Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

NLZ

Jaj hát most hát izé, most miért kell ezt?
:D
[reserved]

Zelda

Hát igen, nagy csalódás számomra is, bár már nem lep meg a dolog...

Bishop

Fura hogy amennyire elmegy a kedvem a mangatol az arcok végére, annyira képes az új arc felcsigazni.

Megmurdel

teccett ez a chapter :D edolast nem lehet kihagyni a buliból + végre wendy is kap 1 kis helpet

Liquid Snake

Ez a nagytorna most engem is kíváncsivá tett...  ^^

NLZ

Tuti vmi nagy buzi faszkodás lesz a torna. :)
[reserved]

Bishop

Azt már megszokhattuk hogy a végén úgy is Natsu győz valami asspullal :D De azért ha szerencsénk van és olyan lesz mint mondjuk a YYH-ban és a tagok egyesével fognak küzdeni akkor nem lesz team power. A végére meg még ki tudja mi lesz, ez a baj ezzel a mangaval, minden arcba sikerül valami érdekeset belecsempészni amit nem tudok előre megmondani.

kada

Quote from: Bishop on 2011-11-19, 19:19:45nem lesz team power.
Már hogy ne lenne? A szurkolás szupererőt ad!
Mondjuk az még valami esélyt ad hogy akik nem skippelték a 7 évet nagyon ráncolják a homlokukat, lehet még érdekes.

Engem a részben csak a néni fogott meg, de ő nagyon.
[spoiler]inb4 show us on this puppet where she touched you[/spoiler]
Valamelyik Edolasos animerészbe belenéztem nem olyan rég és pont ezt az alterverziót hányoltam... na jó, az alak persze nem jutott eszembe.

Bishop

Hát ha azt nézzük hogy akik maradtak power levelbe ott vannak mint azok akik Tenrou Islandon ragadtak és még nekik is kemény dió volt, akkor valószínűleg nem lesz könnyű dolguk. Bár Grimoir Hearts is már egy nehezen megugorható szint volt még is sikerült.

chilip

az új chapter megint kurva szar volt sok-sok mélyponttal...

Squazee2005

+100
Valahol a lelke mélyén jó volt az idős poén. De amúgy  :wtf: .

Megmurdel

PARTY HARD csillagszellem módra ... 3 hónapos buli az odabasz XD

Bishop

Liquid Snake

Nekem tetszett, nevettem párat ezen a ch-n XD Most nem idegesített fel, mivel magát a timeskipet is hülyeségnek tartom, így az ebből adódó "edzenünk kell hogy olyan erősek legyünk mint azok akik 7 éve még sehol nem voltak és állítólag erősebbek nálunk mikor a világ legerősebb dark guild-jét már levertük" témát is feleslegesnek tartottam, még örülök is neki, hogy ilyen módon át lett ugorva. Abba viszont belekötnék, hogy ez az 1nap=3hónap dolog nagyon nagy FAIL. Anno mikor Lucy a spiritekkel kötött egyezséget akkor még be is írta, hogy te pl csütörtökön, te kedden vagy elérhető meg ilyenek, illetve ha egy nap három hónap akkor kb 5 percenként summonolják a spiriteket ide oda, nem is csodálom, hogy Aquarius ilyen idegbeteg  :haha:

Leara

Nem nagyon tudom eldönteni, hogy most tetszett-e vagy sem a fejezet. Volt, ami bejött (pl. ahogy Aquarius összehaverkodott Juviával), a vége viszont... kíváncsi vagyok, hogy még ezek után is nyerni fognak-e a versenyen...
MAL

NLZ

protip: Natsu biztos megnyeri nekik
[reserved]

Megmurdel

jóó hát az alap h Natsu nyeri meg az egészet a végén de kiváncsivá tett 1 kicsit h 5 nap és kezdődik a harc :D

persze majd ha az egésznek vége megint  :kocc: PARTY HARD  :kocc: lesz :D és ugyan ott fognak tartani mint 7 évvel ezelőtt

Alkyra

Quote from: NLZ on 2011-12-03, 13:29:32
protip: Natsu biztos megnyeri nekik

Már elnézést, de

1. Három hónap alatt akarták szórakozással behozni azt, amit mások 7 év alatt kemény munkával értek el.
2. Elhasználták ezt az időt most partizással
3. Épphogy erősebbek, mint anno az egyik leggyengébb tagjuk

Megoldás? PLOTSHIIIIEEEEELLLLDDD!!!!

és ezt uraim, nos, én ezt kibaszottul utálom.  We're gonna win cuz we're TEH BEST!.

Nem mintha sokat vártam volna ettől a mangától, de azért kérem...

Az lenne az igazi, ha elmennék erre a bajnokságra és laposra verné őket a többi klán.

Liquid Snake

Quote from: Alkyra on 2011-12-03, 14:01:15
...

Az a legnagyobb hülyeség, hogy 7 év alatt behozták őket a többiek. Az erő nem párhuzamosan növekszik az eltelt idővel, ez lett elkúrva alapból. Ennyi erővel a Grimoire Heart örege el kellett volna, hogy pusztítsa az egész világot. Ezért mondtam, hogy igazából semmi gond nem lenne ha ez az idióta barom timeskiptrollság meg nem történt volna...

chilip

ha pont 1 nap 3 hónapnak felel meg a celestial dimenzióban, akkor LEKÉSTEK A TORNÁRÓL, mivel 1 napot már EDZETTEK, de az írót ez se fogja zavarni :P

Megmurdel

am meg a fairy tale nem aza kifejezett train guild hiszen mindig a küldetések alatt fejlődtek ugyh eza 3 hónap train nemcsoda h bulival telt volna...

kada

[rant]
[spoiler]Powerlevel incfláció.
És innen kezdve a régi nagyok "ma" már nevetségesen gyengék lennének.
Naruto világában valamikor benne volt egyfajta generációs infláció, hogy az újak idővel felülmúlják a régieket, de bőven nem ennyire dúrván.
Elvileg akkor gyakorlatilag a manga jelenében bárki erősebb a városbol ki tudna írtani féltucat Dark Guildet.
Vagy azok is szintet léptek hét év alatt? Hogyan? Milyen forrásból?
Akkor a régebbi dark guildek miért nem voltak alapból annyival erősebbek?

Konzisztencia? Minek az! Powerlevel as the plot demands.[/spoiler]
[/rant]
Bennem van a hiba, nem kéne egy shounen mangában ilyenekkel foglalkoznom?
Vagy csak nagy trollkodás az egész?

Bishop

Nem benned van a hiba, mert vannak jól felépített shounenek is, de ez már csak trollkodás marad, jó nézni meg van egy két érdekes karakter poén.

Liquid Snake

Quote from: kada on 2011-12-03, 14:38:35
rant

Na végre, nem csak én tartom ezt az egészet hülyeségnek, 7 év alatt az egész világ erősebb lett, sztem még a mágiát nem használó emberek is izmosodtak egy kicsit...  :lame:

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2011-12-04, 15:14:32
Quote from: kada on 2011-12-03, 14:38:35
rant

Na végre, nem csak én tartom ezt az egészet hülyeségnek, 7 év alatt az egész világ erősebb lett, sztem még a mágiát nem használó emberek is izmosodtak egy kicsit...  :lame:

bitch please, sztem te nem olvastad el ezt a sh!tstorm post-áradatot mert itt senkinek sem tetszik (vagyis ha jól emlékszem 1 db ember mondta hogy neki tetszett 4 dö lulz de szte is marhaság)

Liquid Snake

kada

Liquid Snake

Quote from: kada on 2011-12-06, 01:02:55
Quote from: Liquid Snake on 2011-12-06, 00:22:42
Quote from: chilip on 2011-12-04, 15:41:13
bitch please
Na, nyugi van  :ejnye:
És most már olvasószemüveg is remélem  :lazza:
[spoiler]bitch? ;)[/spoiler]

Nem kell amúgy szerencsére jó a szemem, remélem megmarad öreg koromra is az éles látásom :)

chilip

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ISTENEEEEEEEEEEEEEEEM

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

LOOK WHOS BACK!!!!!!!!!!!!!!

[spoiler]!!!!!!!GERARD!!!!!!![/spoiler]

NEM HISZEM EL!!! LOL  :lol:
Raven Tail-es képen hátul a csaj viszont  :hehe:

kada

Wow, ez aztán a reakció.

Quote from: chilip on 2011-12-09, 15:06:52Raven Tail-es képen hátul a csaj viszont  :hehe:
Én is néztem őt, mintha japánban picit többször köszöntek volna neki a kelleténél.

"I have a suggestion!
Please give me an even harsher punishment...!"
Ja, és plot magic rendelve és leszállítva.
Natsu boob-tacle move pedig lemásolandó hasonló sikerrel.