Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Alkyra

erza, erza, erza...hehehehehe... :szemuveges:

Venom

Erza múltja úgy jön ide, hogy (tipp) ennek a Beach nevezetű üdülőhelynek az építésénél volt rabszolga.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-02-22, 13:00:02
Az új ellenfelek eddig gagyinak tűnnek.. bár az is lehet, hogy nem ellenfelek, csak Erzát akarják valamilyen szívességre megkérni, csak kicsit brutálisan állnak a dolgokhoz :P
Az első fegyver forgató szerintem gáz,de a többi teljesen ok.Azért Phantom Guild-ben is volt elég gagyi ellenfél szerintem...

Whitedawn

Mehet a mentő akció, :hopp:  kiváncsi leszek milyen ellenfelek lesznek még!

smash++

Quote from: Whitedawn on 2008-03-01, 18:26:39
Mehet a mentő akció, :hopp:  kiváncsi leszek milyen ellenfelek lesznek még!

Jah csak nekem inkább a gagyi szó jut eszembe az elrablásról :)

v3g374

Bocs a szar minosegert. Nakamura-szan tenyleg ilyen jo csaj?  :cool:

LuckyDingo

Kint az új chapter. Érdekes dolgok derültek ki :D Ott dumálnak Jeralról miközben a varázslótanácsban csücsül lol :D Az utolsó oldaon Erza nagyon kemény :D Jubia-t is kezdem megkedvelni.. remélem beveszik a FTbe.. megérdemelné :D
Az is érdekel hogy Jeral kit[spoiler] akar feléleszteni :/[/spoiler]

smash++

Engem inkább az érdekel, hogy Jeral-t mikánt akarják most lenyomni. Hiszen nem kis mágus a csávó  ha a tanácsban ül...
Jubia->FT támogatom :)
Nagy über-über gonosz lehet ha ennyire bíznak a hatalmában

Venom

Biztosak vagytok benne, hogy Jeral a varázslótanács tagja? Ugyanis amikor megemlítették a nevét, többen is megkérdezték, hogy az mégis ki a szösz.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

LuckyDingo

Quote from: Venom on 2008-03-14, 14:42:46
Biztosak vagytok benne, hogy Jeral a varázslótanács tagja? Ugyanis amikor megemlítették a nevét, többen is megkérdezték, hogy az mégis ki a szösz.
Hát a tetoválása mindent elárul sztem :D

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-03-14, 15:03:59
Quote from: Venom on 2008-03-14, 14:42:46
Hát a tetoválása mindent elárul sztem :D
Szerintem is elég nyílvánvaló. Sőt az egyik öregnek leesett, hogy Jeral gyanus...

LuckyDingo

2 hét alatt szinte semmi nem történt :S Ez gáz :D Főleg, hogy a 80as chapter spec 23oldalas lett, erre 4-5 oldal az, hogy győzködik Erzát, hogy hagy menjenek már vele lerendezni ezt a tornyos dolgot.. há lol :D Annyit elértek a fejezettel, hogy mostmár télleg érdekel, hogy ki valójában Jeral :D

Tukan

Quote from: LuckyDingo on 2008-03-28, 02:22:42
2 hét alatt szinte semmi nem történt :S Ez gáz :D Főleg, hogy a 80as chapter spec 23oldalas lett, erre 4-5 oldal az, hogy győzködik Erzát, hogy hagy menjenek már vele lerendezni ezt a tornyos dolgot.. há lol :D Annyit elértek a fejezettel, hogy mostmár télleg érdekel, hogy ki valójában Jeral :D

Köv chapter-be csak megtudunk róla vmi közelebbit :)
Most igazából Erza: "Akár nyerek akár nem, úgyis eltűnök ebből a világból" kijelentése érdekelne, h mire is gondolt. Remélem nem áldozzák fel  :eek:, plusz túl szép ahhoz h leradírozzák a papírlapról  :D :P 

LuckyDingo

Quote from: Tukan on 2008-03-28, 04:19:41
Köv chapter-be csak megtudunk róla vmi közelebbit :)
Most igazából Erza: "Akár nyerek akár nem, úgyis eltűnök ebből a világból" kijelentése érdekelne, h mire is gondolt. Remélem nem áldozzák fel  :eek:, plusz túl szép ahhoz h leradírozzák a papírlapról  :D :P 
Nah jah... csak nem tűnik el.. Loki se tűnt el :D Csak a Fairy tailesek szeretik túldramatizálni a dolgot. De az aranyos volt, mikor egy könycsepp megjelent Erza szemében.. Gray reakciója nem volt semmi.. sztem most láthatta így először  :muhahah:

Alkyra

Erzát idáig is szerettem. Most mégjobban szeretni fogom. ^^
Igazi harcos a csaj.:) S olyan skillje van mint a Királyok Királyának.(FSN... :szemuveges: gate of babylOWN!!!)

smash++

Azt kell, hogy mondjam nem örülök az új fejleményeknek  :morci:
Jubia-ból mi a jó fenéért kell egy idióta ellenfélnek a szolgáját csinálni?Az ok, hogy mostmár Loki jön, de azért nem kéne az új "kedvenc" FT lány tag jelöltet így kivenni a jók közül.
Gray meg valszeg a fő csaj ellen megy, ami megint faja, mert visszafogja magát.
Meg az az idióta kis tök pókeres, ekkora baromság, hogy juthat az eszébe...
Lehet a harcok után megvárom az anime-t :D , mert lelövök minden poént.

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-05-20, 15:45:16
Azt kell, hogy mondjam nem örülök az új fejleményeknek  :morci:
Jubia-ból mi a jó fenéért kell egy idióta ellenfélnek a szolgáját csinálni?Az ok, hogy mostmár Loki jön, de azért nem kéne az új "kedvenc" FT lány tag jelöltet így kivenni a jók közül.
Gray meg valszeg a fő csaj ellen megy, ami megint faja, mert visszafogja magát.
Meg az az idióta kis tök pókeres, ekkora baromság, hogy juthat az eszébe...
Lehet a harcok után megvárom az anime-t :D , mert lelövök minden poént.
Sztem nincs ezzel baj. Shou egyszerűen hülye és nem látja hogy semmi esélye nincs Jeral ellen + még Erzát is elzárja, hogy neki se legyen semmi esélye :XD A Rocker csávó jófejnek tűnik :D Nekem kifejezetten bejött, hogy Jubiából Love-slave lett :D AZ új külsője jobb, mint a régi "Nyevem Jubija, jöttem Ohroszohrszágh" kinézet. :D A bagoly egyedül ami nem tetszik :D Azt sztem Natsu megsüti vacsira :D

smash++

Nekem kicsit zavaró, hogy most akkor nem csak mágia van hanem már képességek is.
Az, hogy valami slave vagy confuse magicet használ ok, de ez a hair style magic ami beszív minden folyadékot  :gyagya:
A madár meg mi a f@sznak repked rakétával a hátán...
Jubia orosz kinézete nekem sem jön be, de abban bízok, hogy ha beveszik Ft-be akkor változik a akari, aminek az esélye talán most romlott egy picit.

chilip

marha jó chapter volt ez :D az a rocker mágus mekkora állat  :lul:

Quote from: smash++ on 2008-05-20, 20:40:29
A madár meg mi a f@sznak repked rakétával a hátán...

hát 4 dö lulz :D me mér ne, őrült egy világ a mágusoké  :muhahah:

LuckyDingo

Hát oroszkánk vissztért :D Evvan :d Hátha mostmár jóban lesz Lucyval :) Hajascsávónak meg ennyi :D Még Jeral is meglepődött :XD

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-22, 01:40:48
Hát oroszkánk vissztért :D

Ez annyira de annyira várható volt...
Quote from: smash++ on 2008-05-20, 15:45:16
Jubia-ból mi a jó fenéért kell egy idióta ellenfélnek a szolgáját csinálni?Az ok, hogy mostmár Loki jön , de azért nem kéne az új "kedvenc" FT lány tag jelöltet így kivenni a jók közül.

Quote from: chilip on 2008-05-22, 00:36:40
hát 4 dö lulz :D me mér ne, őrült egy világ a mágusoké  :muhahah:
Csak nekem a madár rakétával inkább One Piece vagy nem tom, mint mágus világ

Modify: Én ezt az Aquarius-t nem értem... Hol kéne őt megidézni, hogy ne kapja fel a "vizet"? Gondolom neki csakis a tenger vagy egy jakuzzi jöhet szóba ::)
Ezzel ki is ütötték a Rock-Start? Érdekes... Így Jeral+Madár+Kardos csaj maradt, a másik oldalon pedig: Natsu,Gray, Erza, LOKI?!?!- ő így lehet nem kap lehetőséget  :confused:

LuckyDingo

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-19, 02:14:09
Ízelítő a 91es fejezethez :P
http://miranu.deviantart.com/art/Erza-Scarlet-89070726

Jó kis kép :)

És a ch sem volt rossz. Erza kétszer is levetkőzött <3. Kíváncsi vagyok viszont, hogy abban a ruhában mire képes. Mondjuk úgyis nyer mert ugye nem lehet máshogy de azért érdekel :)

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-06-19, 09:44:27
Quote from: LuckyDingo on 2008-06-19, 02:14:09
Ízelítő a 91es fejezethez :P
http://miranu.deviantart.com/art/Erza-Scarlet-89070726

Jó kis kép :)

És a ch sem volt rossz. Erza kétszer is levetkőzött <3. Kíváncsi vagyok viszont, hogy abban a ruhában mire képes. Mondjuk úgyis nyer mert ugye nem lehet máshogy de azért érdekel :)
Sztem ebben a ruhában átmegy szamurájba és koncentrál mint állat, majd képes lesz látni a láthatatlant :D Engem csak az érdekel, hogy honnan szedett hirtelen szövetanyagot meg két nem mágikus kardot úgy a semmiből :D Vagy ilyet is tud csinálni?

Rounin

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-19, 11:04:48
Sztem ebben a ruhában átmegy szamurájba és koncentrál mint állat, majd képes lesz látni a láthatatlant :D Engem csak az érdekel, hogy honnan szedett hirtelen szövetanyagot meg két nem mágikus kardot úgy a semmiből :D Vagy ilyet is tud csinálni?

Volt már róla szó, hogy közönséges ruhákat is tud így felölteni, pizsamát, casual weart, bármit. Csak gondolom előbb a ruhatára részévé kell tenni. Jobban érdekel, hogy ezt milyen alkalmakra tartogatta. :angyali:

LuckyDingo

De a pizsama és  még a fürdőruhája is acél volt XDDDD

smash++

Ez egész jó kis ch volt, úgy kb az eleje :D a többi meg egy nagy unalom...
Azért a 2-3 oldalból (ha jól emlékszek az oldalszámra) megint remélhetőleg készül vmi jó kis színezés   :redface:
Megállapítható, hogy Natsu egy idióta :), ez az utazós rosszulét azért már inkább ciki néha és egyszerű kifogás arra, hogy a fő-főt fogja ki

Liquid Snake

Jó kis ch volt. Igaz a vége tényleg kicsi uncsi de Natsu-t láthattuk megint idegesnek lenni ami mindig nagy harcot hagy maga után  :hopp:

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-06-26, 12:42:20
Azért a 2-3 oldalból (ha jól emlékszek az oldalszámra) megint remélhetőleg készül vmi jó kis színezés   :redface:
Megállapítható, hogy Natsu egy idióta :), ez az utazós rosszulét azért már inkább ciki néha és egyszerű kifogás arra, hogy a fő-főt fogja ki
Jah lehetne.. öhhöm..  :lazza:
http://miranu.deviantart.com/art/Ikaruga-VS-Erza-89972724

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-27, 23:25:24
Quote from: smash++ on 2008-06-26, 12:42:20
Azért a 2-3 oldalból (ha jól emlékszek az oldalszámra) megint remélhetőleg készül vmi jó kis színezés   :redface:
Jah lehetne.. öhhöm..  :lazza:
http://miranu.deviantart.com/art/Ikaruga-VS-Erza-89972724
Thanks! öhhöm  :jee: