Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Kész... XD Love Comedy lesz a Bakumanból... Aoki viszont sokkal bejövősebb lett, mint volt :) Szerintem jobban illik Shujinhoz, mint Miyoshi :)

chilip

HAHAHAHAHAHA hogy vezetik az orránál fogva  :lul:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-11-27, 12:53:57
HAHAHAHAHAHA hogy vezetik az orránál fogva  :lul:
Ő már csak ilyen marad XDDD
Mashiro meg shitben van.. mondjuk nem értem miért kéne beárulnia Takagit.. Miho most kicsit igazságtalan volt vele.

Bishop

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-11-27, 15:48:00
http://www.onemanga.com/Bakuman/64/05/ középső panel  :lol:
Jah éppen azon gondolkoztam remek avatar lehetne belőle  :angyali:

chilip

hát nakai jól megkapta...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-12-03, 16:13:43
hát nakai jól megkapta...
Nem érdemelte meg? Elég tapló volt :) Aoki meg összejöhetne már Takagival.. XD Jobban kedvelem, mint Miyoshit.. (most nézem, hogy néhány hozzászólással-héttel ezelőtt ugyanezt írtam... szóval.. ajánlom, hogy összejöjjenek :D)

Bishop

Igazából én bírtam Miyoshit de mostanába alig csinál valamit max akkor látjuk mikor takarít, Aoki meg egy prüd beképzelt nő, csak ép most kedvesnek van bemutatva. Nakai meg azért csinálta szerintem hogy Aoki mondja ki hogy nem kell neki, és akkor lehet az asszisztens csajjal, és Aoki megérdemelte, mert megint azt hitte hogy kinyitja a két szép szemét és Nakai ugrani fog.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-12-03, 17:56:06
Igazából én bírtam Miyoshit de mostanába alig csinál valamit max akkor látjuk mikor takarít, Aoki meg egy prüd beképzelt nő, csak ép most kedvesnek van bemutatva. Nakai meg azért csinálta szerintem hogy Aoki mondja ki hogy nem kell neki, és akkor lehet az asszisztens csajjal, és Aoki megérdemelte, mert megint azt hitte hogy kinyitja a két szép szemét és Nakai ugrani fog.
Én nem így látom.
Aoki most nem volt beképzelt, se nagyképű, csak megkérte volna Nakait, hogy dolgozna-e vele. Ezt Nakai köcsög módon kihasználta és bunkóskodott egyet. Úgy egyszerű volt neki, hogy nincs vesztenivalója, mert az asszisztenscsaj várja amoda. Egyébként is attól még hogy anno Aoki csúnyán viselkedett vele, neki még nem kellene. Ezzel is mutathatná hogy nem mindenki olyan, mint anno Aoki.

Egyébként azóta tetszik Aoki, mióta Takagival konzultál. Visszanyerte a bizalmát az emberekben ahogy mondta is a fejezetben. Tehát valószínű, hogy igazából ilyen, csak mikor megismertük, akkor már olyan szinten volt, hogy senkiben sem bízott és a nagyképűség maszkját vette fel. Ez meg nem az ő hibája szerintem.

Bishop

Ez is hamar meg lett oldva :D Igazából nehéz elhinni hogy Aoki most hirtelen átvált a kispadra szurkolni. De örülök hogy Miyoshival kibékültek, jobban illik Takagihoz, Takagi bunkó stilusát biztos nem viselné el más :D De a házasság kicsit eröltett, Takagi nem az a fajta aki hisz az ilyenekbe ::)
Mindent összevéve epic rész volt számomra, és az a manga se fog könnyen befutni, ha a kocka mangaka beindul  :D

LuckyDingo

Valahogy nekem ez a Takagi marriage picit out of place. Tipikusan olyan, mintha azt mondaná.. ha békíthetetlen a barátnőd.... Kérd meg a kezét!!! O.O
Érdekes, hogy itt mindenki csak házasodik :D Amúgy én sajnálom, hogy Aoki nem jött össze Takagival :( Helyette átváltozott cheerleaderré és megint változott egyet a karaktere. Átment őszinte, barátkozni akaró kislányba. /KnT Sadako feeling.. XD/ Nah mindegy. Erre a hikikomori csákóra kíváncsi vagyok már.. :D Két dolog lehet benne durva: valami szélsőséges kinézete és viselkedése lesz /bár ezutóbbi szinte minden eddig megismert mangakára igaz/ vagy nagyon fiatal, vagy nagyon fatass.

NLZ

Tuti az lesz a pláne benne, hogy valami teljesen olyan karakter lesz, akire nem számítanánk.
[reserved]

LuckyDingo

Új chapterben ez a legpoénabb XD
http://www.onemanga.com/Bakuman/68/13/
Amúgy meg kavarodik rendesen a trutyi.. a végén a dupla HUH? ... jó karácsonyi ajándék ez is  XD

LuckyDingo

De jó végre kiszáll a buliból Nakai. :D De az elég gáz most, hogy a Tanto nem jutott be.. jöhetne már az a manga, amivel híresek lesznek >_<

LuckyDingo

Hattori Niizuma Eiji jelenetek a 70. fejezetben nagyon jók voltak XDDD Amúgy cool triple post :D

Bishop

LuckyDingo

Az új chapter enyhén poénosra sikerült :D

chilip

végre dobják tanto-t

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-03-05, 11:58:10
végre dobják tanto-t
Ne siesd el...
..de valszeg az lesz a végén, hogy visszatérnek a darkos storymangához... ez a gag manga nem állt hozzájuk közel.. Miurát meg lecserélhetnék már XD

Az viszont gáz, hogy zsinórban 2 manga nem jön össze... én a raw alapján még azt hittem, hogy Mashiro a manga rajzolást akarja befejezni XD Legalább olyan súllyal ordít a végén a telefonba. :) Miho meg megsüketül.. XD

LuckyDingo

ÓÓÓemmgééé.. Hattori végre megmondta a tutit.. :D Tetszett Miho meg Mashiro cseveje is :D

LuckyDingo

Heh :D Erre a lépésre korábban vártam, mikor Miurával nem voltak megelégedve. De így is lol lehet, ha kilépnek a Jumptól. Alapból hülyeség volt úgy a gag mangába belefogni, hogy Takagi agya nem ontotta a gageket..

NLZ

Nem hinném, hogy kilépnek, hülyén venné ki magát, ha ezt lehetne olvasni a WSJ-ban. :)
[reserved]

LuckyDingo

Kilépnek.. máshol sikeresek lesznek és majd sírnak WSJnél, hogy menjenek vissza xD

chilip

http://www.onemanga.com/Bakuman/80/10/

[spoiler][/spoiler]

ed.: na kíváncsi vagyok mi lesz ebből :D

LuckyDingo

Én a hikikomori gyereken jobbat röhögtem.. XD Mint valami szörny..  XD

SaiyaGin

Nemrég kezdtem el ezt a mangát, most értelek be titeket. Eléggé tetszik, információdús, vicces, fordulatos, ami nem tetszik benne, az az, hogy érzésem szerint időnként a mangakák nagyon erőltetetten próbálják meg lenyomni a torkomon a véleményüket (de szerencsére ezt csak a manga elején csinálták).
A kedvenc szereplőim Fukuda meg Niizuma, de Nakai-on kívül most éppen nincs senki, aki nagyon unszimpatikus lenne.
Az eheti fejezetben ez volt a kedvenc jelenetem:
http://www.onemanga.com/Bakuman/80/13/
Shujin vigyora az oldal közepén lévő panelban... :D

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2010-04-05, 10:30:56
Az eheti fejezetben ez volt a kedvenc jelenetem:
http://www.onemanga.com/Bakuman/80/13/
Shujin vigyora az oldal közepén lévő panelban... :D
XD Igen ez a perverz beszólás, meg Kaya-chan feje hozzá lol volt :D

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2010-04-05, 12:40:52
XD Igen ez a perverz beszólás, meg Kaya-chan feje hozzá lol volt :D

Amúgy azt jól láttam, hogy most már Saiko is Kaya-channak hívja Takaginé asszonyságot, amíg a saját barátnőjét még mindig Azukinak? :D

SaiyaGin

A 83. fejezet is jó volt.
[spoiler]A végén Takagi ihletet kapott. :)[/spoiler]
A taxis dumák jók voltak. :lul:

Bishop

Meg az Iwase-s rész is jó volt ott én is felnevettem  :lol: