Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Venom

chilip, Phantom guild főnökét Josénak hívják. :) És nagyon el lesz kenve a szája, kíváncsian várom, hogy Makarov papa pontosan mit tud nyújtani.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

LuckyDingo

Quote from: Venom on 2007-11-27, 01:11:07
chilip, Phantom guild főnökét Josénak hívják. :) És nagyon el lesz kenve a szája, kíváncsian várom, hogy Makarov papa pontosan mit tud nyújtani.
A karját és egyéb testrészeit? :O /Bocs ezt nem hagyhattam ki/
Valszeg kemény csata lesz :)

v3g374

chilip

azér natsué volt a legerősebb ember a másik guildból :D

v3g374

Quote from: v3g374 on 2007-11-26, 23:55:53
Sziasztok! Enis imadom a féritélt! Tudjatok mikor jon ki a kovetkezo ch?  :szemuveges:

Aha szoval ma jon az uj fejezet, kossz az infot!

Rage

Quote from: v3g374 on 2007-11-28, 01:09:48
Sziasztok! Enis imadom a féritélt! Tudjatok mikor jon ki a kovetkezo ch?  :szemuveges:

Rendkívül humoros vagy. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

chilip

Quote from: v3g374 on 2007-11-28, 01:09:48

nincs mit :D szó szerint

v3g374

Ti meg kimondottan segitokeszek.  :fuk-u: :lame: Szep egy tsasag mond6om!

LuckyDingo

Ne haragudj, de ennek az infonak pölö te is könnyen utánna tudnál nézni, ha annyira érdekel :D
Amúgy én nem tom mikor jelenik meg.. erre van a mangahelpersen nekem az RSS feed, hogy mikor van új raw akkor szépen megtudom :)

chilip

bocs, de velem is néha így viselkedik ez a társaság (kérdeztem vmit, 2-3 hétig semmi, újra megkérdeztem és le lettem szólva hogy  :G  és télleg) néha a legegyszerűbb dologra nem gondol az ember ;) OneMangán van fent először fordítva mindig és oda a dátumot is kiírják, hogy mikor rakták fel (Kedd és Csütörtök közt kerül fel általában)

Alkyra

Quote from: chilip on 2007-11-28, 14:49:57
bocs, de velem is néha így viselkedik ez a társaság (kérdeztem vmit, 2-3 hétig semmi, újra megkérdeztem és le lettem szólva hogy  :G  és télleg) néha a legegyszerűbb dologra nem gondol az ember ;) OneMangán van fent először fordítva mindig és oda a dátumot is kiírják, hogy mikor rakták fel (Kedd és Csütörtök közt kerül fel általában)

ja, engem is legúglíztak már párszor.:P egyb. egy kis kutakodással tényleg utánanézhetsz a dolgok többségének.:)

v3g374

LuckyDingo: Valóban konnyen utannanezhettem volna, de ha mar egyszer ittvagyok es regota olvassatok, biztos tudjatok es amugy is egy kellemes tema hogy bekapcsolodhatjak a beszelgetesbe.

chilip: Eleg szomoru teny ez.
Es hogy ne offoljak mert azt utalom:
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=105317

Raw-Manga Fairy Tail 65(lq)
Size: 41.48MiB  :szemuveges:

chilip

akkor holnap reggelre várható angolul  :szemuveges: kibírom addig nagynehezen

v3g374

[spoiler]Jo volt, az oreg. Jol besz*rt a Jose. Azert a tenshinhan keztartas nagyon ottvolt!  :lol:[/spoiler]

LuckyDingo

Ha lenne Trans már kintlenne angolul is by me :D Már letisztítottam, csak senki se akar nekikezdeni a fordításnak :P
Amúgy télleg jó kis chap volt, [spoiler]bár elég gecc képessége van José bácsinak :)[/spoiler]

v3g374

Van trans ha akarod megcsinalhatod. :D
http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=22103
En tobbet vartam a jiccsantol.  :lol:

LuckyDingo

Quote from: v3g374 on 2007-11-29, 01:18:09
Van trans ha akarod megcsinalhatod. :D
http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=22103
En tobbet vartam a jiccsantol.  :lol:
Nem van már kedvem.. holnap előadásaim lesznek.. azaz ma.. de kipakoltam a vállalkozókedvűeknek a tisztított oldalakat lol.

v3g374

Nekem is volna de nem megyek be.  :ejnye:
Mutasd az klínelt pédzsisz, minnyar csinalok egy magyart hirtelen mergemben. :D

Inglisül is.
Binktopia​_Fairy​_Tail​_65.zip
Size: 4.67MiB
http://www.datorrents.com/download.asp?id=28445&name=Binktopia_Fairy_Tail_65.zip.torrent

chilip

Mistgun egyedül lenyomta az összes kissebb Phantomlord bázist :D meg akkor José egy újjonc a Sage-ek közt, csak nagyképű ezekszerint, van egy olyan érzésem hogy a kövi részben már le is nyomja

Alkyra

Quote from: chilip on 2007-11-29, 12:36:06
Mistgun egyedül lenyomta az összes kissebb Phantomlord bázist :D meg akkor José egy újjonc a Sage-ek közt, csak nagyképű ezekszerint, van egy olyan érzésem hogy a kövi részben már le is nyomja

Lul. Nincs az az isten, hogy a papa le ne ütné ezzel.:) KNEEL!!! :jee: :jee:

LuckyDingo

Ritka nagy chapter volt a 66 XD Papa naggyon köményen elintézte a dolgot loool :D

chilip

durva volt, a végén a papa is elkezdett sírni  :lol:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-12-06, 11:55:06
durva volt, a végén a papa is elkezdett sírni  :lol:
De ő nem a meghatottságtól sírt XD

Amúgy vicckes :D második chapter amit hiába tisztítottam :D MHn nem volt translation.. a Franky Housenak meg van fordítója.. Meg minek szórakozzak vele? a Binktopiát úgyse verem meg XD Azok beteg állatok :D Csak ezt csinálják sztem /meg mondjuk fejlettebb eszközökkel :O/

Venom

Kellemes rész volt ez, bár valami látványosabb leszámolásra számítottam. Mondjuk valami olyan halálsugárra, mint amit Enel mutatott be a One Pieceben.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

LuckyDingo

Quote from: Venom on 2007-12-07, 02:18:16
Kellemes rész volt ez, bár valami látványosabb leszámolásra számítottam. Mondjuk valami olyan halálsugárra, mint amit Enel mutatott be a One Pieceben.
Halálsugarat csak a gonoszok dobálnak :D Hogy nézett volna már ki, hogy Makarov brutálisan meggyilkolja a Phantom Guildot? Sztem ez így pont jó volt :) A Fairy Tail csupa vidám és jóindulatú/?/ emberkéből áll :D

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-12-07, 11:52:05
Makarov brutálisan meggyilkolja a Phantom Guildot
:whoah:

Én pici csalódást érzek,hogy ez a sorozat is a "megakarnak ölni minket,de legyőzzük őket úgy,hogy nem ölünk meg senkit és szépen elengedjük őket"
Na mind1.Úgy tűnik ezt megint lekell nyelni,itt se hal meg senki... :ejj:
Hasonló hiba mint a One Piece-be.Abban is csak azt az egyet nem bírom,hogy mindenki túléli...
Mistgun nagyon kemény :)
Nem egészen értem.Markov különböző tipusú mágiát is tud használni  :confused:?Eddig tisztára azt hittem,hogy mindenki csak egy bizonyos típust képvisel.Pl Natsu csak fire tipusú mágiát vagy a Beast vagy mi transform (Elfman-ek), Erza ex-eq je

LuckyDingo

Ezekben az animékben nem fog maghalni senki... vagy ha igen, akkor feléled. Ezt szerintem már megszoktattad:XD
Makarov meg a 10 legerősebb varázsló egyike, miért ne tudhatna többet a sima varázslóknál? :D

chilip

Quote from: smash++ on 2007-12-08, 18:37:43
...
Nem egészen értem.Markov különböző tipusú mágiát is tud használni  :confused:?Eddig tisztára azt hittem,hogy mindenki csak egy bizonyos típust képvisel.Pl Natsu csak fire tipusú mágiát vagy a Beast vagy mi transform (Elfman-ek), Erza ex-eq je

sztem ez specializálódás lesz (így erősebb, mintha sok kis szart tanulna), zsenik meg mindenhol vannak akik többmindenhez értenek :P

LuckyDingo

Nah vazzee.. kezdem úgy érezni, hogy semmi értelme nem volt a Phantom elleni küzdelemnek -___-

v3g374

Ez a fairy tail fejezetrol fejezetre csak jobb.  :hopp: