A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Tac-csont
:D  Színcsere nem rosz 5 let de akkor nem Light :D
Szóval örülnék ha találnál egyet az erős kivitelben.
Aztán csinálok egyet doboznak és abba rakom a
cigit és kínálgatom a népet vele és vigyorgok szélesen.

:bsd:  By:Tac-csont

Csont..megcsináltam neked sima pirosként a képet, ami se nem light se nem menthol ;) Csak egy kis ügyeskedés photoshopban és kész is ;)

edit.:
1) helyesírási hibák....:rolleyes:
2) tudom nem az igazi, de kezdetnek megteszi :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Ez már volt.
Shadowolf: ha ennyire rengeteg képet akarsz postolni, akkor csináld úgy, mint Shock: töltsd fel egy oldalra őket, és linkeld egy postba bele -> átláthatóbb, és nem csak a te postjaid látjuk. Képzeld el, ha én elkezdem feltölteni egyenként az 500 megámat, vagy Shock az isten-tudja-mekkora gyűjteményét.

Ok, ezt fogom tenni. És elnézést mindenkitől a képdömpingért. :o

Xaga

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Ha ennyire tetszik, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.geocities.com/tokyo/temple/8637/chevalier/gfyimg.htm Itt van a főbb karakterekről egy-egy kép. ;)

Nagyon coool thx

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Saori
Csont..megcsináltam neked sima pirosként a képet, ami se nem light se nem menthol ;) Csak egy kis ügyeskedés photoshopban és kész is ;)

Ha ez így folytatódik, a végén még rákapok a dohányzásra. :ejj: :D

Sky

Most már tudom hogy előzött le shadowolf a top10 listán...
(Tudom, :_off: )
Mess with the best,
Die like the rest...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sky
Most már tudom hogy előzött le shadowolf a top10 listán...
(Tudom, :_off: )

Több alkalommal nem fogok elnézést kérni...:p

Emarsharae

Hm...
Trivi :_piszka: hogy írjak ide is (pedig írtam már! honest!) de hát egy kép nem árt meg.
Szóval... Aya.
Kedves, aranyos, csendes, megbízható Aya, aki általában ott marad ahova teszed, ugyanis a sorozat utolsó 5 percéig kómában fekszik. Közben elrabolják, egy érdekes és feltehetőleg gonosz és világuralomra törni óhajtó entitást akarnak a testébe idézni, és ezt is átaludja...
kalandos élete van a lánynak, nem mondom... De amiért én irigylem, az a bátyja... (Aya/Ran Fujimiya) Ha nem tudjátok, kiről van szó, nézzétek meg a bishounenek közt a másik topicban.
Na, és most a kép...
(Aya és bátyja a kóma előtt.)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

.Attila

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Hm...
Trivi :_piszka: hogy írjak ide is (pedig írtam már! honest!) de hát egy kép nem árt meg.
Szóval... Aya.
Kedves, aranyos, csendes, megbízható Aya, aki általában ott marad ahova teszed, ugyanis a sorozat utolsó 5 percéig kómában fekszik. Közben elrabolják, egy érdekes és feltehetőleg gonosz és világuralomra törni óhajtó entitást akarnak a testébe idézni, és ezt is átaludja...
kalandos élete van a lánynak, nem mondom... De amiért én irigylem, az a bátyja... (Aya/Ran Fujimiya) Ha nem tudjátok, kiről van szó, nézzétek meg a bishounenek közt a másik topicban.
Na, és most a kép...
(Aya és bátyja a kóma előtt.)

Úgy látszik érdemes volt :_piszka: . (Ígérem, többet nem fogok).
Ne legyek :_off: . Nekem nagyon szimpatikus volt, valahogy imádom a clumsy lányokat :rolleyes: :D

Emarsharae

No prob, Trivi, túlélem. ;)  Sőt, itt egy hölgy ráadásnak.

Bár én nem szimpatizálok az olyan anime lányokkal akik csak arra vannak kitalálva hogy sikítsanak és a főhős máris rohan a megmentésükre.
Bevallom, a rózsaszín hajat nem kifejezetten kedvelem, Utena akkor is inkább a pozitív oldalra tartozik nálam. (remélem ő sem volt még)
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tac-csont

edit.:
1) helyesírási hibák....:rolleyes:
2) tudom nem az igazi, de kezdetnek megteszi :D

:D  Köszi kiri lett :D
Nyomok is egy nyomtatást

:bsd:  By:Tac-csont

Shadowolf

Amúgy a képeken szereplő hölgyeken minimum mennyi ruházat kell, hogy legyen?

Eleanor

bár engem senki sem :_piszka: de gondoltam teszek ide is képet, ha már találtam a gépem rejtett zugaiban...
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Eleanor

és nemtudom, hogy a hölgy volt-e már, de ha már őt is megtaláltam, hát legyen nektek. :)
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

Shock12

Tudom, megígértem valamit, de közbejött némi technikai malõr... elfogyott az egyetemi tárhelyem... kell helyet csinálni... meg le kell jönni egy Ayumi Hamasaki album kollekciónak, és nem merem megszakítani a bt-letöltést... (most, hogy kezd ez a görény begyorsulni...)... szóval lesz kép, nem is kevés... bocsánat a késlekedésért.

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Tudom, megígértem valamit, de közbejött némi technikai malõr... elfogyott az egyetemi tárhelyem... kell helyet csinálni... meg le kell jönni egy Ayumi Hamasaki album kollekciónak, és nem merem megszakítani a bt-letöltést... (most, hogy kezd ez a görény begyorsulni...)... szóval lesz kép, nem is kevés... bocsánat a késlekedésért.
Nincs bocsánat... a büntetésed pedig az lesz, hogy a tervezett mennyiség dupláját kell felraknod:hopp:

Addigis még egy kis You're under Arrest... remélem ez még nem volt:-))
Ha meg mégis, akkoris megérdemli, hogy felfrissítsük az emlékeinket:-))

Nephilim

QuoteOriginally posted by Eleanor
bár engem senki sem :_piszka: de gondoltam teszek ide is képet, ha már találtam a gépem rejtett zugaiban...

Ha csak ezen múlik, rám számíthatsz! ;)
Ilyen képekből kell ám még ide!!! Csak rajta, ne gondolkozz, postolj! :)
"God's in his heaven. All's right with the world."

ignus

QuoteOriginally posted by Nephilim
Ha csak ezen múlik, rám számíthatsz! ;)
Ilyen képekből kell ám még ide!!! Csak rajta, ne gondolkozz, postolj! :)

Jól szóltál!  Eleanor elő az ilyen képekkel és ne kímélj minket!

:D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Remélem ez megteszi addig, amíg Eleanor nem küld képet ;) :

Saori

3 kép amiket most találtam az egyik CD-men :)

1
2
3
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

3 kép amiket most találtam az egyik CD-men :)

1
2
3

Jók..
Shadowolf: A te képed is tetszett, bár mellben azért bő volt egy kicsit! :) (Saorié is)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
Jók..
Shadowolf: A te képed is tetszett, bár mellben azért bő volt egy kicsit! :) (Saorié is)

Ő jobb? :D

Emarsharae

A Saori által beküldött 3. képnél azt magyarázza el valaki, hogy marad rajta az anime csajokon úgy a felső?:confused:
(Csak kíváncsi vagyok. Nem hiszem hogy ragasztót használna...)

És csak hogy képet is küldjek... Ugye ők még nem voltak?

ignus

Shadowolf: TÖKÉLETES!!!

Emarsharae: Hmmm ez egy valóban jó kérdés... (hogy egyesek mit észre nem vesznek!) :D

Shadowolf

A Saori által beküldött 3. képnél azt magyarázza el valaki, hogy marad rajta az anime csajokon úgy a felső?:confused:

Az animék világában minden lehetséges...:hopp:

ignus

Jaja.. Azért Cheza is ottvan! :)

Emarsharae

Na, mivel találtam egy egész elviselhető képet róla, bemutatom kedvenc női karakteremet.
Kezeket fel aki ismeri. :D

deyo

Na, mivel találtam egy egész elviselhető képet róla, bemutatom kedvenc női karakteremet.
Kezeket fel aki ismeri. :D
:whoah: Hát persze, hogy felismerem:-))
Aki esetleg nem ismeri fel az feltétlen pótolja be azzal, hogy megnézi az illetékes anime-ot... most azért nem írom ide, hogy ki, mert nem akarok semmi poént lelőni:-))

Na akkor megintcsak letartóztatok pár embert...:-)))

Eleanor

miből gondoljátok, hogy van több képem anime csajokról???? :D

na jó.. találtam még egyet, bár nem kifejezetten anime, csak egy játék, ha minden igaz (war of genesis)

Eleanor