Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

Bishop

Sztem megérdemli a topicot hétről hétre jobb chapterek jönnek ki és egyszerűen EPIC  :whoah:

Legutóbbi rész is  :lol: Shujin for President  :Kiraly: Iwaset kicsit sajnáltam, a végén látszott hogy vannak érzései. Sztem még majd fog küzdeni Shujinért csak át kell mennie egy character developmenten.  Miyoshi meg  :lol: Tökéletesen illik Shujinhez  :D

edit: topic nyitónak elég gyenge volt, na mostmár mind1

LuckyDingo

Én örülök, hogy megnyílt a topic :D Remek kis manga és az is marad ha jól érzem :)

Bishop

Új rész nem volt annyira érdekes. Volt pár jó jelenet azért  :D Remélem nem ezzel az agy árulós mangaval fognak befutni, nekem nem tetszik ::) a "Two Earth" jobban tetszett.

LuckyDingo

Azért kicsit durva volt: Hozzatok be mainstream hőst.. aztán: Unaaaallmaaas!!! XDD Azon a fejen röhogtem :D

Bishop

Hattorit jó "arc"  :D nem hiába kiköpött Ryuk   :lol:

LuckyDingo

Ohhó :D Egy kis románc a 14-es fejezetben :D remélem most már beindulnak és jön a nagy összecsapás : ))))

Bishop

Azért örültem volna ha összejön a randi, de az hogy 1 órán át háttal vannak egymásnak  :zomg: :lol:

Miyoshi egyre szimpibb :D

Bishop

Double Post  :lazza:

Ez is beteg volt  :lol: Azuki levelei "lol", Shujin  :whoah: Nem tudok hibát találni, már alig várom hogy ez animebe is legyen  :jee: :hopp:

LuckyDingo

Animére még lehet várni 90-120 fejezetet :D Engem az érdekel, hogy a géniusz gyerek mit szól majd hozzá, hogy van vetélytársa :D

Bishop

Nekem nem jön be ez a géniusz srác, de majd elválik ::)

Nihilus

Szerintem legyőzik, szérializálva lesz a "Money and Intelligence", de aztán a gényiusz leállítatja, mert utálni fogja, amiért legyőzte az Akamaruban. :hehe: (Emlékeztek az ő feltételeire gondolom.)

LuckyDingo

Quote from: Nihilus on 2008-11-22, 12:23:20
Szerintem legyőzik, szérializálva lesz a "Money and Intelligence", de aztán a gényiusz leállítatja, mert utálni fogja, amiért legyőzte az Akamaruban. :hehe: (Emlékeztek az ő feltételeire gondolom.)
Lehet így lesz :D Bár leállíthatná a Bleachet is XD

Bishop

Szerintem még ezzel nem kerülnek a top-ra gyorsan lezárna sok szállat. És a mangajuk Akamaruba még lehet jó de shounenbe annyira nem sztem. Mangat ne állítja le csak az animet  :D

LuckyDingo

OMG XD Az editorok kiakadtak... senki se azt csinálja, amit kellene XDDDDD A fejezet kulcsmondata: "What do you think you're doing?!!" 
Niizumát egyre jobban utálom.. olyan pofákat rajzolnak neki, hogy ezt a karaktert nem lehet nem utálni :D Mashiroék új hőse meg elég gay lett.. de tényleg mainstream kinézet XD

Az külön lol volt, hogy Bleach, Naruto Dragon ball mangák hevertek mindenhol :D

LuckyDingo

ÁÁÁÁ végre találkoztak :D És Niizuma a főhőseink fanja.. hálol XDDDD

Bishop

Mashiro meg Shujin milyen fejett vágtak már  :lol: De azért ne mondja már nekem senki hogy 27 kb a3-as méretü lapot telerajzol 30 perc alatt  ::)

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-12-13, 12:38:31
Mashiro meg Shujin milyen fejett vágtak már  :lol: De azért ne mondja már nekem senki hogy 27 kb a3-as méretü lapot telerajzol 30 perc alatt  ::)
Szuperzseni a gyerek nah... Kell valami mérce Mashiroéknak XD

LuckyDingo

Ajjaj kezdődik a széthúzás.. Mashiro detektív mangája győz, vagy a Mystery manga? :D Valahogy csak együtt kéne maradniuk :S HA már így indult :/

chilip

sztem a 2 keveréke lesz :D azzal fognak befutni

Bishop

Jaj ne csak Detective Conant ne  :falba: Remélem valami DN féle lesz

chilip

sztem a Death Note lesz :D sztárolja magát az író :D

Bishop

Az nem lehet mert már elöző chapterekben voltak DN mangak

Nihilus

Az elején, a füzettel is volt egy Death Note poén. :smile:

LuckyDingo

Az tuti nem lesz, hiszen a jelenben játszódik és ugye Naruto To-love-ru Bleach DN is volt. :D De valami Mystery Detective-es lehet még XD Az igaz, de azért még lesz itt addig bonyodalom, még le is ütik egymást simán :D

Bishop

Kifejezetten jó chapter volt, nagyon jól meg lett oldva a drámai hangulat. Már már kezdtem sajnálni őket :bruhuhu: Go Hattori Go! :angyali:

LuckyDingo

A végén megint összejönnek :D És ez a Mystery detektív manga lesz a befutó :D

NLZ

Elolvastam 26ig és nem bántam meg, bejövős cucc. ^^
[reserved]

LuckyDingo

Áááá hova húzzák már a döntééést :D nem bííírom XD

NLZ

Izgi, most tényleg nem egyértelmű, hogy sikerül-e, vagy sem. :)  Lehet az lett a döntés, hogy csinálják újra.
[reserved]

Bishop

Ha már Yes kategóriába van nem hiszem hogy újra csináltatják, de lehet one shotként fogják kiadni.