Main Menu

Berserk manga

Started by emperor, 2003-09-06, 15:29:31

Previous topic - Next topic

blackronin

nem olvastam végig a mangát (az egy kicsit durva lenne)
de ostoba módon belenéztem a 285-ös fejezetbe...
:eek:
mi a fene!?
[spoiler]Griffith mint jófiú! A Midland hadsereg parancsnoka!
És ráadásul a Neo Band of the Hawk-ot vezeti! Trónörökös és a hercegnő is vele van!
A gonosz uralkodót csak a ránézésével legyőzi!
Gatts sehol!
Azt hiszem történt egy-két dolog az Eclipse óta...[/spoiler]

Zen

Quote from: blackronin on 2007-05-26, 20:31:43
nem olvastam végig a mangát (az egy kicsit durva lenne)
de ostoba módon belenéztem a 285-ös fejezetbe...
mi a fene!?
[spoiler]Griffith mint jófiú! A Midland hadsereg parancsnoka!
És ráadásul a Neo Band of the Hawk-ot vezeti! Trónörökös és a hercegnő is vele van!
A gonosz uralkodót csak a ránézésével legyőzi!
Gatts sehol!
Azt hiszem történt egy-két dolog az Eclipse óta...[/spoiler]

Jaa, néhány apróság, nem kell velük törődnöd.  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

hát behoztam a mangát, mikor jön ki a köv. chapter? :D komoly nagyon, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni ebből... [spoiler]meg most az újjászületett griffith az gatts fia? (a fia testéből született újra, azért rontotta meg a még terhes Caskát?)[/spoiler]
hát ez a manga még menni fog egy darabig, [spoiler]az elf város még sehol, még hátravan a big fight griffith meg a felhő-apostol között, meg ugye Zodd vs. Gatts, Griffith vs. Gatts meg ki tudja hány új karaktert varázsolnak még be ide[/spoiler]

Zen

Quote from: chilip on 2007-06-05, 20:56:19
hát behoztam a mangát, mikor jön ki a köv. chapter? :D komoly nagyon, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni ebből... [spoiler]meg most az újjászületett griffith az gatts fia? (a fia testéből született újra, azért rontotta meg a még terhes Caskát?)[/spoiler]
hát ez a manga még menni fog egy darabig, [spoiler]az elf város még sehol, még hátravan a big fight griffith meg a felhő-apostol között, meg ugye Zodd vs. Gatts, Griffith vs. Gatts meg ki tudja hány új karaktert varázsolnak még be ide[/spoiler]

[spoiler]Griffith a magzatot csak úgy rontotta meg, bár később lehet, h előhoznak még valami okot, újjá viszont egy egy másik született, aki behelitté kívánta magát.[/spoiler]
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

de akkor most gatts gyereke griffithben van, mivel az a tojás alakú mittoménmi, amiből griffith teste lett, az a testébe tette a gyereket, nem?

Zen

[spoiler]Na vaja: van Gatts gyereke, az koszál össze-vissza, és volt vmi gyerek, aki talált egy behelitet, és azt kívánta h tojás legye negy jobb világ számára, behelitté vált, és Griffith fizikai teste abból kelt ki. Gatts kölke közben...van.[/spoiler]
&fmt=1

csacsika

Griffith jó lett?
Az idő, mondják, nagy tanítómester. Csak az a baj, hogy megöli tanítványait.

Prof. William

Most épen Midlandot szabadítja fel szóval a ott élő emberek szerint jó arc. A katonái szerint is jó arc, de sztem ugyanúgy beáldozna minndenkit a célja érdekében mint ahogy a Hawks al tette. Ő már túl van ezen az embei jó és rossz dolgon. A saját törvéynei vezérlik. Hisz már majdnem isten.

Nem hiszem hogy direkt gonosz volna aki kélyesen kínoz meg és öl meg embereket de sztem a világot két részre osztja...

1. Van ő és az álma
2. Minden más

Az ő szemében nem számí semmi. Az emberek Midland... Jó jönnek hogy felhasználja őket de sztem ha úgy hozná a dolog  azonnal ellenük fordulna.  ( Reméllem majd lessz olyan hogy az őt köövető Emberi Hawkok jól pofára esnek és rájönnek mi Griffith. )

chilip

hol a picsába gatts gyereke? nem a tojásfiúban volt amikor átalakult?

Gregory

Ott meghalt a tojásgyerekkel Gatts gyereke is, nem?
Vagy legalábbis úgy emléxem, h mintha valahol ezt írták volna...

Zen

Egy csomó fejezetben feltűnt még a gyerek, uh nem halott.
&fmt=1

chilip

nem az a kislány volt a fakunyhós résznél? amikor először támadtak a tintahallal vagy mivel a kushanok...

Zen

Quote from: chilip on 2007-06-08, 11:43:03
nem az a kislány volt a fakunyhós résznél? amikor először támadtak a tintahallal vagy mivel a kushanok...

Az lány volt?
Amúgy, igen, ő.
&fmt=1

chilip

Quote from: Zen on 2007-06-10, 12:48:50

Az lány volt?
Amúgy, igen, ő.

nem tudtam mire vélni hogy a tojásfiú lenyelte, aztán meg feltűnt a gyerek aki csak Gattsban meg Caskaban bízott. de mind1, ezekszerint valahogy kijött tojásfiúból. csak azt nem értem mér mentette meg griff Caska-t (aztán furcsán nézett is, meg megjegyezte, hogy ez az érzés a testből jött, nem tőle) -> emiatt gondoltam, hogy a fia benne lehet

Zen

Quote from: chilip on 2007-06-10, 13:11:59
Quote from: Zen on 2007-06-10, 12:48:50

Az lány volt?
Amúgy, igen, ő.

nem tudtam mire vélni hogy a tojásfiú lenyelte, aztán meg feltűnt a gyerek aki csak Gattsban meg Caskaban bízott. de mind1, ezekszerint valahogy kijött tojásfiúból. csak azt nem értem mér mentette meg griff Caska-t (aztán furcsán nézett is, meg megjegyezte, hogy ez az érzés a testből jött, nem tőle) -> emiatt gondoltam, hogy a fia benne lehet

Hát, mivel a gyerek technikailag egy démon, akár félig akár nem, ezért talán nem halt bele, hanem csak megsemmisült a teste, aztán később lettt egy új.
&fmt=1

chilip

kijött a 290-es chapter, és menjenek a büdös életbe... semmi de semmi lényeges nem történik. előjött az a démon-kutya gattsban, hogy aztán vissza is menjen, a kalózokra is ellőttek egy jópár chaptert, holott havonta jelenik meg a manga. kurva lassan haladnak és még a vége sehol.... lesz Griffith vs. emperor vagy ki (a felhőmuki), gatts még végig fog zongorázni eggyesével a Band of the hawks tábornokain (zod, az a sárkány... stb. ) többieknek nagyon nincs esélye ellenük, de ki tudja, még hátravan az elfek szigete, még az emperorig el kell jutni, a finálé gatts vs griffith... olyan lesz ez mint az inuyasha - végtelen történet a semmibe, soha nem lesz vége... bár ott már felcsillant a remény most...

Venom

Hát igen, kicsit szomorú, hogy ennyire lassan halad a dolog, főleg ilyen kevés chapter megjelenés mellett. Viszont most legalább azoknak is jó napjuk van, akiket az zavar a Berserkben, hogy megállás nélkül megy a hent. :) Én természetesen kíváncsian várom a folytatást, mindig jó nézni, ahogy megfeszülnek az izmok, csikorognak a fogak, lendül az irgalmatlan méretű kard és szanaszét kaszabolja Guts a szörnyeket. :) (Gondolom nem meglepetés, ha azt mondom, imádtam a 300-at.)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Prof. William

Valszeg majd valahogy eljutnak az elfekhez, és ott majd kap még valami tápot Gats fiú, amivel már talán sanszos lesz a tábornokok ellen...

Gregory

/a/-n volt a múltkor egy thread, h vajon hány százaléknál tart a Berserk története.
A többség 10 % alatti értékre tippelt.
Mondjuk sztem Guts kezdi felérni a tábornokok szintjét, pl. egy Zodd vs Guts fight egész korrektre sikerülne már, viszont Griffith/Femto még így is simán pwnolja a tábornokokat is.
Kíváncsi vagyok, h Kentaro Miura mesternek sikerül-e még befejeznie ezt a mangát halála előtt, vagy majd a következő nemzedék  :D

chilip

mikor jön a következő chapter? szünetet vett ki a tag aki csinálja? vagy megint kézzel rajzolja meg a többezres sereget...

blackman

Quote from: chilip on 2007-11-03, 15:25:10
mikor jön a következő chapter? szünetet vett ki a tag aki csinálja? vagy megint kézzel rajzolja meg a többezres sereget...
Én november 11.-et olvastam valahol.

chilip

Quote from: blackman on 2007-11-03, 23:55:42
Én november 11.-et olvastam valahol.

az még soká van  :frown:

via_mala

Az rendben van, hogy türelmetlenül várod a következő fejezetet, de ez a "tag" benyögés egy kicsit megfeküdte a gyomromat.
A mangát Kentarou Miura mester készíti, bővebb infók itt:

http://www.skullknight.net/encyclopedia/information/index.html

Én egyébként már úgy csinálom mostanság, hogy hagyok felgyűlni néhány fejezetet, és akkor egy nagyobb adagot Berserk-ezhetek. Múltkor, ha jól emlékszem 5 vagy 6 fejezetet olvastam egyben végig ezzel az önmegtartóztató technikával.  :szemuveges:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

chilip

és mennyit vártál rá? fél-1 évet? :D és azért "tag"-oztam, mert hirtelen nem jutott eszembe a neve...

ed.:
Quote from: via_mala on 2007-11-04, 11:43:46
A mangát Kentarou Miura mester készíti, bővebb infók itt:

http://www.skullknight.net/encyclopedia/information/index.html

hát jó olvasmányos, főleg a lost chapter, thx  :haha: így lehet kibírom addig :D

via_mala

Quote from: chilip on 2007-11-04, 12:15:23
és mennyit vártál rá? fél-1 évet? :D
asszem fél évet :muhahah:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

blackman

Most kezdtem el a mangát olvasni az elejétől. (A sorozatot már láttam, és a mangát is olvastam a sorozat végétől a legutóbbi chapterig.) Hát Gutts születése nem semmi.  :eek: Elszakadt köldökzsinór, a felakasztott anyja vérében fekszik stb... Ez a férfi mindent túlél.  :D

chilip

hát ez a chapter dúúúúrva volt [spoiler]artificial behelit  :eek: az uralkódó újjászületik feláldozva a városa összes szörnyét és katonáját...  :eek:[/spoiler]

blackman

Quote from: chilip on 2007-11-22, 23:45:07
hát ez a chapter dúúúúrva volt [spoiler]artificial behelit  :eek: az uralkódó újjászületik feláldozva a városa összes szörnyét és katonáját...  :eek:[/spoiler]
Már van 292. csapter is?

Gregory

blackman

Quote from: Gregory on 2007-11-24, 16:43:07
Van
Thx. Úgy látszik végre durvulnak a dolgok.  :D