Main Menu

Sword of the Stranger

Started by Flaser, 2008-04-28, 04:54:50

Previous topic - Next topic

Flaser



Sword of the Stranger MKV H264 dvdrip (2007)

Különös idegenek érkeznek Japánba a messzi Kínából. Ládáikban rejtélyes holmik vannak, s iszonyatos pénzekkel bírják a tartomány urát együtműkűködésre....de ki az a fiú akit üldöznek? Mibe csöppent a "Nevenincs" ronin?

Egy klasszikus szamuráj történet, pár egyedi elemmel és első rangú rajzolással, zenével.
Mindenkinek jó szórakozást!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Venom

Film? Sorozat? Filmsorozat?


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Prof. William

Film. A Rajzolás tényleg szép volt de sajna semmi extrát nem találtam benne amimiatt kiemelkedőnek számítana az a film...

+ pár helyen az én ízlésemnek túl amerikaian és lightosan van vágva...

kelvor

Kíváncsi vagyok rá, a lightos cuccok nálam nem kizáró ok. Kösz Flaser a linket!  :kocc:

chilip

1 óránal járok, sajna el kell menjek  ::) de eddig nagyon kellemes anime: semmi extra, szememben nagyon jó animáció, kiszámítható történet, kellemes zene. Kikapcsolódásra teljesen jó, még ha nem is reformálja meg a műfajt :)

LuckyDingo

Elalvás előtt, ZH-ra tanulás helyett tökéletes volt. izgalmas, kellemes és az animáció odab**zott /Bones.. okay.. höhhö/

Nevl

Epic win részemről ^^

Még ilyet :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Solid Snake

Kellemes anime, tényleg ajánlható. Akaratlanul is a Seirei no Moribito-hoz hasonlítgattam, bár itt jóval komorabb a tájábrázolás.
Nektek feltűnt amúgy, hogy a zenei főtéma erősen hajaz a Gyűrűk Ura zenéjére? (túl sokszor hallgattam már azt az OST-t  :haha:)

Soul

Tényleg nagyszerű, 10/10.Nemsok szamurájos témát láttam eddig de ez nagyon meg fogott.A grafika, a zene, a csata jelenetek mind mind ottvoltak.Huh jó volt  :smile:.