Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Nem hinném.. még nem szenvedtek eleget a mangával, de a vége lenne akkor se lenne gáz.. legalább az anime fullre vihetné a manga történetét.

NLZ

Jah, meg aztán az anime után is van élet.
Vagy jön egy 8 éves timeskip: Takagi magányosan csövel. :D
[reserved]

LuckyDingo

Óóóó nagyon nincs még ennek vége :D
Most jön a nagy féltékenykedés szerintem. [spoiler]Röhögnék, ha Mashiro lenne ezek után az új gyerek asszisztense, miután Takagi "hiányában" megbukik a PCP :D[/spoiler]
MIHO meg talán összeházasodik Mashiroval... 20 éven belül..XD

SaiyaGin

103: jött az "óriási" meglepetés:
[spoiler]Mashiro is el akar kezdeni egy második mangát.[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2010-10-04, 19:10:34
103: jött az "óriási" meglepetés:
[spoiler]Mashiro is el akar kezdeni egy második mangát.[/spoiler]
Igazából, amikor említették, hogy kevés a rajzoló, akkor lejött a dolog. Nem hülyeség, fejlődhet vele elég sokat.

SaiyaGin

Haladunk, haladunk, a középiskolából ellógó és az egyetemet otthagyó mangakák után most már van egy
[spoiler]hajléktalan[/spoiler] mangaka is.   ^^

chilip

új chapi kinn, most már nem hajléktalan :D

LuckyDingo

A végén Takagi hogy megmondta már a banyának... az meg mekkora lol... hogy Mashiro eddig nem így rajzolt XDD

LuckyDingo

Annyira érzem, hogy Mashirot beosztják Akina mellé artistnak.. XDDD

NLZ

Azt hittem már az lesz az ötlete, hogy mivel egyedül a mangakázáshoz ért, ezér csinál egy mangák manga rajzoló srácokról. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2010-10-30, 14:29:01
Azt hittem már az lesz az ötlete, hogy mivel egyedül a mangakázáshoz ért, ezér csinál egy mangák manga rajzoló srácokról. :D

Ez nekem is az eszembe jutott.  :lol:

LuckyDingo

Ok.. még nem olvastam a fejezetet, de az elején néztem egy nagyot. :D
[spoiler][/spoiler]

kada

Quote from: LuckyDingo on 2010-11-18, 19:18:29
Ok.. még nem olvastam a fejezetet, de az elején néztem egy nagyot. :D
[spoiler][/spoiler]
Érdekes lett a besorolás, Yoshida+Hiramaru páros hülyeségei egész szépen hoztak pontokat a konyhára nekik (Hattorihoz képest pl :frown:).
A fejezetről meg inkább csak a következő ismeretében nyilatkoznék.  :P
Na jó, talán annyi hogy Mihosi több szerepet kapott mint általában, és nem volt rossz.

SaiyaGin

5-600 dollárt kell költeni Peace kajájára havonta? WTF? :eek: Mit ad neki Shiratori, kaviárt?

chilip

GODLY chapter is GODLY

I cryed manly tears and ....
[spoiler][/spoiler]

hihetetlen mennyire élveztem ezt a chaptert :D

Bishop

nem akarok noobnak tűnni de ti hol olvassátok? én már mióta azt a lehetőséget kapták hogy mangájukból anime lehet nem is láttam :frown:

NLZ

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=34771
Nem viccből csináltam a mangaupdates listámat, használom is. :3x3:
[reserved]

Bishop

na jah ez az oldal ahol sose tudtam hogy kell mangat olvasni vagy leszedni ^^"

chilip

NLZ

Quote from: Bishop on 2010-12-18, 00:17:04
na jah ez az oldal ahol sose tudtam hogy kell mangat olvasni vagy leszedni ^^"
:facepalm:
Mivel itt csak az infó van, hogy melyik scant ki és mikor készítette. Szal pl itt:
Latest Release(s) -> c.114 by I Eat Manga (0d ago) -> Website   Click Here -> ??? -> Profit
Van, hogy csak úgy lehet leszedni, hogy regelsz a fórumukra, vagy pedig csak IRCről lehet leszedni. De hamar megy rutinból, és élvezheted a 0 day rilízeket. :)

chilip: protip, hogy ha az épp olvasottakat veszed fel, akkor ne szórakott a fejezetbeállítás kattintgatásával, azt lehet beírni számmal az összesített listában, a függőlegesen írt EDIT-re kattintva. Sajna erre én már csak akkor jöttem rá, miután végeztem a listámmal. :)
[reserved]

Bishop

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2010-12-18, 00:05:28
GODLY chapter is GODLY

I cryed manly tears and ....
[spoiler][/spoiler]

hihetetlen mennyire élveztem ezt a chaptert :D

:tezsvir:
Az utóbbi idők legjobb fejezete.

LuckyDingo

Nah shit.. becsődölt a sleepyfans csapat... asszem csak ők tolták a Bakumant, szóval most nem tudom, hogy hogyan lesz meg a heti fejezet.. de az az érzésem, hogy rawban...

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-01-22, 10:00:01
Nah shit.. becsődölt a sleepyfans csapat... asszem csak ők tolták a Bakumant, szóval most nem tudom, hogy hogyan lesz meg a heti fejezet.. de az az érzésem, hogy rawban...

Khm
http://www.mangareader.net/bakuman/115/20

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-01-22, 10:06:03
Quote from: LuckyDingo on 2011-01-22, 10:00:01

Khm
http://www.mangareader.net/bakuman/115/20
Oh...
XDD thx :D A Fene egye meg.. már leszedtem a 117-es rawot distroról... De akkor nincs semmi veszve.. akkor nem is siratom a sleepy fanst XD

LuckyDingo

Csessze meg 118-as fejezet... ez az új gyerek nagyon durva O.o [spoiler]Mondjuk nem értek egyet vele, mert megszívhatja azzal, ha a rajongók írják helyette a mangát. Megint kíváncsi lettem, hogy mi lesz ebből.[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-01-30, 02:46:17
Csessze meg 118-as fejezet... ez az új gyerek nagyon durva O.o [spoiler]Mondjuk nem értek egyet vele, mert megszívhatja azzal, ha a rajongók írják helyette a mangát. Megint kíváncsi lettem, hogy mi lesz ebből.[/spoiler]

[spoiler]Azzal is pofára eshet, hogy Ashirogi-sensei előtt megmutatta a valódi énjét.[/spoiler]

Bishop

Hát én remélem hogy csak ideiglenes karakterről van szó. Majd jól besül de Takagiék tanulnak belőle kicsit hogy hogy csináljanak még jobb mangat persze csalás nélkül.

NLZ

Jaj, már megint egy Just As Planned manga?
[reserved]

LuckyDingo

Na megvan a manga egyik "boss" szerpelője :D