Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

Én

Hosszas szenvedés után eljutottam a 8. részig, úgy vélem túl vagyok a holtponton, ugyanis:
- Kezdem élvezni a részeket
- A faildrama kezd átmenni rendes drámába
Remélem innentől kezdve tényleg olyan fasza lesz, mint itt olvastam, akkor megérte átszenvedni ezt az 5-6 részt.
(Jah, ezt nem itt vettem észre, de itt is volt, és eszembe jutott: Ha anime-szereplő lennék, és keresztre feszítenék egy lányt, közben mgcsonkítanám és kitépném a szívét, akkor elsétálna mellettünk egy random karakter, és kedvesen mosolyogva megjegyezné: "You get along so well.")

White SeeD

Ugyan, melyik részeknél szenvedsz? Én mindegyiket élveztem.
És igen, i love Fuko-chan (no, not like a pedo)  :D
Remélem a végére lesz vele is valami.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Én

1-2. rész nagyon tetszett, aztán 3.-at jegeltem... egy fél évig. Most kb egy hónap alatt megnéztem a 3-6. részig, aztán 7-8. már megint lazán megy, tetszik újra. Aztn lehet, hogy a hiba csak az én gépemben van. Fuko kicsit idegesítő de szerintem nem érdemli meg azt a gyűlöletet amit itt kap :D AAztán lehet később megváltozik a véleményem...
Ja, és az elején nagyon műnek éreztem az OP-t, mostanra egészen megkedveltem.
Ed 2.: 9. rész: pampampaaaaaaam

minuszmiki

No, 19 megnézve, hülye felvezető részek, most várhatok egy hetet, hogy beinduljon rendesen az arc (szerencsére időben eszméltem és abbahagytam ennél a pontnál a VN-t, úgyhogy újdonságként fog érni a folytatás).

Quote from: White SeeD on 2008-03-02, 19:56:14
És igen, i love Fuko-chan (no, not like a pedo)  :D
Pedig még megmenthetted volna a helyzetet...  :ejj: :D

Darkstar

Quote from: minuszmiki on 2008-03-03, 00:39:36
19 megnézve...felvezető részek
Wat.
Szerintem ebben a részben történtek azért eléggé fontos dolgok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Azok, de lassan jön a nagy finálé, és az ahhoz szükséges dolgok (gondolom) ezzel vannak előkészítve, erre értettem a felvezetést.

Én

Beértem 19-ig, most nem írnék róla részletesen csak annyit hogy kibebaszottul bejött, kicsit sajnálom, hogy Kyou-ék koppantak, dehát just as planned.
Már értem Fukoval mi bajotok, teljesen jól lezárták a drámáját, és teljesen jól elcseszték ezekkel a visszaidézésekkel. Fail & AIDS.
Kotomis volt a legjobb edig szvsz. Egyébként egyáltalán nem érzem azt a Recycled Kanon feelinget hálisten, főleg mert a főszereplők (srác) közt nem olyan sok a hasonlóság, Tomoya sokkal kevésbé seggfej és ez így pont jó. Szal így tovább + asszem van egy VN amivel játszanom kell.
:whoah:

Zen

Most a 16. résznél vagyok, és eddig epic win az egész, de ez a buzis-félreértős "poén" akkora egy FAIL. -.-
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

smash++

Én sok halogatás után eljutottam a 11-es részig. Igazat megvallva a Fuko-chan kicsit lefárasztott 1-2 rész,de végül nagyon bejött az arc összeségében (talán lehetett volna picit rövidebb).
A zsenis nagyon jól indul és a Kotomi  :jee:
De még mindig nem sikerült Nagisa-chanal megbarátkoznom és van egy olyan rossz érzésem,hogy nem is fogok.
Tomoya karija még mindig ok.
Kyo ebben a részben már gyanus (ep 11). Kár,hogy biztos azok a lányok közé fog tartozni akiket Tomoya visszautasít habár nem vagyok biztos abban,hogy ebben az animeben van jelentősége a romantikának... (harem anime mondjuk...).Na mind1 eddig Tomoya nem sok érdeklődést mutat a lányok iránt (a hülye :D )
A lényeg,hogy folytatom és tetszik.

Én

Quote from: smash++ on 2008-03-06, 23:30:18
habár nem vagyok biztos abban,hogy ebben az animeben van jelentősége a romantikának...
Srsly, lol wut?
eddig Tomoya nem sok érdeklődést mutat a lányok iránt (a hülye :D )
Szerintem így tisztán ez sem igaz, azért eléggé kötődik ha jól emlékszem Nagisához már, de tény kihozhatna többet is a helyzetből. :D De hát ez nem az a sorozat.

smash++

Quote from: Én on 2008-03-06, 23:37:12
habár nem vagyok biztos abban,hogy ebben az animeben van jelentősége a romantikának...
Srsly, lol wut?
eddig Tomoya nem sok érdeklődést mutat a lányok iránt (a hülye :D )
Szerintem így tisztán ez sem igaz, azért eléggé kötődik ha jól emlékszem Nagisához már, de tény kihozhatna többet is a helyzetből. :D De hát ez nem az a sorozat.

Biztos van köze hozzá csak azért írtam,mert eddig annyira nem jött még le nekem. Lassan biztos fognak bonyolódni a dolgok és majd szép sorban bevallják,hogy éreznek-e vmit Tomoya iránt vagy sem.Eddig igazán egy lány sem érdeklődött úgy iránta (10 rész).

Nem is baj, hogy ez nem az a fajta sorozat!! (Csak fura látni, hogy ennyi helyes lány között kicsit semleges Tomoya - Főleg a kedvenceimmel szemben :) )

Én

[SS-Eclipse] Clannad - 20 (XviD) [A16D2466].avi
[SS-Eclipse] Clannad - 20 (h264) [524A0773].mkv
Edit: fasza kis rész volt:
- végre van valami képünk arról hogy mi a téma a hosszú hajú hálóköntösös csajjal me a szemétből készült robotjával
- új dolgok Nagisa múltjából
- pikkünikkü

LuckyDingo

A legjobb rész Akio-san elszólása volt, mikor Tomoya elütötte a labdát :3

Darkstar

Viszont "valami" NAGYON kimaradt. Legalábbis ha jól rémlik, itt kellett volna történnie.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: LuckyDingo on 2008-03-08, 15:16:40
A legjobb rész Akio-san elszólása volt, mikor Tomoya elütötte a labdát :3
Igen, elfelejtettem említeni hogy kettejük között is alakulnak a dolgok, vagyis inkább csiszolódnak.
Quote from: Darkstar on 2008-03-08, 16:52:46
Viszont "valami" NAGYON kimaradt. Legalábbis ha jól rémlik, itt kellett volna történnie.
Spoiler plox.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Még nincs vége a játszótéres pikkünikkünek, szóval kövi részbe beleférhet.
Also,  :w00t:

Darkstar

Hát, szerintem a köv. részben az lesz, [spoiler]amikot Nagisa megtalálja a régi cuccokat, amiket elrejtettek a szülei. Sum drama inc.[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

:wtf: Eről még nem is hallottam! Köszi a linket!
Eh, döglassú

Liquid Snake

Quote from: Én on 2008-03-11, 22:47:06
:wtf: Eről még nem is hallottam! Köszi a linket!
Eh, döglassú

Gondolom idővel felgyorsul... Én sem hallottam h lesz belőle dehát lett és ez a lényeg. Nem hinném h FAKE...

LuckyDingo

Én már vártam :D Köcc, hogy szóltál :)

Manitu

Quote from: Liquid Snake on 2008-03-11, 23:32:03
Gondolom idővel felgyorsul... Én sem hallottam h lesz belőle dehát lett és ez a lényeg. Nem hinném h FAKE...
protip: Egy hónappal előbb jelent meg, mint a sorozat, és legalább egy évvel előbb lett bejelentve ;)
A fene ebbe a TT-be, hogy rosszul jelzi a méretet. Már egy fél napja tölthetném :mad:

Darkstar

Én épp jókor jártam a TT, már rég le is ért, de egy mocskos leecher vagyok és épp nem seedelek.  :__devil:

És kijött az ep 19. is 16:9ben
http://torrents.no-sekai.de/eclipse/%5bSS-Eclipse%5d%20Clannad%20-%2019%20(1024x576%20h264)%20%5b94EF58DF%5d.mkv.torrent
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Devian

nagy spoiler ha végignéztem a filmet ???

motifator

Részemről TOEI Animation = FAIL, legalábbis Key VN-ek esetében mindenképp, így biztos nem nézem meg a filmet, amíg a sorozat véget nem ér. Mondjuk valszeg azután sem, úgyis csak csalódnék.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

LuckyDingo

Én megnéztem. A Story nem hasonlít a sorozatra, bár sok dolog meg igen :D Fura volt látni, hogy a karakterek más szerepet játszottak itt, de legalább lett képünk arról, hogy mi történt Sunoharával és Tomoyával régen és hogy mi lett velük a jövőben :D
Az animáció nem olyan szörnyű, de a sorozatban lényegesen jobb /bár hasonló a stílus/
Tomoya hangjával nem tudtam kibékülni sehogyse :S Amúgy nem volt rossz, de az eleje szó serint unalmas. Igazából csak az előadás után érdekes.

motifator

Most néztem meg a 20. részt, és kezdem azt érezni, hogy ez letaszítja az AIR-t a trónról.
És ebben a részben még a Fuuko-s jelenet se volt zavaró, sőt :)
Először nagyon utáltam, hogy a főhős a belevaló tsundere helyett már megint a szende kislányt választja, de kezdem egyre jobban megkedvelni Nagisát és már alig várom a további fejleményeket.
Jó sorozat, na. Talán a legjobb lehet a háromból (a KANON-t már régóta messziről veri).
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

LuckyDingo

Quote from: motifator on 2008-03-13, 21:55:45
(a KANON-t már régóta messziről veri).
Úgy összességében lehet, de találj nekem ebben még egy Makotot :P /mondjuk itt van Kotomi és Tomoyo.. más nem is kell, Nagisa meg tőlem lehet Tomoyaé :P/

Én

Quote from: LuckyDingo on 2008-03-13, 23:18:16
Quote from: motifator on 2008-03-13, 21:55:45
(a KANON-t már régóta messziről veri).
de találj nekem ebben még egy Makotot :P
Ki az istennek kell az, amikor ott van a többi dögös csaj, aki mellesleg ember? :D
Nekem is jobban tetszik a KANON-nál, bár én nem kevés animével vagyok így.