Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Megmurdel

Quote from: chilip on 2012-08-04, 02:06:07
mikor luxus egyedül verte el az anti fairy tail guildot :P na akkor adtam fel minden reményt a mangával kapcsolatban :D
én a kezdetektől sejtettem h lamentail szartse fog érni... szal az nem volt nagy meglepi
Quote from: kada on 2012-08-04, 02:17:55
Remélem hogy sok hülyeség lesz itt még összehozva a mangát felhasználva (legalább mint apropót) hátha megnevettet egyik-másik, annyira még nem csalódtam.  :D
hülyeség az tuti lesz rengeteg de lehet h a baromságok száma is emelkedni fog... de azt nagyon nem kéne
Quote from: kada on 2012-08-04, 01:59:04
Quote from: chilip on 2012-08-04, 01:34:27
de gagyi a sabertooth  :3x3: már most utolsó utáni asspull powerup kell nekik hogy ne verjék el őket azonnal...
Kellett nekik egy kihalt állatról elnevezni magukat.  ::)

Ch olyan epic volt, hogy már túlszárnyalt az én pórias izlésemen, és nem tudtam érzékelni.

am a ch jó volt ismét nagyot röhögtem geehee azt azér remélem h nem 2 ch lesz ez a harc mert ha így megy ez tovább akk Natsu-ék kb 50% teljesítménnyel lenyomják az Ó hatalmas #1 guild-ot az első körben

NLZ

épp most jön az, hogy fordul a kocka és natsuék lesznek picsázva
[reserved]

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2012-08-04, 11:19:47
épp most jön az, hogy fordul a kocka és natsuék lesznek picsázva
[spoiler]igen jött is de ezek szerint nem volt elég erős az a picsázás ha Most Natsu megy 2 ellen egyszerre [/spoiler]
best part: last page  :lul:

Liquid Snake

Egy pár hete sokkal jobban várom a Fairy Tail mangát, mint a Naruto, Bleach vagy One Piece-t... Nagyon jó mostanában  :whoah:

chilip

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2012-08-18, 20:52:23
Egy pár hete sokkal jobban várom a Fairy Tail mangát, mint a Naruto, Bleach vagy One Piece-t... Nagyon jó mostanában  :whoah:

Csak azért érzed jónak, mert most éppen Überpower mutogatások mennek. EZ mindig így van.. nézd meg a Toriko-t. Épp nagy csata van, kiderül, hogy mit fejlődtek az emberek, és egyesek képesek azt mondani, hogy jobb, mint az OP X3 Ha az OPben levezénylik a mostani csatát, akkor az lesz jó (remélem). Mindig mást vár az ember :D

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-08-18, 21:17:57
Quote from: Liquid Snake on 2012-08-18, 20:52:23
Csak azért érzed jónak, mert most éppen Überpower mutogatások mennek. EZ mindig így van..

Biztos én csinálom rosszul, de nekem nem jönnek be az ilyen "A felmossa a padlót B arcával, aztán szerepcsere, ismételd amíg nincs vége a történetszálnak" csaták.

Megmurdel

nos hát kinnt az új chapter [spoiler]de csalódia kell azoknak akik azt várták jómagamat beleértve h láthatjuk Gajeel-t is tündökölni...[/spoiler]

Leara

Quote from: Megmurdel on 2012-08-24, 13:26:13
[spoiler]de csalódia kell azoknak akik azt várták jómagamat beleértve h láthatjuk Gajeel-t is tündökölni...[/spoiler]
És valóban... pedig miatta voltam kíváncsi erre a fightra   :falba::.
MAL

Liquid Snake

WTF is happening? De egyébként jó volt a 297-es ch is. Eléggé emos hangulata van, kíváncsi vagyok mi fog történni...

Megmurdel

Nah erre azt mondom h igen ez K jó volt és remélem csak jobb lesz. [spoiler]arra vagyok a legkíváncsibb hogy Levy kikről beszélt...am ötletek h ki lehet a csajszi a végén?[/spoiler]

LuckyDingo

Na ha én csinálnám a mangát, most tennék be egy két hetes szünetet, hogy a cliffhanger miatt 3x jobban várjanak a következő fejezetre. Nem volt rossz, de őszintén semmi sem történt.

kada

Ahogy hirtelen felszabadult egy csomó hely  ::)

"Semmi nem történt", de nem is baj.
Azaz akció nem volt, de... Pince? Nő?
A kérdések csak szaporodtak.

Leara

Ez most egy jó fejezet volt, kár hogy két hetet kell várni a folytatásra a melléksztorik miatt, amik most valahogy nem érdekelnek  ^^".
MAL

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-08-31, 16:32:10
Na ha én csinálnám a mangát, most tennék be egy két hetes szünetet, hogy a cliffhanger miatt 3x jobban várjanak a következő fejezetre. Nem volt rossz, de őszintén semmi sem történt.
majdnem pontosan ez történik :D
298 vicces volt [spoiler]especially Jellal[/spoiler]

Leara

Bár a fő sztori most jobban érdekelne, de azért voltak ebben a fejezetben jó poénok XD. Azon viszont meglepődtem, hogy [spoiler]Flare odament bocsánatot kérni.[/spoiler]
MAL

LuckyDingo

Ez a fejezet egy nagy rakás sárkányürülék volt... [spoiler]teli klisés beach-swimming pool jelenettel.Csak azért csinált Mashima-kun egy fejezetet, hogy fürdőruhás karaktereket mutogasson... hát kössz... A csöcsörészős Jelal poén, meg úgy nem illett bele az egészbe, ahogy van.. Egyedül a Raven-es csaj bocsánatkérése volt, aranyos, de ez kevés. [/spoiler]A múltkori fejezet után ezt betenni bűn volt -_-

Megmurdel

Ermergerd! so much to read shit.

LuckyDingo

What the blue flaming hell was this shit? O.o Komolyan mondom a múltkori fanservice chapter után aszittem nem lehet jobban elb*szni az arcot.. XD

Leara

Hát ez a fejezet elég semmilyen volt. Na mindegy, jövő héten végre visszatérünk a rendes sztorihoz.
MAL

Megmurdel

300 jó ch volt [spoiler]Elvileg máris van 2 halott :D és ráadásul az egyik egy nagy vicc szerintem, jahés annó akkor Natsu is simán kicsinálta volna... ^^" ami még érdekes volt h a kis hölgynek sajna nincs meg 1 karja...[/spoiler]

Leara

Én egy kicsit többet vártam ettől a fejezettől, gondoltam 2 hét nem túl lényeges sztori után valami nagyot tartogat a 300. fejezetre, de nem. Ettől függetlenül nem volt rossz, csak olyan átlagos. [spoiler]Egyébként nem hiszem, hogy Gemma ennyitől kidőlt volna... de ha mégis, akkor az gáz  ^^".[/spoiler]
MAL

Squazee2005

Jobb lett volna, ha ez lett volna a 299. fejezet. Mert annyira nem volt nagy szám, hogy ezért két random filler fejezetet rakjanak be elé.
Nem volt rossz amúgy.

Leara

301:
Na, ennek kellett volna inkább a 300. fejezetnek lennie, végre kiderült pár dolog  :cool:.
MAL

Megmurdel

Quote from: Leara on 2012-09-28, 13:33:25
301:
Na, ennek kellett volna inkább a 300. fejezetnek lennie, végre kiderült pár dolog  :cool:.
igaz sokkal jobb volt mint a 300. plusz Nastu beszólása is ott volt: You're talikng to food :D

Squazee2005

Így van. Aztán lehet, hogy a 301 a "mágikus szám", nem a 300. Jó volt amúgy.

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-09-28, 14:32:45
301:
igaz sokkal jobb volt mint a 300. plusz Nastu beszólása is ott volt: You're talikng to food :D
Nagy arc volt a fickó is  :Kiraly:

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-09-28, 14:32:45
301:
302:
Szerintem a 300. rész 298 vagy 299. kellett volna hogy legyen, csak elszámolták  :angyali:

(Ez se volt rossz rész, történetmesélés szinten tovább viszi a torna fontosságát, és mellesleg...)

Megmurdel

Igen biztos hogy jobban jártunk volna XD és ez a rész is tetszett. Arra viszont nem emlékszem és kicsit lusta is vagyok megnézni :D hányadika is van jelenleg a történetbe?

Megmurdel

Nah 303 let's see last day ... new team + new plan = Ok for now