Main Menu

Chrome Shelled Regios

Started by chilip, 2009-02-21, 23:03:45

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-17, 20:31:14
A végén attól a jelenettől meg egyenesen hányingerem lett.. XD

télleg elég "out of order" volt de azért ennyire nem :D

sztem nagyon jó kis rész volt, főleg Leerin akciója Ninaval :D kezd hasonlítani a királynőre :D

Xzone

chilip

LuckyDingo

Hát ez a 20as egy unalmas rész volt :S

chilip

felvezették, majd kövibe jön a duel és az inter-city match.

KeLa

Felli nagyon aranyos tud lenni, de amikor így viselkedik akkor legszívesebben jól összeverném xD
Legalább ebben a részben volt Shante is... neki most jobban örültem xD

Makos

Nah ez a rész direkt ilyen idegölő volt :D
De legalább végre sikerült meglesni. Ezzel csak annyi a baj hogy most rögtön nem nézhetem meg a következőt xD

KeLa

Tartok attól h ha nem lesz új évad, akkor egy nagyon összecsapott befejezést fogunk kapni... legalábbis jelenleg nagyon így látom :/

LuckyDingo

ep 21 LQ by Ayako

szerk.: Elmenős volt :) [spoiler]a végén ledöbbentem.. hogy a fenébe jutott oda Leerin olyan gyorsan, mikor Nina futva ért oda és köbö ugyanakkor indultak? :D[/spoiler]

Alkyra

Az ilyen anime-knél csak azt utálom, hogy nincs tiszta ending. Őszintén megmondom akkor fog a legjobban meglepni, ha a vége rendesen le lesz zárva.
No mindegy...Pedig én kifejezetten örültem volna egy Felli endingnek, de mint mindig ez csak sajnos az álmaimban marad meg. :ejj:

chilip

ep 22. egész jó volt :)

ogre

alapvetően jó volt, a legvége meg erősen wtf :D

LuckyDingo

Nekem nem tetszett :D
Savaris meg kezd utálatos lenni :S Nagyra van magával cseppet.. ha minden Heaven Blades vagy milyen emberke ilyen, akkor még jó hogy Fonfon elszabadult onnan :D

A Végén Nina meg télleg elég Wattafakkos volt.. mi köze lehetett a nagy döghöz, amit kettélőttek?

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-06-08, 11:20:18
Nekem nem tetszett :D
Savaris meg kezd utálatos lenni :S Nagyra van magával cseppet.. ha minden Heaven Blades vagy milyen emberke ilyen, akkor még jó hogy Fonfon elszabadult onnan :D
Ember, eddig mit néztél ha csak most kezded utálni? Amint megláttam a retkes bishi pofáját, tudtam h ő lesz az aktuális seggfej. :D

A Végén Nina meg télleg elég Wattafakkos volt.. mi köze lehetett a nagy döghöz, amit kettélőttek?
[spoiler]
Én onnantól h a királynő elküldte testőrnek Savarist, annak ellenére h valamivel korábban 2 perccel a parancsa után már otthagyta megdögleni Leerint, aztán meg szinte bejelentette neki h trónfosztani akar, feladtam h megértsem a sztorit.  :D[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

ogre

ha így halad a sorozat, kiderül, hogy a filth monsterek jófiúk, vagy Nina lesz a főellenség :)

Zen

Not my Nina! :zomg:
Felli inkább, az megérdemli a térdrugdosós hétszentségit.
Btw, elég gáz ahogy ...mi a neve..Meesha?Mayshen...eltűnt a sztoriból amióta Leerin megjött, Leyfon meg úgy váltogat köztük, mintha csak az előtte álló létezne. :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-06-08, 11:50:32
Not my Nina! :zomg:
Felli inkább, az megérdemli a térdrugdosós hétszentségit.
Btw, elég gáz ahogy ...mi a neve..Meesha?Mayshen...eltűnt a sztoriból amióta Leerin megjött, Leyfon meg úgy váltogat köztük, mintha csak az előtte álló létezne. :D
Fonfon mindenkit szeret :D De Leerinre csak úgy tekint mint a testvérére, Mayshenre, mint a házvezetőnőre, Fellire, mint SENPAI-ra és Ninára, mint egy olyan inkompetens kapitányra, akinek mindig segíteni kell. Szerintem Nináért van oda XD Taichou-komplexusos XD

KeLa

[spoiler]A következő részben végre a többi HB-t is láthatjuk harcolni... már kezdtem azt hinni h az OP-nak semmi értelme nem lesz :D[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-06-08, 12:30:06
[spoiler]A következő részben végre a többi HB-t is láthatjuk harcolni... már kezdtem azt hinni h az OP-nak semmi értelme nem lesz :D[/spoiler]
Engem a boszi érdekel a legjobban XD A Többit tőlem felszabdalhatják XD
Jah még valami :D Ez a Saya kezd már idegesítő lenni... mit keres Leerin szemében?  :gyagya: Hogy került oda? És miért nem operálják már ki?

Zen

QuoteLegend of Regios

The Legend of Regios side story takes place in the same world, but during a time of the past. All of the characters speak in English with a Japanese accent, probably as a result of being voiced over by Japanese seiyu.
[spoiler] :falba: :falba: Hogy :falba: :falba: a :falba: :falba: 70 lábú :falba: :falba: büdöstalpú :falba: :falba: marsi pillangó :falba: :falba: esne rá :falba: :falba::falba: :falba: segghülye :falba: :falba: kamutudományos :falba: :falba: idióta :falba: :falba: fejedre :falba: :falba: te wikibuzi :falba: :falba: baromarc :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba: :falba:[/spoiler]
&fmt=1

KeLa

Sztem nagy poén ahogy erőlködnek az angol szavakkal, még az Ayako is elismerte h 1x-2x elég nehezen jöttek h mit mondtak xD

Zen

Jó de könyörgöm, valószínűleg azért van japán akcentusuk, mert japánok? Nem bmeg, ropit ettek, attól van akcentusuk... :ejj:  Ennyire nem kéne ezt a tudományos hangnemet erőltetni.
&fmt=1

Makos

ep 22 röviden összefoglalva:
WTF

Alkyra

Öö...szóval annak az angol közbejátszásoknak szerepe volt a történetben? Én azt hittem valami extrák és a 'I can see ze bulletz' mondat után mindig áttekertem őket a sorozat hátralevő részeiben.
Lenne valaki olyan kedves, hogy összefoglalná, hogy mi is történt ott?

Zen

Quote from: Alkyra on 2009-06-09, 10:34:22
Öö...szóval annak az angol közbejátszásoknak szerepe volt a történetben? Én azt hittem valami extrák és a 'I can see ze bulletz' mondat után mindig áttekertem őket a sorozat hátralevő részeiben.
Igazából az az egész egy mondatban összefoglalható: He absorbed 5 million humans.
Doesn't make sense? Szerintem se, de ennyi infót kaptunk.
&fmt=1

KeLa

Quote from: Alkyra on 2009-06-09, 10:34:22
Elég nehéz lenne, mivel csak részletek. A teljes csak a dvd-n van rajta, japánul... -.-"

bimanc

Mondjuk annyit ki lehetett bogarászni, hogy volt valami lény, aki emberekkel táplálkozott, és ettől lett erősebb. Saya (aki robot volt vagy mi) meg valami faszi meg megpróbálták lezúzni, több kevesebb sikerrel. A lényből lettek gondolom a filth monsterek, Saya-ból meg mittudomén.

Az viszont mekkora trollkodás volt, hogy az elején úgy nézett ki, hogy van valami konkrét köze a sorozathoz, majd a fürdős részben beadták a tévés jelenetet. Akkor anyáztam egyet, hogy ja csak egy film volt az egész, amit a tévében néztek a szereplők?

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-06-08, 13:41:16
Engem a boszi érdekel a legjobban XD A Többit tőlem felszabdalhatják XD
Van boszi a 23-ban, de szinte csak egy helyben állt végig és üvöltözött meg lövöldözött, mint vmi őrült, de azért aranyos :D
Felirat azért jól jönne, érdekelne h miket szövegelt xD

chilip