A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA változatosság kedvéért:
Nana
Nana == kislány. szerintem (még) nem szép.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Tudom, hogy kislány. Szerintem szép, s szebb lenne, ha a nyakkendõt csak az egyik oldalon kötné meg. :) Ne mond, hogy Mariko jobb. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTudom, hogy kislány. Szerintem szép, s szebb lenne, ha a nyakkendõt csak az egyik oldalon kötné meg. :) Ne mond, hogy Mariko jobb. :D
én nem vagyok pedofil. :p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeén nem vagyok pedofil. :p
Láttál olyan szavak, hogy "de szép teste van", "megfognám a mellét", "megdugnám", stb.? :) Akkor mondjuk az, hogy helyes arca van és pár év múlva "szép lány lesz", hogy akkor ismét eme topic témája legyen. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberLáttál olyan szavak, hogy "de szép teste van", "megfognám a mellét", "megdugnám", stb.? :)
egyetlen beszúrt képhez sem fûztek ilyet hozzá, ergo ezt mindenki alapból hozzárendeli (már aki :hehe: )
Quote from: MemberAkkor mondjuk az, hogy helyes arca van és pár év múlva "szép lány lesz", hogy akkor ismét eme topic témája legyen. :D
jó. megvárjuk, amíg megnõ, és utána bepostolhatod :D

Didico

Sztem is szép Nana. Mi nem teccik rajta? Hogy nem tud fõzni? Hát... majdnem megtanult. :):lame:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DidicoSztem is szép Nana. Mi nem teccik rajta? Hogy nem tud fõzni? Hát... majdnem megtanult. :):lame:
az, hogy kislány.

Dokuro-chan
elég lamer kép, majd csinálok jókat ^^

Member

Quote from: blarkeDokuro-chan
elég lamer kép, majd csinálok jókat ^^
Ez valóban ronda. :lame:

Didico

Na igen... lány szemmel nézve is...:lame:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lt. Simoan Blarke

na majd ha találok rendes képeket (vagy csinálok :D)

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

1. Ismételten nem tudják felfogni, hogy az egészséges nõi testalkatnak ehhez semmi köze...
2. Miután az animék egyre élethûbbé váltak, bekövetkezett a válság... Valaki felhördült, hogy "Ezek nem is animék, ezek filmek!"... S megkezdõdött a 3. világháború, megindult a vég...

Magyarul egyik sem az én világom.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberIsmételten nem tudják felfogni, hogy az egészséges nõi testalkatnak ehhez semmi köze...
szerintem Kurosakinak sikerült a bleach két legrondább nõjét belinkelnie. -_-

Member

Quote from: blarkeszerintem Kurosakinak sikerült a bleach két legrondább nõjét belinkelnie. -_-
Neki rossz, nekem jó hír. :D

Squito

Quote from: blarkeszerintem Kurosakinak sikerült a bleach két legrondább nõjét belinkelnie. -_-
THX :beken: Nem a mellbõségek alapján linkeltem, csak Yoruichiról és Tatsuke-ról nem találtam egy rendes képet!
Amúgy miért lennének rondák??

Member

Az elsõ inkább csak olyan "furcsa", a második viszont olyan, mint egy elkaffantott lovári jósnõ...

Squito

Quote from: MemberAz elsõ inkább csak olyan "furcsa", a második viszont olyan, mint egy elkaffantott lovári jósnõ...
Most inkább megyek aludni, majd holnap keresek normálisabb képet, mert most álmos vagyok és nem találom azt a tengerpartos csoportképet...

Member

Quote from: Kurosaki IchigoMost inkább megyek aludni, majd holnap keresek normálisabb képet, mert most álmos vagyok és nem találom azt a tengerpartos csoportképet...
Oké, nem felejtem el... :ejnye:

Lythis

Quote from: Kurosaki IchigoInoue Orihime
Matsumoto
Inoue aranyos, csak rengeteg rajzon hülyén néz ki szegény.
Matsumoto-t nem bírom... túlságosan látványszerplõ (ez elkerülhetetlen egy országban, ahol a melltartóméretek egyel a kisebbek a világ többi részéhez képest...)

Egyébként meg ha már Bleach, akkor sztem Shihouin Yourichi és Soi Fong az abszolút befutók...

Lt. Simoan Blarke

jaja. Yoruichi és Soi Fong a top3ban van, a harmadik pedig Rukia. mondjuk egynémely részben nagyon csúnya a rajzolása, és mellei sincsenek, de van, akit az nem érdekel ;Ð

Member

Quote from: blarkemellei sincsenek, de van, akit az nem érdekel ;Ð
:tezsvir:

Lythis

Quote from: blarkejaja. Yoruichi és Soi Fong a top3ban van, a harmadik pedig Rukia. mondjuk egynémely részben nagyon csúnya a rajzolása, és mellei sincsenek, de van, akit az nem érdekel ;Ð
itt lett megeresztve Darkstar részérõl egy "akkor én félek Rukia melleitõl" beszólás szilveszterkor :D:D
(háttérinfó: kecsap desktopján egy Rukia wall díszelgett egy "you fear what you cannot see" felirattal..)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythisitt lett megeresztve Darkstar részérõl egy "akkor én félek Rukia melleitõl" beszólás szilveszterkor :D:D
(háttérinfó: kecsap desktopján egy Rukia wall díszelgett egy "you fear what you cannot see" felirattal..)
azaz :D:D ja igen, kell linkelnem képeket "Pipiru piru piru pipiru pi ^^" témában, de az a helyzet, hogy nem fogok, ha egyszer ott vannak az aláírásomban ^^ meg a neten nincsen art belõle :mad: szóval inkább itt van õ. kawaiiiiii ^^

Member

Hangulattörés: Kezdetleges arcgrafika... (Felcsúszott száj és túlságosan oldalratett orr, élettelen szem)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHangulattörés: Kezdetleges arcgrafika... (Felcsúszott száj és túlságosan oldalratett orr, élettelen szem)
a száj jó helyen van, az orr tényleg el van csúszva. az meg, hogy ilyen a szeme, a te imádott Yakumódhoz teszi hasonlatossá imo :D annak a csajnak is ugyanilyen kiütött fejei vannak :)

Lythis

Quote from: MemberHangulattörés: Kezdetleges arcgrafika... (Felcsúszott száj és túlságosan oldalratett orr, élettelen szem)
Member qssol, blarke-nak van igaza, az a kép kawaii!!!:D:D (az orrát meg max átphotoshoppolod...:D)

Yakumo

Quote from: Kurosaki IchigoInoue Orihime
Matsumoto
Ez elsõ igenis jó és aranyos:D
A második az eeeeeeeeeeeeehhh:D Azs nyem teccik:D

blarke legutolsó képe kawaii igenis is! (hangulattörés hatástalan, pre-emptyvelve:D) :D

Member

Nana pédáján, ha az emberrel sokáig hitegetnek vmit, ami abnormális, elhiszi, hogy az amit lát, az a valóság. Ilyen pl. az animés felcsúsztatott száj, melynek funkciója mind a mai napig érthetetlen számomra. Legdrasztikusabb elõfordulási helyei: Dragon Ball és Slayers.
A szemével annyi vala a gondom, hogy az egész egyszínû és a fények sem igazán eltaláltak és ez olyan lélektelenné teszi... Inkább légyen happiness, hogy nem kötöttem bele a hátul található hajköteg miatti futtball-labba fejalakba. :hehe:

Squito

Quote from: LythisEgyébként meg ha már Bleach, akkor sztem Shihouin Yourichi és Soi Fong az abszolút befutók...
És Tatsuke? Szerintem inkább Yoruichi és Tatsuke! (és az a Bound/Bounto csaj se rossz :) )