Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-26, 11:53:03
Quote from: Junchi on 2009-05-26, 11:41:24
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-26, 11:30:45
Oké Fairy Tail manga dropped... az új raw utolsó előtti duplaoldala nekem már sok... azaz kevés :S

Ehh, kíváncsivá teszel itt és nem böksz be semmi spoiler képet róla? :3
Te akartad:[spoiler][/spoiler]

:zomg:

Junchi

Köfi~ ^.^

(ugyan még mindig nem sikerült utolérnem magam ezzel a mangával, de azért sejtem, hogy mi csaphatta ki nálad a biztosítékot :3)

chilip

a klónok háborúja.... mibe hogy zeref vagy ki a halál is pont így néz ki

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-05-26, 12:08:51
a klónok háborúja.... mibe hogy zeref vagy ki a halál is pont így néz ki
[spoiler]Ez Gérard.. csak a nagy bummban nem pusztult el, de látszik ugye a tapadósrucija maradéka.. gondolom azt akarják a rosszfiúk, hogy a Windy élessze újra, vagy csak gyógyítsa meg. Az a bajom, hogy nem értem, hogy mi a fenéért nem lehet már meghalni hagyni ezt a szereplőt... épp hogy csak lenyeltem, hogy Mistgunnak is ilyen feje van, erre visszajön ez... ennyire nincs új ötlete, vagy csak imád Gérard fejet rajzolni? [/spoiler]Mindegy, ezt már nem magyarázzák ki. Hagyom a francba, van még pár jó manga ezen kívül is lol.

NLZ

Jajj de rossz! :D
Azért nem dobom, nincs elég olvasni valóm így se. :(
[reserved]

LuckyDingo

chilip

annyira még nem gáz, meg még javulhat, csak gerardot zárják már ki végre a sztoriból...

NLZ

Kizárt, a készítő egyik kedvenc karija az. :D
[reserved]

Liquid Snake

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-07-15, 00:12:08
ÚÚ ez jó ch volt xD http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/143/09/
Én erre még nem mondanám, hogy jó volt. Engem gagyi Lucy fanservice-el nem vesznek le a lábamról : )

Liquid Snake

Engem jelenleg jobban érdekel Lucy mint maga a Fairy Tail, valahogy nem izgat mostanában...

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-07-15, 00:42:45
Engem jelenleg jobban érdekel Lucy mint maga a Fairy Tail, valahogy nem izgat mostanában...
Há ezaz.. XD Többet vártam tőle, de jelenleg a nagy büdös semmiről szól az egész.

Liquid Snake

Reménykedjünk benne, hogy alakul majd, végülis azt, hogy rossz nem mondanám rá, csak valahogy olyan furcsa most... Valahogy nem köt le annyira mint azelőtt. De olvasom szépen, hátha javul majd a helyzet. Azért a Bleach szintjétől még messze van szerencsére :)

chilip

hát erre nem számítottam ::)

[spoiler]uccsó pillanatban ad neki loki egy top level spell-t és one-shot/one-kill-eli a top level gonoszt, aki télleg annyira gonosz már hogy a saját stellar spiritjébe is belelő, úúúúúúú~[/spoiler]

Bishop

Nem Leo ad neki hanem Hibiki  ;) Annyira nem gáz de ennél én az Oraison Seist kicsit töbrbe tartottam, remélem a kígyós mágusba nem csalódunk. Az még hagyán hogy hú milyen gonosz mert belelő a saját stellar spiritjébe, mert ez valamilyen szinten tényleg morálisan rossz dolog, de az hogy az ellenfél stellar spiritje meghallja Lucyba a stellar spiritek iránt érzet szeretetet  :zomg:

NLZ

A színvonalat tartjuk, na, ne morogjatok. :D
[reserved]

Squazee2005

Igaz, igaz. Tényleg nem tudom, mit várunk. És még mindig olvassuk. Mi lehet a nagy titok?  :confused:

Bishop

Kb az lehet hogy nem jelent nagy megerőltetést egyszer 2 hetente kb elolvasni pár oldalt amibe alig van szöveg, de a fantáziánkat leköti a sok mágus képesség meg ecchi. Ha ez nagy idő kiesést jelentene az embernek lehet abba tudná hagyni. Spec engem leköt, bár nem tagadom néhány dolog még nekem is sok. Most leginkább az érdekel hogy mikor érünk már oda hogy mi van a sárkányokkal.

NLZ

Quote from: Squazee2005 on 2009-07-24, 13:06:41
Igaz, igaz. Tényleg nem tudom, mit várunk. És még mindig olvassuk. Mi lehet a nagy titok?  :confused:
Nincs jobb dolgunk.
Azért volt egy kép, ami jól kifejezte a véleményemet a részről.

A sárkányparty meg sztem úgy pár sztorivonallal odébb van.
[reserved]

NLZ

Új fejezet, új post. Gérárd bullshit a köbön, tuti élvezni fogjátok. :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-07-30, 00:56:23
Új fejezet, új post. Gérárd bullshit a köbön, tuti élvezni fogjátok. :D
Úgy voltam vele, hogy nem írok.. de aztán mégis :D Komolyan mondom Mashima folyamatosan nyomkodná a szart a képünkbe... Most az lesz, hogy Gerard jó lesz.. sőt még be is lép a Fairy Tailbe.. összeházasodik Erzával és csinálnak sok kis Gerardot... Remélem valaki kinyírja... megint.. de qrvagyorsan XD

NLZ

A kis gerardoknál már felröhögtem. xD  Tényleg nem bírom felfogni, hogy most hova akarják vinni a történetet. Bár mondjuk lehet Natsu akciója kiűzte gerardból a gonoszt, így az most némi terápia után lelkes fairy tail tag lesz. :D
[reserved]

Squazee2005

XD Nincs érzéked a romantikához. Gerard megint(?) elmegy vándorolni, hogy bűnein búslakodjon, miközben Erza titkon azért epekedik, hogy újra lássa őt. A következő veszélynél meg hopp, na ki segít, ha baj van?  :D

NLZ

Vagy a bűnös múlttal rendelkező jófiúk összefognak, azt Gérárd és Luxus alapít egy guildot. :D

Jah, és még ugye ottvan Mistgun...  :D
[reserved]

Junchi

Nocsak, nocsak, mi ez, mit látni vélek? Fairy Tail seiyuu-list? Yatta!

Reakcióim:

Yeeey, Simon! :D Nem pont őt képzeltem el Natsunak, de ha valakit, hát Kakiharát biztos nem kell félteni. IMO jól elfog boldogulni a szereppel.
Lucy = Aya Hirano = PURE WIN!
Happy... WTF? Szal az itt a legnagyobb baj, hogy Kugimiyát mostanában csak tsundere szerepben hallottam, szal, ha szegény Happy megszólal majd, félek, elfog a nevetőgörcs. xDDD
Gray: Ööö... 100, hogy itt megint röhögni fogok. xDD Ha jól csal az emlékezetem, ő a Bleaches Tesla hangja is, szal az "úriember arrancar" után nem kicsit lesz WTF-élmény Nakamura, mint Gray. :D
Erza hangja pedig telitalálat (na azé' ^^), szal mit is mondhatnék még, mint azt, hogy tűkön ülve várom a premiert. :lazza:

Liquid Snake

Natsu, kicsit félek, nekem Simon az Simon marad...
Gray = Tomoya a Clannad-ból WIN
Lucy = Death Note Misa EPIC
Erza = Milly Ashford a CGből, sztem itt se lesz gond
Happy = Al a FMA-ból xD Érdekes lesz :D

NLZ

Mikorra is várható?
[reserved]

LuckyDingo

Csak engem nem tud feldobni a seiyuu list? :XD Köbö Gerard első haláláig nézem, utána ha nem fejezik be, akkor végzek vele :D Abban az esetben, ha fillereket tennének bele Gerard első haláláig, akkor hamarabb fejezem be. Úgy érzem magam, mint anno a bleachnél. Ott is voltam úgy vele, hogy bármit tolnak a képembe az szar. Most már másképpen olvasom, hogy lehessen valamin röhögni. De a FT-t így nem lehet, ezért csak pure szánalom... -_-
Animétől nem várok semmit. Lehet már tudni, melyik studio csinálja? Ok ezt nem kérdeztem meg, akkor lehet mégis érdekel az anime XD

NLZ

Engem se dob fel, mert nemtom ki kicsoda, annyira nem izgat, hogy utána járjak. Ha nem ismerem fel, akkor úgyis valami jelentéktelen hang. Ha meg felismerem, akkor esetleg jót derülök rajta. Ha meg nehezen jövök rá, mert olyan jól csinálja (pl Lelouch-Watanuki), akkor külön örülni fogok neki. Filler meg sztem nem lesz, kb 2-3 év kell nekik, mire beérik a mangát. Igaz, ez nem indok Narutónál se. De inkább egy 51 részre és lezáratlan befejezésre tippelek, mint mondjuk Kekkaishinál.
[reserved]