Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

NLZ

Hát most így 133 után nagyon úgy néz ki, hogy ha Amagi nem lépteti elő magát Aizenné, akkor itt a vége.
[reserved]

chilip

ch 136: HOLÉÉÉ FÁKEEEN SHIIIIIIIT  :eek: a végén hogy nézett ki Ageha  :whoah:

NLZ

Beszabehu, az biztos. Kár, hogy nem nőtt meg a haja, ez így nem elég shonenes. :D
[reserved]

chilip

nu új chapterben jól szerepelt nagyon a black nova ^^ kár hogy vége lett chapter végére, elnéztem volna még "Ageha style ass-kicking"-et még pár chapteren keresztül :(

Zen

Jaj Miroku-chan, hát nem Aizennek képzelte magát a kis suhanc? :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Hát igen, amikor a főgonosz magából kikelve kiabál hülyeségeket, akkor megdöglend hamar. És most mi lesz? Ez a justasplanned kispina lesz az új főgonosz?
[reserved]

chilip

Sket Dance (Cover and Opening Color)
Naruto
One Piece
Toriko
Reborn
Kochikame (Center Color)
Beelzebub
Enigma
Moon Walker LTD (Takeshi Konomi One-Shot, Color)
Light Wing
Bakuman
Inumaru Dashi
Gintama
Nurarihyon no Mago
Kuroko no Basuke
Medaka Box
Hokenshitsu no Shinigami (Center Color)
Oumagadoki Doubutsuen
Psyren
SWOT

:bruhuhu:

uccsó előtti hely.... ha nem történik csoda megy a kukába... :(

Prof. William

Már eléggé finálé szaga van a dolognak szóval be fogják fejezni az tuti. bár lehet hogy pont ezért tart már a vége felé mert szóltak a rajzolónak hogy lassan fejezze be.

NLZ

Ezt hunnan? Mindig is kiváncsi voltam rá, de sose találtam. :(
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2010-10-20, 18:04:39
Ezt hunnan? Mindig is kiváncsi voltam rá, de sose találtam. :(

tessék :)

chilip

lehet lesz még1 chapter jeeeej

KeLa

Már a 145 is kint van egy ideje, aki nagyon kiváncsi keresse MH-n a fordítást, és igen ez az utolsó.
[spoiler]Bár ezt a befejezést valahogy túlzásnak tartom - nagyon happy end, nem zavart volna ha a 144 lett volna a vége.[/spoiler]

Ha igaz amit olvastam, a Psyren-t már elkaszáltak egy ideje, elég szar lehet úgy rajzolgatni h már tudod mikor lesz vége, mert fentről rád szóltak h ennyi, kapsz egy néhány hetet és fejezd be :ejj:

chilip

mangahelpersen nincs 145 csak 144  :mad:

chilip

LuckyDingo

Brühühü :( Mondjuk ezek után már mit csinálhattak volna? :D  Kicsit gyorsan intézték el Mihtrát szerintem. Amúgy nem volt rossz manga. :)

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2010-11-27, 14:47:07
Kicsit gyorsan intézték el Mihtrát szerintem. Amúgy nem volt rossz manga. :)
Szerintem is, pl. korábban, amikor kiderült h mi is ő valójában, először úgy volt h megszerzi Marie testét, érdekes irányba vihették volna a sztorit ha ez valóban megtörténik. És kb. ennél a pontnál gyorsított be jobban a mangaka, talán már itt szóltak neki.

Quote from: chilip on 2010-11-27, 14:44:46
thx  :P
Sry, írnom kellett volna h ne a fordítások között keresd <.<