Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Ez az öreg emlékeztet valami anime/mangaszereplőre, de az már nem jut eszembe, hogy kire.

LuckyDingo

A fiatal gyerek nem nem az az idegbeteg, akit nemrég lenyomtak? A nevére már nem emlékszem.

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-07-23, 12:38:55
A fiatal gyerek nem nem az az idegbeteg, akit nemrég lenyomtak? A nevére már nem emlékszem.

Nanaminére gondolsz.
Szerintem is fennáll a lehetőség, hogy ő az, bár én egy új szereplőnek jobban örülnék.

SaiyaGin

A bugyikról való beszélgetés valahogy nem a téma, ami a Bakumanba illik.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-07-30, 16:42:32
A bugyikról való beszélgetés valahogy nem a téma, ami a Bakumanba illik.

Áh most belefér. Miyoshi arcain röhögtem. Viszont ez a fordulat most nem jön be, hogy visszatérnek az eddig noob mangakák rohadt jó ötletekkel. Érthető a szerkesztők lelkesedése, de kicsit olyan, mintha elárulnák a fiatal mangakákat. :S

NLZ

da plot ticken'! Ám azért nem gyanús ez senkinek se?
[reserved]

Bishop

Előző chapterben 2szer lett megemlítve Nanamine, szóval én még gyanakszom rá azért.

LuckyDingo

Hurrá! -_- [spoiler]Télleg ő az... mikor már azt hinnéd, hogy végre letudták a köcsögöt, visszajön.[/spoiler]

kada

NLZ

No de ettől hogy lesz ez az iskolázatlan hülyegyerek a legjobb mangaka?
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2011-08-07, 12:07:15
No de ettől hogy lesz ez az iskolázatlan hülyegyerek a legjobb mangaka?
Már nem arra megy a játék. Egyszerűen még mindig megragadt az előző ötleténél. Sok emberötletéből most már egy fokkal okosabban kreálják a "JÓ" mangákat és ezzel tönkre akarják tenni azokat, akik eddig egyedül nyomták a bizniszt. Ez már csak revenge.

SaiyaGin

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem az utóbbi hónapok fejezetei nem voltak valami érdekesek, egyre inkább azt érzem, hogy csak az időhúzásra játszik az író, a sztori meg egyáltalán nem halad. Nanamine visszatérését is elég ötlettelennek tartom. Vélemények?

kada

Niizuma megmondta a tutit, Recycling Is Good.
Tessék elhinni neki, ezért jött vissza a disznó, meg most a chessmaster.
:falba:
:gyagya:

Niizuma hamar észrevette, kérdés milyen hamar hisznek neki, és mi lesz a botrányból?

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-08-07, 21:27:50
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem az utóbbi hónapok fejezetei nem voltak valami érdekesek, egyre inkább azt érzem, hogy csak az időhúzásra játszik az író, a sztori meg egyáltalán nem halad. Nanamine visszatérését is elég ötlettelennek tartom. Vélemények?

Rövid véleményem: +1

Bishop

Igazából, annyira nem tűnik erőltetettnek ha azt nézzük hogy mit próbál Ashirogi Muto létrehozni már egy ideje. Egy olyan nem battle mangat ami battle manga elemeket tartalmaz. És ahogy ők úgy maga a Bakuman is efelé tart. Ettől függetlenül Nanamineből már most elegem van akkor se bírtam és most se. A kivételezés meg egyre ocsmányabb. Szóval jah, mondhatjuk hogy rosszabb mióta Nanamine megjelent. Viszont Ashirogi már minden hibát elkövetett ami kis konfliktus forráshoz vezethetett. PCP sikeres, és csak úgy nem fejezhetik be.  Engem jelenleg jobban idegesít hogy bármit mond Niizuma az úgy van és pont, néha már kicsit idegesítő.

LuckyDingo

Ok, szóljon rám valaki, ha Nanamine eltűnik a sorozatból.. valahogy nem jön be most, hogy ő a "főgonosz".

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-08-21, 15:01:16
Ok, szóljon rám valaki, ha Nanamine eltűnik a sorozatból.. valahogy nem jön be most, hogy ő a "főgonosz".

Ok, majd igyekszem nem elfelejteni.

kada

Quote from: SaiyaGin on 2011-08-21, 15:46:28
Quote from: LuckyDingo on 2011-08-21, 15:01:16

Ok, majd igyekszem nem elfelejteni.
Új rész[spoiler]a végén Nanamine még gonoszabb mint eddig valaha![/spoiler] All according to keikaku.

Ami viszont tetszett: a rendezős példára nem volt visszabeszéd.

Ahogy Bishop is mondta, Bakuman pont az amit a főhősök alkotni akarnak, ha klisés lesz akkor majd lemegy ez a gonosz is a barátság erejével miután az egész terve dugába dől stbstb...
Ha tényleg ilyen klisés lesz, akkor remélem nem egy következő hasonló felállás jön utánna...   ^^"

kada

Double Post!

Mashiro gains item : ballz.
Mashiro has leveled up! Level 1 GAR.
Mashiro steals waifu

Valahogy ez az arc mintha nem akarna még befejeződni.
[spoiler=tippelgetés]Valamennyire kárpótolná az egészet ha a most eldobott kihasznált fickó megverné Nanamit, aztán Ashogiriéket is, és így jutnának új sorozathoz idővel.[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: kada on 2011-09-12, 23:51:55
Mashiro gains item : ballz.
Mashiro has leveled up! Level 1 GAR.
Mashiro steals waifu

Ja, a fejezet vége nem volt rossz.

LuckyDingo

Hahaaa megint bealázták Nanaminét. :D Most már igazán feladhatná.

kada

És milyen pörgős rész volt!
Mondjuk én a "még nálam is rövidebb SMS-t írt!" résznél estem majdnem le a székről(volt némi relevanciája), de volt itt más is.
Tempót váltottak, vagy csak úgy éreztem?

chilip

hát... [spoiler]Nanamine KIBASZOTT GYORSAN LEÉGETT :D már vége is :D

10 chapteren keresztül: "ez a rendszer ezért meg azért jó, hú de kibaszok veletek ASIROGÍ MÚTÓÓÓ"
most fél chapter meg előző vége: "lol no faggot, doesnt work that way"  :lul:[/spoiler]

LuckyDingo

Viszont Eiji most Kicseszett Ashirogi-senseiel. Ugyanazt akarja ő is csinálni.. :(

kada

Váratlan fordulat? Nem túlzottan. De szerintem ashogirinek jobban fekszik.

kada

Doublepost power activated.

Ez a történetszál sokkal jobb mint az előző.
És micsoda arcok meg pózolások voltak  :lazza:

LuckyDingo

Melóhelyen olvastam az új chaptert.. Vissza kellett fognom magam, hogy nem ordítsak el egy FUKYEAH!!-t :D

Zelda

Én ezzel kezdtem a reggelem...
Most végre először nem Eiji diktálja a tempót! Ez tetszik :D

kada

Azért Eiji is benne van rendesen, még ha nem annyira direkte  ::)
De sebaj!
Az ifjúság a vetélkedéstől lesz szenvedélyesebb!
>>újabb bizonyíték hogy öregen születtem
Anime és Azuki esély? :angyali:

A másik újság se járt rosszul, mert egy bejáratott sorozat ment át, és a szűlői rosszallás plot/akadály se jön remélhetőleg újra elő.

kada

*activates get out of doublepost-jail-free card*

155:
[spoiler]HATTORI DOUBLE ATTAKKUUU!  :D
A sorozatkereskedést egész hangulatosan tervezik.
Niizuma csak engem emlékeztetett egy sorozatgyilkosra azon a képen aki a legutolsó áldozata kibelezése közben/után beszélget?  :angyali:
Yoshida +1 miniont irányít mint valami marionett bábot... Biztos hogy nem ő a rejtett főgonosz?  ::)

Nagyfater meg még mindíg hatalmas, de a jegyzetet kissé fölösnek éreztem. Mintha egy emlékeztető lenne a feledékeny olvasónak hogy itt biza élet-halál harc folyik.[/spoiler]
Lehet hogy csak nekem volt a rész vége kissé lapos, az eleje viszont nagyon tetszett.