A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

deyo

Hát a felnőtt Kaolla-ról kb. olyan nehéz képeket találni, mint Tina-ról:-(((
Egyenlőre ez a legjobb amit találtam:-))
Illetve találtam egy szép felbontású minőségi képet is róla... csak az a probléma, hogy a képnek az a része, ahol ő lenne teljesen ki van feketítve:(
Nem sok értelmét látom felrakni, mert attól az ember mégkíváncsibb arra ami nem látszik:(

ignus

QuoteOriginally posted by deyo
Hát a felnőtt Kaolla-ról kb. olyan nehéz képeket találni, mint Tina-ról:-(((
Egyenlőre ez a legjobb amit találtam:-))
Illetve találtam egy szép felbontású minőségi képet is róla... csak az a probléma, hogy a képnek az a része, ahol ő lenne teljesen ki van feketítve:(
Nem sok értelmét látom felrakni, mert attól az ember mégkíváncsibb arra ami nem látszik:(

Köszi hogy nézelődsz. Sajnos tudom hogy mennyire nehéz képet találni a felnőtt Su-ról... Shokku is ráállt már a dologra. Köszi mindenkinek... :zen:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
Köszi hogy nézelődsz. Sajnos tudom hogy mennyire nehéz képet találni a felnőtt Su-ról... Shokku is ráállt már a dologra. Köszi mindenkinek... :zen:

Most akkor felnőtt version kell? :confused: Mert nekem szerintem olyanom is van. (felnőtt=átváltozott?)

Shadowolf

Ignus: ilyesfajta képekre gondoltál?

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Shadowolf

Jáá jááá ez jó ez tetszik :D :D :D
Na legutódd Dita-t küldtem fel ha igaz
oylat ami már volt remélem most nem
keverem a képet. Mert vanegy ami nem
volt csak remélem most azt szúrom be végre.

:bsd:  By:Tac-csont

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Jáá jááá ez jó ez tetszik :D :D :D
Na legutódd Dita-t küldtem fel ha igaz
oylat ami már volt remélem most nem
keverem a képet. Mert vanegy ami nem
volt csak remélem most azt szúrom be végre.

Szerintem sikerült. :hopp:

Tac-csont

Szerintem sikerült. :hopp:

Kiri :D
Végre
Váháá

ignus

Jaja... Ilyenre gondoltam... Jöhet minden mennyiségben... De inkább az emailomra, mert Chronos mester morcos lesz.... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

One adult Kaolla coming up!

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
One adult Kaolla coming up!

One great thanks is coming up too.... Bratyó amúgy dolgozik most?

.Attila

One great thanks is coming up too.... Bratyó amúgy dolgozik most?

Vasárnap? Ugyan. Csak majd találkozik Shadowolf-fal, mert át akar adni egy pár cuccot, de este gépnél lesz, ha minden igaz.

ignus

Vasárnap? Ugyan. Csak majd találkozik Shadowolf-fal, mert át akar adni egy pár cuccot, de este gépnél lesz, ha minden igaz.

Köszi és a képet is mégegyszer...

.Attila

Lehet válogatni :)

Végignéztem az egész Love Hina-t, és hát azt kell, hogy mondjam, nehéz a választás. Kaolla-val nem tudnám tartani a tempót, Shinobu mellé határozottabb fiú kéne. Kanako tetszik, csak a módszerei kifogásolhatóak (ezt talán meg lehet bocsátani neki ;) ). Motoko is tetszik, de előbb megyek edzeni, csak aztán... Naru is jó (de még mennyire), dehát ugyebár ő Keitaro-é. Kanako vagy Motoko? hmm... vissza a realitásba!

ignus

Lehet válogatni :)

Végignéztem az egész Love Hina-t, és hát azt kell, hogy mondjam, nehéz a választás. Kaolla-val nem tudnám tartani a tempót, Shinobu mellé határozottabb fiú kéne. Kanako tetszik, csak a módszerei kifogásolhatóak (ezt talán meg lehet bocsátani neki ;) ). Motoko is tetszik, de előbb megyek edzeni, csak aztán... Naru is jó (de még mennyire), dehát ugyebár ő Keitaro-é. Kanako vagy Motoko? hmm... vissza a realitásba!

Azért én tudnék választani... Bár az lenne az igazi ha kicsit össze lehetne keverni őket. Na ezért is szeretem az animéket (és a mangákat) mert nemigen láttam még olyat hogy "tökéletes nő"... Bezzeg az amcsi filmekben.... Mindegyiknek megvan az "überjó" női főszereplője. (és hogy a fórum hölgy tagjai se lázzadjanak, természetesen ez a pasikkal is igy van, de őket nem szoktam elemezni érthető okokból...):D

deyo

Hát nemtom... ahogy egyre telik az idő egyre inkább úgy gondolom, hogy Motoko a kedvenc karakterem a Love Hina-ból... összességében véve talán még azt is kijelenthetjük, hogy kevésbbé agresszív... akkor pedig egyértelműen ő a nyerő:-))

Na akkor még egy hosszúfülű...mostanában tényleg el lettek hanyagolva:-))

ignus

Hát nemtom... ahogy egyre telik az idő egyre inkább úgy gondolom, hogy Motoko a kedvenc karakterem a Love Hina-ból... összességében véve talán még azt is kijelenthetjük, hogy kevésbbé agresszív... akkor pedig egyértelműen ő a nyerő:-))

Na akkor még egy hosszúfülű...mostanában tényleg el lettek hanyagolva:-))

Hát igen, ő is ottvan.... :D

Nephilim

Hát igen, ő is ottvan.... :D

No igen. Van itt egy kép róla, ami vsz. a forgatás szünetében készülhetett. :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Nephilim

És LH rulez, megint... :D  De azért nálam akkor is Shinobu a leg.

Shadowolf

Nemtom volt e már ez részemről, de azért postolom.

Nephilim

Cobra

Na jó, feladom, mindenhol csak DVD-t akarnak eladni, ez az egyetlen kép, amit találtam:  Quon
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
Na jó, feladom, mindenhol csak DVD-t akarnak eladni, ez az egyetlen kép, amit találtam:  Quon
Fenn van egy teljes artbook a USTEAMen Rahxephon témában :) . Quonról is :)

deyo

QuoteOriginally posted by Cobra
Nemtom, hogy ez benne van-e az ArtBook-ban, de sztem ez az eddigi legjobb kép, amit találtam... a RahXephon is azon anime-ok közé tartozik amelyekről nem könnyű jó képeket találni:-)))

Shock12

Nemtom, hogy ez benne van-e az ArtBook-ban, de sztem ez az eddigi legjobb kép, amit találtam... a RahXephon is azon anime-ok közé tartozik amelyekről nem könnyű jó képeket találni:-)))

Nem, asszem ez nincs (az artbook ennél jóval elvontabb festményekkel rendelkezik :D )

Nephilim

Most pedig egy kis NGE:

Licit. Baldynak soxeretettel.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Licit. Baldynak soxeretettel.

No comment. :D

ignus

No comment. :D

Farkas mester.... Regéltél Su-s képekről.... Van még? :)

(emailre küdd lécci hogy moderátorunk ne idegeskedjen)

Shadowolf

Farkas mester.... Regéltél Su-s képekről.... Van még? :)

(emailre küdd lécci hogy moderátorunk ne idegeskedjen)

Jaja. Majd este küldöm őket, mer napközben (többé-kevésbé) tanulok. :)

Nephilim

Ezt lássátok szümtükkel:
mikk vagy mukk...