőle a szart is... kövi rész címe meg: Titania falls  :eek:

Bishop

Hát nem tudom ki hogy van vele, de kicsit zavar hogy átmegy az egész már Dragon ball-ba Natsu már tisztára mint valami Dragonball figura úgy száguldozik miközbe hatalmas energiák veszik körül. Jó látványos meg minden, de régi Natsu jobb volt mikor használt skilleket nem ilyen lerohanom azt kiverem a szart is belőle :zomg: Hát majd meglátjuk mi lesz belőle később, mindenestre tetszett ahogy Natsu a végén nézett és a bőrén sárkány pikelyek jelentek meg.

LuckyDingo

De most mi lesz Erzával? : O Nehogy már behaljon, mert azt már nem tűrjük XD Natsu fogja kinyírni sárkánymódban.. asszem formabontó lenne  XD Nah mindegy várjunk, mást nem tehetünk.

Alkyra

Quote from: Bishop on 2008-08-07, 01:49:01
Hát nem tudom ki hogy van vele, de kicsit zavar hogy átmegy az egész már Dragon ball-ba Natsu már tisztára mint valami Dragonball figura úgy száguldozik miközbe hatalmas energiák veszik körül. Jó látványos meg minden, de régi Natsu jobb volt mikor használt skilleket nem ilyen lerohanom azt kiverem a szart is belőle :zomg: Hát majd meglátjuk mi lesz belőle később, mindenestre tetszett ahogy Natsu a végén nézett és a bőrén sárkány pikelyek jelentek meg.

Hm. Kicsit tényleg olyan lett, bár ez is ki lett magyarázva.(Natsu ette azokat a kristályokat s azok körülötte nem energiák, hanem tűz.XD) A végén tényleg coolak voltak azok a pikkelyek. :tezsvir:
Erza nem fog egyb. meghalni szerintem. Én legalábbis nagyon remélem.Oo Bár eddig hány főhős halt meg?:)
"Noone dies in Bleach, Nigga.(Expect that guyXD)"

Bishop

Nem biztos hogy tűz vagy ha igen akkor valami kék tűz, nincs még kiszinezve de én úgy képzelem hogy amikor megette az Aetheriont akkor nem csak szimplán tűz vette körül hanem az aetherion, én meg azt kéknek képzelem el, de majd kiderül.

LuckyDingo

SZerintem vörös :D Nem az a kifejezet láng sárga, hanem vörös, és lilás az alja  ^^ Legalább is én így színezném, de nem fogom XD

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-07, 14:53:02
  ^^ Legalább is én így színezném, de nem fogom XD

meh.-.- mé nem?XD

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-08-08, 11:32:40
Quote from: LuckyDingo on 2008-08-07, 14:53:02
  ^^ Legalább is én így színezném, de nem fogom XD

meh.-.- mé nem?XD
Mert mostanában lusta vok :D És ha valamit nem full HQban kapok meg, akkor már hozzá se látok :DTúl sok macera lenne a lineartot újrarajzolni és utánna elmenne a kedvem a színezéstől :D
Nah de hogy ne csak off legyen.. Shimon akkor most télleg kampec? :O Jófej volt, remélem nem hó be, csak bekómált :/

LuckyDingo

T_T az új chapter sux...[spoiler] Erza beáldozta magát -____- kegyetlenség :(((([/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-20, 20:10:20
T_T az új chapter sux...[spoiler] Erza beáldozta magát -____- kegyetlenség :(((([/spoiler]

[spoiler]következő chapterben meg feltámasztja magát... most már ő irányítja az atheriont, nem muszály zerefet visszahozni :)[/spoiler]

Bishop

Ne fesd az ördögöt a falra :frown: Biztos megoldják valahogy :_piszka: :bruhuhu:

LuckyDingo

Ha Erza jellemét nézzük, akkor előbb támasztja fel Simont, mint önmagát  :falba:

Bishop

Majd jön Makarov papa  ;)

LuckyDingo

Omg :O Mekkora chapter volt, bár picit csalódtam :D De azért örülök, mert félig megkaptam amire vártam :D Nem rossz megoldás :)

Alkyra

Hol? Mi? Van már új chapter? Has my lurker skills failed me???

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-08-27, 22:03:28
Camshot raw van meg Kínai scann, de az egy türelmetlen rajongó számára kincs XD Főleg, hogy kiderül, mi lesz Erzával :S

Rena-chan viszont csak holnap teszi ki a jó minőségű rawot-besértődött :(-, szal scanlation talán holnapdélre, vagy csak késő estére lesz :( /A múltkor én is letisztítottam a fejezetet, de csak a 3. lettem :P/

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-27, 23:03:28
Quote from: Alkyra on 2008-08-27, 22:03:28
Camshot raw van meg Kínai scann, de az egy türelmetlen rajongó számára kincs XD Főleg, hogy kiderül, mi lesz Erzával :S

Rena-chan viszont csak holnap teszi ki a jó minőségű rawot-besértődött :(-, szal scanlation talán holnapdélre, vagy csak késő estére lesz :( /A múltkor én is letisztítottam a fejezetet, de csak a 3. lettem :P/

Oh. Akkor megnyugodtam.:)

chilip

nu, erza is back.  :kocc:

Bishop

Kicsit plotos megoldás volt, de nem zavar. Jó rész volt, és Erza abba a fehér ruhába Kawaii :3 De remélem azért marad a páncélnál :D