Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: kada on 2012-02-20, 18:01:21
A nagy Fukuda színre lép.
[spoiler]

[/spoiler]

És aknára?

Ez az arc!!  :lul:

SaiyaGin

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2012-02-25, 20:23:21
Kijött a 168!  :jee:
Nem lesz ennek jó vége, főleg, ha szimulálni szeretnék a real life otakukat. :D Azoknak édes Mindegy, hogy Azukyun mit mond.. ezek után már whore lesz a legszebb, amit róla mondanak.. XD

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-02-25, 21:08:50
Quote from: SaiyaGin on 2012-02-25, 20:23:21
Kijött a 168!  :jee:
Nem lesz ennek jó vége, főleg, ha szimulálni szeretnék a real life otakukat. :D Azoknak édes Mindegy, hogy Azukyun mit mond.. ezek után már whore lesz a legszebb, amit róla mondanak.. XD

Najó, nem kezdek bele egy spoilertag-crusadebe ^^"

A kivitelezés jó.
Hogy innen hogyan kaparják össze a történetet?
Ami számomra értelmes lenne:
[spoiler]Ha most nem jön össze, nem kell fiatal csajszi szerepére pályáznia legközelebb, ezt a mangát ugye végesre tervezték egyébként is.[/spoiler]
De a power of love, friendship and plot is esélyes.
bááár...

LuckyDingo

Pff... where are the angry Otakus? Hát ez nagyon nagyon nem így lenne.. XDD

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2012-03-02, 15:30:05

+1 pont ez játszódott le a fejemben mikor olvastam :D

kada

Quote from: chilip on 2012-03-02, 15:42:27
Quote from: LuckyDingo on 2012-03-02, 15:30:05

+1 pont ez játszódott le a fejemben mikor olvastam :D
Már eddig is meglepett hogy mennyire ki merte mondani hogy "kedves rajongóim, szinte mind  :Eztneked: vagytok!".
Első telefonáló vicces volt, meg egyébként is van még angry Otaku, viszont a bulvársajtó ("sportújság") is szépen gerinctelenül van ábrázolva (mint a főnök is), amerre a nagyobb szenzáció és történet, arra meg.
"Sose látott igaz szerelem? Még jobban fogják venni mint a cukrot vagy az előző skandallumosat!"

Aztán hogy ki mennyire agymosható a média által és mennyire inkább a raaaage...

Nem volt unalmas se 101%ban valóságtól elrugaszkodott rész, úgyhogy üsse kő, talán elfogadom  ::)
De csalni ér azzal hogy a kezdeti pozitív visszacsatolás után magukhoz tér 2ch  :__devil:

SaiyaGin

Kijött a 170.
Az az érzésem, hogy lesz ebből még bonyodalom. + a rendező vigyora az utolsó oldal alján egy kicsit gyanúsnak tűnt.

kada

Quote from: SaiyaGin on 2012-03-10, 22:33:24
Kijött a 170.
Az az érzésem, hogy lesz ebből még bonyodalom. + a rendező vigyora az utolsó oldal alján egy kicsit gyanúsnak tűnt.

Haxxor?

kada

Quote from: SaiyaGin on 2012-03-11, 19:59:39
Quote from: kada on 2012-03-10, 23:31:59
Quote from: SaiyaGin on 2012-03-10, 22:33:24
Kijött a 170.
Haxxor?
:confused:
[spoiler]Feltételezed hogy simán csalni tud a szavazással és azt hozza ki nyertesnek akit csak akar?
Hogy valami marketingakcióba kezd és úgy?
Vagy egyéb módon ellehetetlenít egyeseket? Elvégre elég csak egy rossz pletykának felröppennie pont picivel elöbb...[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: kada on 2012-03-11, 21:07:12
[spoiler]Feltételezed hogy simán csalni tud a szavazással és azt hozza ki nyertesnek akit csak akar?
Hogy valami marketingakcióba kezd és úgy?
Vagy egyéb módon ellehetetlenít egyeseket? Elvégre elég csak egy rossz pletykának felröppennie pont picivel elöbb...[/spoiler]

Akár meg is történhet ezek közül valamelyik.
(Vagy csak én látok bele túl sokat egy jelentéktelen képkockába.)

SaiyaGin

171: ha mostanában ennyit mutatják az Azuki családot, akkor egyszer szerepelhetne már Miho apja is. (Vagy legalább megemlíthenék őt.)

kada

A pasi aki elhalászta Mashiro#0 elől Anyuzukit?
hmmm
[spoiler]Vagy otaku, és akkor miért nem volt jó a nagybácsi, vagy nem otakú, és akkor puskaporos hordó esély.
Egy reality-assualt at a time szerintem bőven elég szegény otakuknak  :angyali:[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: kada on 2012-03-18, 20:13:10
A pasi aki elhalászta Mashiro#0 elől Anyuzukit?
hmmm
[spoiler]Vagy otaku, és akkor miért nem volt jó a nagybácsi, vagy nem otakú, és akkor puskaporos hordó esély.
Egy reality-assualt at a time szerintem bőven elég szegény otakuknak  :angyali:[/spoiler]

Hmm, lehet, hogy igazad van. :D

kada

Na, az első felében a bonyodalomra fogadni mertem volna hogy így lesz, miközben olvastam.

Második félben lezárul a szavazás és közlik az eredményt (örülök hogy nem húzták).

LuckyDingo

Na [spoiler]jöhet az esküvő![/spoiler] :D (most lesz az a húzás, hogy valami okból mégsem mehet majd az anime.. XDD)

kada

Ha már trollkodás (remélem, ne légy jós):
200. résszel vége a sorozatnak, és valami nagyobb húzással jön elő a RL mangakapáros!

Zelda

Hát ezt már ne húzzák sehova, mert akkor biza nem olvasom tovább... Innen folytatni már bűn lenne, ha most vége, azt mondom, hogy érdemes volt elolvasni, mert nem unatkoztam rajta. Nagyon szeretem ezt a mangát, nem akarom, hogy elrontsák...

chilip

elméletileg 8 chapter van hátra, de még nem olvastam hivatalos megerősítést erről

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2012-03-30, 11:57:40
elméletileg 8 chapter van hátra, de még nem olvastam hivatalos megerősítést erről

:jee:

kada

Quote from: SaiyaGin on 2012-03-30, 13:25:05
Quote from: chilip on 2012-03-30, 11:57:40

:jee:
8 chapter
[spoiler]In és outban is?  :D

Fukuda úgy lett comic relief karakter hogy az átlaghoz képest egyáltalán nem szánalmas.  :cool:[/spoiler]

Zelda

Hát LoL! Nincs több mondanivalóm :)

SaiyaGin

[spoiler=174]Véget ért a Reversi.[/spoiler]

kada

Az időzítés talán egy picit meglep, a lényeg nem.
Jó kis rész volt.
Következőt!  :P

LuckyDingo

Erről csak nekem jut eszembe Jacko?
http://www.mangareader.net/bakuman/174/5

Amúgy jah, jó volt. Én is jobban szeretnék néha ilyen műveket olvasni, mint elhúzott szarokat. XD

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-04-07, 13:01:55
Erről csak nekem jut eszembe Jacko?
ÁÁÁ, tényleg. Tudtam hogy emlékeztet valamire a "megtérésem" elötti korszakból.

De nem csak arra.

kada

"Mom won't be mad if you don't..."
...
szerintem "Mom will be concerned if you do..."  :rotfl:

Fura rész.
Semmi baja, csak az egész hangulat furcsa.
Annyi minden volt itt már, valahogy szinte elképzelhetetlen számomra hogy ne jöjjön egy pofáraesés.  ^^"

SaiyaGin

Quote from: kada on 2012-04-14, 03:33:59
Annyi minden volt itt már, valahogy szinte elképzelhetetlen számomra hogy ne jöjjön egy pofáraesés.  ^^"

Ha nem csak néhány fejezet lenne hátra a mangából, akkor mindenképpen egyetértenék.

kada

Quote from: SaiyaGin on 2012-04-14, 12:37:35
Quote from: kada on 2012-04-14, 03:33:59

Ha nem csak néhány fejezet lenne hátra a mangából, akkor mindenképpen egyetértenék.
De ha meg minden perfekt összejön, csak ennyi rész kell a teljes bemutatásához...
Túl rózsaszín ez nekem, többet kéne szerepelni a mellékszereplőknek ahogy szívnak hogy tűrhető legyen.
De akkor meg méginkább vontatott lenne  ^^"