Main Menu

Amatőrfilmek

Started by Ramiz, 2008-01-12, 16:58:50

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Xzone on 2008-01-13, 13:08:32
Egyébként ha már úgyis van ilyen topic, felrakom stage6-re a filmet, amit végzős középiskolásként csináltunk("diákigazgatóválasztási kampányfilm"). For the lulz.
Search: Capt. Nora. For teh lulz :haha:

Kiku kimerítő lehúzása után erős késztetést érzek, hogy megnézzem, (ha másért
nem, akkor azért, hogy tudjam, hogy van az EL 80000V-nál és a Ricky Ho-nál
lejjebb is, hogy csak itt a fórum körében is ismert "műalkotásokat említsem),
valamikor a héten sort kerítek rá.  :lazza:

Zen

Jajj, ne bántsd már szegény Norikot..  :hehe:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Próféta

Quote from: Próféta on 2008-01-14, 00:32:28
Két konstruktív kritika következik:

1. Ne vágjatok alá olyan hangos zenét, hogy ne lehessen érteni a szöveget. A zenével elnyomott beszéd akkor is zavaró, ha - mint jelen esetben - nem képezné fontos részét a műnek. Pontosabban szólva nem tudom megítélni, mennyire volt fontos, mert nem értettem a szöveget, mert banán volt a fülemben. Konkrétan amikor először mentetek a síelés után a toszoborhoz, meg amikor a Ramiz vs. Akárkicsoda jelenet zajlott ugyanott, néhány mondatot nem sikerült dekódolni. Persze olyat is láttunk már, hogy épp a nagyobb/teljesebb hatás kedvéért van elnyomva egy beszédrészlet, mivel az Ismeretlen ereje és a nézőben lezajló találgatási folyamat művészileg teljesebbé transzformálja az alkotást, v.ö. a The Neverending Story, vagy a Lost In Translation emlékezetes jeleneteivel; ha nálatok erről lett volna szó, akkor elnézést.
2. Hiányoznak a futkározó, sikítozó lányok.

Ja tényleg, csak azt felejtettem el az imént mondani, hogy amúgy tök jó volt  :lol:

Ramiz

1. Részint jogos, de volt, ahol ez volt a terv, de nagyrészt nem. :) Egész pontosan nem tudom, mert nem én vágtam alá a zenét. De igazad van.
2. Nem voltak hajlandók elővonni keblüket: amikor megmondtuk nekik, hogy ez is elvárás, elfutottak ugyan sikítozva, de nem tudtuk jól felvenni kamerára. Ez ilyen férfihorror lett. (Ha lesz egy barátnőm, majd nekiállok giallo-stílusú "meztelen nő rémülten menekül, aztán késsel többször leszúrja őt egy fekete kesztyűs kéz" horrorfilmeket forgatni.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

#34
Miután 2 nap elteltével is "processelte" a stage6 a videómat, kezdtem gyanakodni, hogy rosszul töltöttem fel. Így is volt :)

Szóval itt a videó, amit ígértem:

http://www.stage6.com/user/Jormund/video/2081776/12-H---Fegyhaz---Kampanyfilm
(Közvetlen link azoknak, akik nem szeretik a web playert)


Néhány info megtekintés előtt:

- A filmben a volt osztályom, tanáraink, a portásnéni és Zalatnay Sarolta szerepelnek
- Visszatérő szereplő egy bagoly egy heringgel (Inkább ne kérdezzetek semmit :) )
- Én vagyok az ukrán maffiózó. Ez a film majdnem végleges verziója, amelyben a vezetéknevem még el van írva. Az orosz akcentusom pocsék és azóta soványabb és kigyúrtabb is vagyok :D

Na akkor have fun, loliz, gunz, én meg készülök a negatív kritikára :)

chilip

#35
12. percnél járok, de ez LOL :D főleg a "tégla" az elején  :lul:

ed.: nah megnéztem, voltak szar pillanatok/poénok , de kissebbségben. jól sikerült ahoz képest, hogy kik csinálták... :D

Próféta

#36

Elég gáz szvsz. Több súlyos hiba is volt benne.

Az első, amire köpni-nyelni nem tudtam, hogy a fószer felírja a táblára, hogy "π = 3.141592654...". Megáll az ész! 3.141592653-mal kezdődik, a kilencedik tizedesjegy csak akkor lesz 4, ha kerekítünk, de akkor meg nem való oda a végére a pont-pont.

A készítők másik katasztrofális ballépése az integrálós feladat. (1-d2)-1 primitív függvénye arcsin d, nem pedig arctg d. Azon már meg sem lepődöm, hogy a konstans tag egyszerűen lemaradt.

Ha valaha még forgattok filmet a jövőben, ezekre azért feltétlenül ügyeljetek majd.
[spoiler]12H = WIN, megyek is szavazni :D
Kalapácsvetés, gyorshajtás, Carlos helyett Karcsi, zuhanyzós Psycho, zsebkendőlopás, stb...  :lul:
A baglyos running gag tényleg nem kellett volna.[/spoiler]

EDIT: ez amúgy az az iskola, ahol állítólag van az a jó magas, és legalább olyan széles igazgató, aki reggel a bejárati ajtónál szokott állni, és minden egyes érkező diáknak külön köszönni? Vagy keverem valamelyikkel?
Azt a nagyarcú ügyészt ismerni kéne?

Én

Nagyon jó :cool: Az elején a
[spoiler]kétszázasokon röhögtem egy nagyot... lehettek volna zöldhasúk... :D [/spoiler]

noriko

Ramiz: hát izé még van min csiszolni :D De ha csak spontán sítábori ötletként született az egész, akkor ahhoz képest egész ügyes!  :haha: A síelős felvételek jók voltak! (de rég voltam síelni...) Azért jó volt látni, hogy nem csak én nem tudok természetesen mondani betanult szöveget. :P Bár az utolsó mondat kissé fájt...  :redface:

Xzone:  :cool: Néha nem stimmelt a vágás, meg egyszer lehet látni az egyik operatőrt, de ezeket leszámítva nagyon  :lol: kampányfilm! Nekem a reklám tetszett a legjobban  :haha: Meg a Mikulás :D Nagyon laza tanáraitok voltak! Zalatnay (meg a "böri"  :wtf ) hogy jött be a képbe? Kinek a rokona?  :hehe:
Rátok szavaztak?
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

A következő filmtervem még bénább ötletből indul (rövidfilm: szocializálódási és csajozási nehézségek egy vámpír számára), de ki kell találnom, hogy lehet jó párbeszédet írni és előadni. :D ( Meg kell egy női színész. :) )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Quote from: noriko on 2008-01-16, 23:43:57
Xzone:  :cool: Néha nem stimmelt a vágás, meg egyszer lehet látni az egyik operatőrt, de ezeket leszámítva nagyon  :lol: kampányfilm! Nekem a reklám tetszett a legjobban  :haha: Meg a Mikulás :D Nagyon laza tanáraitok voltak! Zalatnay (meg a "böri"  :wtf ) hogy jött be a képbe? Kinek a rokona?  :hehe:
Rátok szavaztak?

Nekem is a reklám a kedvenc részem :) Zalatnay úgy került a filmbe, hogy már megvolt az egész börtön "theme" a kampányhoz, és tényleg akkortájt szabadult a börtönből(igen, böri, lol), nagy volt a hype róla a TV-ben/bulvárlapokban; az interjút készítő srác szüleinek ismerőse egyébként.

[spoiler]
A forgatás alatt is volt pár vicces szituáció. A kedvencem az volt, amikor az autók szinte padlóféket nyomtak, mert megláttak minket rendőr egyenruhában, kameraállvánnyal(azért megbüntetni nem próbáltunk senkit). Meg amikor elkezdtük egy parkolóban fegyvereket pakolni egyik csomagtartóból a másikba...akkor is nagyokat néztek az emberek :) [/spoiler]

Quote from: Ramiz on 2008-01-17, 00:04:53
A következő filmtervem még bénább ötletből indul (rövidfilm: szocializálódási és csajozási nehézségek egy vámpír számára), de ki kell találnom, hogy lehet jó párbeszédet írni és előadni. :D ( Meg kell egy női színész. :) )

Jól hangzik :D